2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben uykumda çatlasam farketmem. Eşimi tembihliyorum gece kalkarsan beni de kaldır diye.

Canım ya galiba iç çamaşırımdan kaynaklanıyor.
Şimdi benim gögüslerim büyüdü kanımca ve eski iç çamaşırlarım olmuyor.
Ben lavaboda bakdımda,gögsümün alt kısımları pişmiş sanki.
İç çamaşırından taşmış.Özellikle sol gögsümün altı yanıyor,hemde acıyor.
Ayakdayken çok hissetmiyorum ama oturduğumda hissediyorum.

Kocişimden allah razı olsun gerçekden.
Ben yatak altını,koltukları filan çekemediğim için oraları yapıyormuş.
O kadar şeker anlatıyor ki:) İzne çıkmasının faydaları
3 çocuk nerden çıkdı gerçekden bilmiyorum ama düşünmediğimi net şekilde belirttim.
Sezeryanıda ben istiyorum,kocişimde normal istiyor.

Ama normaller artık normal gibi yapılmıyorki.Arkadaşım doğum yaptı güya normal.
Kızı alttan bir kesmişler,iç dış dikiş yapmışlar,üzerine oturamıyor şimdi.
Herşey basite kaçıyor artık.Alttan kesik olacağına bari bikini bölgesinde olsun.

Birde merak ettiğim bir konu var.
Sezaryanda pis kan içerdemi kalıyor?Ve kordonu ne yapıyorlar?

Aynen ya Zirt pirt.Bekleyemem ki adım atsam şır
Ayrica Nemu,Agir böbrek ve idrar yolu hastalıkları geçirmiş biri olarak arastirilip sonucunda taslari ve enfeksiyonu vücudun kendi yaptıgı kanısına varıldı.sadece narenciye ve tuzlu peynir yasaklandı.hergun 2 tane maden suyu verdi.
Sikta giderim,taharet ve kurulamaya cok özen gösteririm .
Tutsam nice olurdu halim

ZAPZUP geçmiş olsun canım prensesin seni dinlemiş annesi daha gelmeye niyeti yok merak etme inşallah kalbindeki leke de önemli birşey değilidir kendiliğinden kaybolur inşallahhh

KATİNA sanada geçmiş olsun canım idrar sorunu çok kötü eskiden bana da çok oluyordu...bol bol su iç canım ...bu hastalığın tek çaresi su ben hamile kalmadan önce günde bir bardak bile su içmezdim şimdide 1.5 lt içenbiliyorum sadece ama yine iyi geliyor demek ki:26:

Ersnil
Kordon,plasenta icerde kaliyor diger bebekler icin
hemen alınıyor Canım Benim hatta bebekten evvel bile alınabiliyor.kesi yapilmasiyla bebek çıkması 5 dk var-yok.
Kan temizleniyor galiba çünkü ben 2 dogumumdada ilk gün (1haftada surebilirmis)dısında kanama yasamadım 40 gün boyu sadece kahve leke oldu günlük pedlik kadar deyim.

kızlarr günaydın yaa sabah oğlum beni çok korkuttu haha aslında oğlum değil göbişim korkuttu kaç gündür ishalim ve kusuyorum karnımda ağrı çok şuanda ishalim sabah kalktım minnacık göbeğim belli bile olmuyor kocişe dedim kalk oğlum yok hahah oda uykudan uyandı sersem nere gitmiş dio hahaha dedim göbeğim küçülmiş bebek nerde dio manyak mısın ya yatagın içine bak yoksa yerindedir dio =) çıkışta acile gideceğim geçmiyor ve netten baktım tehlikeliymiş uzun sürerse bebek susuz kalıyormuş çok su içiyorum ama korktum yinede =) bebişimizin banyo küvetine kadar bazı önemli şeylerini aldık odasının fotoyu koyamıyorum çünkü sipariş verdiler bir aya falan gelirmiş geldiğinde anca çekip koyabilirim =)cuma günüde aksam kaynanama gittik beni deli etti kadının pskolijisi bozuk ve ben çocugumu ona emanet etmek istemiyorum 3 boyutlu usg fotolarını gösterdik dio ki kafası büyük bunun kafası büyük bebekler özürlü oluyor kulakları kepçe bunun ayy ne çirkin olur ağlayacaktım nerdeyse ne demek ya deli edio eşiminde gıkı çıkmıyorya beni deli edio ama hele bi doğunca annem bakacak desin açarım ağzımı yumarım gözümü annenin eline denek veremem die tamam zor durumu eşini kaybetti ama 4 sene geçti üzerinden kendini toparlayamamış eşim dio ki anneme iyi gelir pskolojisi düzelir bebekle ilgilenince benim çocugumu annesinin pskolojisine kobay edemem valla isterse konusmasın benimle kavga etsin çeksin gitsin isterse annesi için çocugunu önemsemeycekse hiç olmasın daha iyi çok moralim bozuk kızlar durup durup dio ki kız olsaydı iyiydi de neyse erkek de iyi neyse ama kız olsaydı iştee sustum oğlumun hatırına ağzımı açmadım annemler tüm eşyalarını aldılar dedim gıcıklığına annemler aldılar orası doğruda onlarada anlattım dio ki bende doğuma az kala bi kaç atlet matlet alacağım siz masraf etmeyin zahmet etme anne zorlama kendini dedim sadece =)biliyorum orda cevap versem bilerek triplere girecek falan eşim bana patlayacak evde bizim huzurumuz kaçacak oğluma zarar yine sustum biran önce gitmek için uykum geldi başım ağrımadan kalkalım dedim de kalktık eşime kalsa sabaha kadar oturacak öldüresim gelio orda dışarısı ayaz daha soğumasını bekliyor heralde dedim gece oldıkça ayaz artıo eksilere düşüo hava araba yok ve işten çıkmışım ölüyorum allahta dayanamıyorum kocama

