2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks çınarın usg fotosunu mu koydun? aaaa geçmişi okumadan girince görmedim ben. nerde ki...
bi bakayım

Teşekkür ederim canım... Ben de hıçkırığını hissetmek istiyorum.

Ben de istiyorum ben de ben de, hıçkırsın hoplasın zıplasın artık

hanipeks bulduuuuuuummmmmm canım.
maşallah rabbim nazarlardan korusun. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun kızlar, kim bilir ne kadar korkmuşsunuzdur. Uzak dursun hastalıklar, olaylar bizlerden inşşşş.

​Kızlar çok çok geçmiş olsun eşlerinize.. Acil şifalar diliyorum.

Ay alemsin canım ya, hele bir istesin nesquikli süt hele bir istesin de göreyim

biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))

Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831

Hayırlı uğurlu olsun canım yarenimizin cicişleri. Güzel günlerde kullanın.

​iyi tatiller tatlım, iyicene dinlen.

Hmm annen gitti demek yaaa. vah vah,neyse yine gelir
Valla benimkide yatak odamda durdu annemden başka kimse giremedi.
Bahaneler havada uçar beşiğe bakayım falanlar
Sen gösterişli istiyordun bak benim park yatağım cok cafcafli.
Alt acma yeri(3ayliga kadar yatar yani)Bez gözü,alt katı ,tavşanları ,muzik kutusu,sallanma aparati,sinekligi(ki hiç ihtiyac yok)...onceden de anlatmıştım sanki sana:26:

Merhaba arkadaşlar,

Dün güne güzel ama bir hayli yorucu başladım. İlk başta sağlık ocağına gidip aşımı olacaktım, ardından 09.30'da doktor kontrolü ve şeker yüklemesi vardı, saat 10.00'da da detaylı ultrasonum vardı, ölçümler yapılacaktı. Akşam 18.00'de de renkli ultrasonum vardı foto ve cd için. Sabah kalktım banyomu yapayım dedim, özellikle akşam yapmadım aşı olununca 2-3 gün su değdirilmiyor diye. Banyodayken elektrikler kesildi, Allahtan durulanmıştım abdest alıyordum yarım kaldı (şofben kullanıyoruz). Ben de ıslak saçla çıkmamak için bekledim belki elektrikler gelir de saçlarımı kuruturum diye. saat 9 buçuk oldu, aşıyı kaçırdım zaten, ıslak saçla çıkarsam migrenim tutar diye korktum. Saçlarımın uzunluğu neredeyse belimde bir de. Kuaför de uzak evime

Saat 09.30 olunca dr randevusuna zaten geç kalmışım paşa paşa gideyim dedim, tam çıkacağım elektrikler geldi, hemen saçlarımı olduğu kadarıyla kuruttum alelacele çıktım. Hastaneye gittim bu sefer de 20 dakika park yeri bulamadım, bir yandan şakır şakır yağmur, şemsiyemi de bulamamıştım evden çıkarken. Hastaneye zor attım kendimi. saat oldu 10 ben dr un yanına anca girebildim. Önce usg de baktı Çınar kıpır kıpır nasıl tekmeliyor nasıl tekmeliyor anlatamam size. Beni burdan çıkarın dercesine çırpınıyor yavrucum. Dr bey dedim ben hiç hissetmiyorum ama dedim, nasıl olur dedi? Çok mu ayakta kalıyorsun ve çok mu hareket ediyorsun dedi, evet dedim hiç oturamıyorum ki neredeyse dedim. Cinsiyette herhangi bir değişiklik olup olmadığını sordum, o zaman al bu resmi kirvesine göster dedi, sağda kocaman bir pipi resmi :) Eki Görüntüle 571120 Tansiyonumu ölçtü, normal çıktı. Kiloma baktı, ne yaptın sen 1 ayda 3 kilo alınır mı dedi? Ben de dr bey toplamda 6buçuk kilo aldım önemli olan o dedim, hayır önemli olan 1 ayda ne kadar kilo aldığın dedi, topuklu bot vardı ayağımda platform taban ama dedim bunlar yaptı ağırlığı dedim, her geldiğinde topuklu giyiyorsun dedi Canım sıkıldı. İlaçlarına devam et dedi, ekstradan balık yağı kapsülü verdi, haftada 2 kez yemen yeterli değil dedi.

