2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben park yatağa karar vermiştim baby2go gibi bişeydi markası ama ahşap karyolalar da güzel göründü gözüme sonradan,hem ne güzel sallanıyorlar öyle. kararsızlığa devam yani.

ya ne bileyim benim halam bi anlatıyo walla doğurasım gelmio yani 40 gün oturamadım falan üstüne dio kestiklerini hissettim dio

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar :)

he bide arkadaşım kocası biraz şikayetçiymiş genişleme konusunda biraz genişleme olmuş doğumdan öncesine göre

Mezosum hayırlı olsun nenniniz.
Krafti beğenmem ben belki de arabalarından dolayı.
Kızımın ki baby 2 go.sallanma aparati var altında.
Birde alt değişme yeride var
---
Bugun biraz keyif yapacaguz yimirtalarimla kekler ,börekler ,pastalar havam olsun kac gündür yapamıyorduk yapanlar vardı tezgahda unlu yağlı laptoplar anneleri yanlarında falan

cnm biz aldık hafta sonu sallanıyor cibinlikli falan ama markası şu an aklımda değil fiyatıda uygundu çok kurulumu falan kolay güzel hoşumuza gitti

ben park yatağa karar vermiştim baby2go gibi bişeydi markası ama ahşap karyolalar da güzel göründü gözüme sonradan,hem ne güzel sallanıyorlar öyle. kararsızlığa devam yani.

işte biz de öyle.. bende ikea beşik beğenmiştim. sonra dedim zaten geçiciyiz kendi evimize çıkınca kalıcı oda yapacağız nasipse.. parkı taşımak kolay olur.. bi öyle diyorum bi böyle.. zaman ilerledikçe kızlar aldıkça fikrimiz olur.

ya ne bileyim benim halam bi anlatıyo walla doğurasım gelmio yani 40 gün oturamadım falan üstüne dio kestiklerini hissettim dio

ayyyyyy kızlar yaaaaa.. Voltajjjjjjjj gel hemen.. sabahtan beri içim liğme liğme oldu.. bi ben korkuyorum sanıyordum bu kesikler dikişler falan filan :18::18: şu çocuğun içimden çıkmasının başka bi yolu olsaydı keşke ya

İşde bende bundan korkuyorum.Sonuçda oda evlilğin en önemli parçalarından biri.
Kocişimin şikayetçi olmasını istemem kanımca

Ohh canım benim keyfinize bakın oğluşunla.
Bende bazen gün içinde yoğunlukdan hissedemiyorum.Ama akşam evde uzandığımda oğluşum tekmeliyor beni.
Annecik korkma ben burdayı iyiyim diyor:)

Keşke deneme şansları olsaydı

Canım bunu bulamadım ama,buna benzer bir şey aldım.
Birazdan denicem bakalım inşallah işe yarar.Şimdiki takdığımdan daha iyidir en azından.

annecik gitti be sadece 6 gün kaldı kız senin tarifindi..ne biçim kabardı be :) çok güzeldi ha hatta o sayfayı kaydettim sık kullanılanlarda duruyo voltaj kek diye :))

aslında teee d.bakır'a götürdüm eşimi, o kadar yol gittik chicco mağazası orda var diye. onda kararlıydım . sonra baktım parkları daracık bi de sallanmıyo. döndük yine başka yerlere. bu kraftı görünce çarpıldım. uzaktan kumandayla sallanıyo.. birazda ilk zamanlar gelen giden için aldık. herkes yatak odasına koyuyo beşiği, bebeği görmeye kime gitsek girdik taa yatak odalarına kadar. ben girmelerini istemiyorum odama. bu salonda falan durur görmeye gelenler olunca çocuğu buna koyarız.

ama asıl eğlence telsizdi. dün eve geldikten sonra denemek için başka odalara çektik. çok eğlenceliydi :)) sevgili günlerimize döndük

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar :)

ne demek canımcım

ikeanın beşiklerini giidp gidip inceledim..
yok anacım bence çok kullanışlı değil.. içleri çok dar.. 70 cm civarıydı.. bir süre sonra küçük gelecek gibi geldi gözüme.. çocuk içerde sıkılır gibi..
bende büyüyen yataklara baktım baktım.. ama dün bi mağazaya girdim ki adam tasarım bebek odaları yapıyor.. deli gibi beşikler vardı.. öyle tarzdı ki.. aklım şimdi onlarda kaldı.. ve kafam allak bullak oldu.. bizim evimiz kendi evimiz o nedenle oda yapalım diyoruz.. 2 sene daha burdan çıkamayız.. az ekonomiyi toparlayınca daha iyi bir eve taşınacağız hemde o dönemde evin borcunu azaltırız dedik.. park yatak da baby2go sanırım kuzenim almıştı. onu vericek annemlere koyucaz onu.. adapazarına gidince kuzumun orda da yatağı olcak.. ilk 2-3 ay yanımda yatırmak için de kraftın bi beşiği var.. onu da başka bir kuzenim vericek.. bize sadece odasını yapmak kalıyor yani..