Doğrudur canım bilerek tutmuyoruz zaten demek istediğim şu aralar sıkışmadıkça varlığını hissetmiyoruz.. Tabi bu teori okuduğum bir yazıdan ve kendi düşüncem..

cnm aynı durum bendede var ama çamaşıdan değil bence hamilellikle ilgili olabilir çok kaşınıor arada bende kaşıyorum dayanamayıp ogun hemşirede sordu önceden varmıydo die

ben onu izlediğimde çok kötü olmuştum. yalnızdım ve zırıl zırıl ağladım çok zordu kadının yaşadıkları :18:

Ersnil
Kordon,plasenta icerde kaliyor diger bebekler icin

:)))) çok fenasınnnnnnnnn çokkkkkkkkkkk, demek hepsi sonraki bebek için saklanıyor buldun bizi saftirik, eğlen bakalım

kızlar benim de eski çamaşırlarım olmuyor artık. geçen haftalarda unnado da air bra kopçasız sütyenler vardı. 3 lü çok uygundu fiyatları. denemek için aldım. gömlek bedeniyle aynı alınıyor. çok rahatlattı beni. diğerlerini kaldırdım. canımı yakıyordu artık.. tavsiye ederim şiddetle

-zapzup ah canııım neler yaşamışın çok geçmiş olsun Allahım bir daha göstermesin inşallah.

- katinam sana da çok geçmiş olsun bol su iç.

- nil çatı kemiği ağrısı geçen haftalarda ben de de vardı ayağa kalkınca sanki şeyimin üstüne basıyormuşum gibi acıyordu ama çok şükür kendi kendine geçti. tetanoz ben vurulmadım onunla ilgisi yok yani.

-tuncss eşine geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur. benim de senin gibi iştahım pek açık yedikçe yiyorum tartı da kırılmıştı evde tartılamıyorum da oooh ye Allah ye. halbuki şekere dikkat et demişlerdi güya takibe alındı.

-docalan canım amniyosenteze gerek duyulmadığına bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim.

-BoO aşı için geçmiş olsun.buarada bebişin resimleri harika maşallah.

-hanipeks bebiş çok şekermiş maşallah güzel geçtiğine sevindim gün biraz ters başlamış ama önemli olan sonunun güzel bitmesi. şeker için üzülme geçici bir durumdur inşallah.

- cherryfe detaylının güzel geçtiğine çok sevindim. öteki konuda da izin çıkmış hadi gözün aydın eşine niye söylemedin kız sürpriz mi yapcan yoksa. bizim de haftasonu ayıptır söylemesi şeytanın bacağını kırdık sonunda hamile kaldığımdan beri bu ilk korkudan ağrıdan sızıdan falan yapamamıştık. kankalığa son diye kampanya başlattı ya arkadaşlar biraz da onun gazı ile :) hadi darısı başına olsun inşallah.

-haticemutlu kontrolünün iyi geçtiğine çok sevindim. aşı için geçmiş olsun.

hani yorulunca stress yapınca sertleşiyor taş gibi oluyor ya. yoksa olmuyor mu, benimki niye oluyor.

walla bilmiyomki ben,bazen oluyo benimde ben hep gaz var diodum,başka bişeydenmiymiş??

geçmiş olsun canım,şükür inşallah bi daha olmaz,bana zaten doğum korkusu çökmeye başladı son günlerde,yanımda birileri bahsetmeye başlayınca direk kulaklarımı tıkıyorum,bana süpriz olsun doğum :18:

canım bende senin gibiyim,üzülüyorum,diş ağrısından dolayı 2.defa antibiyotik kullandım,Allaha emanet bebeklerimiz,ama dr sen ağrı çekerkende bebeğe zararlı,hormonların değişiyo demişti,biraz rahatladım,napalım bizimde kaderimizde bu varmış..