Çıktım radyolojiye geçtim. İşlemlerimi yaptırdım, tabi saat 10u çoktaaaan geçti, sıra beklerken labaratuvara gittim kan aldılar, 2 bardak şekerli su içirttiler tekrar kan aldılar, 1 saat hiçbir şey yeme içme 1 saat sonunda tekrar gel dediler. radyolojiye geçtim, yarım saat bekledikten sonra sıram geldi, Çınarım yine kıpır kıpırdı, dr ölçüm yaparken çok zorlandı. 3 gün önde gidiyormuş yavrucum. Ben 13 gün anladım, laterne ile konuşurken oooooh bebişim 13 gün önde, erken doğuracam voltaja oh olsun demiştim. Akşam sonuç kağıdını görünce yanlış anladığım ortaya çıktı Bir saatim dolunca tekrar labaratuvara geçtim, karşı karşıyalar zaten, tekrar kan aldılar, damar yolunu açık bıraktılar, 1 saat yeme içme tekrar gel dediler. Benim başım dönmeye başladı tabi yavaştan yavaştan. Neyse kurucumuzun eşi aynı hastanede yatıyordu önce de bahsetmiştim. Onun odasına çıktım en azından sessiz sakindi, rahat rahat oturdum tefriciyemi okudum. Kolum biraz sızladı hareket ettirdikçe. 1 saatim dolunca indim aşağıya tekrar kan aldılar, sonuç 16.30'da çıkacak dediler, ben de akşam geldiğimde gösteririm diye dr u beklemedim, öğle arasına girmişlerdi çünkü.

Saat 13.00 oldu eve geldiğimde, kahvaltı hazırladım kendime, meyve felan yedim, duamı okudum. Tam banyoya gireyim yarım kalan abdestimi tamamlayayım dedem için yasin okuyayım dedim, elektrikler gitti, gusül abdestim duruyordu aslında ama içime dert oldu ya yarım kaldı diye dolayısıyla normal abdestimi de alamadım. Battaniyenin altına girdim tefriciyemi okudum, laternemle konuştum, mezopotamyamla mesajlaştım. Battaniyenin altına girdim yattım.

Saat 16.30 oldu kalktım hazırlandım hastaneye gittim tekrar. Sonuçlarım çıkmış, şeker hastası adayıymışım, şeker, çikolata, tatlı, pasta, makarna, pilav (pirinçi kastetti), içinde şeker olan meyveler yemeyeceksin dedi. Nee zaman kadar diye sordum, ölene kadar dedi
Gözlerim doldu canım sıkıldı, ağladım dr.un odasından çıkınca. Hastanenin kantinine geçtim, azıcık kendime gelip laternemi aradım, onla konuştuktan sonra azıcık iyi gibi oldum sonra yine sinirlerim bozuldu ağladım eşim gelene kadar, telefonda bir şey söylemedim ona.

