Ne ediyonuz gizlar
Ben bir tane battaniyemsi birsey örüyorumyarıya yaklaştım
Esimle film izlerkene üstümüze örterizGörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
••••
Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
Göğsüm daralıyor ,yüreğim kanıyor
Efkârlandim niyeyse birde
ben de bi indiremedim şu filmi tocama da izletiyim, cnm uçuk için benim arkadaşım tahta kaşığın sapını ocakta ısıtıp tabi çok sıcak olmıycak dudağına basıyodu, ama yani buna dayanılır mı bimiyroum:)işe yarıyodu ama:)
ben de bi indiremedim şu filmi tocama da izletiyim, cnm uçuk için benim arkadaşım tahta kaşığın sapını ocakta ısıtıp tabi çok sıcak olmıycak dudağına basıyodu, ama yani buna dayanılır mı bimiyroum:)işe yarıyodu ama:)
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Bu linki izleyin ..
Muhteşem birşey , Doğuştan sağır bir bebğin cihaz takıldıktan sonra annesinin sesini ilk duyduğu an ...
günaydın kızlar
ben oğlumu görüp geldimmmm
herşey çok iyi gidiyor dedi doktor
benim aldığım kilolar hariçhamuriş kesinlikle yasak:26::26::26:haftaya kan şekerine bakılacak eğer ki orda bir yükseklik çıkarsa bebek için çıkmazsada kendim için dikkat etmem lazımmış kilo kotasını doldurdun artık dedi:26::26::26::26:bundan sonra sadece bebeğim kilo alacakmış nasıl olacak bu bilmiyorum tabi daha 3,5 ay var en az 7-8 kilo daha alırım kesinnnn
çok geçmiş olsun canımmm tansiyonun düşmüştür belki dikka et kendine
allah şifa versin
oy tatlım geçmiş olsun,tansiyonun falan mı düştü acaba?bir de arada bulantılar yokluyor artık kurtuluş yok sanırım...
kapalı mekanlarda nefes almakta daha zorlaşıyor sanki
Canım geçmiş olsun...Tansiyon problemi yaşıyormusun?Dikkat et kendine.
geçmiş olsun canım,tansiyonun düşmüştür,havasızsa otobüs,ben son zamanlarda sık nefes aldığımı ve oksijen ihtiyacında olduğumu hissediyorum..
canım yeni işin bol kazançlı huzurlu ve hayılrlı olsun tebrik ederim.
canım dikkat et kendine üzüldüm geçmiş olsun.
bugün dr sordum biz dedim doğum hakkında hiç konuşmadık oda dedi çok erken daha 37 haftada sonra dediCanım benim
Uyanınca ağrının olması neye bağlı bilmiyorum.oglumda ayilinca birebir hissettim hemen agri kesici veriyorlar.kızımda ip atlayacaktim.
İnşallah bir solukta kurtulursun.
