günaydın kızlar
herkese iyi pazarlar
bu sabah benim başıma ilginç bişey geldi
sabah 6 buçukta yarım küçük çay bardağı kadar su geldi. akıntı diyemiyorum çünkü akmadı pat diye çamaşırımda; çamaşırımı ıslatacak kadar. başına benzer bişey gelen var mı. dün ağır bişey taşımıştım ondan oldu diye önemsemedim. o saatten beri oğluşum kıpır kıpır. ben alışık değilim bu kadar hareketli olmasına. ama kesesine bişey olmuş olsa sızmaya devam ederdi, sadece normal akıntım geliyor şimdi. doktoru arasam güler mi bana
Canım benim inşallah önemli birsey değildir...Vajinal kapsül vs. kullanmıyordun değilmi?Ağrın varmı?:44:Mutlaka ara doktorunu..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
hiçbişey kullanmıyordum, ağrım da yok, farklı bişey de hissetmiyorum of pazar pazar doktora gitmek de istemiyorum. saat 12 oldu zaten artık arayabilirim zaten.mergen teşekkür ederim.
suyun mu geldi dedi, zannetmem dedim. takip edelim, devam ederse hemen arayın dedi. of hamilelik hiç bana göre değil, kendi vücudumu tanıyamıyorum
canım günaydın...gunaydinlar guzeller
Laternem ben ruyamda oglusumu gordum hastaneden cikarken ogretmemisler nasil emzirecegimi ugrasip duruyordum. Oglum pipetle hazir sut icmek istiyordu ben pipeti gogus ucuma dayiyordum burdan ic diyordum :)
bugünde pazar zaten bi güzel dinlen canım. değişik bişey olmuş gerçekten, paniğe kapılmakta haklısın bende aynı olurdum. belki daha fazlasısuyun mu geldi dedi, zannetmem dedim. takip edelim, devam ederse hemen arayın dedi. of hamilelik hiç bana göre değil, kendi vücudumu tanıyamıyorum
Allahiimm!suyun mu geldi dedi, zannetmem dedim. takip edelim, devam ederse hemen arayın dedi. of hamilelik hiç bana göre değil, kendi vücudumu tanıyamıyorum
benim de test sonucum kötü çıktı ve korkudan amniyosentez yaptırdım. ikili testin sonucu iyi çıktıysa ve ultrasonda belirti yoksa yaptırmasak da olabilirmiş aslında; ama insan o anda panik ile böyle düşünemiyor.amniyosentez işlemi çok korkulacak birşey değil bu arada ama test sonucunu beklerken çektiğim üzüntü sıkıntı bana bir ömür yeter. bir de amniyosentez yaptıran bir sürü arkadaşım oldu ve hiçbirinde kötü çıkmadı. inşallah senin de öyle olacak merek etme. Allaha emanet.
herkese hayırlı pazarlar
hava kapalı ama ben çıkıp gezmek istiyorum, kocişin gönlü olursa tabi,öpüyorum hepinizi,
miniklere dikkart edin,
somewhere dinlen güzelim, ağır da taşıma sakın,
bende biraz fazla ayakta durayım hemen akıntım artıyo,
Merhaba Docalan,
Evet, ben varım. Benim de ikili testte bir sorun çıkmadı ama daha sonra yapılan dörtlü testte riskim 1:47 çıktı( Fikir aldığım tüm doktorlar amniyosentez şart dediler. 3 hafta önce yaptırdım ve 5 gün önce sonucumu aldım. Bebeğimin kromozomal bir sorunu olmadığı anlaşıldı:))) Tabii beklemek ve amniyosentez yaptırmaya karar vermek çok zordu. Ama yine bu forumdan bir arkadaşımız dörtlü test sonrası amniyo oldu ve o da çok şükür sağlık haberlerini aldı bebeğinin:) Yine üçlü test sonucu amniyo yaptıran bir diğer arkadaşımız sa ikin gün önce güzel haberler verdi:) Bana sormak istediğin bişi olursa mutlaka sor. Benim de bu aşamada çok soru vardı kafamda, nasıl bir duygu olduğunu bilirim (( Ama şunu bil ki ikili testin de iyiyse %97 hiç bir şey çıkmayacak. Çok çok ufak bir ihtimal o da seni bulmayacak. O yüzden lütfen lütfen üzme kendini.. Stress, üzüntü bebeklerimize yapacağımız en kötü şeyler..Herhangi bir sorun olursa beklerim. Kendine çok dikkat et, içini rahat tut..
Hayırlı pazarlar güzellerim
Allahiimm!
