ersnilll ne diyon kız sen. ne parmağı atıyorlar :) voltajjjjjjjjj bu konuda ne diyonnnn :))
ersnilim sen böyle yazdıkça peşinden dua okuyorum kuzum size nazar değecek diye korkuyorum allah saklasın bu arada sezeryanı kontrolde doktorum anlattı bana dış dikiş sadece bikini bölgesinde için hem enlemesine hemde boylamasına kesiliyormuş tüm organlarını döküos dedi kolaymı öyle küçücük kesikten bebeği çıkartmak dedi dışarıdan görünen sadece o kesik dedi yani içten ters T kesiolarmış ve rahim normal doğumdaki gibi kendini temizleyemediği için kürtaj yapmış gibi rahminin içini kazıyorlar bi makinayla temizliorlar normal doğumda ki o dikiş belli bir süre evet üzerine oturamıyorsun ama dikişler kendiliğinden düşüyor ve hem kukun yep yeni oluyor dikişle genişleme falan olmuyor hemde sağlıklı olan o acısı için diosan epidural normal yap yani hem belli bir süre acıyor sonra taptazesin ama sezeryanı ömür boyu çekeceksin =)
uyku problemi bir ben de yok galibaSagol canım benim. İyiler şükür kuzucuklar.
Sadece uyku derdim var malum.
Şekerin cok çıkmamış Allah tan.bu haftadan sonra kesin belli olur.
Birde canım Dr bas ,popo ve karın ölçüsü yapmıştır.Bir iki haftaya bas,topuk ve karın yapar.birde duruş pozisyonuda etki eder.
Oğlum 3,kızım 1 hafta ileriden gitti.bu kızımda ilk aylar 4 gün geriden geldi son 2 kontrolde 1 hafta ileri çıktı.
İleri çıkmasını istemem açıkcası,erken dogumdu iri bebekti vs sorunlar oluyor.
Ha birde bas olcumuyle ile de cok orantılı nerdeyse 3-4 hafta iri çıkar ama bası iridir yani.
Dogunca sutunle zaten ballanip,kaymaklanir canım
Okurken tüylerim diken diken olduÇok ama çok geçmiş olsun Neyse ki sorunsuz bitmiş, sonu iyi olmuş bu sıkıntının.. Kimbilir ne kadar korktunuz, tekrar geçmiş olsun, tekrarını göstermesin..
QUOTE]
amin Allah tekrar yaşatmasın
iç çamaşırı çok rahatsız ediyor bende de oldu kızardı falan göğsüm kaşıntı oldu sonra pentinin bir çamaşırını aldım balensiz bikini üstü gibi yumuşacık çok rahat ettim gece çıkarırdım çamaşırımı şimdi bunu hiç çıkarmıyorum çok rahat linkini koyuyorum bir bak fiyatta uygun tavsiye ederimCanım ya galiba iç çamaşırımdan kaynaklanıyor.
Şimdi benim gögüslerim büyüdü kanımca ve eski iç çamaşırlarım olmuyor.
Ben lavaboda bakdımda,gögsümün alt kısımları pişmiş sanki.
İç çamaşırından taşmış.Özellikle sol gögsümün altı yanıyor,hemde acıyor.
Ayakdayken çok hissetmiyorum ama oturduğumda hissediyorum.
Kocişimden allah razı olsun gerçekden.
Ben yatak altını,koltukları filan çekemediğim için oraları yapıyormuş.
O kadar şeker anlatıyor ki:) İzne çıkmasının faydaları
3 çocuk nerden çıkdı gerçekden bilmiyorum ama düşünmediğimi net şekilde belirttim.
Sezeryanıda ben istiyorum,kocişimde normal istiyor.
Ama normaller artık normal gibi yapılmıyorki.Arkadaşım doğum yaptı güya normal.
Kızı alttan bir kesmişler,iç dış dikiş yapmışlar,üzerine oturamıyor şimdi.
Herşey basite kaçıyor artık.Alttan kesik olacağına bari bikini bölgesinde olsun.
Birde merak ettiğim bir konu var.
Sezaryanda pis kan içerdemi kalıyor?Ve kordonu ne yapıyorlar?
