maşallah dilini ısır :)
bitane buldum ama aramızdaki mesafe araçla bir saat..
32 haftadan sonra 2 haftada bir gittiğimi düşünürsek çok zorlanıcam..
hala kafama yatan bir hastane bulamadım..eşimde bana soruyor o kadr arada kaldımki canım..
yada mesafeyi bırak o hastaneye başla diyorum bilemedim napıcam :26:
canım ayaklarımı üşütmüyorum ama sanırım bu hastalık bende kronik hale geldi..antibiyotik belli bi süre geçirdi..geçiyor sonra yine tekrarlıyor..anlamadım bünyem garip bişi oldu iyicetövbe yarabbim
merhaba arkadaşlar bir konuda size danışıcam.Çatlaklarınız için hangi kremi kullanıyosunuz?Cevaplarınızı bekliyorum...
Ben sadece kullanıslı bi anne bebek çantası almayı duşunuyorum.bu cumartesi bakıcaz inşkızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061
kızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061
teşekkür ederim canım çok düzenli besleniyorum aslında yememe çok dikkat ediyorum zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum...fıstığım oğlumuza 41 kere maşallah
çok mu kilo aldın tatlım??gereksiz şeyler yiyormusun gün içinde??aç olmadığın ve çok canın çekmediği halde pasta börek yada abur cubur tüketiyor musun?
eğer gereksiz bşy yemiyorsan bozma moralini sen sağlıklı beslen de gerisi hallolur Allahın izni ile
Eki Görüntüle 574061
maşallah canım ya... sadece göbüş var hiç kilo almamış gibisin. ben totomo büyüyorum.hayatım boyunca 53 kiloyu geçmeyen ben 36 beden eteklerime bakıp duruyorum. 6kg 800 gr aldım arkadaşlar görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın diyor. ne kadar kızıyorum bir bilseler. tabi alıcam bebek büyütüyorum deyip geçiyorum.
...
tatlım bensiz bir gün mü diliyorsun. tamam tamam anladım ben bugün hiç girmeyeyim bari
merhaba arkadaşlar bir konuda size danışıcam.Çatlaklarınız için hangi kremi kullanıyosunuz?Cevaplarınızı bekliyorum...
ay ay canım benim çok sağol. bazen dertlerimle üzsemde vazgeçemiyorum sizlerden. allah razı olsun hepinizden. iyi ki varsınızsensiz olur mu dertsizim,sen bu forumun göz bebeğisin
Ühü ühü sabahtan beri elektrik yok aypetimde sarj yok hava soguk battaniye altindaym kolumun agrisi geceden beri fena,telimin de sarji azyemek isitamam ocagim elektrikli disaridan siparis ettim yapacak birsey yok ,kitap okuyasim yok alisverise gitsem kolum kötü ühü ühüü tefriciye artti mi okuyayim artmadiysa haftaya pesin okuyayim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine.çalışıyor musun eger herkesin kullandıgı wc falan kullanmak zorunda kalıyorsan o da tetikliyormuş çok dikkat etmek lazım
Eki Görüntüle 574061
canım bu ay dr giderken ben de senin gibi gergin gittim kilo yönünden( ama bebişin sağlığı,boyu,kilosu yerinde olunca ve şeker normal çıkınca dr bşy demedi ki aslında çok takıntılı kilo konusunda :))
sağlıksız bşyler yeme alışkanlığın yoksa ve bol su tüketiyorsan endişe etme :)
perşembeye çok az kalmış hayırlısı ile git gel inşallah;oğluşun güzel poz verirse bize de resmini getir annesi
Eki Görüntüle 574077 kızlar doğum çantasını hani şu küçük valizler varya çekçekli ona hazırlamı düşünüyorum hepsi aynı çantada olur hem parça parça dağınıklığa gerek yok siz ne diyorsunuzzz
kızlar hani bir film vardı ya adı evde bebek var mıydı
nerden aldınız eşime söylim oda alsın çok merak ettim bende o filmi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?