2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ersnilll ne diyon kız sen. ne parmağı atıyorlar :) voltajjjjjjjjj bu konuda ne diyonnnn :))

Bende bilmiyom valla.
Arkadaşım zeynep kamilde yaptı.
Ben sezaryanda pis kan içinde kalıyor diyince,saçmalama bana alttan parmak attılar çok acıdı ama bütün pis kan gitti dedi:S
Voltajım konuyla ilgili senden geri dönüş bekliyoruz

egomego kız sen dimiydin olmayan göbüşünün resmini koyup da beni çatlatan. bir de göbeğim küçüldü mü diyorsun.parmak çocuk falan mı yapcan yoksa.

şaka bir yana suyu ihmal etme kuzu; malum içerdekiler hala balık sanıyor kendilerini

"rahmin içini kazımak" mı, ben de sezeryanı niye sevmiyorum diyordum

uyku problemi bir ben de yok galiba
kafamı yastığa koysam uyuyorum. lavaboya bile kalkamıyorum.
eşim uyandırıyor hadi lavaboya git diye.
bir gece hiç tuvalete kalkmadım.
sabah lavaboya gittikten sonra sağ kasığımda sancım başladı. çok kötü oldum.
o zamandan beride eşim uyandırıyor.

ay daha şimdiden sütüm gelir mi diye düşünüyorum canım ya.

Kız sende çok şekersin he
Ben sezaryanla ilgili yazdıklarını okuyunca nutkum tutulduğu için yorum getiremedim.
Oğluşun kayıp mı olmuşHahahaha kocişinin tepkisinede bayıldım.
Kız senin göbişin hiç yok zaten maşallah.Çıtır hatunsun sen

Ne parmağı kızlar ben hiç yasamadım uyurken yaptilarsa bilemem dieceğim ama yapamazlar bir dünya video var kolaymi öyle.Dogum yapmadan dogumu anlatmak ne saçma yani nelerine güvenerek anlatıyorlar?
Normal doğumda sarkmayı bende cok duydum bilemem onu.hatta normal doğurdum diye yanımızda burnu düşse almayan bir arkadasımız sezaryen diye yalvardı yapmadılar geçici sebep değil diye.1 Normal dogum sancısı çeken biri olarak cok fark var mı derseniz yok.kesi yeri size kalmış :)
Birde epidural normalmiş,spinal normalmiş geçin,normal değil ki o
Sezaryende ömür boyu yarimlik vs de hikaye

Helal sana

Artık yaşayıp görücez kuzucum.
Normalin şartları uygunsa bebeğim ters dönmüşse düşünürüm.
Ama sezaryanada soğuk değilim.
Doktorumla yarın detaylı konuşucam inşallah bunları.

Kuzucum linki açamıyorum ama bu öğlen gidip bakıcam.
İnşallah bende bulurum rahat bir şeyler.

İç çamaşırım küçük geldiği için şuanda yanıyor resmen,pişik olurya aynen öyle.
Rengi değişmiş resmen.Hiç rahat değilim:SKaşıntı yok ama yanma ve acı var.

Kuzucummm güle güle kullanım inşallah tatlım.,Ne hoş hevesler bunlar ya.
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

mezocum çok güzelm,iş aldıkların güle güle kullansın miiniğin..
nazcım çok teşekkür ederim canım..sanırım sende de var sistit..idrarını yapıyorsun..10 dk sonra tekrar wc çok dolu hissi var mesanede ama bir iki damla ne yazıkki bu sistit oluyo işte Allahım sağlıkla alalım şu bebişleri

biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))

Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831

güle güle kullanın inşallah,ana kucağına bayıldım,tü tü maşallah

kız biride bana bağırsakları filan çıkarıyolarmış demişti,o yüzden bağırsak hareketlerin hiç eskisi gibi olmuyomuş,onları mı geri koyuyolardı acaba

kız biride bana bağırsakları filan çıkarıyolarmış demişti,o yüzden bağırsak hareketlerin hiç eskisi gibi olmuyomuş,onları mı geri koyuyolardı acaba

Oda olabilir canım ya
Bende kordonu geri koyuyorlar sanıyorum.
Oy oy ne hallere düştük allahım yardımcımız olsu inşallah.

Biz şimdi oğluşumla yemeğe çıkıyoruz.
Herkese afiyet olsun yiyenlerimin karnını iyi doyurun hemi.
Görüşürüz.

güle güle kullansın minişin inşallah canım çok güzel.
biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))

Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831

canım bende yok ben çok su içtiğim için hep wcdeyim zaten hep te şarıl şırıl.

ya kızlar ben de hp normal diodum ama forumları okuyunca normal ve sonrası özellikle cinsel hayatla ilgili:)vazgeçtim gibi ya, korktum yani, eski haline gelir mi ki orası gelse de insan korkar sanki yahu?korktum ben korkuyoeum artık

Bugün patron daha ortalıkta yok diğer günlere göre çok rahatım aman kendi kendime nazar değdirmeyim. :) bebişimle oturalım biraz şöyyle. Ben çok net hissedemiyorum oğlumun hareketlerini aşağılarda bir hareketlenmeler var ama bağırsak hareketi gibi sanki belki de iç karnım büyüktür kilolu olduğum için yağdan falan net hissedemiyorumdur bilemedim. 21. Hafta bitti 22 ye girdim. Neyse artık 9 gün sonra allahın izni ile detaylımız var profeörde hayırlı haberler alırız inşallah.

ewt ya tecrübeli olan anneler anlatsın bize doğumdan önce ve sonra nasıldı hayatları normalde genişleme oluomu yoksa doğum öncesi ki haline dönüomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…