Fiona Sütyen - Sütyen - İÇ GİYİM
sağol tatlım prensesim beni dinledi doğru diyorsun işte şu leke olayını da atlatınca çok rahat edicemZAPZUP geçmiş olsun canım prensesin seni dinlemiş annesi daha gelmeye niyeti yok merak etme inşallah kalbindeki leke de önemli birşey değilidir kendiliğinden kaybolur inşallahhh
çok komik eşin ya bu adamlar uyku sersemi çok hoş oluyorlar benim birgün ağrım olmuştu ilk haftalarda kulağını dayadı yok bişey yok kalbi atıyor dedi ben de kızdım çocuk mu kandırıyorsun diye ama sonradan ağrıyı unutup gülmeye başladım başımızdan eksik olmasınlar hayat onlarla güzel annesine vermezsin bakması için olur biter annenin psikolojisi bozuk çocuk ona ağır gelir der yırtarsın canını sıkma sakın bebişler anlıyor ve hemen tepki veriyorlar aman sakin ol bir şekilde yolunu yaparsın senkızlarr günaydın yaa sabah oğlum beni çok korkuttu haha aslında oğlum değil göbişim korkuttu kaç gündür ishalim ve kusuyorum karnımda ağrı çok şuanda ishalim sabah kalktım minnacık göbeğim belli bile olmuyor kocişe dedim kalk oğlum yok hahah oda uykudan uyandı sersem nere gitmiş dio hahaha dedim göbeğim küçülmiş bebek nerde dio manyak mısın ya yatagın içine bak yoksa yerindedir dio =) çıkışta acile gideceğim geçmiyor ve netten baktım tehlikeliymiş uzun sürerse bebek susuz kalıyormuş çok su içiyorum ama korktum yinede =) bebişimizin banyo küvetine kadar bazı önemli şeylerini aldık odasının fotoyu koyamıyorum çünkü sipariş verdiler bir aya falan gelirmiş geldiğinde anca çekip koyabilirim =)cuma günüde aksam kaynanama gittik beni deli etti kadının pskolijisi bozuk ve ben çocugumu ona emanet etmek istemiyorum 3 boyutlu usg fotolarını gösterdik dio ki kafası büyük bunun kafası büyük bebekler özürlü oluyor kulakları kepçe bunun ayy ne çirkin olur ağlayacaktım nerdeyse ne demek ya deli edio eşiminde gıkı çıkmıyorya beni deli edio ama hele bi doğunca annem bakacak desin açarım ağzımı yumarım gözümü annenin eline denek veremem die tamam zor durumu eşini kaybetti ama 4 sene geçti üzerinden kendini toparlayamamış eşim dio ki anneme iyi gelir pskolojisi düzelir bebekle ilgilenince benim çocugumu annesinin pskolojisine kobay edemem valla isterse konusmasın benimle kavga etsin çeksin gitsin isterse annesi için çocugunu önemsemeycekse hiç olmasın daha iyi çok moralim bozuk kızlar durup durup dio ki kız olsaydı iyiydi de neyse erkek de iyi neyse ama kız olsaydı iştee sustum oğlumun hatırına ağzımı açmadım annemler tüm eşyalarını aldılar dedim gıcıklığına annemler aldılar orası doğruda onlarada anlattım dio ki bende doğuma az kala bi kaç atlet matlet alacağım siz masraf etmeyin zahmet etme anne zorlama kendini dedim sadece =)biliyorum orda cevap versem bilerek triplere girecek falan eşim bana patlayacak evde bizim huzurumuz kaçacak oğluma zarar yine sustum biran önce gitmek için uykum geldi başım ağrımadan kalkalım dedim de kalktık eşime kalsa sabaha kadar oturacak öldüresim gelio orda dışarısı ayaz daha soğumasını bekliyor heralde dedim gece oldıkça ayaz artıo eksilere düşüo hava araba yok ve işten çıkmışım ölüyorum allahta dayanamıyorum kocama
sağol canım amin işallah-zapzup ah canııım neler yaşamışın çok geçmiş olsun Allahım bir daha göstermesin inşallah.
-.
sağol canım ama doğumdan korkma önemli olan onlar bebişler önemli biz iyileşir düzeliriz ama onlar sağlıklı olsun yeter benim doğum korkum kalmadı onu kaybetme duygusu yaşayınca nasıl olursa olsun vaktinde sağlıkla doğsun istiyorsunwalla bilmiyomki ben,bazen oluyo benimde ben hep gaz var diodum,başka bişeydenmiymiş??
geçmiş olsun canım,şükür inşallah bi daha olmaz,bana zaten doğum korkusu çökmeye başladı son günlerde,yanımda birileri bahsetmeye başlayınca direk kulaklarımı tıkıyorum,bana süpriz olsun doğum :18:
biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))
Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831
güle güle kullansın bebişin işallah çok güzeller
Ne parmağı kızlar ben hiç yasamadım uyurken yaptilarsa bilemem dieceğim ama yapamazlar bir dünya video var kolaymi öyle.Dogum yapmadan dogumu anlatmak ne saçma yani nelerine güvenerek anlatıyorlar?
Normal doğumda sarkmayı bende cok duydum bilemem onu.hatta normal doğurdum diye yanımızda burnu düşse almayan bir arkadasımız sezaryen diye yalvardı yapmadılar geçici sebep değil diye.1 Normal dogum sancısı çeken biri olarak cok fark var mı derseniz yok.kesi yeri size kalmış :)
Birde epidural normalmiş,spinal normalmiş geçin,normal değil ki o
Sezaryende ömür boyu yarimlik vs de hikaye
biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))
Geldim öp bakayım kocamann
Hatta dur bende seni öpeyim
Kız ne bilim ben,video izlemişdim bir tane sanki içeri geri koyuyorlardı.
Eşimde aynı soruyu sordu bana.Bende bilmiş bilmiş diyorum ki içerde kalıyor galiba hayatım.
Zamanla kaybaluyor galiba diyorumO yüzden normal diye tutturuyor bana
kız biride bana bağırsakları filan çıkarıyolarmış demişti,o yüzden bağırsak hareketlerin hiç eskisi gibi olmuyomuş,onları mı geri koyuyolardı acaba
mezocum çok güzelm,iş aldıkların güle güle kullansın miiniğin..
nazcım çok teşekkür ederim canım..sanırım sende de var sistit..idrarını yapıyorsun..10 dk sonra tekrar wc çok dolu hissi var mesanede ama bir iki damla ne yazıkki bu sistit oluyo işteAllahım sağlıkla alalım şu bebişleri
ya kızlar ben de hp normal diodum ama forumları okuyunca normal ve sonrası özellikle cinsel hayatla ilgili:)vazgeçtim gibi ya, korktum yani, eski haline gelir mi ki orası gelse de insan korkar sanki yahu?korktum ben korkuyoeum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?