2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ekledim ben seni hatta hemen ekledim. tekrar bir bak istersen.
ok canım baktım yatağa bayıldım çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin bende böyle birşey istiyorum işallah bana da böyle güzel denk gelir

hayatım bebeğini düşün maşallah tosuncuk önden gidiyor ne güzel gelişimi iyi sen iyisin şeker olayını da perhiz yaparak alışırsın Allah dermansız dert vermesin yiyip içtiklerine dikkat et bebişinede sana da bişey olmasın benim yaramaz kızım da 1 hafta geriden geliyor bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok kendime yiyip içtiklerime dikkat etmeye devam ediyorum kendini üzme bebişde üzülür o zman güzel anne

Eki Görüntüle 573327 Eki Görüntüle 573328

​Kızlar geçen hafta çektirmiştim eşime göbüş fotolarımı, paylaşayım istedim.
harikasın benim göbüşte böyle arkadan normal duruyorum önden göbüşlü maşallah sana da nazar değmesin güzel annemize

fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım keyifler nasıl

keyifler güzel şekerim ama senin takvim çok güzel olmuş bebek dönmüş artık doğuma hazır hale geliyor diyor ne güzel büyüyorlar ama acele edip erken gelmesinler benim kız azıcık cuma günü korkuttu işallah erken falan olmaz

merhaba kızlar; nasılsınız ben dün çok yoğundum giremedim bi türlü. bugünde sabahtan beri bi yandan işleri yetiştirdim bi yandan da geçmişi okumaya çalıştım. çok şükür bir kısmını okudum.
rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
bebişi görenlerin de gözü aydın. bende perşembe oğluşumu göreceğim kısmetse. çok heyacanlıyım. 3 hafta oldu görmeyeli.
bu arada son ayda en az 3 kg almış çıkacağım doktorda onun korkusu sardı şimdiden. çok kızacak bana bundan sonra dikkat et diyecek üfff. bi de iştahım açıldı ki anlatamam. kekler, börekler geçiyor gözümün önünden sürekli. işim çok zor ççooookkk (

canım bir kaç güne düzeniniz oturur inşallah ( sen onlara onlar senin hamileliğine alıştıkça eskisi kadar olmasa da yine evinde rahat etmeye başlarsın (

zapzup tatlım Allah korusun yavrularımızı inşallah..
ilk üç ayı atlatalım diye gün sayıyorduk şimdi neredeyse son üçe girdik Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

canım bu ay dr giderken ben de senin gibi gergin gittim kilo yönünden ( ama bebişin sağlığı,boyu,kilosu yerinde olunca ve şeker normal çıkınca dr bşy demedi ki aslında çok takıntılı kilo konusunda :))
sağlıksız bşyler yeme alışkanlığın yoksa ve bol su tüketiyorsan endişe etme :)

perşembeye çok az kalmış hayırlısı ile git gel inşallah;oğluşun güzel poz verirse bize de resmini getir annesi

ooo maşşallah birsürü hareket çekmiş annesine bak neler yapıyorum diye..yerim onu ben..Allahım nazarlardan korusun hepsini..bende uzun zamandır bişi sürmüyorum benimde sürmem lazım artık evt canım daha doğumu konusmuyolar..benim doktor sadece 18 martta çatı muayenesine başlanıcak dedi o kadar..
geçmiş olsun tatlım grip mi oldun??
ben ıhlamur-tarçın-zencefil-karanfil ve karabiber kaynatıp balla içmiştim :))

bol bol su içmeye,sıvı gıdalar tüketmeye çalış..
meyveyi de unutma

canım benim nasılsın..
yok laternem idrar yolu enfeksiyonum varya wcden çıkamıyordum iki gündür..
dün bol su içtim..eve gidincede ıhlamur yaptım koca iki bardak içtim bugun daha iyiyim..bide az bişi sirke sürdüm yaktı ama aldı acısını sanki..
doktora sormadan herseyi yapıyorum..Allah sonumu hayır etsin
sen nasılsın ?

arkandayım umutege,bizi kimse geçemez

ya kızlar kaç gündür okuyup çıkıyorum yazmaya fırsat olmuyor.çok kilo aldım diye üzülmeyin yalnız değilsiniz 18i kontrolümüz var kesin bu sefer azarı basacak bizim dr.bu hafta sonu kahvaltıya cıkıcaz azıtmayı düşünüyodum oysaki yicem işte yicemmbizim işyerinde denetleme haftası bu hafta.çok önemli bizim için.işten güçten size vakit ayıramadım.çokta yoruldum denetlensekte bitse yaaaa:18:

''aman dilimi ısırayım'' iyiyim :))
neyse ki zararlı şeyler yapmıyorsun tatlım daha önce antibiyotik kullandığını yazmışsın etki etmedi mi??
ayaklarını mı üşütüyorsun ki:26:

yeni doktor ve hastane konusunda ne yaptın??buldunuz mu yada aklında biri var mı??

