günaydın kızlarr
bugün bayaagı bi uyumuşum bizim kız gece 4 te uyandırınca bu kadar geç kalkarım tabi.ya benim kız sanırım hıçkırıyor geceleri özellikle uyandırıyor o derece.sizde de oluyor mu? aslında soluma yada sağıma yatmış oluyorum ama niye oluyor ki bilemedim.babası karnıma elleyince pıt pıtları kesiyordu artık ona karşılık bile veriyoeşim karnıma 2-3 kere vuruyo oda ona vuruyo.hareket etsin diye vuruyo o zman o da ona pıt pıt yapıyo akıllı kızım benim.mantıklı hareket etmeye daha şimdiden başladı
hanipeks ve boo kızlar bebişleriniz maaşallah pek tatlı allahım nazardan sakınsın.
Bugün patron daha ortalıkta yok diğer günlere göre çok rahatım aman kendi kendime nazar değdirmeyim. :) bebişimle oturalım biraz şöyyle. Ben çok net hissedemiyorum oğlumun hareketlerini aşağılarda bir hareketlenmeler var ama bağırsak hareketi gibi sanki belki de iç karnım büyüktür kilolu olduğum için yağdan falan net hissedemiyorumdur bilemedim. 21. Hafta bitti 22 ye girdim. Neyse artık 9 gün sonra allahın izni ile detaylımız var profeörde hayırlı haberler alırız inşallah.
günaydın kızlar
herkese iyi pazarlar
bu sabah benim başıma ilginç bişey geldi
sabah 6 buçukta yarım küçük çay bardağı kadar su geldi. akıntı diyemiyorum çünkü akmadı pat diye çamaşırımda; çamaşırımı ıslatacak kadar. başına benzer bişey gelen var mı. dün ağır bişey taşımıştım ondan oldu diye önemsemedim. o saatten beri oğluşum kıpır kıpır. ben alışık değilim bu kadar hareketli olmasına. ama kesesine bişey olmuş olsa sızmaya devam ederdi, sadece normal akıntım geliyor şimdi. doktoru arasam güler mi bana
günaydın kızlar
cuma günü kızım beni çok korkuttusabah işe giderken otobüste sancılarım tuttu Allah'tan ki eşim yanımdaydı hemen otobüsten inip hastaneye gittik 2-4 dk arasında sancı geliyor duruyor sancı geliyor duruyor çok korkunçtu.
hemen acilden girdik ultrasonla falan baktılar bebeğin kalp atışını görünce ebelere haber verdiler.
Tabi ebelere haber verilince ben korkmaya başladım bebeğime ne olursun gelme daha çok erken annecim diye konuşup Allaha dua ettim şimdi gelmesin diye daha 5buçuk ay oldu çok erken doğması için
neyse doğumhane katında odaya alındım sancı sıklıklarıma baktılar nts ile bebeğin kalp atışına tekrar baktılar ve en kötü durum ebe alttan muayene etti ama o anda sancılar tutunca insan koyveriyormuş kendini başımda 3 kişi ben soyundum ebe baktı iyi rahim açılmamış dedi rahatladık hep beraber.... Bir müddet odada yattım sancılarıma baktılar sonra doktorum da ameliyattaydı ama devamlı telefonla aradı doktorumun odasına indirdiler ve bu hafta olcak detaylı ultrasonumuzu cuma günü yaptı ölçümler iyi çıktı ama kalpte leke var dedi önemli bir şey değil kalp deilkliği değil desede ben rahat edemedim ve FETAL EKO çekilmek istedim behçet uz çocuk hastanesini önerdi bu FETAL EKO'yu sizlerde çektirin bebeğin kalbine bakıyorlar kaplte sorun varsa Allah korusun işallah öyle bişey çıkmazda sorun varsa tespit edili,yor hemşire arkadaşım önerdi ve bu hafta onun için hastaneye gidicem.
Ogün aklımız gitti korkudan eşimde bende ayvah dedik kızım ne olursun daha gelme diye yalvardık ona dinledi kuzucum sancılar azaldı hafta sonu da ara ara oldu ama o günkü kadar değildi ve dün akşam kızım bize süpriz yaptı akşam uzanıyordum tv izliyorum bir anda tekme attı eşime elini getir tekme atıyor dedim o da elini koydu kocaman vurdu bizi çok mutlu etti tekme yediğime hayatımda hiç bu kadar sevinmemiştim canım kızım büyü, geliş ve zamanı gelince bizim yanımıza gel ....
geçmişi okuyamadım ama rahatsızlanan hasta olanlar varsa geçmiş olsun herkese çabucak iyileşin
selam canlar..
biz iki gündür koşturmaca yaşıyoruz..
eşim ufak bir iş kazası geçirdi.. çok şükür şimdi iyi ama korkuttu bizi..
salı günü kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak.. ben çok kilo aldım bu ay doktor canımı okuyacak.. iştahımdaki artışı tarif edemiyorum ama resmen aç kurtlar gibi saldırıyorum önüme gelen yemeklere..
gidişatım pek hayırlı gözükmüyor
herkesler iyidir inşallah..
mutlu bir hafta diliyorum hepinize şimdiden..
