2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

efkar benim göbek adım:)
bugünde pek bi sinirliyim,şöle bi türk kahvesiylen bi sigara olsa,pehhh,ömrüne bereket:)

bunu bende yapıyorum işe yarıyo,ama uçuğu hissettiğiniz ande yapmanız lazım,hemen geri kaçıyo uçuk,yara filan olunca fayda etmiyo,

bu arada herkese günaydın,gününüz güzel geçsin inşallah...

hanipekss kız çıtır göbek çıkmış gerisi yok
Allahım beni bi yerimden üflüyo galiba biri,bildiğin balon gibi şişiyom((

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ben oğlumu görüp geldimmmm
herşey çok iyi gidiyor dedi doktor
benim aldığım kilolar hariçhamuriş kesinlikle yasak:26::26::26:haftaya kan şekerine bakılacak eğer ki orda bir yükseklik çıkarsa bebek için çıkmazsada kendim için dikkat etmem lazımmış kilo kotasını doldurdun artık dedi:26::26::26::26:bundan sonra sadece bebeğim kilo alacakmış nasıl olacak bu bilmiyorum tabidaha 3,5 ay var en az 7-8 kilo daha alırım kesinnnn

Bizde yaparız bunu, Uçuğu Korkutmak derler :))

ohhh çok şükür hadi gözümüz aydın canım maşallah oğluşuna :)

umutegecim gözün aydın..görmüşsün fındıgını..kilo konusunda hepimiz uçtuk bu ara.Allah sonumuzu hayır etsin
bebişin sağlıklı olsunda gerisi boş..napıyodu annesi :)

Günaydın herkese
Kusura bakmayın yoğunluktan dolayı giremiyorum pek. Herkes iyidir umarım. Bebişler de tabii. Geçmişi detaylı okuyamadım. Baya kaynatılmış ama burçlar vs.

Zapzup, hanipeks, dertsiz,somewherecold, katninam geçmiş olsun. Atladığım gözden kaçırdığım Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

70 tane okudum bu arada okumaya devam ediyorum, bitince tekrar haber veririm.

çok geçmiş olsun canımmm tansiyonun düşmüştür belki dikka et kendine
allah şifa versin

oy tatlım geçmiş olsun,tansiyonun falan mı düştü acaba?bir de arada bulantılar yokluyor artık kurtuluş yok sanırım...
kapalı mekanlarda nefes almakta daha zorlaşıyor sanki

Canım geçmiş olsun...Tansiyon problemi yaşıyormusun?Dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım,tansiyonun düşmüştür,havasızsa otobüs,ben son zamanlarda sık nefes aldığımı ve oksijen ihtiyacında olduğumu hissediyorum..

canım yeni işin bol kazançlı huzurlu ve hayılrlı olsun tebrik ederim.

canım dikkat et kendine üzüldüm geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canlarım. Geç cevap yazdığım için de kusura bakmayın. Atladığım yoktur umarım.
Öpücükler hepinize sevgiler

bugün dr sordum biz dedim doğum hakkında hiç konuşmadık oda dedi çok erken daha 37 haftada sonra dedi
bende dedim tüp bebek olunca genelde sezeryan yapıyorlar ve tüp bebek doktorum da sezeryan önerdi dedim oda dediki tüp olunca tabiyki daha kıymetli bebeler oluyor ama öyle diye dedi bir risk yoksa sezeryana gerek yok dedi...bebek için de senin içinde bir risk olmadığı sürece normal diye düşünmeliyiz 37 .haftadan sonra rahim durumuna ve bebeğin duruşuna göre karar veririz dedi...:26::26::26:ben tabiyki kendi fikrimi söylemedim şimdilik
epidural spinal düşünüyordum canım ama geçende burda konusu geçmişti bazı drlar çok yeni bir şey olduğu için ilerdeki etkisiyle ilgili birşey diyemiyorlarmış benimde o yüzden kafam karıştı biraz...aslına bakarsan çok fazla da araştırmaya girmedim şimdilik doğum için...son haftalara doğru iyice araştırıp karar veririmmm hem burdaki arkadaşlarında aşağı yukarı bir fikri oluşmaya başlar o zamana kadar

umutegecim gözün aydın..görmüşsün fındıgını..kilo konusunda hepimiz uçtuk bu ara.Allah sonumuzu hayır etsin
bebişin sağlıklı olsunda gerisi boş..napıyodu annesi :)

