2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bize örüyorum
Kizimin Ablasına ordum onu kullanır.
Balayina cikacakken uğrayacaklar ertesi gün giderler belki.
Bizim yatağı susleyemde orda yatiram bari

Sen ne alemdesin laternem

iyiyim tatlım :)
bugün oğlum gidince gireyim diye planlamıştım,onu gönderdim geldim muhabbete ki çok geçmeden eşim geldi dışarı çıkmamız gerekti ( pek geç geldik eve,giremedim foruma (
geçmiş maşallah almış başını gitmiş yakalayabilene aşkolsun :)

misafirin gelecekmiş şekerim kolay gelsin;bak bugün pasta börek de yapmışsın hazırlıklar tamam yani :))

ohhh maşallah
gözümde tam olarak canlandı yumurtaların ve mutfağın

ben ben kelle paça birliktwmi yapacaksın paçaları güzelce temizle arkadaşım su ekle düdüklüde kaynat çıkınca suyuna sarımsak kat
ahhh ahhh bana yasak sakatat, gerçi izin verse de doktor, kocam sevmiyo,
çok sevdiğimi söylediğimde yemeğe kalkalrsan 1 hafta yanıma yaklaşma demişti ilk zamnlar

Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328

​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
çok tatlı çıkmışsın canım, kaç kilo aldın ki sen, varla yok arası gibi göbüşün

voltajım maşallah sana, battaniye olayına girmişsin, ben bebeme bile daha bişey başlamadım offff
kız ne işleri varmış tezecikler fantezik mi yapacaklar sizde

hayrolsun kuzum, la havle çek açılırsın inşallah

günaydın kızlar,

günümüz sakin, huzurlu, mutlu , neşeli olsun inş.:)

Günaydıııın anneeleriiim bebişleriiimm herkese çok çok çook iyi günleer :)))

günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum

günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum

ben de bi indiremedim şu filmi tocama da izletiyim, cnm uçuk için benim arkadaşım tahta kaşığın sapını ocakta ısıtıp tabi çok sıcak olmıycak dudağına basıyodu, ama yani buna dayanılır mı bimiyroum:)işe yarıyodu ama:)

Dün akşam yazamadım benim dualar tamamdır dün vaktim varken okudum 300 selati tefriciye 1 kenzül arş. Dua topiğini bulabilirsem yazcam :)

hanipeks tatlım nasılsın? bugün hiç girmedin sanırım.
aşını yaptırdın mı? ben bugün yaptırdım kolumda bir ağırlık var kolumu kaldıramıyorum.
inşallah ateş falan olmaz.

hanipeks bulduuuuuuummmmmm canım.
maşallah rabbim nazarlardan korusun. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım çok sağol. Dün yoğundum, bugün de yoğun olacaağım, aşımı o gün yaptıramadım canım, vaktim yetmedi, yarın sabah erkenden yaptıracağım inşş. Sana çok geçmiş olsun canım, sen nasılsın? Bu arada benim alacağım oda takımının yatağı da bu şekilde, çok beğendim, yeğenimiz güle güle uyusun.

Geçmiş olsun, atlattın sen de sıranı savdın. Yüksek yastıkta yatmaya çalış canım.

Merhaba canım, arada selam ver, özletme kendini. Maşallah yeğenimize.

Ben çok severim örgü örmeyi, becerikliyimdir. İçime sinen bir model görürsem ben de başlayacağım örmeye..

maşallah tatlım göbüşünene güzel çıkmış

çok tatlı çıkmışsın canım, kaç kilo aldın ki sen, varla yok arası gibi göbüşün

Teşekkür ederim canlar, kız gulimier senin o dillerini yerim ben :) 7 kilo aldım, şuan 80.5 kilom, ama herkes göstermediğimi söylüyor, çünkü kemik ağırlığım fazla.

Geçmiş olsun canikom

bayıldım göbüşüne çok tatlı olmuş çok yakışmış hamilelik maşallah çok derli toplu göbüşün.

Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328

​kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.

geçmiş olsun canım kurtuldun. Mide yanması bizlerde de var malesef

ellerine sağlık her iş geliyor elinden maşallah. Güle güle kullansın beişin. :) kız sizde ne işleri var yeni evlilerin :) için niye sıkıldı senin cnaım yaaa allah haırlara çıkartsın bazen yersiz sıkılmalar bende de oluyor ortada sebep yokken hamilelikten herhalde. Tez zamanda geçsin inşallah allahım hepimize iç ferahlığı versin amin.

ohhhhh geçmiş olsun aşısını yapıp kurtulanlara.

hanipeks tatlım nasılsın? Bugün hiç girmedin sanırım.
Aşını yaptırdın mı? Ben bugün yaptırdım kolumda bir ağırlık var kolumu kaldıramıyorum.
Inşallah ateş falan olmaz.

günaydınlar herkese
slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir cumartesi ve pazar giremedim oğluşla bol bol vakit geçirdik.geçmişe bakamadım inş. bir sorun yoktur...

kızlar günaydın iyi sabahlar herkese..
dün iki bardak ıhlamur içtim biraz faydası olur belki diye..
bugun daha iyi gibiyim..çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…