geçmiş olsun canım,bence bi sorun yoktur,ben bu göbek sertleşmesi olayına takıldım,ne demek oluyomuş ki sertleşince??sabahtan beri uzanıyorum, fiziksel bir rahatsızlığımın olmaması, oğluşumun kıpırtısı, göbeğimin sertleşmemesi normalmişim gibi hissettiyor. yarın doktoru yeniden arayacagım.
kötü şeyler düşünmek istemiyorum
keşke haftasonlar işe gitsek hafta içi evde kalsak
Selam kızlar,
Dün kontrole gittik, kızımızla ilgili güzel haberler aldık neyse ki:) Ama dr. aldığım kiloya çok takıldı. Amniyosentez sonucum belli olunca keyfim de yerine geldi ve 1,5 haftada 1,5 kilo aldım:) Böylece toplamda 7 kilo almış oldum. 20+5'deyim. Ama dr.um bunu çok buldu. Kilo almanın bir zararı vücudun ödem yapabilir bu da tansiyonunu yükseltebilir dediTuzu neredeyse hayatımdan çıkartmam gerekiyormuş. Bana en zor gelen peyniri tamamen yasakladı ve zeytini Çok tuzlularmış. Tatlı lor yiyebilirsin sadece dedi. Tabii kiloma dikkat etmem için makarna, pilav, pizza, ekmek vs. ne varsa önermiyorum dedi.. Kilo almaya çok kafasını takan birid eğilim ama bu ödem ve tansiyon durumu canımı sıktı. Siz ne durumdasınız, sizce 20 haftanın sonunda 7 kilo çok mu abartı (
Selam kızlar,
Dün kontrole gittik, kızımızla ilgili güzel haberler aldık neyse ki:) Ama dr. aldığım kiloya çok takıldı. Amniyosentez sonucum belli olunca keyfim de yerine geldi ve 1,5 haftada 1,5 kilo aldım:) Böylece toplamda 7 kilo almış oldum. 20+5'deyim. Ama dr.um bunu çok buldu. Kilo almanın bir zararı vücudun ödem yapabilir bu da tansiyonunu yükseltebilir dediTuzu neredeyse hayatımdan çıkartmam gerekiyormuş. Bana en zor gelen peyniri tamamen yasakladı ve zeytini Çok tuzlularmış. Tatlı lor yiyebilirsin sadece dedi. Tabii kiloma dikkat etmem için makarna, pilav, pizza, ekmek vs. ne varsa önermiyorum dedi.. Kilo almaya çok kafasını takan birid eğilim ama bu ödem ve tansiyon durumu canımı sıktı. Siz ne durumdasınız, sizce 20 haftanın sonunda 7 kilo çok mu abartı (
canımz bize göre normal kilo alımın ama bu doktorların hepsi anormal diyo işte ne yapacaksınSelam kızlar,
geçmiş olsun canımmm benimde salın günü randevum var belki bana da yaparlar şeker yüklemesi daha önce konuşmadık drla ama senle aramızda bir gün var aç mı gitmek gerekiyor benim sabah 8:40 da randevummmselam canlar..
biz iki gündür koşturmaca yaşıyoruz..
eşim ufak bir iş kazası geçirdi.. çok şükür şimdi iyi ama korkuttu bizi..
salı günü kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak.. ben çok kilo aldım bu ay doktor canımı okuyacak.. iştahımdaki artışı tarif edemiyorum ama resmen aç kurtlar gibi saldırıyorum önüme gelen yemeklere..
gidişatım pek hayırlı gözükmüyor
herkesler iyidir inşallah..
mutlu bir hafta diliyorum hepinize şimdiden..