çoksağ ol canımmm...benim tartıyla onun ki bir çıkmıyor fazla tartıyor ama tabiyki fazla aldım oda bir gerçek 1 ayda 4-4,5 kilo aldımmmiki haftadır hamur işi çok yapmaya başladım ondan oldu birazda bu haftadan sonra bırakıyorum artık:120:
oğluşum ağzını açıp kapattı parmağını emiyordu ama biz bakmaya başlatınca çekti parmağını ağzından ama eli hep ğzında gibiydiayaklarıyla beni tekmeliyordu...

bu arada bebek idrar kesesine baskı yaptığı için arada idrar kaçırması olabilir dedi dr k telaş yapmamamı söyledi
ayaklarını üşütme dedi...göbeğim için krem sürmeye başladı dedi ya badem yağı yada vazelinnn...ikisinide sevmiyorummmmmama süricem artık ne yapalımmm
birde vitamin hapını artık iki günde bir içicem çok kilo aldığım için azalttı:26::26::26:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328

​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
maşallah canım ya... sadece göbüş var hiç kilo almamış gibisin. ben totomo büyüyorum.hayatım boyunca 53 kiloyu geçmeyen ben 36 beden eteklerime bakıp duruyorum. 6kg 800 gr aldım arkadaşlar görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın diyor. ne kadar kızıyorum bir bilseler. tabi alıcam bebek büyütüyorum deyip geçiyorum.

geçmiş olsun canım bende dün yaptırdım aşımı. kolumda ağrı var bugün yine.

maşallah canım ya rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.

hayırdır voltajım ya noldu sana.
benim annem örgüyü abartmış biraz 12 yelek, 2 hırka, 2 battaniye örmüş. fotoğraflarını eklicem. örmeyede devam ediyor 2 hırka 1 battaniye de örülmek için sırada bekliyordu. kayınvalidemde 2 tane yelek örmüş. halamlar, teyzem onlarda örmüşler ya da ördürmüşler. oğlumun yelekleri kazaklarıyla bir dükkan açarız herhalde.

sağol canım benim kolumda biraz ağrı var. inşallah o da geçer.
tayinci ve kiracı olduğumuz için oda yapamıyorum tatlım.bu yatak bile belki her yere sığmayacak.ama almışken içimize sinsin dedik.
siparişle yapıldığı için 5 sene sonra dolabını, komidinini istiyorum derseniz yine yaparız dediler.

sağol canım darısı yaptırmayanların başına...

günaydın kızlar
herkese dertsiz, belasız, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum
tatlım bensiz bir gün mü diliyorsun. tamam tamam anladım ben bugün hiç girmeyeyim bari

Selam kızlar umarım herkes iyidir.
C.tesi kaynanam ve kayınpeder geleli ben biraz yorgun ve uykusuzum.
Bana bir yaptırım uygulamıyorlar ama haliyle mutfakta ayakta biraz fazla vakit geçiriyorum.
Birde ben tv izlerken hep uzanırdım şimdi dimdik oturmaktan yoruluyorum.
Düzene girecek inşallah...

cnm bu vitamin hapı dediğin elevit mi yoksa ayrı vitamin hapı mı kullanıyorsun

günaydın kızlar dün bizde kocişle film izledik aramızda bebek var ve bend sezeryane karar verdim bide dudağımda uçuk çıkmış ilaçda süremiorum korkuorum bişey olursa die bolca ruj sürüorum

geçmiş olsun tatlım grip olduğumda bende de çıkmıştı ben krem sürdüm (
ilk çıkarken buz torbası koymak da çok işe yarıyor..
bebek pudrası sürersen üstüne hava aldırmadığı için hemen kurutuyor ve daha az kaşıntı hissediyorsun..
ruj kullanma besleyici olabilir üstelik virüs rujundan yeniden dudağına geçebilir (

kızlar günaydın iyi sabahlar herkese..
dün iki bardak ıhlamur içtim biraz faydası olur belki diye..
bugun daha iyi gibiyim..çok şükür..

geçmiş olsun tatlım grip mi oldun??
ben ıhlamur-tarçın-zencefil-karanfil ve karabiber kaynatıp balla içmiştim :))

bol bol su içmeye,sıvı gıdalar tüketmeye çalış..
meyveyi de unutma

fıstığım oğlumuza 41 kere maşallah

çok mu kilo aldın tatlım??gereksiz şeyler yiyormusun gün içinde??aç olmadığın ve çok canın çekmediği halde pasta börek yada abur cubur tüketiyor musun?
eğer gereksiz bşy yemiyorsan bozma moralini sen sağlıklı beslen de gerisi hallolur Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…