okadar çirkin oluyorsa yandık zaten adamın 6 aydır bişi gördüğü yokbende senin yorumuna çok güldüm canımmmm allah neşemizi hiç bozmasın inşallahhhhbenim kuaförün sezeryan yapma sebebi hem görüntü hemde cinsel hayatının kötü olacağı düşüncesiymiş
orasını bilemicem işte canımmmm
ama o günden sonra bende kesin kararımı verdim sezeryan olucammmmmmmm
kızlar bu doğum hakkında çok şey söylemek istemiyorum hangisi daha iyidir bilmiyoruz sonuçta bir çoğumuzun ilk doğumu olacak...geçen hafta kuaföre gittim ağda için sordu nasıl düşünüyosun diye bende sezeryan olacak büyük ihtimalle dedim oda sezeryan demeseydin söylemeyecektim ama en iyisini yaparsın dedi bende sezeryan yaptım dedi...bende dedimki ama normalin nasıl olduğunu bilmiyorsun neden sezeryanı tavsiye ediyorsun dedim işimden dolayı dedi:26::26::26::26:
ya walla böle şeyler duydukça tırsıyorum bende sezeryan olcam genel bayıltsın artık naparsa yapsın
kızlar albüme büyüyen karyolamızın resmini ekledim. telden yükledim çok net olmayabilir. fotoğraf makinasında daha çok resim var ama virüs bulaşmış sanırım açamadım. uyku setide yatağın üzerindekinden olacak. alt açması da uyku setinin içinde varmış.fotoğrafta altta yavrusu yok ama bizim karyolamıza yapacaklar. yatak 90*185 içindeki ortopedik yatak ve uyku seti dahil karyolanın fiyatı 1700 TL.
Hadi ya kız bu kutusunda filan öle dandik yerden almadım:S
Neyse dur hemen çıkariyim.
Bu arada kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz 4 gün olmıcam.
Yarın bebiş durumunu hanipeks'e mesaj atarım:)
Dua bildirimi içinde yine hanipeks'e bilgi vericem.
Hanipeks kuzucum ellerin dert görmesin şimdiden.
Hadi ya kız bu kutusunda filan öle dandik yerden almadım:S
Neyse dur hemen çıkariyim.
Bu arada kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz 4 gün olmıcam.
Yarın bebiş durumunu hanipeks'e mesaj atarım:)
Dua bildirimi içinde yine hanipeks'e bilgi vericem.
Hanipeks kuzucum ellerin dert görmesin şimdiden.
bizim ki zaten biraz mecburi sezeryan olucak canım tüp olunca sezeryan oluyor bakalım yarın benim dr ne diyecek....okadar çirkin oluyorsa yandık zaten adamın 6 aydır bişi gördüğü yoktık yok anlican doğumdan sonra görünce şoka girer adam mazallah ama benim sezaryan olur büyük ihtimal yırttım ben ozaman
ama ağda da sarkıtıyor dememişler miydi. hem ağdacı hem normal doğuma laf atıyor.
normal doğurcam arkadaşlar ısrar etmeyin
hem filmde Barbara aynı zamanda fizik tedavici olan doktorun verdiği titreşimli aletle iltifatlara layık bir perine(yada böyle bişeydi aadı) bölgesine sahip olmamış mıydı? demekki egzersizle geliştirilebiliyor. çalışan demir ışıldar
biz park yatak da baktık hafta sonu.. taşıma kolaylığı açısından park yatakta karar kıldık ancak... yakınlarımızda kullananlar chicco önerdi. gittik baktık. bizim fikirlerimiz şöyle:
1- diğerlerine göre pahalı
2- diğerlerine göre daha kısa,daha dar yatma alanı
3- vee bizim için en önemlisi bu geldi SALLANMIYORR
döndük yine krafta.. hem sağlam olsun hem sallansın hem bilmem ne derken içinden çıkamadık kaldı yine..
sizlerden alan var mı ? marka model vs fikrimiz olsun .
canım sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor. sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen görebilirsin tatlım.ama bahsedilen albüm nerededir. profilindeki fotograflar değil zannımca. cehaletimi hoşgörerek biri beni aydınlatır mı
bizim ki zaten biraz mecburi sezeryan olucak canım tüp olunca sezeryan oluyor bakalım yarın benim dr ne diyecek....
canım senin için ve eşin için sıkıntı yoksa tabiyki normal doğum yapabilirsin en sağlıklısınında bu olduğu söylüyor zaten doktorlar...
