Bize örüyorum
Kizimin Ablasına ordum onu kullanır.
Balayina cikacakken uğrayacaklar ertesi gün giderler belki.
Bizim yatağı susleyemde orda yatiram bari
Sen ne alemdesin laternem
Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328
​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
Mezosum hayırlı olsun nenniniz.
Krafti beğenmem ben belki de arabalarından dolayı.
Kızımın ki baby 2 go.sallanma aparati var altında.
Birde alt değişme yeride var
---
Bugun biraz keyif yapacaguz yimirtalarimla kekler ,börekler ,pastalar havam olsun kac gündür yapamıyorduk yapanlar vardı tezgahda unlu yağlı laptoplar anneleri yanlarında falan
ahhh ahhh bana yasak sakatat, gerçi izin verse de doktor, kocam sevmiyo,ben ben kelle paça birliktwmi yapacaksın paçaları güzelce temizle arkadaşım su ekle düdüklüde kaynat çıkınca suyuna sarımsak kat
çok tatlı çıkmışsın canım, kaç kilo aldın ki sen, varla yok arası gibi göbüşünEki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328
​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
voltajım maşallah sana, battaniye olayına girmişsin, ben bebeme bile daha bişey başlamadım offffNe ediyonuz gizlar
Ben bir tane battaniyemsi birsey örüyorumyarıya yaklaştım
Esimle film izlerkene üstümüze örterizGörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
Göğsüm daralıyor ,yüreğim kanıyor
Efkârlandim niyeyse birde
günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum
ben de bi indiremedim şu filmi tocama da izletiyim, cnm uçuk için benim arkadaşım tahta kaşığın sapını ocakta ısıtıp tabi çok sıcak olmıycak dudağına basıyodu, ama yani buna dayanılır mı bimiyroum:)işe yarıyodu ama:)
hanipeks tatlım nasılsın? bugün hiç girmedin sanırım.
aşını yaptırdın mı? ben bugün yaptırdım kolumda bir ağırlık var kolumu kaldıramıyorum.
inşallah ateş falan olmaz.
hanipeks bulduuuuuuummmmmm canım.
maşallahrabbim nazarlardan korusun. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Canlar ,
Nabersiniz gecmise bakamiyorum cepten girdigim icin , tetenoz asimi hallettim bugun
Kayinvalideme geldim uyudum simdi yemek yedik saglik ocaginda kiloma baktilar 72 :/ tansiyonum iyi gece mide borusu fena yaniyor ya uyuyamiyorum umarim sizler iyisinizdir
uzuuunn bir aradan sonra herkese merhaba :)
sık sık girip yazmasam bile yorumları okuyodum ama yaklaşık 1,5 aydır fırsat bulup da giremedim.
bu süre zarfında farklı olarak doktorumu değiştirdim. bu doktoru daha çok sevdim, çok çok ilgili :)
bacaklarıma kramp girmeye başladı bu sıralar. doktor kalsiyum verdi bugün. onu kullanmaya başlıcam.
bu arada ben 11 kilo aldım.
bebeğim de şuan 580 grammış.kocaman oldu yaa :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin İNŞALLAH..
Ne ediyonuz gizlar
Esimle film izlerkene üstümüze örterizGörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
maşallah tatlım göbüşünene güzel çıkmış
çok tatlı çıkmışsın canım, kaç kilo aldın ki sen, varla yok arası gibi göbüşün
Ayyyy kız içim bir fena oldu acımaz mı öyle?
günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum
Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328
​kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
canlar ,
nabersiniz gecmise bakamiyorum cepten girdigim icin , tetenoz asimi hallettim bugun
kayinvalideme geldim uyudum simdi yemek yedik saglik ocaginda kiloma baktilar 72 :/ tansiyonum iyi gece mide borusu fena yaniyor ya uyuyamiyorum umarim sizler iyisinizdir
ne ediyonuz gizlar
Esimle film izlerkene üstümüze örterizgörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasibirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
••••
kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
hanipeks tatlım nasılsın? Bugün hiç girmedin sanırım.
Aşını yaptırdın mı? Ben bugün yaptırdım kolumda bir ağırlık var kolumu kaldıramıyorum.
Inşallah ateş falan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?