sağol tatlım biz iyiyiz. katinam rahatsız, hanipeks çok yoğun, bebeci aşı yaptırdı kolu ağrıyor, voltajın misafirleri geliyor, ersnil eşi yıllık izinde olduğu için o da izine ayrıldı 6 gün yok. mezopotamya bugün hiç girmedi.laterna biraz sonra eşiyle dışarıya çıkacak.diğer arkadaşlar burda zaten canım. sen nasılsın tatlım? senin minikler napıyor?
ay tatlım ya bir yüzün gülmedi dr konusundaeğer yakınlarda güvenebileceğin bir dr olmadığına eminsen 1 saati göze alıp gitmelisin ama bu bir saat trafik dahil mi??yoksa km hesabı ile bir saat mi??
sorma canım..sanırım ilk doktoruma geri dönücem canım..aynı hastanede odalar yanyana yüzümü eğip içeri giricem artık..baştan hata yaptım benben böyle setlerden almadım hepsini ayrı ayrı aldım yine ayrı alacağım..
büyükçe modern bir çanta kullanmak bana daha cazip geliyor
hastaneden çıkarken bebeği puset yada battaniye ile çıkarmayı planlıyorum..
kanguru çok işe yarıyor ama deneyerek almanı tavsiye ederim,bazıları sadece görüntüden ibaret oluyor bebek içinde rahat edemiyor..
ana kucağı da sleeper almıştım ama arkadaşlarıma verdim şimdi oğluma yeni almayı planlıyorum;bir tane beğendim ama yakından görmem lazım tabi.. bak linki...
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com
hayır canım; el çantası(adını bilmiyorum) için geçen hafta gördüğüm bir yenidoğan annesi kullanışsız dedi. alt açma takımı yerine kullan-at örtülerden kullanacağım. bakım çantası olarak sırt çantası alacağım. kanguruyu düşünmedim daha ama sling e falan sıcak bakıyorum ama yaz sıcağında ten teması çok da gerekli olmayabilir.
[SUP][/SUP]
youtube değildi ama işyerinde kısıtlı internet nedeniyle hangisi olduğunu bulamıyorum. tek part olanlardan birinden izlemiştim.
canım sanırım benim özelliğim bu. balık burcuyum ama hafızam gayet iyidir. yapılanı söyleneni hiç unutmam eğer gerçekten kendimi vererek okuyorsam ya da dinliyorsam unutmuyorum. bazı şeyleri tarihleri ile hatırlarım. hiç olmayacak kişilerin evlenme yıldönümlerini, doğumgünlerini, düğünlerinde neler giydiğimi daha bir sürü gereksiz şey. eşim bana sorar şu rütbeli nereliydi nereye tayin oldu eşim hatırlamaz ben hatırlarım. beynini bunlarla dolduruyorsun der eşim ama elimde değil ki. tek kötü tarafı bana karşı yapılan şeyleri de unutmuyorum seneler geçsede aklımdan çıkmıyor. kinci değilim ama unutmuyorum işte.dertsiz kuzum sen bu kadar şeyi nasıl hatırlıyorsun. ben burdan başkanın odasına varıncaya kadar söyleyeceğimi unutuyorum, hamileleler balık hafızalı olur deyip geçiştiriyorum ama sen aksini kanıtladın şimdi
Amin canım Allah yardımcımız olsun bende 3 ayı doldurunca rahat olacak dedim ama bebiş hep tetikde ol anne diye dürttü beni rabbim bu kadar ay sonra üzmesin bizleri çok zor olur çünkü kızımın kıyafetlerinden bazılarını aldım bebek arabasını aldım biz onu bekliyoruz bilsin diye oda bunları almamızın şerefine bastı tekmeyi mutlu etti bizi rabbşm vaktinde zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin
Allah razı olsun sizden yazıyı okuyunca gözlerim doldu ya ne güzel bir arkadaşlık burdaki hiç birbirini tanımadan gönülden birbirine dua etmek iyi dilekler dilemek hepinize çok teşekkür ederim Allah size dert vermesin çoooookkkk mutlu aileler olun bebişlerinizle
ben sadece çanta düşünüyorum alt açmalar çok güzel desenli falan gördüm onlardan alacağım
çokk güzel bunlar bebişler hiç inmek istemez bunlardan ya
geçmiş olsun baş ağrısına nane yağı çok iyi geliyor serinletiyor alnına şakaklarına kulak arkasına süreceksin o seni rahatlatır
karabiber kolonya denemiştim alerji yaptı yüzüm kabardı bu naneyi yatağımın başında durur ağrıdımı hemen sürerim çok iyi geliyor
cnm nane yağını gebelikte zararlı diye okumuştum ben de gripken burnuma sürüyodum ama sonra zararlı olduğunu okuuyunca bıraktım
AAA hiç duymadım kız neden zararlı ki neyse iyi oldu söylediğin sürmem o zaman benim migren tutunca ateşim çıkıyor serinletsin diye sürüyordum ayrıca buzlu su yapıp bezi ıslatıp koyuyoruz biraz yoğun geçiyor ataklarım aman dilimi ısırayım olmasın hamilelikte çok zor 2 kere oldu ölcem sandım neyse buzlu su yaparım olursa çok rahatlatıyor
Eki Görüntüle 574254 Eki Görüntüle 574255
Bebişimize hafta sonu bu arabayı aldık mothercare'den aldık fiyatı bize uygun geldi. Araç hafif oto koltuğu dahil 10kg ağırlığı var, arabası tam yatabilen özellikte, katlanınca paston oluyor, yağmurluk var, ayak örtüsü var, tekerlekleri büyük deneme sürüşü yaptım evde çok rahat kullanılıyorfiyatı da 699 tl ama kampanya varmış 150 tl'lik alışveriş yapana 50 tl lik çek veriyorlar bizde 200 tl çek kazandık onunlada ordan giysi eşya falan bişeyler alır kullanırız dedik
sen buzlu suya devam cnm, bak burda okumuştum
Hamilelikte kullanılması sakıncalı olan bitkiler
Bitki Olası etkisi
Aloe Vera Yaprakları müshil etkisi gösterdiğinden ağızdan alınmamalıdır
Sarı çiğdem, Cohosh, (Colichicum autumnale) Yüksek dozlarda alındığında hücre bölünmesini etkileyerek doğum defektlerine neden olabilir.
