canım ben çok şükür iyiyim.Dertsiz sen nasilsin canım halin keyfin yerinde mı?
Kuzucuk Geride çıkmamış ki hayatım,usg bu aylarda 50gr civarı eksik-fazla ölçer 7. Aydan sonra 150 gr.
3-4 hafta geriden gelen bebekler bile var.
Sende seker var mıydi,neden evde devamlı ölçüyoruz dedin :26:
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canım geçen hafta bende aynı sorunu yaşadım, bende monurol kullandım. Bana da yaramamış gibi geldi ama ertesi gün biraz daha iyi hissetmeye başladım. Çok su iç canım bol sıvı tüket.. Gerekirse antibiyotik tedavisi uygulanabilir doktora gitmeyi geciktirme bence..
Biz kocişimle hafta sonu film aldık kızlar.
Aramızda bebek var filmin ismi.
Tam bir romantik komedi filmi.Kocişimle gözümüzü kırpmadan izledik diyebilirim.
Kocişim beni daha iyi anladı.Bende sezaryan doğuma karar verdim:)
Bebiş o kadar tatlı o kadar şeker ki içim gitti.Annesinin kucağına o ilk veriliş anı filan.
Bütün evreleri anlatıyor.Bebiş dünyaya geldikden sonra annenin psikolojisi bozuluyor filan.
Kimi yerinde güldük,kimi yerinde pür dikkat kesildik.Kocişimde ne olduysa çocuk sayımızı 3'e çıkardı.
Tavsiye ediyorum mutlaka izleyin
gebelikte mantar oldum fitil kullandım..ateşlendim sistitten dendi antibiyotik kullandım..
ve dün gene tekrarladı..monurol içtim fayda etmedi..şimdi yine hastane yine idrar tahlili..ve yine antibiyotik vericekler..çocuguma ne akdr daha eziyet edicem bilmiyorum..iyice yıprandı sinirlerim..
gebelikte mantar oldum fitil kullandım..ateşlendim sistitten dendi antibiyotik kullandım..
ve dün gene tekrarladı..monurol içtim fayda etmedi..şimdi yine hastane yine idrar tahlili..ve yine antibiyotik vericekler..çocuguma ne akdr daha eziyet edicem bilmiyorum..iyice yıprandı sinirlerim..
Bizde cumartesi sabahı izledik, benimki hormonlarımın düzgün çalışmadığına karar verdi (keşke şu kafede arkadaşı ile konuştuğu sahneye izletmeseymişim) ve doğuma da girmeyecekmiş(epizyotomi biraz ürkünç geldi).
çok şükür birşey yokmuş canım kuzucuğunada maşallah
Cicilerininize güle güle kullanın
yorulmadım ama geçen hafta kendimi iyi hissetmiyordum burdada yazmıştım hatta hamileilk bunalımı gibi olmuştum mutsuz keyifsiz ağlamaklı belki ondan oldu bilmiyorum kicnm çok geçmiş olsun, ay neler yaşamışsın böle,dinlen uzan yat bişe yapma iyi bak kendine de bebişine de , takma da hiç bişeyi, yoruldun mu, üzüldün mü bişeye?
canım sağol amin vaktinde gelsin bebişler büyüsünler gelişsinler bizi üzmeden gelsinlerzapcumcum okurken gözlerim doldu..Allah korusun vaktinde gelsin bebişlerimiz..
amin işallahAllahım hamilelik beni iyice korkutmaya başldı, yalnız kalmaya bile korkar oldum.
zapzup geçmiş olsun canım, büyük geçmiş olsun. tertemiz çıkar ekonuz da inşallah. o tekme ne güzel şeydir, bir haftadır ben de tadıyorum aynı heyecanı. Allahım herşey yolunda gitsin ve hepimiz 9. aylarımızı ve sağlıklı doğan bebişlerimizi görelim inşallah
sancıların bir nedeni yok canım vücut kendisi yapıyor sol tarafımdaki kasığımdan ağrı giriyordu doktorada sordum neden burası ağrıyor diye rahime giden damarlar sinirler varmış onlar kasıldığında sol tarafta ağrı olur dediZapzup cok cok gecmis olsun,cok üzüldüm ...
İnşallah prenseste bir sorun çıkmaz .nedenmis sancı acaba ?
