2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım benim geçmiş olsun,Allah acil şifa versin inşallah..
Allah kayın validene akıl fikir versin inşallah,hiç yaşına yakışmayacak şekilde konuşmuş kırıcı olmuş
sen akıllı kızsın iş bebek büyütmeye gelince kime güveniyorsan ona bırakmanın yolunu çabucak bulursun diye düşünüyorum sıkma hiç canını

Kuzucummm güle güle kullanım inşallah tatlım.,Ne hoş hevesler bunlar ya.
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

mezocum çok güzelm,iş aldıkların güle güle kullansın miiniğin..

güle güle kullanın inşallah,ana kucağına bayıldım,tü tü maşallah

güle güle kullansın minişin inşallah canım çok güzel.

tatlım güle güle kullanın inşallah..
anakucağı sleeper mı? ben oğluma almıştım şuana kadar 5 bebek büyüttü ki hala çalışıyormuş :))

hepinize güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.. inşallah bebeğimi içinde görmek nasip olur..

laternem evet.. alırken çok tereddüt ettik.. elektronik olduğu için bozulabilir dedim ama burda bi topic açmışlar bununla ilgili herkes memnunmuş bu aletten.. hayırlısı artık.. eğer doğru çıkarsa 3 bitine kadar mama sandalyesi olarak kullanacağız bakalım..

ne güzel anlatmışın ağzına sağlık.. bir sezeryanlı olarak bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlar mecbur kalmadıkçaa sezeryan olmayın.. normal oğumda bebişiniz kucağınızda her anını yaşıyorsunuz ama diğer türlü kendine gelene kadar..

Anne karnında bebek hareketleri ne zaman (kaçıncı haftada) hissedilir?
Bebek yeterince büyüdüğü zaman yaptığı hareketler rahim duvarına kadar etki gösterebilir ve anne tarafından hissedilebilir. Bu da ancak 16 - 20 haftalar civarında mümkün olabilir. İlk gebeliklerde daha geç hissedilir ve 20-22 hafta civarını bulabilir. İkinci ve üçüncü v.b gebeliklerde daha erken 16 hafta civarında hissedilmeye başlar.

olmayan göbeğin nereye kayboldu kiiii
canım ishali ihmal etme.. ben gebeliğin başında ishal olmuştum ve bir gece hastanede yatmıştım.. şişelerce serum yedim.. su kaybı çok olmuştu..
kaynanana gıcık oldum.. o nasıl cümleler öyle.. canının canı bu çocuk.. ne demek kepçe ne demek kafası büyük!!!

benim kaynana geldi direk gözüme, usg kağıdına bakıp bakıp bu çocuk oğluma hiç benzemiyo... kime benziyo ki deyip babam mı amcam mı moduna giriyo.. demiyo ki bu çocuğun birde annesi var.. ona benzeyebilir..

birde ben alışveriş yaptıkça ona ne gerek buna ne gerek moduna giriyor.. çocuk bokun içinde yatarmış çeşit çeşit kıyafet alsamda hiçbirini giydiremezmişim.. ıvır zıvır boş bol konuşuyo.. birde odaya takmış durumda.. ne gerek var odaya 5-6 yaşına kadar sizin yatakta yatacak nasılsa neden alıyorsunuz oda diyor..

sen bakma ona.. eşine de şimdiden söyle bence çocuğa annesi nasıl bakacak ayy.. bu kafayla zor valla..

çok saol canım.. şimdi iyi çok şükür.. ama yüzü gözü yara bere içinde.. hayatında ilk kez bayılmış, onun psikolojisini atamıyor üstünden.. ve o bayılma anını takiben 1 saatlik kısımla ilgili hiçbirşey hatırlamıyor.. öğlenden akşama dek hastanedeydik, çok şükür filmlerde filan bişey çıkmadı eve geldik.. dinlendi 2 gün.. bugün işe gitti yine.. Allah'ım korusun cümlemizi..
bende tartılmıyorum 1 hafta oldu.. ama eminim kilo almaya devam ediyorum.. durmuyo boğazım.. her dakka bişeyler tıkınıyorum yarın şeker kontrolüm var bende ondan korkuyorum valla..

biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))

Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831

oohhhh güle güle kullanın canım..
iyi günlerde yatsın minnoş, az büyüyünce de afiyetle mamaları yesin üstünde

heh bak en merak ettiğim konuya parmak basmışsın..
şimdi aşağı mahalle eski haline geri dönüyormu ki cidden? yoksa değişiklik oluyormu?
bu çok aklıma takılıyor.. ya eskisi gibi olmazsa.. ya sarkarsa, ya görüntüsü bozulursa? uff doktora gidince sorsam mı ki.. kadın güler mi acaba bana

gene süper anlatmışın.. çok hoş valla.. arkadaşlar parmak olayı yok ama siz ayıkmadan fazlasıyla bastırıyorlar hiç bişey kalmıyor içinizde pis kan namına.. 3 yılda vücut kendini toparlıyor. ben normal doğu sancısını da yaşadım ama afedersiniz açılma olmadığı için mecbur oldu sezeryan

ewt ya tecrübeli olan anneler anlatsın bize doğumdan önce ve sonra nasıldı hayatları normalde genişleme oluomu yoksa doğum öncesi ki haline dönüomu