artık ünlüler bile normal doğum yapıyorrrr
kızlar albüme büyüyen karyolamızın resmini ekledim. telden yükledim çok net olmayabilir. fotoğraf makinasında daha çok resim var ama virüs bulaşmış sanırım açamadım. uyku setide yatağın üzerindekinden olacak. alt açması da uyku setinin içinde varmış.fotoğrafta altta yavrusu yok ama bizim karyolamıza yapacaklar. yatak 90*185 içindeki ortopedik yatak ve uyku seti dahil karyolanın fiyatı 1700 TL.
umutegecim senin tek gebelikdi değilmi..hani ikiz falan değil :26:
canım ekledim ben seni hatta hemen ekledim. tekrar bir bak istersen.bende görmek istiyorum o yğzden arkadaşlık gönderdim kabul edersen görebileceğim tatlım
sağol canım. eli sıkışır diye hiç aklıma gelmemişti. yandan çekmeceli olanların arka tarafında sandık vardı. kullanışlı olmadığını düşünmüştüm. bilmeden iyi bişey yapmışız tatlım.Dertsiz beşiğiniz Cook güzel kiz güle güle kullanın.
Benim oğlumun ki böyleydi parmakligi falan yalnız bas ucu cekmecesizdi.
Ben bu şekil çekmeceyi daha mantıklı buluyorum diğer türlü tay tay durmaya başlayınca eli sıkışıyor .
Aboo
tatlım 41 kere maşallah Çınarımıza
çok ama çok tatlı yaaa oğlumla baktık şimdi oda çok beğendi;şaşırdı bir an kardeşimin resimlerimi diye sordu :))
Rabbim sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Rabbim rahmet etsin inşallah dedene canım, hamilelik şekeriyse geçici olur canım üzülme inşallah
hanipeks gecmis olsun canım .kiz seker yüksekte niye ictin kola vs. İmama kızıp oruç bozmadın inşallah
Tatlım o botlarından vazgeç derim ben ilk hamileliğimde bel ağrısı cok yasadım doğumdan sonra 3 fıtığım bir siyatigim hatıra kaldı.fitiktan tedavi gördüm gecti ama siyatik
Çınarımıza maşallah barekallahkiz yaslanmis yatıyor bulmuş pambik kimin yer ohhh,bende öyle yatsam sererdim malzemelerimi
Doğumun yine bahara kalmış :)) can saglıgı . Kocatepe'nin sitesinde okuduysan eğer orada bebeğin ileri Yada geriden gelmesi dogum zamanını etkilemiyor. Benim oglusum 3 hafta kızım 2 hafta onden gitmesine rağmen dogum zamanları değişmedi .kizim başka sebepten ötürü erken doğdu oğlumu aldılar artık :))))
Hayırlı gebelik ve dogum olsun inşallah
Hanipeks kizz oglun ne tatli masallahbenimkinin de var boyle resmi mal ortada
bak ne guzel yatiyor oglun masum masum, uzme kendini de oglusuna
Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım.
Oğluşuna 41 kere maşallahÇok fotojenik olacak annesi Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş. Şeker konusunda dikkat et canım.
hanipeks bebiş çok şekermiş maşallah güzel geçtiğine sevindim gün biraz ters başlamış ama önemli olan sonunun güzel bitmesi. şeker için üzülme geçici bir durumdur inşallah.
Hanipeks merhaba,
Canını sıkma lütfen. Bazen dr.lar aşırı pimpirikli olabiliyorlar malesef. Tabii ki dikkat etmek her zaman gerekli ama istersen önce bir kaç dr.a daha sorup durumun ciddiyetinden emin ol. "Şeker hastası adayısın" muallak bir ifade çünkü. Bir de muhtemelen sen de hamile kaldıktan sonra kan sayımı yaptırmışsındır. O sırada şeker de bakılıyor. Dr. o zaman uyarmadığına göre demek ki bir problem yoktu. Hamilelik nedeniyle yükselmiş olabilir. Bu durumu takip et, diyetine de en azından hamilelik boyunca dikkat et ama kafanda bu sorunu büyütmeÖnce bir durumdan emin ol. Mesela rakamları biliyor musun? Tokluk şekerin kaç çıkmış? Bir karşılaştıralım ölçtüren arkadaşlarla. Bebeğinin sağlıklı olması, bu kadar hareketli olması ne güzel. Maşallahhhhh.. Önemli olan da bu. Canını şimdi sıkma..
canım sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor. sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen görebilirsin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?