Spinal Yada epidural neden düşünmüyorsun hayatım,bu ani bu kadar bekledin herkesten once görmeyi Cook haketmisken:)
Ben bunda deneyeceğim diyorum :18:
Yalnız dogduktan goturuldukten sonra kulaklikla muzik dinlerim
umutegecim gözün aydın..görmüşsün fındıgını..kilo konusunda hepimiz uçtuk bu ara.Allah sonumuzu hayır etsin
bebişin sağlıklı olsunda gerisi boş..napıyodu annesi :)
maşallah canım ya... sadece göbüş var hiç kilo almamış gibisin. ben totomo büyüyorum.hayatım boyunca 53 kiloyu geçmeyen ben 36 beden eteklerime bakıp duruyorum. 6kg 800 gr aldım arkadaşlar görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın diyor. ne kadar kızıyorum bir bilseler. tabi alıcam bebek büyütüyorum deyip geçiyorum.Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328
​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
geçmiş olsun canım bende dün yaptırdım aşımı. kolumda ağrı var bugün yine.Canlar ,
Nabersiniz gecmise bakamiyorum cepten girdigim icin , tetenoz asimi hallettim bugun
Kayinvalideme geldim uyudum simdi yemek yedik saglik ocaginda kiloma baktilar 72 :/ tansiyonum iyi gece mide borusu fena yaniyor ya uyuyamiyorum umarim sizler iyisinizdir
maşallah canım ya rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.bebeğimmm yavrmm kızımmm horon tepiyo resmen içimde unutuyorum mide yanmamı kan kusmalarımı halsizliğimi falan o hareketleninceDD rabbim her isteyene nasip etsinn bazen karnımın dılından bile görebiliyorum vuruşlarını balığımm yaaa gün içinde okulda ders anlatırken falan da o da katılıyo derse bu arada ciğerlerimi üşüttüm çok fena dolmuş haldeydi acile gittik doktor augumentin verdi antibiyotik ama ben cesaret edemedim içmeye de onun yerine bal ve limonu karıştırıp içtim o kadar iyi geldi ve rahatlattıki aklınızda olsun arkadaşlarım girip çıkıp ılık bişiler içiyorum salep ıhlamur falan midem de rahatlıyo. bu arada bunları yazarken de gene zıplıyo minik kuşum =)) bu arada adlığınız kilolara üzülmeyin nolurr sağlıklı olsun yavrularımız ben de alıyorum kilo ama umrumda değil hatta karnım böle büyüdükçe hoşuma gidiyo =) bi arkadaşım var aynı zamanda evlnmiştik o da çok istiyo bebek ama olmuyo bi türlü inşallah onun da olur o garibim hamile kalsam da tek yüz kilo alsam umrumda değil diyo bi de o yönden düşünün kızlar nasılsa verilir doğumdan sonra eminim ben benim de 8-10 kilo arasında gidip geliyo ama diyorum ya gerçekten sağ salim görelim de bebeklerimizi akıllı sağlıklı eli ayağı düzgün biçimde kilonun çaresi var =) hem tadını çıkarın şımartın kendinizi ben hamileliğin tadını çıkarıyorum bi daha böyle rahat yiyemem bilioyorum kendimi =) güzel haberlerinizle görüşmek üzere kızlar =)
hayırdır voltajım ya noldu sana.Ne ediyonuz gizlar
Ben bir tane battaniyemsi birsey örüyorumyarıya yaklaştım
Esimle film izlerkene üstümüze örterizGörürsek ...
Haftasonu esim düğüne gitmişti,yarın bize geliyorlar esimin panpasiBirde gelin kızımız beni cok merak ediyormuş tlf konustuk bir kez.anacim 3 günlük gelin -damat
••••
Kızlar içmde bir sizi varki anlatamam eve barka sigamiyorum.
Göğsüm daralıyor ,yüreğim kanıyor
Efkârlandim niyeyse birde
sağol canım benim kolumda biraz ağrı var. inşallah o da geçer.
Amin canım çok sağol. Dün yoğundum, bugün de yoğun olacaağım, aşımı o gün yaptıramadım canım, vaktim yetmedi, yarın sabah erkenden yaptıracağım inşş. Sana çok geçmiş olsun canım, sen nasılsın? Bu arada benim alacağım oda takımının yatağı da bu şekilde, çok beğendim, yeğenimiz güle güle uyusun.