tatlım benim normaldi doğumum;doğum öncesi dara yakın bir sıkılığı vardı ve hiç bir değişiklik olmadı Allaha çok şükür.. çok uzun sürdü,çok uğraştı ama dikişlerimi çok düzgün atmıştı doktorum hiç bir iz kalmadı

ewt ya tecrübeli olan anneler anlatsın bize doğumdan önce ve sonra nasıldı hayatları normalde genişleme oluomu yoksa doğum öncesi ki haline dönüomu

ya evet tecrübeli anneler ya da duyanlar bilenler anlatsın , bi de genişleme diil de benim derdim de acısı yani dikilicek işte orası sonra eskisi gibi olabilicek mi bazı şeyler ???:)

canım bende çok endişe yaşıyorum bu konu ile ilgili..
24. haftamdayım.. ve daha 1 haftadır çok net hareketler hissediyorum.. o da her zaman değil.. günde birkaç kez.. diğerleri hep bağırsak hareketi gibi.. yani ayırt etmesi çok zor oluyor.. bende de kilo pek çok sanırım ondan
ben doktora sormuştum son gittiğimde, o da ben gibi iri bir bayan.. gebeliklerimde hep geç hissettim bende meraklanma bıkacaksın o tekmelerden demişti..

demekki doktora da bağlı, peki ne kadar sürdü iyileşmesi, sen tavsiye eder misn?şimdi nası düşünüyosun?

bende karaft beşik istiyorum nasıl kullanışlımı.fiyatı nedir?

Canım çok hoş görünüyor sallanması falan gayet iyi.. ama bebek kullanınca bakalım nasıl olacak.. 460 a aldık biz sobe mağazından ama nette 400 e kargosuz gönderilir yazıyo.. biz sonrasında nasılsa 250-300 mama sandalyesi tutacak ee şimdi de ana kucagı lazımdı ikisi bir arada kullanırız niyetiyle aldık umarım pişman olmayız.

Eşcağızım diyor ki yazık ne güzel bebek hep seninle birlikte ne şanslısın keşke benim de taşıma imkanım olsa diyor azcık göbek var onda çok tatlı ben de işte sende de bebek var diyorum şakadan o da ne gezer diyor üzülüyor çok şeker :)

canım bu model fiyatı da 20 tl ben rahat ettim sizede kesinlikle tavsiye ederim sütyen üzerinizde yok gibi oluyor penye süngersiz aldım ama oda kaşındırdı bu çok güzel çıktı

ayy ne güzel söylemişsin.. hmm değişiklik olması en büyük korkum.. inşallah normal doğum yapabilirim.. benim akıbet yarın belli olucak.. en son kontrolde plasenta rahim ağzındaydı ve bu şartlarda normal doğumu unut demişti doktorum.. 25. haftaya dek yer değiştirip son şeklini alırmış plasenta.. bakalım yarın ne çıkacak.. inşallah kaymıştır yan tarafa da normal doğurabilirim..

oyyy benim koca da göbeklendi benle birlikte.. 4-5 kilo civarında kilo aldı.. sen mi hamilesin ben mi anlamıyorum diyor sürekli.. akşamları hamile gibi yürüyor filan komedi yaaa

biz park yatak da baktık hafta sonu.. taşıma kolaylığı açısından park yatakta karar kıldık ancak... yakınlarımızda kullananlar chicco önerdi. gittik baktık. bizim fikirlerimiz şöyle:
1- diğerlerine göre pahalı
2- diğerlerine göre daha kısa,daha dar yatma alanı
3- vee bizim için en önemlisi bu geldi SALLANMIYORR

döndük yine krafta.. hem sağlam olsun hem sallansın hem bilmem ne derken içinden çıkamadık kaldı yine..

sizlerden alan var mı ? marka model vs fikrimiz olsun .

sabah anneme kahvaltıya gittik oğluşumla sonra da öğle yemeği yedik hemen çıktık eşimle buluştuk ellerinde yaralar açıldı çok yıkamaktan kolanya ve ıslak mendil kullanmaktan bir de soğuktan. öğlen randevu almıştık cildiyeden ona götürdüm onu annemde çok duramadım yani bu hafta olsun hiç yoktan iyidir. Neyse sonra işlerimiz vardı onları hallettik falan alışveriş falan yaptık akşama da eşimin dayısına gittik misafirliğe abiler falan da geldiler güzel geçti güldük eğlendik gece geç saate kadar oturduk. Pazar günü de hep evdeydik çok güzel geçti maşallah.

ayyy ne güzel yağmasa da gürlemiş mi derler ya öyle bir sey .. böyle bir dilekte bulunması çok hoş

naz, ben bir haftadır hissediyorum yani 22. haftanın ikinci çeyreğinden beri. süper bişey. genelde tekme değil de sürtünme gibi pıt pıt vurma gibi. bir de benimki nedense sezeryan çizgisinde dolaşmayı seviyor. çizgiyi boydan boya sürtünerek geçince gıdıklanıyorum. şu anda tam olarak bunu yapıyor mesela.

doktor bebeğin hareketli normal sen hissetmiyorsun demişti, ben de göbek bölgemdeki yağlanmaya bağlamıştım ama zamanla alakalı imiş. o yeterince güçlenince kendini hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…