walla cnm bizim halanın kocası casırdıomuş bu konuda halanda ameliyat olmayı düşünüo daraltmak için baya araştırıo bu konuyu hem tuvaletini de tutamıo o yüzden bende tedirginim yani önemli sonuçta hem sağlık açısından hem cinsellik açısından

ahşap karyola en iyisi altta çekmeceleri falan var en az 4-5 yaşına kadar kullanır zaten oyaştan sonrada oda yapmak lazım.ben şahsen şifonyer ve küçük bir karyoladan yanayım.

Yaşasın 4 gün yıllık iznimden aldım.
Kocişle yan yana olup dinlenicem.
Önümüzde koskocaman 6 günümüz var:)

Yarında oğluşumu görücez kısmetse keyfim yerine geldi.

he bide arkadaşım kocası biraz şikayetçiymiş genişleme konusunda biraz genişleme olmuş doğumdan öncesine göre

Canım sanırım kegel egzersizi yada pelvik taban egzersizi denilen şeyler bu konu için çalışılmış. Bahsettiğimiz genişleme kaslarla ilgili ve umuyorum sıkıştırılabilir.

İşde bende bundan korkuyorum.Sonuçda oda evlilğin en önemli parçalarından biri.
Kocişimin şikayetçi olmasını istemem kanımca .

Benim de endişe ettiğim bir konu bu. Hele de Aramızda bebek var filmini izledikten sonra çok etkilendim. Ama yine doğum gibi kişisel bir konu olduğunu düşünüyorum. Bir sürü çift var etkilenmemiş ve güzel cinsel hayatına devam eden.

Umarım bizler de doğumdan en az hasarla kurtuluruz.

oo süpermiş.. bize kimse bi sey vermeyecek bu ilk bebiş olacak ailede.. adapazarında annemler alacak bize de.. bebişim orda çok ufak olacağından sepet beşiklerden alın dedim.. ama burda bi park bulmam lazım kendime.. bizimde sizin gibi işte, ev aldık, ama o evde oturmak istemiyorum çok merkezde gürültü vs büyük sorun..daha sakin bi yerden almamız için de zaman geçmesi lazım tabi. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hemde çok önemli.
Yani kociş kadar önemli olduğu kadar,itiraf etmem gerekirse benim içinde önemli.
Sarkık yada genişlemiş olmasını istemem

Yaşasın 4 gün yıllık iznimden aldım.
Kocişle yan yana olup dinlenicem.
Önümüzde koskocaman 6 günümüz var:)

Yarında oğluşumu görücez kısmetse keyfim yerine geldi.

ooo süper yalnız evdeyken inanılmaz çabuk geçiyor zaman.. bende geçen hafta annem varken izinliydim bi sey anlamadım nasıl geçti bitti iyi değerlendirin canım

Aramızda bebek var filmi hepimizi etkiledi kanımca.
Orda kadın normal doğum yapıyorda dikiliyor ya.
İki bacağını açıp yürüyor,sonra ne bilim sarkma oldu diye tedavi görüyor filan.
Kadının orda psikolojisi iyice bozulmuşdu.

Hatta eşim diyorki adam elinden geleni yaptı daha ne yapsın.
Hatun allahın emri ama senin psikolojin bozulmasın emi:)

ahşap karyola en iyisi altta çekmeceleri falan var en az 4-5 yaşına kadar kullanır zaten oyaştan sonrada oda yapmak lazım.ben şahsen şifonyer ve küçük bir karyoladan yanayım.

Bende karyola beşik düşünüyorum canım.Daha doğrusu annem öyle düşünüyor.
Annemler alacağı içinde ben hiç karşmıyorum.Artık hayırlısı.

ooo süper yalnız evdeyken inanılmaz çabuk geçiyor zaman.. bende geçen hafta annem varken izinliydim bi sey anlamadım nasıl geçti bitti iyi değerlendirin canım

Kız geçsede en azından kocişle oluruz.
Bugun kocişim evde ben işde zor geldi :)
Gerçi iyide oldu kocişim evi temizlemiş en az 1 hafta gider diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…