günaydın kızlar cuma doktora gttik gerçekten doktorum şişlik çok fazla tahlil yapalım idrarda protein kaçağı varsa hastaneye yatıracağım dedi tutuştum ama allah tan bişey çıkmadı yawrumda iyiymiş 500 gr olmuş teyzeleri yanlız kilo konusunda uyardı bu ara biraz fazla almışım iki gündür iyiyim ama şişlikler falan azaldı hafta sonu yawruma eşya aldık babasıyla very happy im
Selam kızlar,
geçmiş olsun canım,bence bi sorun yoktur,ben bu göbek sertleşmesi olayına takıldım,ne demek oluyomuş ki sertleşince??
hani yorulunca stress yapınca sertleşiyor taş gibi oluyor ya. yoksa olmuyor mu, benimki niye oluyor.
günaydın kızlar..herkese hayırlı haftalar..
ben sistit olmusum..dün wc den çıkamadım..
evde munırol vardı doktorum vermişti ama içmemiştim..ağrı ve wc sıklasınca içtim ama banamısın demedi ne yazıkki
haftaya p.tesi doktora gidicem bakalım ne olucak..bıktım artık bu idrar yolu enfeksiyonlarından
Çok geçmiş olsun katinam.
Bende az çekmedim o idrar yolu enfeksiyonundan.
Doktor bir tane suda eriyen bir ilaç vermişdi tek içimlik beni kurtaran o oldu.
Ayaklarını sıcak tut,dikkat et kendine.
Tam 2 hafta önce benim başıma geldi. Sanırım benimki biraz daha azdı. 2 kaşık kadar olsa gerek. Akıntıya benzemeyen, kıvamsız şeffaf hatta berrak birşey. Bir de çok çabuk kuruyor kolonya gibi neredeyse. Yabancı forumlardan araştırdım benzer durum yaşayanları, pek iç açıcı sonuçlarla karşılaşmadım açıkcası. Benim akşam gelmişti, doktora gitmek için sabahı bekledim ancak sabahı nasıl ettiğimi bilmiyorum. Sabah tıp fakültesine gidip durumu anlattım. Kontroller yapıldıktan sonra (turnusol kağıdı testi ve ultrason muayenesi) bir miktar ikilemde kalsalar da en sonunda amniyon sıvısı olmadığına kanaat getirdiler. Üzerine 10 gün boyunca hiçbir ıslaklık yaşamadım. Bu süreçte içim rahatladı. Ancak rutin kontrolümün ertesi günü tekrar benzer bir sıvı akışı oldu. Bu sefer hastaneye gitmedim ancak yine de takipteyim. Yapım biraz evhamlı olduğundan belki gereksiz endişe yapıyor olabilirim. Ancak bu sıvı akışı konusunun ihmale gelmeyeceği konusunda emin oldum, hatta keşke akşam hemen gelseydin vs. dediler. Sizinki sanırım oldukça benimkine benzer birşey ve muhtemelen de amniyon sıvısı değildir ama lütfen siz de kendinizi takibe alın ve benzer bir durum tekrar oluşursa sıvının menşeinin anlaşılabilmesi için vakit kaybetmeden hastaneye başvurun.
evet onu aldım munırol şase ama geçmedi hala devam ediyor..
Günaydın kızlar.iyi haftalar diliyorum.hafta sonu başlayan ve halen devam eden sağ kasık ile bacağımın birleştiği kısım ve çatı kemiklerimin ağrısı.yatarken bişey yok ama ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken, yürüken ağrılarım oluyor.yürüyüşüm değişti resmen.bu tür ağrılarla karşılaşanlar varmı?doktorumu arayacağım neden kaynaklanıyor.cuma tetenoz aşısı oldum onunla bağlantısı varmıdır?
Günaydın kızlar.iyi haftalar diliyorum.hafta sonu başlayan ve halen devam eden sağ kasık ile bacağımın birleştiği kısım ve çatı kemiklerimin ağrısı.yatarken bişey yok ama ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken, yürüken ağrılarım oluyor.yürüyüşüm değişti resmen.bu tür ağrılarla karşılaşanlar varmı?doktorumu arayacağım neden kaynaklanıyor.cuma tetenoz aşısı oldum onunla bağlantısı varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?