2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar
cuma günü kızım beni çok korkuttu sabah işe giderken otobüste sancılarım tuttu Allah'tan ki eşim yanımdaydı hemen otobüsten inip hastaneye gittik 2-4 dk arasında sancı geliyor duruyor sancı geliyor duruyor çok korkunçtu.

hemen acilden girdik ultrasonla falan baktılar bebeğin kalp atışını görünce ebelere haber verdiler.

Tabi ebelere haber verilince ben korkmaya başladım bebeğime ne olursun gelme daha çok erken annecim diye konuşup Allaha dua ettim şimdi gelmesin diye daha 5buçuk ay oldu çok erken doğması için

neyse doğumhane katında odaya alındım sancı sıklıklarıma baktılar nts ile bebeğin kalp atışına tekrar baktılar ve en kötü durum ebe alttan muayene etti ama o anda sancılar tutunca insan koyveriyormuş kendini başımda 3 kişi ben soyundum ebe baktı iyi rahim açılmamış dedi rahatladık hep beraber.... Bir müddet odada yattım sancılarıma baktılar sonra doktorum da ameliyattaydı ama devamlı telefonla aradı doktorumun odasına indirdiler ve bu hafta olcak detaylı ultrasonumuzu cuma günü yaptı ölçümler iyi çıktı ama kalpte leke var dedi önemli bir şey değil kalp deilkliği değil desede ben rahat edemedim ve FETAL EKO çekilmek istedim behçet uz çocuk hastanesini önerdi bu FETAL EKO'yu sizlerde çektirin bebeğin kalbine bakıyorlar kaplte sorun varsa Allah korusun işallah öyle bişey çıkmazda sorun varsa tespit edili,yor hemşire arkadaşım önerdi ve bu hafta onun için hastaneye gidicem.

Ogün aklımız gitti korkudan eşimde bende ayvah dedik kızım ne olursun daha gelme diye yalvardık ona dinledi kuzucum sancılar azaldı hafta sonu da ara ara oldu ama o günkü kadar değildi ve dün akşam kızım bize süpriz yaptı akşam uzanıyordum tv izliyorum bir anda tekme attı eşime elini getir tekme atıyor dedim o da elini koydu kocaman vurdu bizi çok mutlu etti tekme yediğime hayatımda hiç bu kadar sevinmemiştim canım kızım büyü, geliş ve zamanı gelince bizim yanımıza gel ....

geçmişi okuyamadım ama rahatsızlanan hasta olanlar varsa geçmiş olsun herkese çabucak iyileşin

doktorum demir hapı vermişti bana size magnezyum için test yapıyormu yoksa direkt mi verdi.yürüyüş yaparken nasıl dayandın ben alttan elle destek verme hissine kapılıyorum.

Başka bir ihtimalde idrarını kacirmista olabilirsin.
İlerleyen haftalarda yatağı bile islatmak normal oluyor.

cnm çok geçmiş olsun, ay neler yaşamışsın böle,dinlen uzan yat bişe yapma iyi bak kendine de bebişine de , takma da hiç bişeyi, yoruldun mu, üzüldün mü bişeye?

Allahım hamilelik beni iyice korkutmaya başldı, yalnız kalmaya bile korkar oldum.

zapzup geçmiş olsun canım, büyük geçmiş olsun. tertemiz çıkar ekonuz da inşallah. o tekme ne güzel şeydir, bir haftadır ben de tadıyorum aynı heyecanı. Allahım herşey yolunda gitsin ve hepimiz 9. aylarımızı ve sağlıklı doğan bebişlerimizi görelim inşallah

Zapzup cok cok gecmis olsun,cok üzüldüm ...
İnşallah prenseste bir sorun çıkmaz .nedenmis sancı acaba ?
Aman dikkat et kendine sen ne kadar iyisin fındıkta o kadar iyi.
Duamdasin.

Canımsın benim ya.
Gözlerim dolu dolu okucum kuzucum,kıyamam ben sana.
Kendimi senin yerine koydum tepkiler aynı bu şekilde olurdu.
Aferim prensesimize annesini,babasını dinlemiş uslu kız olmuş.Önce iyice büyüsün sonra güzel güzel gelsin annesinin kucağına.
Sende kendini çok yorma canım benim,mümkün olduğunca az hareket et.
O tekme atma anları dünyanın en güzel duygusu,biz daha şimdi böyleysek kollarımızda olunca ne olucaz bakalım.