Saat 18.00'e doğru geldi, renkli usg için hastaneye girdik radyolojiye geçtik. Ne oldu deyince söyledim, gözüm doldu yine. Neyse girdik dr un odasına yarım saat yavrumu izledik. Bu dr da ölçüm yaptı. Kuzum hareketsizdi bu sefer, ben gerginim o yüzden kuzum da pusmuş kenara dedim eşime ve dr.a :.( Oğlum çok güzeldi ama çok masumdu kıyamam, kurban olurum ben onu yaradana. Esnedi bir de oğlum şok oldum görünce, çünkü daha önce youtube da bir video da izlemiştim, bilim adamları usg de il defa bebeğin esneme görüntülerini yakaladı diye. Ay bir garip oldu içim, ama kesin video milattan öncedir :) Cd alamadık, makinanın cd'ye kaydetme kısmında arıza olmuş, servis çağıracaklarmış, eğer cd ye aktarılamazsa ya tekrardan çağıracaklarmış ya da paramı iade edeceklermiş. Ama ben paramı istemiyorum CDmi istiyorum. işte fotolarımız: Eki Görüntüle 571114 Eki Görüntüle 571113 Eki Görüntüle 571112

Çıktık hastaneden, yemeğe gittik, yedim hamburgerimi de patates kızartmamı da, ohhhh, kolamı da içtim, hayatta bitiremezken normalde de akşam 1 kutu kolayı bitirdim. Eve geldik, eşime çay demlettim, cips, çerez, bisküvi, gofret ne varsa hepsini yedim. Mezopotamyam aradı, açamadım, ramak kalmıştı ağlamama. msj attı yasin okuyacağım deden için diye, Allah razı olsun moral vermek için mesajlarla donattı beni. yarım saat felan sonra oturdum deli gibi ağladım, hem sonuçlarıma, hem yavrumun benim yüzümden büzülüp kalmasına, hem dedeme bir dua bile okuyamamama.

Bugün çok yoğun ve hareketli geçti yine, sayfa hep açıktı ama bir türlü kafamı toparlayıp da yazamadım, içimdekileri paylaşamadım sizinle.

Hepinizi öpüyorum, ve çok seviyorum. iyi akşamlar, iyi hafta sonları herkese...

selam kizlar

dun aksam esimle iki tane film izledik ikisi de cok guzeldi, tavsiye ederim kesinlikle

The Odd Life of Timothy Green- Timothy Greenin Siradisi Yasami bu biraz fantastic bi film ama anne baba olmala ilgili kaygilari anlatmislar, bide yemyesil goruntuler cok icacici bi filmdi hic kotu sahnesi yok cocuklarla rahatca izlenir :)

Martin Child- Merhaba Dunyali bu biraz eski bi film esim izlemis onceden banada izletmek icin tekrar izledi benimle :) zeki ama biraz tuhaf bi cocugu evlat edinen baba ile iliskilerini anlatiyor cok hostu

benim oglan cok hareketli aslinda ama babasina gelince hic gostermiyodu dune kadar dun o da hissetti sonunda filmi izlerken:) hatta kulagini karnima dayamisti babasinin kulagina bi tekme savurdu zipir gul gul olduk

Canım benim
Uyanınca ağrının olması neye bağlı bilmiyorum.oglumda ayilinca birebir hissettim hemen agri kesici veriyorlar.kızımda ip atlayacaktim.
İnşallah bir solukta kurtulursun.
Spinal Yada epidural neden düşünmüyorsun hayatım,bu ani bu kadar bekledin herkesten once görmeyi Cook haketmisken:)
Ben bunda deneyeceğim diyorum :18:
Yalnız dogduktan goturuldukten sonra kulaklikla muzik dinlerim

Kİz film falan ne bu İyice romantige bağladınız

Bu en romantik ve rahat günleriniz doya doya izleyin dinleyin kuzucuklarim
Bizde bir zamanlar ilk hamilelik hevesi dünya bir film izliyoruz ama en cok beni etkileyen "benim adım sam" hatta ohio versiyonu "i am sam"vardı sene 2004 yalnız ...
hee siz o zamanlar portakalda vitamindiniz
Ne ağladım ne ağladım dizlerime vura vura.

