2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm biz indirimden e-bebekten le bebe die bi marka aldık 120 lira sitesinde de var, sallanıyo, titreşimli, müzikli çok beendik biz ama park yatk araştırması yapmamıştık, yani diğerleri nası bilemiycem , başka özeliikleri var mıdır ama bizimki öle altına ayak koyuyosun sallanıyo aynı zmana otomatik titreşimli, müzikli falan eğlenceli bişeye benziyo evde kullanmasak da annem bakıcağı için inş. çocuğa onlarda kalır diye ucuz bulmuşkken aldık

Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak - e-bebek.com

bak bu biizmki

evet ya herhalde önemli yani, amaaann zor işler yaw

cnm biz yine okadar sorun etmeyiz ama erkekler için önemli yani o iş olmadan olmaz onlar için

Bence bizim içinde önemli.
Yani önemliden kastım şimdi eşim tutupda bana zevk almıyorum derse bu beni kırar,eşimden bile soğutur.
Bende öyle bir katır inadı varki allahım o duruma düşürmesin.Hani o cümleyi duysam yada bakışlarında görsem benim için bitmişdir.
Hiç bir kadın bunu yaşamayı hak etmez.

Bende büyüyen karyola da karar kıldım. Ev kendimizin küçük olduğu için borcu bitince başka eve çıkarız diyoruz ama bundan küçüğünü de bulamam heralde. Her halukarda bebeğimin odası olsun istiyorum.

ahşap karyola en iyisi altta çekmeceleri falan var en az 4-5 yaşına kadar kullanır zaten oyaştan sonrada oda yapmak lazım.ben şahsen şifonyer ve küçük bir karyoladan yanayım.

Benim beğendiğim büyüyen karyolanın ucunda komidin ve çekmece, altında bir yatak daha var (yavrulu yatak dedikleri) bu sayede bebeğimin yanına yatabileceğim. Bir de çift kapılı gardrop düşünüyorum odası küçük olmasa üç kapılı alırdık daha güzel oluyor.

Ben Kayınvalideme aldırıyorum. (başka birşeye karışmayacağını bildiğim için elle tutulur birşey aldırayım dedim.) Bulmuşken çocuğumun ergenliğe kadar kullanabileceği bir oda olsun diye uzun vadeli düşündüm.

kızlar bu doğum hakkında çok şey söylemek istemiyorum hangisi daha iyidir bilmiyoruz sonuçta bir çoğumuzun ilk doğumu olacak...geçen hafta kuaföre gittim ağda için sordu nasıl düşünüyosun diye bende sezeryan olacak büyük ihtimalle dedim oda sezeryan demeseydin söylemeyecektim ama en iyisini yaparsın dedi bende sezeryan yaptım dedi...bende dedimki ama normalin nasıl olduğunu bilmiyorsun neden sezeryanı tavsiye ediyorsun dedim işimden dolayı dedi:26::26::26::26:

nası ya o kadar mı yani?

Bende oğluşuma oda düşünüyorum kızlar.
Bizim evimiz malesef ki kira.Oğluşum 7.ayına girdiğinde bizimde kira sözleşmemiz bitiyor.
Eğer yenilemeye karar verirsek,yemek odamı iptal edeceğim ve orasını oğluşuma oda yapacağım.
Yemek odasını iptal etmek istemessekde bu seferde daha büyük bir eve çıkacağız.
Yine oğluşumun odası olsun istiyorum.

Bence oda çok önemli.
Çocukda küçük yaşdan itibaren bir sahiplenme durumu olmalı.

Arkadaşım anlatıyor,oğlumu 8. ayda aldım odasına diyor.
Şimdi oğlum odandan bez getir dediğimde getiriyor,oğlum hadi odanda oyna dediğimde en az 1 saat odasında oyalanıyor.
Oda bilinci oluştu çünkü,bu bizim içinde oğluşum içinde iyi oldu diyor.

İç çamaşırını denedim kızlar ve resmen dünya varmış dedim.
Ohh beee sabahdan beri işkence çekiyorum resmen.

İç çamaşırını denedim kızlar ve resmen dünya varmış dedim.
Ohh beee sabahdan beri işkence çekiyorum resmen.

yıkamadan kullanma sakın nette bir foto görmüştüm kadın sütyeni yıkamadan kullanıyor sütyene sinek larva bırakmış bu larva kadının göğsüne yerleşiyor ve çoğalıyor kadının göğsü çok fenaydı o yüzden asla yıkamadan yeni giysileri kullanmayın

kızlar albüme büyüyen karyolamızın resmini ekledim. telden yükledim çok net olmayabilir. fotoğraf makinasında daha çok resim var ama virüs bulaşmış sanırım açamadım. uyku setide yatağın üzerindekinden olacak. alt açması da uyku setinin içinde varmış.fotoğrafta altta yavrusu yok ama bizim karyolamıza yapacaklar. yatak 90*185 içindeki ortopedik yatak ve uyku seti dahil karyolanın fiyatı 1700 TL.

Hadi ya kız bu kutusunda filan öle dandik yerden almadım:S
Neyse dur hemen çıkariyim.

Bu arada kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz 4 gün olmıcam.
Yarın bebiş durumunu hanipeks'e mesaj atarım:)

Dua bildirimi içinde yine hanipeks'e bilgi vericem.

Hanipeks kuzucum ellerin dert görmesin şimdiden.

canım mesajını okurken çok güldüm allahda seni güldürsün bence bunun birkaç yorumu olabilir ya senin ağdacı ince işler peşinde yada defarmasyona uğramış hatunları görünce korkmuş yada eşinden dolayı felandır ama çok hoşuma gitti akşam akşam

mezocum aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım.
bizim karyolamız sallanmıyor ve bende senin gibi her geleni yatak odama almak istemiyorum.
park yatak alsak içine yatak uyku seti vs almam lazım.
ama senin aldığın gibi sallanan beşik işimi görür sanırım.
telsiz de gerçekten çok kullanışlı.
yaz tatilinde çok yakın bir arkadaşımızla tatile gittik.
8 aylık bebekleri vardı. telsiz 800 m'ye kadar çekiyordu.
bebeği uyutup odada bıraktılar. havuz kenarında bile telsiz çektiği için hiç problem yaşamadılar.
bebek yan dönse ses geliyordu. çok rahattı valla.bizde bu markayı alıcaz.

anaaaa kadın ne gördüyse artık abooooo

bende senin yorumuna çok güldüm canımmmm allah neşemizi hiç bozmasın inşallahhhh benim kuaförün sezeryan yapma sebebi hem görüntü hemde cinsel hayatının kötü olacağı düşüncesiymiş
anaaaa kadın ne gördüyse artık abooooo

orasını bilemicem işte canımmmm
ama o günden sonra bende kesin kararımı verdim sezeryan olucammmmmmmm

iyi tatiller canım sana

ya walla böle şeyler duydukça tırsıyorum bende sezeryan olcam genel bayıltsın artık naparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…