ya ama benimki çıkmadı galiba daha,hep idrar kesemi tekmeliyo,bide sert vuruyo,kaçırdım kaçırcam o derece,bi gidiyorum wcye 1-2 damla..

kıs egomego sen eşinlen kavga ederkende böle nefessiz mi konuşuyon,anacım hiç virgül yok kıs,okurken başım döndü

biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))

ersnilim sen böyle yazdıkça peşinden dua okuyorum kuzum size nazar değecek diye korkuyorum allah saklasın bu arada sezeryanı kontrolde doktorum anlattı bana dış dikiş sadece bikini bölgesinde için hem enlemesine hemde boylamasına kesiliyormuş tüm organlarını döküos dedi kolaymı öyle küçücük kesikten bebeği çıkartmak dedi dışarıdan görünen sadece o kesik dedi yani içten ters T kesiolarmış ve rahim normal doğumdaki gibi kendini temizleyemediği için kürtaj yapmış gibi rahminin içini kazıyorlar bi makinayla temizliorlar normal doğumda ki o dikiş belli bir süre evet üzerine oturamıyorsun ama dikişler kendiliğinden düşüyor ve hem kukun yep yeni oluyor dikişle genişleme falan olmuyor hemde sağlıklı olan o acısı için diosan epidural normal yap yani hem belli bir süre acıyor sonra taptazesin ama sezeryanı ömür boyu çekeceksin =)

Bende aynen canım.Tutsam bende düşünemiyorum kendimi.
Uyku denen bir şey kalmadı zaten artık bende:S

Kız niye gülüyon valla bilmiyorum nasıl olduğunu.
Ben sezaryanda içeri geri koyuyorlar diye biliyordum.
Sonra dün arkadaşımla konuştuk.Saçmalama dedi.
Meğer sezaryanda dikişler filan atıldkdan sonra alttan parmak atıyorlarmış içindeki bütün pislik gidiyormuş.
O devlette yaptığı için görmüş,ama özelde sen uyuyorkarn yapıyorlarmış.
Galiba bende sezaryan yapıcam.

Canım benim kıyamam sana.Biliyorsun benim kocişiminde babası vefat ettiği için annesi yanlız.
Bizde zor günler yaşadık.Oğluşuma bakmayı düşünmüyor annesi,benimde canıma minnet zaten.
Annesi resmen saçmalamış.Ağzım açık okudum resmen.Eşinede çok kızdım.Ne demek annemin psikolojisi düzelir.
Öyle şey mi olur?Kadın nasıl yorumlar yapıyor,nasıl bakıcak oğluşunuza aman uzak dursun.
Eşlerimize kıyamıyoruz işde,sen susarak en güzelini yapmışsın.Zaten eşinde görecekdir doğru olanı.
Allahım yardımcımız olsun kuzucum.Oğluşun bence çok ama çok çok tatlıydı hala gözümün önünde.
Teyzesi yesin onun dötünü:)

cnm aynı durum bendede var ama çamaşıdan değil bence hamilellikle ilgili olabilir çok kaşınıor arada bende kaşıyorum dayanamayıp ogun hemşirede sordu önceden varmıydo die

Canım tamamen iç çamaşırı yaAz önce lavaboda çıkardım söylemesi ayıp nasıl rahatladım.
Şimdi masamdayım mecbur takdım yanıyor resmen
Gögsümün alt kısmı kızarmış,sütyen üst tarafda kalıyor yetmiyor kısa geliyor.

Kıyamam sana.

Sorma tatlım ya bende saf saf okuyorum.

Bende öğlen arasında bakıcam canım.
Ne güzel yapmışsın almakla.Evde takmadığım için rahatım ama işde çok zorladı beni bugun

Ama soruşunu okudun mu :)) cok masum sormuş ya guldum cok.uykumu açtı valla.
Kiz ersnil gel bi öpeyim

Geldim öp bakayım kocamann
Hatta dur bende seni öpeyim

Kız ne bilim ben,video izlemişdim bir tane sanki içeri geri koyuyorlardı.
Eşimde aynı soruyu sordu bana.Bende bilmiş bilmiş diyorum ki içerde kalıyor galiba hayatım.
Zamanla kaybaluyor galiba diyorum O yüzden normal diye tutturuyor bana

Amin kuzucum.

Hehhhhhh bayılazammmmm şimdi:S
Allahım yardımcımız olsun ya her ikiside zor şekerim.

Şimdi voltajım kesin güler bana.Ama ben normalde alt kısmın genişliyor diye biliyorum.
Sarkmalar filan oluyormuş.Öyle olsun istemediğimden sezaryan diyorum kız:S
Acısında filan değilim o beni hiç korkutmuyor.Yaparım normal aslında,ama ne bilim kafam allak bullak.

ersnilll ne diyon kız sen. ne parmağı atıyorlar :) voltajjjjjjjjj bu konuda ne diyonnnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…