Aman dikkat et kendine sen ne kadar iyisin fındıkta o kadar iyi.
Duamdasin.
tekme atması o kadar güzel ki o orda iyi diyorsun içi rahatlıyor insanın işallah o leke de problem çıkmazda üzülmeyiz kızım iyi olsun sağlıklı olsun o bana yeterCanımsın benim ya.
Gözlerim dolu dolu okucum kuzucum,kıyamam ben sana.
Kendimi senin yerine koydum tepkiler aynı bu şekilde olurdu.
Aferim prensesimize annesini,babasını dinlemiş uslu kız olmuş.Önce iyice büyüsün sonra güzel güzel gelsin annesinin kucağına.
Sende kendini çok yorma canım benim,mümkün olduğunca az hareket et.
O tekme atma anları dünyanın en güzel duygusu,biz daha şimdi böyleysek kollarımızda olunca ne olucaz bakalım.
O kalpteki leke konusunuda birçok arkadaşımdan duydum canım.
Gelişimleri hala devam ediyor bebişlerimizin o nedenle görünebiliyor.
Yinede içinin rahat etmesi açısından en iyisini yapmışsın.
sağol canım rabbim dualarınız kabul etsin bu dualarla bebişlerimiz iyi oluyorzapzupcum çok geçmiş olsun başka sıkıntın olmaz inşallah canım.. çok üzüldüm... dualarımız seninle olsun..
Günaydın herkese
Canım çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelmeden yaşatmasın bir daha. Umarım bebeğinin sonuçları da iyi çıkar.
Sagol canım benim. İyiler şükür kuzucuklar.canım ben çok şükür iyiyim.
insanın evi gibisi yok valla. valizleri boşalttım herşeyi yerleştiremedim.
dolap yetmiyor ya... bi de oğluma alınan kıyafetler var neyi nereye koyucam bilmiyorum.
doktora 20+5 olduk dedim. ultrasonda 20+0 çıktığını söyledi. 5 gün geride değil mi şimdi :26:
annem şeker hastası canım. annemin teyzesi şekerden kör oldu. o yüzden bizdede şeker korkusu var.
hamileliğimi ilk öğrendiğimde açlık şekerim 113 çıkmıştı. normalde hamilelikte 92 olması gerekirmiş.
ben 2 ay boyunca tatlı hiçbişey yememiştim şekerim var diye. elma bile yemiyordum.
doktorum bu yüzden şeker yüklemesini 13. haftada yaptı. şekerim normal çıktı.
şimdi tatlı falan yiyorum dikkat etmiyorum ama yinede evde kendi şeker aletimle ölçüm yapıyorum.
biraz yüksek çıksa hemen şeker diyetine başlıyorum. annemin şekeri de tip 2.
tip 2 beslenmeyle ilgiliymiş tip 1 de doğuştan gelen şeker hastalarıymış.
beslenmeme dikkat etmezsem ben de şeker hastası olabilirim.
sen nasılsın voltajım senin yavru kuşlar napıyor?
Katinam,tuncss,Zapzup çok geçmiş olsun canlarım.Rabbim acil şifalar versin,zamanında,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
sanırım son 3 ay kilolar hızlı alındığı için, ondan önceki aylarda biraz yavaş şekilde kilo almaya yönlendiriyo doktorlar
bende 2 gündür tuzu kesmeye başladım, ya ondan yada tuzu kestim o yüzden bilmiyorum nedenini ama çok mutlu oldum sabah tartılınca
Tam 2 hafta önce benim başıma geldi. Sanırım benimki biraz daha azdı. Sizinki sanırım oldukça benimkine benzer birşey ve muhtemelen de amniyon sıvısı değildir ama lütfen siz de kendinizi takibe alın ve benzer bir durum tekrar oluşursa sıvının menşeinin anlaşılabilmesi için vakit kaybetmeden hastaneye başvurun.
bende 7 kilo almıştım ve bunun iki katı daha kilo alacaksın(21). 15 kilo ideal. dikkat edelim dedi. dikkat ediyor muyum hayır. tatlı yemeyi kesemedim çünkü. akşam tatlı yemeden uyuyamıyorum.
günaydın kızlar..herkese hayırlı haftalar..