kiz iki gundur pek romantigiz Allah bozmasin

benimki cok sever film izlemeyi, zaten disari cikip yapacak cok bisey yok burda napalim evde takiliyoz bizde bebek gelince birak film izlemeyi seyimin ustune oturcak vakit bulamam heralde, izledik izledik simdi

hm izlemedim ben bunu sanirim aksam gelince diyim benimkine izleriz

Canlar ,
Nabersiniz gecmise bakamiyorum cepten girdigim icin , tetenoz asimi hallettim bugun
Kayinvalideme geldim uyudum simdi yemek yedik saglik ocaginda kiloma baktilar 72 :/ tansiyonum iyi gece mide borusu fena yaniyor ya uyuyamiyorum umarim sizler iyisinizdir

uzuuunn bir aradan sonra herkese merhaba :)
sık sık girip yazmasam bile yorumları okuyodum ama yaklaşık 1,5 aydır fırsat bulup da giremedim.
bu süre zarfında farklı olarak doktorumu değiştirdim. bu doktoru daha çok sevdim, çok çok ilgili :)
bacaklarıma kramp girmeye başladı bu sıralar. doktor kalsiyum verdi bugün. onu kullanmaya başlıcam.
bu arada ben 11 kilo aldım.
bebeğim de şuan 580 grammış. kocaman oldu yaa :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin İNŞALLAH..

bebeğimmm yavrmm kızımmm horon tepiyo resmen içimde unutuyorum mide yanmamı kan kusmalarımı halsizliğimi falan o hareketleninceDD rabbim her isteyene nasip etsinn bazen karnımın dılından bile görebiliyorum vuruşlarını balığımm yaaa gün içinde okulda ders anlatırken falan da o da katılıyo derse bu arada ciğerlerimi üşüttüm çok fena dolmuş haldeydi acile gittik doktor augumentin verdi antibiyotik ama ben cesaret edemedim içmeye de onun yerine bal ve limonu karıştırıp içtim o kadar iyi geldi ve rahatlattıki aklınızda olsun arkadaşlarım girip çıkıp ılık bişiler içiyorum salep ıhlamur falan midem de rahatlıyo. bu arada bunları yazarken de gene zıplıyo minik kuşum =)) bu arada adlığınız kilolara üzülmeyin nolurr sağlıklı olsun yavrularımız ben de alıyorum kilo ama umrumda değil hatta karnım böle büyüdükçe hoşuma gidiyo =) bi arkadaşım var aynı zamanda evlnmiştik o da çok istiyo bebek ama olmuyo bi türlü inşallah onun da olur o garibim hamile kalsam da tek yüz kilo alsam umrumda değil diyo bi de o yönden düşünün kızlar nasılsa verilir doğumdan sonra eminim ben benim de 8-10 kilo arasında gidip geliyo ama diyorum ya gerçekten sağ salim görelim de bebeklerimizi akıllı sağlıklı eli ayağı düzgün biçimde kilonun çaresi var =) hem tadını çıkarın şımartın kendinizi ben hamileliğin tadını çıkarıyorum bi daha böyle rahat yiyemem bilioyorum kendimi =) güzel haberlerinizle görüşmek üzere kızlar =)

Ne ediyonuz gizlar
Ben bir tane battaniyemsi birsey örüyorum yarıya yaklaştım
Esimle film izlerkene üstümüze örteriz Görürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
••••

Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
Göğsüm daralıyor ,yüreğim kanıyor
Efkârlandim niyeyse birde

hayirdir neye daraldin? bebise mi oruyon battaniyeyi? ben anlamiyorum orgu islerinden, kayinvalidem hirkaya baslamis annemde yelek orcekti, battaniyeyi yapamam alirim dedi, bana kalsa hic ormeleri gerek yok

kiz anam ne isi varmis 3 gunluk tazelerin baska isleri yokmuymus

Bize örüyorum
Kizimin Ablasına ordum onu kullanır.
Balayina cikacakken uğrayacaklar ertesi gün giderler belki.
Bizim yatağı susleyemde orda yatiram bari
fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım keyifler nasıl
Sen ne alemdesin laternem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…