O kalpteki leke konusunuda birçok arkadaşımdan duydum canım.
Gelişimleri hala devam ediyor bebişlerimizin o nedenle görünebiliyor.
Yinede içinin rahat etmesi açısından en iyisini yapmışsın.

günaydın arkadaşlar? nasılsınız?

katinam,tuncss geçmiş olsun kızlar.
secilce canım ben de toplamda 6 kilo 800 gr almışım.
benim doktorumda biraz fazla dedi.
evde olmayınca yediklerime çok dikkat edemedim.
bi de her gittiğim yerde ara öğün yemem lazm öğlen yemek yemem lazım diyemediğim için tok tutsun diye kahvaltıda ekmeği çok yedim.
kiloyu çok takmıyorum ama kilo aldıkça belimin daha çok ağrıdığını hissediyorum.
cumartesi günü kontrole gittik. 20+5 olmam gerekirken 20 haftalık çıktı. ağırlığıda 352 gr.gelişiminde herhangi bir problem yokmuş.
ama neden geride çıktı ki :26: anlamadım valla. bebeğim hiç kıpırdamıyordu secde pozisyonunda duruyordu. sabah kahvaltı yapmamıştım
sadece naneli şeker yemiştim. aç olduğum için hiç hareket etmiyordu sanırım. doktor şeker yüklemesi yapalım dedi ama şeker yediğim için onuda yapamadı.
kan verdim tokluk şekerime bakıldı. o da 103 çıktı. ailede şeker olduğundan dolayı şeker yüklemesi 2. kez yapılacaktı. evde de sürekli ölçtüğümü söyledim.
o zaman 1 ay sonra yapalım dedi. şimdilik benden haberler bu kadar.

Biz kocişimle hafta sonu film aldık kızlar.

Aramızda bebek var filmin ismi.
Tam bir romantik komedi filmi.Kocişimle gözümüzü kırpmadan izledik diyebilirim.
Kocişim beni daha iyi anladı.Bende sezaryan doğuma karar verdim:)
Bebiş o kadar tatlı o kadar şeker ki içim gitti.Annesinin kucağına o ilk veriliş anı filan.
Bütün evreleri anlatıyor.Bebiş dünyaya geldikden sonra annenin psikolojisi bozuluyor filan.
Kimi yerinde güldük,kimi yerinde pür dikkat kesildik.Kocişimde ne olduysa çocuk sayımızı 3'e çıkardı.
Tavsiye ediyorum mutlaka izleyin

zapzupcum çok geçmiş olsun başka sıkıntın olmaz inşallah canım.. çok üzüldüm... dualarımız seninle olsun..

aklıma gelmedi değil geçen gün hapşururken kaçırmıştım üzerinize afiyet. ama yarı uyanıktım ya, hapşurmadım da. umarım idrar kaçırmışımdır. Nelere sevinecek hale geldim

evettt bende de bir kaç kez oldu öksürürken hapşırırken

canım çok geçmiş olsun. rabbim bebeklerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın herkese

Geçmiş olsun canım geçen hafta bende aynı sorunu yaşadım, bende monurol kullandım. Bana da yaramamış gibi geldi ama ertesi gün biraz daha iyi hissetmeye başladım. Çok su iç canım bol sıvı tüket.. Gerekirse antibiyotik tedavisi uygulanabilir doktora gitmeyi geciktirme bence..

Canım çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelmeden yaşatmasın bir daha. Umarım bebeğinin sonuçları da iyi çıkar.

Dertsiz sen nasilsin canım halin keyfin yerinde mı?
Kuzucuk Geride çıkmamış ki hayatım,usg bu aylarda 50gr civarı eksik-fazla ölçer 7. Aydan sonra 150 gr.
3-4 hafta geriden gelen bebekler bile var.
Birde takvimde maksimum ölçü var onada aldanma yani.
Sende seker var mıydi,neden evde devamlı ölçüyoruz dedin :26:

Gunaydin dememisim Kızlar günaydın gunümüz huzurlu,mutlu geçsin inşallah.
Uyanamdim sanırım

geçmiş olsun canımmm benimde salın günü randevum var belki bana da yaparlar şeker yüklemesi daha önce konuşmadık drla ama senle aramızda bir gün var aç mı gitmek gerekiyor benim sabah 8:40 da randevummm

Saolasin Canim.. benim doktora ozellikle sordum ac mi geleyim diye.. Az biraz peynir ekmek tarzi bisey yiyebilirsin ama aksamdan tatli seyler yeme dedi.. Tam seker yukleme haftalari muhtemelen sana da yaparlar canim..

Coook gecmis olsun canim yaa.. Prenses uslu uslu dursun surda ne kaldi 9aya.. Saglikla vaktinde gelsin insallah.. Bol bol dinlen canim.. Yorma kendini..

Tesekkur ederim canim.. Sana da gecmis olsun.. En son kontrolde benimkide secdede gibiydi.. Allah'im evlatlarimizi inancli kullarindan eylesin..
Bu haftalarda ileri geri cikmalar olabiliyormus doktorum cok dert etmeyin demisti.. Benimkide 9gun buyuk cikiyordu.. bakalim bu sefer nasil olacak.. yarin benimde kontrolum.. sekerden cok korkuyorum bizde de seker hastalari cok ve ozellikle gebelerde gebelik sekeri pek cikiyor.. bebekte onden gidince iyice tedirgin oluyorum.. yarin belli olacak artik..

Ya kızlar benim sol gögsümün altı çok fena acıyor.
Bugun gögsümde şiş sanki.Resmen o kısımda içim yanıyor neden olaki?
Böyle karıncalanıyormuş gibi oluyor.Doktorumu arasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…