sabah anneme kahvaltıya gittik oğluşumla sonra da öğle yemeği yedik hemen çıktık eşimle buluştuk ellerinde yaralar açıldı çok yıkamaktan kolanya ve ıslak mendil kullanmaktan bir de soğuktan. öğlen randevu almıştık cildiyeden ona götürdüm onu annemde çok duramadım yani bu hafta olsun hiç yoktan iyidir. Neyse sonra işlerimiz vardı onları hallettik falan alışveriş falan yaptık akşama da eşimin dayısına gittik misafirliğe abiler falan da geldiler güzel geçti güldük eğlendik gece geç saate kadar oturduk. Pazar günü de hep evdeydik çok güzel geçti maşallah.
canım günaydın...
rüyanı okuyunca bak aklıma ne geldi
http://karikaturcubaba.com/wp-content/uploads/2012/08/nesquik.jpg
bende rüyamda oğluşuma bakıcı arayıp durdum ama ne çare bulamadım. şimdiden stresi bastı yani seneye ne yapacağımın...
biz dün dayanamadık eşimle bir sallanır ana kucağı&mama sandalyesi aldık kraftın bir de telsizi aldık. evde denedik çok güzel :)))
Eki Görüntüle 572830 Eki Görüntüle 572831
Hadi ya kız bu kutusunda filan öle dandik yerden almadım:S
Neyse dur hemen çıkariyim.
Bu arada kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz 4 gün olmıcam.
Yarın bebiş durumunu hanipeks'e mesaj atarım:)
Dua bildirimi içinde yine hanipeks'e bilgi vericem.
Hanipeks kuzucum ellerin dert görmesin şimdiden.
annecik gitti besadece 6 gün kaldı kız senin tarifindi..ne biçim kabardı be :) çok güzeldi ha hatta o sayfayı kaydettim sık kullanılanlarda duruyo voltaj kek diye :))
aslında teee d.bakır'a götürdüm eşimi, o kadar yol gittik chicco mağazası orda var diye. onda kararlıydım . sonra baktım parkları daracık bi de sallanmıyo. döndük yine başka yerlere. bu kraftı görünce çarpıldım. uzaktan kumandayla sallanıyo.. birazda ilk zamanlar gelen giden için aldık. herkes yatak odasına koyuyo beşiği, bebeği görmeye kime gitsek girdik taa yatak odalarına kadar. ben girmelerini istemiyorum odama. bu salonda falan durur görmeye gelenler olunca çocuğu buna koyarız.
ama asıl eğlence telsizdi. dün eve geldikten sonra denemek için başka odalara çektik. çok eğlenceliydi :)) sevgili günlerimize döndük
bayılmaktan korkma zaten canım ben iki kere anestezi oldum çok derin uyuyorsun ne güzel uyanınca ağrın olacak diyorlar ama benim yumurta toplama işlemi olduğu için ağrımda olmuştu o yüzden çok sıkıntı çekmicem diye düşünüyorum kendi adıma...tek derdim oğlumun dünyaya gelişini görememek onu ilk kucağına alan ben olmak isterdim ama sağlık olsun ne yapalım fotoğraf makinasını vericem hemşireye resmini çekmesi içinnnn oğlumun doğum anının
selam kizlar
dun aksam esimle iki tane film izledik ikisi de cok guzeldi, tavsiye ederim kesinlikle
The Odd Life of Timothy Green- Timothy Greenin Siradisi Yasami bu biraz fantastic bi film ama anne baba olmala ilgili kaygilari anlatmislar, bide yemyesil goruntuler cok icacici bi filmdi hic kotu sahnesi yok cocuklarla rahatca izlenir :)
Martin Child- Merhaba Dunyali bu biraz eski bi film esim izlemis onceden banada izletmek icin tekrar izledi benimle :) zeki ama biraz tuhaf bi cocugu evlat edinen baba ile iliskilerini anlatiyor cok hostu
benim oglan cok hareketli aslinda ama babasina gelince hic gostermiyodu dune kadar dun o da hissetti sonunda filmi izlerken:) hatta kulagini karnima dayamisti babasinin kulagina bi tekme savurdu zipir gul gul olduk
Kİz film falan ne bu İyice romantige bağladınız
Bu en romantik ve rahat günleriniz doya doya izleyin dinleyin kuzucuklarim
Bizde bir zamanlar ilk hamilelik hevesi dünya bir film izliyoruz ama en cok beni etkileyen "benim adım sam" hatta ohio versiyonu "i am sam"vardı sene 2004 yalnız ...
hee siz o zamanlar portakalda vitamindiniz
Ne ağladım ne ağladım dizlerime vura vura.
Ne ediyonuz gizlar
Ben bir tane battaniyemsi birsey örüyorumyarıya yaklaştım
Esimle film izlerkene üstümüze örterizGörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
••••
Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
Göğsüm daralıyor ,yüreğim kanıyor
Efkârlandim niyeyse birde
Bize örüyorumhayirdir neye daraldin? bebise mi oruyon battaniyeyi? ben anlamiyorum orgu islerinden, kayinvalidem hirkaya baslamis annemde yelek orcekti, battaniyeyi yapamam alirim dedi, bana kalsa hic ormeleri gerek yok
kiz anam ne isi varmis 3 gunluk tazelerin baska isleri yokmuymus
Sen ne alemdesin laternemfıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım keyifler nasıl
Bize örüyorum
Kizimin Ablasına ordum onu kullanır.
Balayina cikacakken uğrayacaklar ertesi gün giderler belki.
Bizim yatağı susleyemde orda yatiram bari
Sen ne alemdesin laternem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?