2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay tatlım ya bir yüzün gülmedi dr konusunda eğer yakınlarda güvenebileceğin bir dr olmadığına eminsen 1 saati göze alıp gitmelisin ama bu bir saat trafik dahil mi??yoksa km hesabı ile bir saat mi??

kızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061

ben böyle setlerden almadım hepsini ayrı ayrı aldım yine ayrı alacağım..
büyükçe modern bir çanta kullanmak bana daha cazip geliyor
hastaneden çıkarken bebeği puset yada battaniye ile çıkarmayı planlıyorum..
kanguru çok işe yarıyor ama deneyerek almanı tavsiye ederim,bazıları sadece görüntüden ibaret oluyor bebek içinde rahat edemiyor..
ana kucağı da sleeper almıştım ama arkadaşlarıma verdim şimdi oğluma yeni almayı planlıyorum;bir tane beğendim ama yakından görmem lazım tabi.. bak linki...

Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com

teşekkür ederim canım çok düzenli besleniyorum aslında yememe çok dikkat ediyorum zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum...
kilo konusuna gelince 61 le başladım bugün dr tartısına göre 75,5 kg çıktım....kendi tartıma görede 74,5 çıktım:18::18::18::18:hamurişini abarttım ama iki haftadır bunlarda bana kilo olarak döndü işte canımneyse bu hafta da sonkez bi pasta yapıp yicem sonra bi daha yokcanım çok çekmediği sürece:26::26::26:
Eki Görüntüle 574061

canım ben oto koltuğu alıcam pusetlerden taşımak için ev tipi anakucağı da alıcam ama daha tefarruatlı birşey pilli kendiliğinden sallanıyor ve müzikleri falan var...bebek çantası olarakda sırt çantası düşünüyorum ben daha rahat oluyor onlar

sensiz olur mu dertsizim,sen bu forumun göz bebeğisin

kızlar ben 2 gündür oğlumun tekmelerini hissediyorum.
allahım ne güzel bir duygu böyle
hatta eşimde hissediyor artık. oğlum eşimin sesine tepki veriyor inanamıyorum ya.
sabah hiç hareket yoktu. eşim öğle yemeğine eve geldi.
oğluşum napıyormuş bugün iyimiymiş diyerek karnımı sevmeye başladı.
oğlum tekme attı babasını duyunca.
allahım bugünleride gördük çok şükür kucağımıza almayıda nasip et ya rabbim.

kızlar doğum çantasını hani şu küçük valizler varya çekçekli ona hazırlamı düşünüyorum hepsi aynı çantada olur hem parça parça dağınıklığa gerek yok siz ne diyorsunuzzz

merhaba arkadaşlar bir konuda size danışıcam.Çatlaklarınız için hangi kremi kullanıyosunuz?Cevaplarınızı bekliyorum...

haftada bir kez lierac sürüyorum, göstermelik yani. hele bitsin diye avuç avuç sürüyorum. hiç sevemedim kokusunu, yapış yapışlığını, zaten nemlendirmiyor da. badem yağı, kakao yağı ağırlıklı gidiyorum en çok kakao yağı sürüyorum ama. aklıma gelirse bazen de portakal yağı. ne bulursam sürüyorum yani

ne çok kesiliyor sizin elektrikler, üşüteceksin diye korkuyorum.

kızlar hani bir film vardı ya adı evde bebek var mıydı
nerden aldınız eşime söylim oda alsın çok merak ettim bende o filmi:44::44:

dertsizim kuzum nasılsın bakayım,bebişin alışverişine başlamışsınız hayırlı olsun..yatağı gördüm çok beğendim güle güle kullanın inşallah..

eve döndükten sonra herşey normale döndü galiba maşallah
çok stresli günler yaşadın bugünden sonra rahat edersin inşallah

Eki Görüntüle 574061

hayır canım; el çantası(adını bilmiyorum) için geçen hafta gördüğüm bir yenidoğan annesi kullanışsız dedi. alt açma takımı yerine kullan-at örtülerden kullanacağım. bakım çantası olarak sırt çantası alacağım. kanguruyu düşünmedim daha ama sling e falan sıcak bakıyorum ama yaz sıcağında ten teması çok da gerekli olmayabilir.

bu aya kadar hiç kilo almadığım için rahat gidiyordum doktora ama bu ay birden atağa geçti gibi. inşallah bebiş iyi beslenmiştir de aldığım kilolar boşa gitmez. benim doktor da çok takıntılı kilo konusunda valla hemen eşimi peşime takıyor dedektif gibi. aslında bu ay biraz keyfi beslendiğim zamanlar oldu. hani uzun zaman iştahım olmayınca biraz zevkine yedim ama kilonun çoğu meyveden geliyor sanırım. baya bi meyve tüketiyorum o yüzden de çok kafama takmıyorum aslında. en azından sağlıklı bişey yiyorum tabi her şeyin fazlası da zarar. amaan neyse dikkat ederim gelecek ay inşallah.

az kaldı çok şükür çok merak ediyorum kuzumu yaa çok özledim. maşallah bol bol tekmeler yiyorum ama kendini görmek daha zevkli olacak inşallah :)) umarım güzel bi poz alırız da resmini getiririm teyzesi..

ben de aynı şekilde valiz hazırlayacağım. 32. haftada arabaya yerleştireceğim. kendime güvenim yok nerde ne zaman doğuracağım belli olmaz benim. hazırlıklı olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…