ben de aynı şekilde valiz hazırlayacağım. 32. haftada arabaya yerleştireceğim. kendime güvenim yok nerde ne zaman doğuracağım belli olmaz benim. hazırlıklı olmam lazım
sağol laternam daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.dertsizim kuzum nasılsın bakayım,bebişin alışverişine başlamışsınız hayırlı olsun..yatağı gördüm çok beğendim güle güle kullanın inşallah..
eve döndükten sonra herşey normale döndü galiba maşallah
çok stresli günler yaşadın bugünden sonra rahat edersin inşallah
netten izledim canım
sağol tatlım biz iyiyiz. katinam rahatsız, hanipeks çok yoğun, bebeci aşı yaptırdı kolu ağrıyor, voltajın misafirleri geliyor, ersnil eşi yıllık izinde olduğu için o da izine ayrıldı 6 gün yok. mezopotamya bugün hiç girmedi.laterna biraz sonra eşiyle dışarıya çıkacak.diğer arkadaşlar burda zaten canım. sen nasılsın tatlım? senin minikler napıyor?Merhaba annişler
Nasılsınız?inşallah herkes iyidir...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 22 haftlık hamileyim benim size bir sorum olacak demir hapı kullanmamı söyledi doktorum ama benim mide bulantılarım hala devam ediyor o yüzdende almaya korkuyorum acıkcası neyapmalıyım nasıl almalıyım sizce ?
sağol tatlım biz iyiyiz. katinam rahatsız, hanipeks çok yoğun, bebeci aşı yaptırdı kolu ağrıyor, voltajın misafirleri geliyor, ersnil eşi yıllık izinde olduğu için o da izine ayrıldı 6 gün yok. mezopotamya bugün hiç girmedi.laterna biraz sonra eşiyle dışarıya çıkacak.diğer arkadaşlar burda zaten canım. sen nasılsın tatlım? senin minikler napıyor?
canım lwc dan alıyorummmkızlar hamile kıyafetlerini hangi mağazalardan alıyosunuz ankarada bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinrim
iyiz çok şükür canım sen ve bebişlerin nasıl onlarda kavga ediyordur mu acabaMerhaba annişler
Nasılsınız?inşallah herkes iyidir...
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 22 haftlık hamileyim benim size bir sorum olacak demir hapı kullanmamı söyledi doktorum ama benim mide bulantılarım hala devam ediyor o yüzdende almaya korkuyorum acıkcası neyapmalıyım nasıl almalıyım sizce ?
bütün yi dileklerin için amin canım inşallah.Canım benim teşekkür ederim,Allah iyilik,sağlık,huzur versin hepimize inş.
Bende iki gündür baş ağrısı çekiyorum,ne yapsam fayda etmedi. :96:
Oğluşlarım çok şükür iyiler teyzesi, arada kıpırdıyorda yüzüm gülüyor
Yatağınıza bayıldım canım,hayırlı olsun,sağlıkla,iyi günlerde kullanın inş.:109:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
ben demir hapını öğleden sonra 4 gibi içiyorum. akşam yemeğini de 5,30, 6 gibi yiyorum doktorum öyle söylemişti. mide bulantısı hiç yapmadı bende. sende deneyebilirsin...
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 22 haftlık hamileyim benim size bir sorum olacak demir hapı kullanmamı söyledi doktorum ama benim mide bulantılarım hala devam ediyor o yüzdende almaya korkuyorum acıkcası neyapmalıyım nasıl almalıyım sizce ?
Canım benim teşekkür ederim,Allah iyilik,sağlık,huzur versin hepimize inş.
Yatağınıza bayıldım canım,hayırlı olsun,sağlıkla,iyi günlerde kullanın inş.:109:
ben sadece fragmanını gördüm ama youtube den mi izledin:26:
kızlar hamile kıyafetlerini hangi mağazalardan alıyosunuz ankarada bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinrim
Amin canım Allah yardımcımız olsun bende 3 ayı doldurunca rahat olacak dedim ama bebiş hep tetikde ol anne diye dürttü beni rabbim bu kadar ay sonra üzmesin bizleri çok zor olur çünkü kızımın kıyafetlerinden bazılarını aldım bebek arabasını aldım biz onu bekliyoruz bilsin diye oda bunları almamızın şerefine bastı tekmeyi mutlu etti bizi rabbşm vaktinde zamanında kucağımıza almamızı nasip etsinzapzup tatlım Allah korusun yavrularımızı inşallah..
ilk üç ayı atlatalım diye gün sayıyorduk şimdi neredeyse son üçe girdikAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Allah razı olsun sizden yazıyı okuyunca gözlerim doldu ya ne güzel bir arkadaşlık burdaki hiç birbirini tanımadan gönülden birbirine dua etmek iyi dilekler dilemek hepinize çok teşekkür ederim Allah size dert vermesin çoooookkkk mutlu aileler olun bebişlerinizleağlama ama ya kıyamam sana ben
ay bebişim pek şansız başlamışsın güne( geçmiş olsun,inşallah çabuk gelir elektrikleriniz (
tatlım haftaya Zapzup,Voltaj,Wosgi için okuyacağız.. şarjın biterse onlar için okuyabilirsin :))
ben sadece çanta düşünüyorum alt açmalar çok güzel desenli falan gördüm onlardan alacağımkızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061
çokk güzel bunlar bebişler hiç inmek istemez bunlardan ya
Canım benim teşekkür ederim,Allah iyilik,sağlık,huzur versin hepimize inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?