Suyun gelse nerden bilecekmissin ki? İlk bebek ki ben 2. Cocukta suyunun bittiğini bile anlamadım klasik akıntı ve islaklik vardı.Dr cok kızdı hamile ev mı taşır eşyamı yerleştirir diye.halbuki bilse sisli gecede 7 saatlik Ankara İstanbul yolu çekip sabaha kadar uyuyamadigimi
Kesinlikle ihmal etme ve asla ayakta cok durma , yorgunluk çekme .bir gorun bence.kontrolde bu tür durumlarda telafi için serum veriliyor korkma bile hiç.sende bol su iç.
Akıntıda olabilir ama yinede ihmal etme derim.
benim ikilide yüksek çıkmıştı cnm amniyosentez değilde cvs testi yapıldı ama bişey çıkmadı oda amniyosentez le aynı iğne ile sıvı alınıo ama biri karından alınıo biri plasentadan alınıo bu konua aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum canını sıkma sonuç iyi çıkacak merak etme bende senin gibi bir ayım beklllemekle geçti zehir oldu
Kim Kaç Adet Tefriciye Okuyacak :
Laterne.....................................200
Perilous.....................................300
Ofelyam......................................50
Vitamin......................................200
Esrasm......................................100
Görkemre...................................200
Wosgi........................................200
Hanipeks....................................204
Gulimier......................................300
Umutege....................................500
Dmt...........................................200
Medet........................................200
Secilce.......................................100
Ersnil.........................................300
Yüksek Voltaj..............................200
Mezopotamya..............................240
Katinamm....................................100
Naz............................................300
Dertsiz.......................................300
TOPLAM PAYLAŞILAN.............4194 Salat-ı Tefriciye
KALAN........................................250
Bu hafta okuyacağımız 4444 Salat-ı Tefriciyeye katılmak isteyen arkadaşlarım ne kadar okumak istediğinizi dua topiğimizden haber verin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Canım çok sağol verdiğin bilgiler için biraz geç yazdım ama daha yeni net başına geçebildim insan çok kötü oluyor belli bir süre üzerinden etkisini atamıyor 2-3 gündür inan uyku uyumadım. Detaylı ultrason çektirdik Prof Dr yaptı ultrasonu deneyimlerime dayanarak bişey görmüyorum dedi amniyosentez falan önermedi içim rahatladı 2li test de iyi çıktığı için sonuç iyi dedi.Allahım bebeklerimizi bize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Dün güne güzel ama bir hayli yorucu başladım. İlk başta sağlık ocağına gidip aşımı olacaktım, ardından 09.30'da doktor kontrolü ve şeker yüklemesi vardı, saat 10.00'da da detaylı ultrasonum vardı, ölçümler yapılacaktı. Akşam 18.00'de de renkli ultrasonum vardı foto ve cd için. Sabah kalktım banyomu yapayım dedim, özellikle akşam yapmadım aşı olununca 2-3 gün su değdirilmiyor diye. Banyodayken elektrikler kesildi, Allahtan durulanmıştım abdest alıyordum yarım kaldı (şofben kullanıyoruz). Ben de ıslak saçla çıkmamak için bekledim belki elektrikler gelir de saçlarımı kuruturum diye. saat 9 buçuk oldu, aşıyı kaçırdım zaten, ıslak saçla çıkarsam migrenim tutar diye korktum. Saçlarımın uzunluğu neredeyse belimde bir de. Kuaför de uzak evime
Hepinizi öpüyorum, ve çok seviyorum. iyi akşamlar, iyi hafta sonları herkese...[/B][/COLOR]
Tesekkur ederim canim sagol.gercekten insan daha cok stres oluyor bekle bekle birde 25 gunde tamamen sonuclandiriliyomus iyiki ona gerek kalmadi.evet duadan bende almak istedim ama dua topigine girince gordum alinmis artik bir daha ki sefere bende alirimBu habere çok sevindim:) Bence de ultrason sonuçları çok önemli. Zaten üçlü tarama testinin doğruluk oranı şüpheli, ikili test çok daha belirleyici. Sana amniyosentez önermemelerinin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Gerçekten olana kadar bir stres, olduktan sonra beklemesi ayrı bir stres yaşattı. Gözünaydın diyorum sana:) Artık rahat bir nefes al, bu konuyu unut gitsin:) İyi bak kendine ve bebeğine..
Aaa bir de sanırım kalan 250 duayı bir arkadaşımız aldı ama eğer katılmak istersen her perşembe tekrar başlıyoruz. Her hafta üç arkadaşımız için sırayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?