[/COLOR][/B]
sağol canım darısı yaptırmayanların başına...Geçmiş olsun canikom
bayıldım göbüşüne çok tatlı olmuş çok yakışmış hamilelik maşallah çok derli toplu göbüşün.
geçmiş olsun canım kurtuldun. Mide yanması bizlerde de var malesef
ellerine sağlık her iş geliyor elinden maşallah. Güle güle kullansın beişin. :) kız sizde ne işleri var yeni evlilerin :) için niye sıkıldı senin cnaım yaaa allah haırlara çıkartsın bazen yersiz sıkılmalar bende de oluyor ortada sebep yokken hamilelikten herhalde. Tez zamanda geçsin inşallah allahım hepimize iç ferahlığı versin amin.
ohhhhh geçmiş olsun aşısını yapıp kurtulanlara.
tatlım bensiz bir gün mü diliyorsun. tamam tamam anladım ben bugün hiç girmeyeyim barigünaydın kızlar
herkese dertsiz, belasız, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum
bugün dr sordum biz dedim doğum hakkında hiç konuşmadık oda dedi çok erken daha 37 haftada sonra dedi
bende dedim tüp bebek olunca genelde sezeryan yapıyorlar ve tüp bebek doktorum da sezeryan önerdi dedim oda dediki tüp olunca tabiyki daha kıymetli bebeler oluyor ama öyle diye dedi bir risk yoksa sezeryana gerek yok dedi...bebek için de senin içinde bir risk olmadığı sürece normal diye düşünmeliyiz 37 .haftadan sonra rahim durumuna ve bebeğin duruşuna göre karar veririz dedi...:26::26::26:ben tabiyki kendi fikrimi söylemedim şimdilik
epidural spinal düşünüyordum canım ama geçende burda konusu geçmişti bazı drlar çok yeni bir şey olduğu için ilerdeki etkisiyle ilgili birşey diyemiyorlarmış benimde o yüzden kafam karıştı biraz...aslına bakarsan çok fazla da araştırmaya girmedim şimdilik doğum için...son haftalara doğru iyice araştırıp karar veririmmm hem burdaki arkadaşlarında aşağı yukarı bir fikri oluşmaya başlar o zamana kadar
çoksağ ol canımmm...benim tartıyla onun ki bir çıkmıyor fazla tartıyor ama tabiyki fazla aldım oda bir gerçek 1 ayda 4-4,5 kilo aldımmmiki haftadır hamur işi çok yapmaya başladım ondan oldu birazda bu haftadan sonra bırakıyorum artık :120:
oğluşum ağzını açıp kapattı parmağını emiyordu ama biz bakmaya başlatınca çekti parmağını ağzından ama eli hep ğzında gibiydiayaklarıyla beni tekmeliyordu...
bu arada bebek idrar kesesine baskı yaptığı için arada idrar kaçırması olabilir dedi dr k telaş yapmamamı söyledi
ayaklarını üşütme dedi...göbeğim için krem sürmeye başladı dedi ya badem yağı yada vazelinnn...ikisinide sevmiyorummmmmama süricem artık ne yapalımmm
birde vitamin hapını artık iki günde bir içicem çok kilo aldığım için azalttı:26::26::26:
cnm bu vitamin hapı dediğin elevit mi yoksa ayrı vitamin hapı mı kullanıyorsun
günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum
Dün akşam yazamadım benim dualar tamamdır dün vaktim varken okudum 300 selati tefriciye 1 kenzül arş. Dua topiğini bulabilirsem yazcam :)
kızlar günaydın iyi sabahlar herkese..
dün iki bardak ıhlamur içtim biraz faydası olur belki diye..
bugun daha iyi gibiyim..çok şükür..
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Bu linki izleyin ..
Muhteşem birşey , Doğuştan sağır bir bebğin cihaz takıldıktan sonra annesinin sesini ilk duyduğu an ...
günaydın kızlar
ben oğlumu görüp geldimmmm
herşey çok iyi gidiyor dedi doktor
benim aldığım kilolar hariçhamuriş kesinlikle yasak:26::26::26:haftaya kan şekerine bakılacak eğer ki orda bir yükseklik çıkarsa bebek için çıkmazsada kendim için dikkat etmem lazımmış kilo kotasını doldurdun artık dedi:26::26::26::26:bundan sonra sadece bebeğim kilo alacakmış nasıl olacak bu bilmiyorum tabi daha 3,5 ay var en az 7-8 kilo daha alırım kesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?