2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
geçmiş olsun canım,bence bi sorun yoktur,ben bu göbek sertleşmesi olayına takıldım,ne demek oluyomuş ki sertleşince??

bence değil:)bende kilo alan gruptayım çünkü:)))ama 7 kilo aşırı değil bence normal..

selam canlar..
biz iki gündür koşturmaca yaşıyoruz..
eşim ufak bir iş kazası geçirdi.. çok şükür şimdi iyi ama korkuttu bizi..
salı günü kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak.. ben çok kilo aldım bu ay doktor canımı okuyacak.. iştahımdaki artışı tarif edemiyorum ama resmen aç kurtlar gibi saldırıyorum önüme gelen yemeklere..
gidişatım pek hayırlı gözükmüyor

herkesler iyidir inşallah..
mutlu bir hafta diliyorum hepinize şimdiden..

sanırım son 3 ay kilolar hızlı alındığı için, ondan önceki aylarda biraz yavaş şekilde kilo almaya yönlendiriyo doktorlar
bende 2 gündür tuzu kesmeye başladım, yüzüğüm rahat girmeye başladı, dikkat etmek lazım,
ben ablamın son ayındaki şişkinliğini gördüğüm için korkuyorum öyle ödem olur diye, el parmakları normalde kapatınca hepssi bitişik olur dimi ama o ödem öyle bişeydiki ablam elleri açık gibi duruyodu şişlikten, 41 numara erkek terliğiyle yürüyodu
eeeee tabi son aylar annem yaptı pastalar börekler tatlılari, ekmek, pilav, 4-4 llük menüler, torunum büyüsün diye, ablamda hiç hayır demiyodu, her geleni hoooopppp mideye indiriyodu,
20 kilo almıştı ama doğumdan gelince ilk hafta şişlik gidince 10 kilo kadarı gitti hemen
benim gibi yüksek kiloda mı başladın bilmiyorum ama, bu gruptaki ortalama için fena sayılmaz aldığın kilo
her doktorun bi takıntısı oluyo, benimki çok şükür kiloma takılmadı, ilk bebeğimde 84 kiloyla hamile kalmıştım, diyetisyene başla istersen demişti, o gebelik düşük olunca, çok üzülmüştüm şimdikine 95 kiloyla başladım, ilkindeki üzüntümü bildiğinden belkide, hiç bana kilo konusunu takıntı yapmadı doktorum, diyetisyen falan da demedi hiç, bende zaten 8 kilo verdim mide bulantısından ilk 3 ayda, elevite başlayınca bikaç kilo aldım, yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün,
eleevitim bitti bikaç gündür içemedim hemen 500 gr gitmiş ya ondan yada tuzu kestim o yüzden bilmiyorum nedenini ama çok mutlu oldum sabah tartılınca

günaydıın anneleer ve tatlı bebişleriii :)))) herkese sağlıklı mutlu huzurlu iyi günleer :)

günaydın kızlar cuma doktora gttik gerçekten doktorum şişlik çok fazla tahlil yapalım idrarda protein kaçağı varsa hastaneye yatıracağım dedi tutuştum ama allah tan bişey çıkmadı yawrumda iyiymiş 500 gr olmuş teyzeleri yanlız kilo konusunda uyardı bu ara biraz fazla almışım iki gündür iyiyim ama şişlikler falan azaldı hafta sonu yawruma eşya aldık babasıyla very happy im

günaydın kızlar,

haftasonu çok yoruldum, c.tesi alışverişe gittik, 4 saat dolaştık, pazar da misafriim vardı, geç de yattım, başım da çatlıyo şimdi

canımz bize göre normal kilo alımın ama bu doktorların hepsi anormal diyo işte ne yapacaksın...bence çok takılma sağlıklı beslen yeter

geçmiş olsun canımmm benimde salın günü randevum var belki bana da yaparlar şeker yüklemesi daha önce konuşmadık drla ama senle aramızda bir gün var aç mı gitmek gerekiyor benim sabah 8:40 da randevummm

çok şükür birşey yokmuş canım kuzucuğunada maşallah
cicilerininize güle güle kullanın

bende 7 kilo almıştım ve bunun iki katı daha kilo alacaksın(21). 15 kilo ideal. dikkat edelim dedi. dikkat ediyor muyum hayır. tatlı yemeyi kesemedim çünkü. akşam tatlı yemeden uyuyamıyorum.

günaydın kızlar..herkese hayırlı haftalar..
ben sistit olmusum..dün wc den çıkamadım..
evde munırol vardı doktorum vermişti ama içmemiştim..ağrı ve wc sıklasınca içtim ama banamısın demedi ne yazıkki
haftaya p.tesi doktora gidicem bakalım ne olucak..bıktım artık bu idrar yolu enfeksiyonlarından

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun hepimize:)yağmurlu gökgürültülü bir sabah...evde olup uyumak vardı şimdi...

Günaydın kızlar ben geldim:)

Hepimiz çok güzel bir hafta geçirelim inşallah.
Bugun istde hava yağmurlu,işe gelmek baya zaman aldı ama çok şükür şimdi rahatız oğluşumla.

Çok geçmiş olsun katinam.
Bende az çekmedim o idrar yolu enfeksiyonundan.
Doktor bir tane suda eriyen bir ilaç vermişdi tek içimlik beni kurtaran o oldu.
Ayaklarını sıcak tut,dikkat et kendine.

Kocişim yıllık izne çıkdı kızlar.
Sabah yolda beni arıyor.Hatunum çamaşırlar kurumamış ne yapiyim bunları diyor
Az önce konuştum mutfagı topladım hayatım,oturma odasıda bitti.
Birazdan yatak odasında yatağın altını kaldırıcam diyor.
Kocişin izinli olması ne hoş yahu
Bugun kısmetse bende izin alıcam

ıslak çamaşırı da dün akşam yıkadım turnusola yatıramam artık. oda arkadaşım da rapor almış izin alıp doktora da gidemem. iş yerimin yakınında devlet hastanesi var oraya gidip en azından ultrasonla mı baktırsam

lunalein teşekkürler canım

Günaydın kızlar.iyi haftalar diliyorum.hafta sonu başlayan ve halen devam eden sağ kasık ile bacağımın birleştiği kısım ve çatı kemiklerimin ağrısı.yatarken bişey yok ama ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken, yürüken ağrılarım oluyor.yürüyüşüm değişti resmen.bu tür ağrılarla karşılaşanlar varmı?doktorumu arayacağım neden kaynaklanıyor.cuma tetenoz aşısı oldum onunla bağlantısı varmıdır?

benzer kasık ağrılarım vardı; sanki aylardır hiç hareket etmemişim de bacaklarımı ilk kez kullanıyormuşum gibi. magnezyum ve düzenli yürüyüşe başlayınca geçti benimkiler. artık bacaklarımı açabiliyorum, esneyebiliyorum

Bende zaman zaman o ağrıları çekiyorum canım.
Tetenozla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Bugunde mesela sol gögsümün altı fena ağrıyor.
Allahım yardımcımız olsun ne diyeyim ki,atlatıcaz inşallah.
Yinede doktoruna sormuya imal etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…