2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım benim inşallah önemli birsey değildir...Vajinal kapsül vs. kullanmıyordun değilmi?Ağrın varmı?:44:Mutlaka ara doktorunu..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım benim inşallah önemli birsey değildir...Vajinal kapsül vs. kullanmıyordun değilmi?Ağrın varmı?:44:Mutlaka ara doktorunu..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hiçbişey kullanmıyordum, ağrım da yok, farklı bişey de hissetmiyorum of pazar pazar doktora gitmek de istemiyorum. saat 12 oldu zaten artık arayabilirim zaten.mergen teşekkür ederim.

hiçbişey kullanmıyordum, ağrım da yok, farklı bişey de hissetmiyorum of pazar pazar doktora gitmek de istemiyorum. saat 12 oldu zaten artık arayabilirim zaten.mergen teşekkür ederim.

suyun mu geldi dedi, zannetmem dedim. takip edelim, devam ederse hemen arayın dedi. of hamilelik hiç bana göre değil, kendi vücudumu tanıyamıyorum

suyun mu geldi dedi, zannetmem dedim. takip edelim, devam ederse hemen arayın dedi. of hamilelik hiç bana göre değil, kendi vücudumu tanıyamıyorum

Canım gününü istirahatle geçirmeni öneririm...

Oğluşun uyarı gönderiyor "dikkat et kendine annişim" diye...

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

gunaydinlar guzeller

Laternem ben ruyamda oglusumu gordum hastaneden cikarken ogretmemisler nasil emzirecegimi ugrasip duruyordum. Oglum pipetle hazir sut icmek istiyordu ben pipeti gogus ucuma dayiyordum burdan ic diyordum :)
canım günaydın...
rüyanı okuyunca bak aklıma ne geldi
http://karikaturcubaba.com/wp-content/uploads/2012/08/nesquik.jpg
bende rüyamda oğluşuma bakıcı arayıp durdum ama ne çare bulamadım. şimdiden stresi bastı yani seneye ne yapacağımın...
bugünde pazar zaten bi güzel dinlen canım. değişik bişey olmuş gerçekten, paniğe kapılmakta haklısın bende aynı olurdum. belki daha fazlası

Hayırlı pazarlar güzellerim

Allahiimm!
Suyun gelse nerden bilecekmissin ki? İlk bebek ki ben 2. Cocukta suyunun bittiğini bile anlamadım klasik akıntı ve islaklik vardı.Dr cok kızdı hamile ev mı taşır eşyamı yerleştirir diye.halbuki bilse sisli gecede 7 saatlik Ankara İstanbul yolu çekip sabaha kadar uyuyamadigimi
Kesinlikle ihmal etme ve asla ayakta cok durma , yorgunluk çekme .bir gorun bence.kontrolde bu tür durumlarda telafi için serum veriliyor korkma bile hiç.sende bol su iç.
Akıntıda olabilir ama yinede ihmal etme derim.

herkese hayırlı pazarlar
hava kapalı ama ben çıkıp gezmek istiyorum, kocişin gönlü olursa tabi,öpüyorum hepinizi,
miniklere dikkart edin,
somewhere dinlen güzelim, ağır da taşıma sakın,
bende biraz fazla ayakta durayım hemen akıntım artıyo,

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için biraz geç yazdım ama daha yeni net başına geçebildim insan çok kötü oluyor belli bir süre üzerinden etkisini atamıyor 2-3 gündür inan uyku uyumadım. Detaylı ultrason çektirdik Prof Dr yaptı ultrasonu deneyimlerime dayanarak bişey görmüyorum dedi amniyosentez falan önermedi içim rahatladı 2li test de iyi çıktığı için sonuç iyi dedi.Allahım bebeklerimizi bize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bundan sonra dikkat edeceğim canım, daha nazlı bir hamile olacağım

havalar soğuk olsa da yagmur kar yoksa guzel sayılır. ıyı gezmeler canım

Canım senin adına da çok sevindim iyi çıktığına bende detaylı ultrason yaptırınca amniyosentezi önermedi Dr.yine senin 2-3 hafta önce olmuş böyle bir olay benim 21.haftada 3lü sonucu verdiler amniyosentezin yapılmasının bile bir zamanı varmış.devlete gidiyordum işte onda da böyle sorunlar çıkıyor geç kalınsa bişeyler yapılamıyor.yazdıklarınla moral buldum çok tşk ederim Allahım bebeklerimi bize bağışlasın

