biz park yatak da baktık hafta sonu.. taşıma kolaylığı açısından park yatakta karar kıldık ancak... yakınlarımızda kullananlar chicco önerdi. gittik baktık. bizim fikirlerimiz şöyle:
1- diğerlerine göre pahalı
2- diğerlerine göre daha kısa,daha dar yatma alanı
3- vee bizim için en önemlisi bu geldi SALLANMIYORR
döndük yine krafta.. hem sağlam olsun hem sallansın hem bilmem ne derken içinden çıkamadık kaldı yine..
sizlerden alan var mı ? marka model vs fikrimiz olsun .
tatlım benim normaldi doğumum;doğum öncesi dara yakın bir sıkılığı vardı ve hiç bir değişiklik olmadı Allaha çok şükür.. çok uzun sürdü,çok uğraştı ama dikişlerimi çok düzgün atmıştı doktorum hiç bir iz kalmadı
naz, ben bir haftadır hissediyorum yani 22. haftanın ikinci çeyreğinden beri. süper bişey. genelde tekme değil de sürtünme gibi pıt pıt vurma gibi. bir de benimki nedense sezeryan çizgisinde dolaşmayı seviyor. çizgiyi boydan boya sürtünerek geçince gıdıklanıyorum. şu anda tam olarak bunu yapıyor mesela.
doktor bebeğin hareketli normal sen hissetmiyorsun demişti, ben de göbek bölgemdeki yağlanmaya bağlamıştım ama zamanla alakalı imiş. o yeterince güçlenince kendini hissettiriyor.
canım bende çok endişe yaşıyorum bu konu ile ilgili..
24. haftamdayım.. ve daha 1 haftadır çok net hareketler hissediyorum.. o da her zaman değil.. günde birkaç kez.. diğerleri hep bağırsak hareketi gibi.. yani ayırt etmesi çok zor oluyor.. bende de kilo pek çok sanırım ondan
ben doktora sormuştum son gittiğimde, o da ben gibi iri bir bayan.. gebeliklerimde hep geç hissettim bende meraklanma bıkacaksın o tekmelerden demişti..
tatlım benim normaldi doğumum;doğum öncesi dara yakın bir sıkılığı vardı ve hiç bir değişiklik olmadı Allaha çok şükür.. çok uzun sürdü,çok uğraştı ama dikişlerimi çok düzgün atmıştı doktorum hiç bir iz kalmadı
kızlar paça çorbası yapmayı bilen varmı?
biz park yatak da baktık hafta sonu.. taşıma kolaylığı açısından park yatakta karar kıldık ancak... yakınlarımızda kullananlar chicco önerdi. gittik baktık. bizim fikirlerimiz şöyle:
1- diğerlerine göre pahalı
2- diğerlerine göre daha kısa,daha dar yatma alanı
3- vee bizim için en önemlisi bu geldi SALLANMIYORR
döndük yine krafta.. hem sağlam olsun hem sallansın hem bilmem ne derken içinden çıkamadık kaldı yine..
sizlerden alan var mı ? marka model vs fikrimiz olsun .
ben park yatağa karar vermiştim baby2go gibi bişeydi markası ama ahşap karyolalar da güzel göründü gözüme sonradan,hem ne güzel sallanıyorlar öyle. kararsızlığa devam yani.
ya ne bileyim benim halam bi anlatıyo walla doğurasım gelmio yani 40 gün oturamadım falan üstüne dio kestiklerini hissettim dio
ya kızlar ben de hp normal diodum ama forumları okuyunca normal ve sonrası özellikle cinsel hayatla ilgili:)vazgeçtim gibi ya, korktum yani, eski haline gelir mi ki orası gelse de insan korkar sanki yahu?korktum ben korkuyoeum artık
Bugün patron daha ortalıkta yok diğer günlere göre çok rahatım aman kendi kendime nazar değdirmeyim. :) bebişimle oturalım biraz şöyyle. Ben çok net hissedemiyorum oğlumun hareketlerini aşağılarda bir hareketlenmeler var ama bağırsak hareketi gibi sanki belki de iç karnım büyüktür kilolu olduğum için yağdan falan net hissedemiyorumdur bilemedim. 21. Hafta bitti 22 ye girdim. Neyse artık 9 gün sonra allahın izni ile detaylımız var profeörde hayırlı haberler alırız inşallah.
Eşcağızım diyor ki yazık ne güzel bebek hep seninle birlikte ne şanslısın keşke benim de taşıma imkanım olsa diyor azcık göbek var onda çok tatlı ben de işte sende de bebek var diyorum şakadan o da ne gezer diyor üzülüyor çok şeker :)
Eki Görüntüle 572934
canım bu model fiyatı da 20 tl ben rahat ettim sizede kesinlikle tavsiye ederim sütyen üzerinizde yok gibi oluyor penye süngersiz aldım ama oda kaşındırdı bu çok güzel çıktı
Mezosum hayırlı olsun nenniniz.
