2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
okadar çirkin oluyorsa yandık zaten adamın 6 aydır bişi gördüğü yok tık yok anlican doğumdan sonra görünce şoka girer adam mazallah ama benim sezaryan olur büyük ihtimal yırttım ben ozaman

ama ağda da sarkıtıyor dememişler miydi. hem ağdacı hem normal doğuma laf atıyor.
normal doğurcam arkadaşlar ısrar etmeyin

hem filmde Barbara aynı zamanda fizik tedavici olan doktorun verdiği titreşimli aletle iltifatlara layık bir perine(yada böyle bişeydi aadı) bölgesine sahip olmamış mıydı? demekki egzersizle geliştirilebiliyor. çalışan demir ışıldar

ya walla böle şeyler duydukça tırsıyorum bende sezeryan olcam genel bayıltsın artık naparsa yapsın

bayılmaktan korkma zaten canım ben iki kere anestezi oldum çok derin uyuyorsun ne güzel uyanınca ağrın olacak diyorlar ama benim yumurta toplama işlemi olduğu için ağrımda olmuştu o yüzden çok sıkıntı çekmicem diye düşünüyorum kendi adıma...tek derdim oğlumun dünyaya gelişini görememek onu ilk kucağına alan ben olmak isterdim ama sağlık olsun ne yapalım fotoğraf makinasını vericem hemşireye resmini çekmesi içinnnn oğlumun doğum anının

ama bahsedilen albüm nerededir. profilindeki fotograflar değil zannımca. cehaletimi hoşgörerek biri beni aydınlatır mı

kuzum
sen işyerinde çamaşır değiştirmeler falan öyle neler yapıyorsun.

iyi tatiller

ayy canım ne marka olursa olsun sen yinede çıkar miss gibi yıka ondan sonra giy ne olur olmaz tedbirini al öpüyorum seni iyi tatiller

okadar çirkin oluyorsa yandık zaten adamın 6 aydır bişi gördüğü yok tık yok anlican doğumdan sonra görünce şoka girer adam mazallah ama benim sezaryan olur büyük ihtimal yırttım ben ozaman
bizim ki zaten biraz mecburi sezeryan olucak canım tüp olunca sezeryan oluyor bakalım yarın benim dr ne diyecek....

canım senin için ve eşin için sıkıntı yoksa tabiyki normal doğum yapabilirsin en sağlıklısınında bu olduğu söylüyor zaten doktorlar...
artık ünlüler bile normal doğum yapıyorrrr

kuzum bende baktım park yataklara..
graco diye bi marka onun park yatagı çok hoşuma gitti..
bencede sallanması gerekiyor..gözleri var..alt açma var çok işime yarıcagını düşünmesemde var..bide müzk aleti var kenarında..
bilmiyorum bu hoşuma gitti..ekstradan sineklik düşünüyorum bunlarda yokmus..fiyatı 300 tl idi..dur resminide bulayım ve buldum :)

umutegecim senin tek gebelikdi değilmi..hani ikiz falan değil :26:

hanipeks tatlım nasılsın? bugün hiç girmedin sanırım.
aşını yaptırdın mı? ben bugün yaptırdım kolumda bir ağırlık var kolumu kaldıramıyorum.
inşallah ateş falan olmaz.

kızlar ben bir sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum.
sezeryandan çok korkuyorum. dayımın kızının safra kesesi ameliyatında narkozu verir vermez kalbi durdu.
yarım saat geri döndürmek için uğraştı doktorlar.
boğazından kesik atıldı nefes alsın diye.
o yüzden anesteziden çok korkuyorum. doğum sancısı çeksemde çatır çatır doğurucam.(bir sorun olmazsa)

bende görmek istiyorum o yğzden arkadaşlık gönderdim kabul edersen görebileceğim tatlım

Dertsiz beşiğiniz Cook güzel kiz güle güle kullanın.
Benim oğlumun ki böyleydi parmakligi falan yalnız bas ucu cekmecesizdi.
Ben bu şekil çekmeceyi daha mantıklı buluyorum diğer türlü tay tay durmaya başlayınca eli sıkışıyor .
Aboo

sağol canım. eli sıkışır diye hiç aklıma gelmemişti. yandan çekmeceli olanların arka tarafında sandık vardı. kullanışlı olmadığını düşünmüştüm. bilmeden iyi bişey yapmışız tatlım.

Rabbim rahmet etsin inşallah dedene canım, hamilelik şekeriyse geçici olur canım üzülme inşallah

Hanipeks kizz oglun ne tatli masallah benimkinin de var boyle resmi mal ortada

bak ne guzel yatiyor oglun masum masum, uzme kendini de oglusuna

Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım.
Oğluşuna 41 kere maşallah Çok fotojenik olacak annesi Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.Şeker konusunda dikkat et canım.

hanipeks bebiş çok şekermiş maşallah güzel geçtiğine sevindim gün biraz ters başlamış ama önemli olan sonunun güzel bitmesi. şeker için üzülme geçici bir durumdur inşallah.

MERHABA ARKADAŞLAR, BUGÜN GİREMEDİM, YOĞUNDUM.

Çok teşekkür ederim güzel şahane yorumlarınız için....

Voltajcım aslında çok ama çok nadir giyerim topuklu, demekki hep doktora gidişimde denkgeliyor. Oğlum da beni görür belki diye vizontele misali süsleniyorum hehehehehe :)

Secilce canım tokluk 154 yazıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…