ben sistit olmusum..dün wc den çıkamadım..
evde munırol vardı doktorum vermişti ama içmemiştim..ağrı ve wc sıklasınca içtim ama banamısın demedi ne yazıkki
haftaya p.tesi doktora gidicem bakalım ne olucak..bıktım artık bu idrar yolu enfeksiyonlarından
günaydın kızlar
cuma günü kızım beni çok korkuttusabah işe giderken otobüste sancılarım tuttu Allah'tan ki eşim yanımdaydı hemen otobüsten inip hastaneye gittik 2-4 dk arasında sancı geliyor duruyor sancı geliyor duruyor çok korkunçtu.
geçmişi okuyamadım ama rahatsızlanan hasta olanlar varsa geçmiş olsun herkese çabucak iyileşin
günaydın arkadaşlar? nasılsınız?
katinam,tuncss geçmiş olsun kızlar.
secilce canım ben de toplamda 6 kilo 800 gr almışım.
benim doktorumda biraz fazla dedi.
eailede şeker olduğundan dolayı şeker yüklemesi 2. kez yapılacaktı. evde de sürekli ölçtüğümü söyledim.
o zaman 1 ay sonra yapalım dedi. şimdilik benden haberler bu kadar.
doktora danısıp yapayım bunu canım..artık ila. almak istemiyorum..canim gecmis olsun.
monurol bi iki gun icinde kesmisti bende enfeksiyonu yani oyle birden bicak gibi kesilmemisti..
bu kadar sik tekrarluyorsa enfeksiyon aklima bisey geliyor ki doktor bu konuda uyarmisti beni. idrarini tutma.. geldigini hissettigin anda git wcye.. ve iyice bosaldigini hissetmeden kalkma wcden.. birde biliyorsundur ama temizligi onden arkaya yapmak cok onemli..
insallah tez zamanda iyiles..
hamilelikte uygunmudur bilmem ama bi arastirirsan; bir cezvede su kaynat.. kaynayince icine kekik at bu tutam.. ocagi kapat.. iki dakka dinlensin suzup suyunu ic.. kekik idrar yolu enfeksiyonunda mucize..
amin canım amin..aman bidaha olmazsın inşallah..Allahım dermanı olmayan dert vermesin canım benim.
En azından önlemini alabiliyorsun.Bendede sık sık tekrarlanan bir hastalıkdır.
Ne kadar dikkat etsemde oluyor.Çok şükür son zamanlarda iyiyim.
Sende bozma moralini.
Kızlarr bir de biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonu idrarı tutmaktan oluyor. İdrar mesanede uzun süre kalırsa malum mikroplarda vücutta uzun süre kalır hatta böbreklere idrar kaçabilir deniyor.
Tabiki bilerek tutmuyoruz biz bilinçli hamileler olmaya çalışıyoruz.
Fakat ben kendimde şunu farkettim. Bu dönemde çok sıkışık olmadıkça tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum. Aslında mesane dolu oluyor fakat rahatsız etmiyor.
Bunun sebebi bebekler artık yukarı çıktı ve rahim ilk aylarda olduğu gibi mesanemizi sıkıştırmıyor. Elbette ileriki aylarda büyüyüp yeniden aşağıları sıkıştıracak.
Ben artık sıkışık hissetmesemde gidiyorum. En ufak bir kötülüğü içimizde tutmayalım ama dimi..
Kızlarr bir de biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonu idrarı tutmaktan oluyor. İdrar mesanede uzun süre kalırsa malum mikroplarda vücutta uzun süre kalır hatta böbreklere idrar kaçabilir deniyor.
Tabiki bilerek tutmuyoruz biz bilinçli hamileler olmaya çalışıyoruz.
Fakat ben kendimde şunu farkettim. Bu dönemde çok sıkışık olmadıkça tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum. Aslında mesane dolu oluyor fakat rahatsız etmiyor.
Bunun sebebi bebekler artık yukarı çıktı ve rahim ilk aylarda olduğu gibi mesanemizi sıkıştırmıyor. Elbette ileriki aylarda büyüyüp yeniden aşağıları sıkıştıracak.
Ben artık sıkışık hissetmesemde gidiyorum. En ufak bir kötülüğü içimizde tutmayalım ama dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?