Krafti beğenmem ben belki de arabalarından dolayı.
Kızımın ki baby 2 go.sallanma aparati var altında.
Birde alt değişme yeride var
---
Bugun biraz keyif yapacaguz yimirtalarimla kekler ,börekler ,pastalar havam olsun kac gündür yapamıyorduk yapanlar vardı tezgahda unlu yağlı laptoplar anneleri yanlarında falan
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar :)
işte biz de öyle.. bende ikea beşik beğenmiştim. sonra dedim zaten geçiciyiz kendi evimize çıkınca kalıcı oda yapacağız nasipse.. parkı taşımak kolay olur.. bi öyle diyorum bi böyle.. zaman ilerledikçe kızlar aldıkça fikrimiz olur.
ayyyyyy kızlar yaaaaa.. Voltajjjjjjjj gel hemen.. sabahtan beri içim liğme liğme oldu.. bi ben korkuyorum sanıyordum bu kesikler dikişler falan filan :18::18: şu çocuğun içimden çıkmasının başka bi yolu olsaydı keşke ya
İşde bende bundan korkuyorum.Sonuçda oda evlilğin en önemli parçalarından biri.
Kocişimin şikayetçi olmasını istemem kanımca
Ohh canım benim keyfinize bakın oğluşunla.
Bende bazen gün içinde yoğunlukdan hissedemiyorum.Ama akşam evde uzandığımda oğluşum tekmeliyor beni.
Annecik korkma ben burdayı iyiyim diyor:)
Keşke deneme şansları olsaydı
Canım bunu bulamadım ama,buna benzer bir şey aldım.
Birazdan denicem bakalım inşallah işe yarar.Şimdiki takdığımdan daha iyidir en azından.
he bide arkadaşım kocası biraz şikayetçiymiş genişleme konusunda biraz genişleme olmuş doğumdan öncesine göre
İşde bende bundan korkuyorum.Sonuçda oda evlilğin en önemli parçalarından biri.
Kocişimin şikayetçi olmasını istemem kanımca.
ikeanın beşiklerini giidp gidip inceledim..
yok anacım bence çok kullanışlı değil.. içleri çok dar.. 70 cm civarıydı.. bir süre sonra küçük gelecek gibi geldi gözüme.. çocuk içerde sıkılır gibi..
bende büyüyen yataklara baktım baktım.. ama dün bi mağazaya girdim ki adam tasarım bebek odaları yapıyor.. deli gibi beşikler vardı.. öyle tarzdı ki.. aklım şimdi onlarda kaldı.. ve kafam allak bullak oldu.. bizim evimiz kendi evimiz o nedenle oda yapalım diyoruz.. 2 sene daha burdan çıkamayız.. az ekonomiyi toparlayınca daha iyi bir eve taşınacağız hemde o dönemde evin borcunu azaltırız dedik.. park yatak da baby2go sanırım kuzenim almıştı. onu vericek annemlere koyucaz onu.. adapazarına gidince kuzumun orda da yatağı olcak.. ilk 2-3 ay yanımda yatırmak için de kraftın bi beşiği var.. onu da başka bir kuzenim vericek.. bize sadece odasını yapmak kalıyor yani..
walla cnm bizim halanın kocası casırdıomuş bu konuda halanda ameliyat olmayı düşünüo daraltmak için baya araştırıo bu konuyu hem tuvaletini de tutamıo o yüzden bende tedirginim yani önemli sonuçta hem sağlık açısından hem cinsellik açısından
Yaşasın 4 gün yıllık iznimden aldım.
Kocişle yan yana olup dinlenicem.
Önümüzde koskocaman 6 günümüz var:)
Yarında oğluşumu görücez kısmetse keyfim yerine geldi.
Benim de endişe ettiğim bir konu bu. Hele de Aramızda bebek var filmini izledikten sonra çok etkilendim. Ama yine doğum gibi kişisel bir konu olduğunu düşünüyorum. Bir sürü çift var etkilenmemiş ve güzel cinsel hayatına devam eden.
Umarım bizler de doğumdan en az hasarla kurtuluruz.
ahşap karyola en iyisi altta çekmeceleri falan var en az 4-5 yaşına kadar kullanır zaten oyaştan sonrada oda yapmak lazım.ben şahsen şifonyer ve küçük bir karyoladan yanayım.
ooo süperyalnız evdeyken inanılmaz çabuk geçiyor zaman.. bende geçen hafta annem varken izinliydim bi sey anlamadım nasıl geçti bitti iyi değerlendirin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?