sabahtan beri uzanıyorum, fiziksel bir rahatsızlığımın olmaması, oğluşumun kıpırtısı, göbeğimin sertleşmemesi normalmişim gibi hissettiyor. yarın doktoru yeniden arayacagım.
kötü şeyler düşünmek istemiyorum

keşke haftasonlar işe gitsek hafta içi evde kalsak

Cok sagol canim Allahima sukurler olsun bisey cikmadi cektigim uzuntu yetti ama bana.cok şükür ki sende de bisey cikmamis .amniyoya gerek kalmadan detayli da herseyimiz incelendi bebegim cok tatliydi Allahim hepimize sağ salim kucağimiza almayi nasip etsin insallah

Kizlar eger kalan 250 tanenin dagilimi olmadiysa bende 100 adet okuyabilirim calismasam daha cok okurdum.birde ne zamana bitmesi gerekiyor

Bu habere çok sevindim:) Bence de ultrason sonuçları çok önemli. Zaten üçlü tarama testinin doğruluk oranı şüpheli, ikili test çok daha belirleyici. Sana amniyosentez önermemelerinin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Gerçekten olana kadar bir stres, olduktan sonra beklemesi ayrı bir stres yaşattı. Gözünaydın diyorum sana:) Artık rahat bir nefes al, bu konuyu unut gitsin:) İyi bak kendine ve bebeğine..
Aaa bir de sanırım kalan 250 duayı bir arkadaşımız aldı ama eğer katılmak istersen her perşembe tekrar başlıyoruz. Her hafta üç arkadaşımız için sırayla.

Hanipeks merhaba,
Canını sıkma lütfen. Bazen dr.lar aşırı pimpirikli olabiliyorlar malesef. Tabii ki dikkat etmek her zaman gerekli ama istersen önce bir kaç dr.a daha sorup durumun ciddiyetinden emin ol. "Şeker hastası adayısın" muallak bir ifade çünkü. Bir de muhtemelen sen de hamile kaldıktan sonra kan sayımı yaptırmışsındır. O sırada şeker de bakılıyor. Dr. o zaman uyarmadığına göre demek ki bir problem yoktu. Hamilelik nedeniyle yükselmiş olabilir. Bu durumu takip et, diyetine de en azından hamilelik boyunca dikkat et ama kafanda bu sorunu büyütme Önce bir durumdan emin ol. Mesela rakamları biliyor musun? Tokluk şekerin kaç çıkmış? Bir karşılaştıralım ölçtüren arkadaşlarla. Bebeğinin sağlıklı olması, bu kadar hareketli olması ne güzel. Maşallahhhhh.. Önemli olan da bu. Canını şimdi sıkma..

Tesekkur ederim canim sagol.gercekten insan daha cok stres oluyor bekle bekle birde 25 gunde tamamen sonuclandiriliyomus iyiki ona gerek kalmadi.evet duadan bende almak istedim ama dua topigine girince gordum alinmis artik bir daha ki sefere bende alirim

Selam kızlar,
Dün kontrole gittik, kızımızla ilgili güzel haberler aldık neyse ki:) Ama dr. aldığım kiloya çok takıldı. Amniyosentez sonucum belli olunca keyfim de yerine geldi ve 1,5 haftada 1,5 kilo aldım:) Böylece toplamda 7 kilo almış oldum. 20+5'deyim. Ama dr.um bunu çok buldu. Kilo almanın bir zararı vücudun ödem yapabilir bu da tansiyonunu yükseltebilir dedi Tuzu neredeyse hayatımdan çıkartmam gerekiyormuş. Bana en zor gelen peyniri tamamen yasakladı ve zeytini Çok tuzlularmış. Tatlı lor yiyebilirsin sadece dedi. Tabii kiloma dikkat etmem için makarna, pilav, pizza, ekmek vs. ne varsa önermiyorum dedi.. Kilo almaya çok kafasını takan birid eğilim ama bu ödem ve tansiyon durumu canımı sıktı. Siz ne durumdasınız, sizce 20 haftanın sonunda 7 kilo çok mu abartı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…