biz park yatak da baktık hafta sonu.. taşıma kolaylığı açısından park yatakta karar kıldık ancak... yakınlarımızda kullananlar chicco önerdi. gittik baktık. bizim fikirlerimiz şöyle:
1- diğerlerine göre pahalı
2- diğerlerine göre daha kısa,daha dar yatma alanı
3- vee bizim için en önemlisi bu geldi SALLANMIYORR
döndük yine krafta.. hem sağlam olsun hem sallansın hem bilmem ne derken içinden çıkamadık kaldı yine..
sizlerden alan var mı ? marka model vs fikrimiz olsun .
Hemde çok önemli.
Yani kociş kadar önemli olduğu kadar,itiraf etmem gerekirse benim içinde önemli.
Sarkık yada genişlemiş olmasını istemem
İşde bende bundan korkuyorum.Sonuçda oda evlilğin en önemli parçalarından biri.
Kocişimin şikayetçi olmasını istemem kanımca
Ohh canım benim keyfinize bakın oğluşunla.
Bende bazen gün içinde yoğunlukdan hissedemiyorum.Ama akşam evde uzandığımda oğluşum tekmeliyor beni.
Annecik korkma ben burdayı iyiyim diyor:)
Keşke deneme şansları olsaydı
Canım bunu bulamadım ama,buna benzer bir şey aldım.
Birazdan denicem bakalım inşallah işe yarar.Şimdiki takdığımdan daha iyidir en azından.
cnm biz yine okadar sorun etmeyiz ama erkekler için önemli yani o iş olmadan olmaz onlar için
bende büyüyen yataklara baktım baktım.. ama dün bi mağazaya girdim ki adam tasarım bebek odaları yapıyor.. deli gibi beşikler vardı.. öyle tarzdı ki.. aklım şimdi onlarda kaldı.. ve kafam allak bullak oldu.. bizim evimiz kendi evimiz o nedenle oda yapalım diyoruz.. 2 sene daha burdan çıkamayız.. az ekonomiyi toparlayınca daha iyi bir eve taşınacağız hemde o dönemde evin borcunu azaltırız dedik.. park yatak da baby2go sanırım kuzenim almıştı. onu vericek annemlere koyucaz onu.. adapazarına gidince kuzumun orda da yatağı olcak.. ilk 2-3 ay yanımda yatırmak için de kraftın bi beşiği var.. onu da başka bir kuzenim vericek.. bize sadece odasını yapmak kalıyor yani..
ahşap karyola en iyisi altta çekmeceleri falan var en az 4-5 yaşına kadar kullanır zaten oyaştan sonrada oda yapmak lazım.ben şahsen şifonyer ve küçük bir karyoladan yanayım.
evet ya herhalde önemli yani, amaaann zor işler yaw
kızlar bu doğum hakkında çok şey söylemek istemiyorum hangisi daha iyidir bilmiyoruz sonuçta bir çoğumuzun ilk doğumu olacak...geçen hafta kuaföre gittim ağda için sordu nasıl düşünüyosun diye bende sezeryan olacak büyük ihtimalle dedim oda sezeryan demeseydin söylemeyecektim ama en iyisini yaparsın dedi bende sezeryan yaptım dedi...bende dedimki ama normalin nasıl olduğunu bilmiyorsun neden sezeryanı tavsiye ediyorsun dedim işimden dolayı dedi:26::26::26::26:
nası yao kadar mı yani?
İç çamaşırını denedim kızlar ve resmen dünya varmış dedim.
Ohh beee sabahdan beri işkence çekiyorum resmen.
yıkamadan kullanma sakın nette bir foto görmüştüm kadın sütyeni yıkamadan kullanıyor sütyene sinek larva bırakmış bu larva kadının göğsüne yerleşiyor ve çoğalıyor kadının göğsü çok fenaydı o yüzden asla yıkamadan yeni giysileri kullanmayın
canım mesajını okurken çok güldüm allahda seni güldürsün bence bunun birkaç yorumu olabilir ya senin ağdacı ince işler peşinde yada defarmasyona uğramış hatunları görünce korkmuş yada eşinden dolayı felandır ama çok hoşuma gitti akşam akşamkızlar bu doğum hakkında çok şey söylemek istemiyorum hangisi daha iyidir bilmiyoruz sonuçta bir çoğumuzun ilk doğumu olacak...geçen hafta kuaföre gittim ağda için sordu nasıl düşünüyosun diye bende sezeryan olacak büyük ihtimalle dedim oda sezeryan demeseydin söylemeyecektim ama en iyisini yaparsın dedi bende sezeryan yaptım dedi...bende dedimki ama normalin nasıl olduğunu bilmiyorsun neden sezeryanı tavsiye ediyorsun dedim işimden dolayı dedi:26::26::26::26:
kızlar bu doğum hakkında çok şey söylemek istemiyorum hangisi daha iyidir bilmiyoruz sonuçta bir çoğumuzun ilk doğumu olacak...geçen hafta kuaföre gittim ağda için sordu nasıl düşünüyosun diye bende sezeryan olacak büyük ihtimalle dedim oda sezeryan demeseydin söylemeyecektim ama en iyisini yaparsın dedi bende sezeryan yaptım dedi...bende dedimki ama normalin nasıl olduğunu bilmiyorsun neden sezeryanı tavsiye ediyorsun dedim işimden dolayı dedi:26::26::26::26:
bende senin yorumuna çok güldüm canımmmm allah neşemizi hiç bozmasın inşallahhhhcanım mesajını okurken çok güldüm allahda seni güldürsün bence bunun birkaç yorumu olabilir ya senin ağdacı ince işler peşinde yada defarmasyona uğramış hatunları görünce korkmuş yada eşinden dolayı felandır ama çok hoşuma gitti akşam akşam
anaaaa kadın ne gördüyse artık abooooo
Hadi ya kız bu kutusunda filan öle dandik yerden almadım:S
Neyse dur hemen çıkariyim.
Bu arada kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz 4 gün olmıcam.
Yarın bebiş durumunu hanipeks'e mesaj atarım:)
Dua bildirimi içinde yine hanipeks'e bilgi vericem.
Hanipeks kuzucum ellerin dert görmesin şimdiden.
bende senin yorumuna çok güldüm canımmmm allah neşemizi hiç bozmasın inşallahhhhbenim kuaförün sezeryan yapma sebebi hem görüntü hemde cinsel hayatının kötü olacağı düşüncesiymiş
orasını bilemicem işte canımmmm
ama o günden sonra bende kesin kararımı verdim sezeryan olucammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?