Allah acil şifa versin canım..

Ühü ühü sabahtan beri elektrik yok aypetimd
e sarj yok hava soguk battaniye altindaym kolumun agrisi geceden beri fena,telimin de sarji az yemek isitamam ocagim elektrikli disaridan siparis ettim yapacak birsey yok ,kitap okuyasim yok alisverise gitsem kolum kötü ühü ühüü tefriciye artti mi okuyayim artmadiysa haftaya pesin okuyayim

ağlama ama ya kıyamam sana ben
ay bebişim pek şansız başlamışsın güne ( geçmiş olsun,inşallah çabuk gelir elektrikleriniz (

tatlım haftaya Zapzup,Voltaj,Wosgi için okuyacağız.. şarjın biterse onlar için okuyabilirsin :))

merhaba arkadaşlar bir konuda size danışıcam.Çatlaklarınız için hangi kremi kullanıyosunuz?Cevaplarınızı bekliyorum...

canım ben bu güne kadar vaselin marka vücut nemlendiriyi kullanıyordum sebamed f+s losyon istedim netten gelince ona başlicam onu kullanan iki arkadaşım şiddetle tavsiye ettiler.bende engin bilgilerine güveniyorum hayırlısı inş çatlamayız ya

ayy bugün kimsecikler sohbet etmiyor hayırdır kızlar nazar mı deydi size noldu ya??

meydan bana kalmış resmen

birazdan kocişim gelir beni almaya;ben çıkınca doldurursunuz sayfaları

Voltaj misafir hazırlığında mısın şekerim?? kolay gelsin sana

canım ben şimdilik sadece lierac phytolastil jel kullanıyorum;günde birkez sürmem yeterli geliyor..
ilerleyen günlerde nasıl olur bilemiyorum tabi

laternecim sen sonuçta bizden tecrübelisin bu konuda ilkinde ne kullandın ve catlağın oldu mu? birde genetik olarak annende olmuş mu?bu önemliymiş

Son düzenleme:

maşallah dilini ısır :)

bitane buldum ama aramızdaki mesafe araçla bir saat..
32 haftadan sonra 2 haftada bir gittiğimi düşünürsek çok zorlanıcam..
hala kafama yatan bir hastane bulamadım..eşimde bana soruyor o kadr arada kaldımki canım..

yada mesafeyi bırak o hastaneye başla diyorum bilemedim napıcam :26:
canım ayaklarımı üşütmüyorum ama sanırım bu hastalık bende kronik hale geldi..antibiyotik belli bi süre geçirdi..geçiyor sonra yine tekrarlıyor..anlamadım bünyem garip bişi oldu iyice tövbe yarabbim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine.çalışıyor musun eger herkesin kullandıgı wc falan kullanmak zorunda kalıyorsan o da tetikliyormuş çok dikkat etmek lazım

laternecim sen sonuçta bizden tecrübelisin bu konuda ilkinde ne kullandın ve catlağın oldu mu? birde genetik olarak annende olmuş mu?bu önemliymiş

canım ilk hamileliğimde ilk aylarda düzenli olarak normal vücut nemlendiricisi kullanmıştım..
son iki aya bol bol susam yağı,kayısı yağı kullandım ama günde kaç kez sürdüğümü hatırlamıyorum;çarşıya çıkarken bile yağlarımı çantama atardım,kaşınırsam üşenmez uygun bir yer bulup yağlanırdım :))
maşallah diyeyim ufacık bir çatlağım bile olmadı ki çok kilo almıştım 20 kilo..
bu arada annem de çatlak var (

kullandığın ürünün yarayıp yaramadığını az çok anlamaya başlarsınız;sürdüğünüzde rahatlatıyorsa ve çok sık tekrarlamak gerekmiyorsa yetiyordur..
önemli olan vücudu yeterince nemli tutabilmek ki krem kadar su da çok önemli

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine.çalışıyor musun eger herkesin kullandıgı wc falan kullanmak zorunda kalıyorsan o da tetikliyormuş çok dikkat etmek lazım

evet malesef herkesin kullandıgı wc yi kullanıyorum bende..dikkat etsemde asıl suclu wc ler sanırım
sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…