Fesleğen (reyhan) yağı Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kanotu (Sanguinaria canadensis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Kusmaya neden olabilir.
Aslan kulağı (Caulophyllum thalictroides) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Karanfil yağı Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Eşekkulağı, karakafes (Symphytum officinale) Bebek için toksik maddler içerdiğinden kullanılmamalıdır.
Pamuk kökü (Gossypium herbaceum) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Dong quai (Angelica polymorpha var. sinensis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Koyungözü (Tanacetum parthenium) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Kırlangıç otu (Chelidonium majus) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Ardıç ve ardıç yağı (Juniperus communis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Ökseotu (Viscum album) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. İçerdiği toksik maddeler plasentadan bebeğe geçebilir.
Yarpuz (Hedeoma pulegioides) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kınakına (Cinchona officinalis) Geçmişte sıtma tedavisinde kullanılan bu bitki körlük ve komaya neden olabilir.
Yalancı Ginseng (Panax notoginseng) Doğum anomalilerine neden olabilir.
Sedefotu (Ruta graveolens) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kafuriye (Artemisia abrotanum) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Adasoğanı (Urginea maritima) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Solucan otu(Tanacetum vulgare) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Yabani yer elması (Diascorea villosa) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Hamilelikte aşırı miktarlarda kullanılması zararlı olabilecek bitkiler.
Bitki Olası etkisi
Akçaağaç (Rhamnus frangula) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Melekotu (Angelica archangelica) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Anason ve anason tohumu yağı (Pimpinella anisum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır, düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir ancak yağı kullanılmamalıdır.
Kimyon (Carum carvi) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Akdiken kabuğu (Rhamnus purshiana) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Kereviz tohumu ve yağı (Apium graveolens) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Papatya yağı Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak papatya çayı içilebilir.
Tarçın (Cinnamomum zeylanicum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çuha Çiçeği(Primula veris) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Rezene ve rezene yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çemenotu (Trigonella foenum-graecum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarımsak(Allium sativa) Yüksek miktarlarda tüketilmesi mşde yanmasına neden olabileceği gibi emzirme döneminde süte kendine özgü kokusunu verebilir.
Yasemin yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır.
Kore Ginsengi (Panax ginseng) Yüksek dozlarda alınması kız bebekte erkeklik hormonlarının yükselmesine neden olabilir.
Lavanta (Lavendula argustifolia) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Meyankökü (Glycyrrhiza glabra) Yüksek dozlarda kan basıncını arttırabilir.
Yaban kerevizi (Levisticum officinale) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Mercanköşk, keklik otu (Origanum vulgare) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarısakız, mür (Commiphora molmol) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Maydonoz (Petroselinum crispum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı ve fetusu irrite edici etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Nane yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak kuru nane ya da nane yaprağı yemeklerde kullanılabilir. nane yağı ise kullanılmamalıdır.
Ahududu yaprağı ve çayı (Rubus idaeus) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır. Doğumu kolaylaştırmak için kullanılabilir.
Ravent kökü(Rheum palmatum) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Biberiye ve biberiye yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Safran (Crocus sativa) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Adaçayı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sinameki (Senna alexandrina) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Siyah çay(Camellia sinensis) Fazla miktarda alınması çarpıntıya neden olabilir.
Kekik yağı (Thymus vulgaris) Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi olabilir ancak kuru kekik yemeklerde kullanılabilir.
Mine çiçeği (Verbene officinalis) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
evet bende dinletiyorum ama bugün başladım maşallah kızım müzikten mi başka şeyden mi devamlı hareket halinde kulaklıkla değil pc hoparlöründen açtımben 22 haftalık hamileyim bebeğime klasik müzik dinletıyorum suan işyerindeyim aynı zamanda ama kulaklık ile dinletiyorum dış sesleri artık duyabileceğini okumustum bir yerde ama siz dinletiyormusunuz birde ne zaman başladınız dinletmeye?
çok güzelmiş cnm biz de baktık buna e-bebekte çok tavsiye etmişti satıcı adam, güle güle kullansın bebişin güzel günlerde inş.
ben 22 haftalık hamileyim bebeğime klasik müzik dinletıyorum suan işyerindeyim aynı zamanda ama kulaklık ile dinletiyorum dış sesleri artık duyabileceğini okumustum bir yerde ama siz dinletiyormusunuz birde ne zaman başladınız dinletmeye?
iyiz çok şükür canım sen ve bebişlerin nasıl onlarda kavga ediyordur mu acaba
cnm 2 pamuk arasına karabiber dök , üstüne kolonya , 2, 3 tane yap başına koy, iyi geliyo gerçekten benim migrenim var , bayağı geçiriyodu, karabiber biraz yakıyo ama iyi geliyo,
ay bugün kendimi verdiğim tariflerden dolayı babaannem gibi hissettim valla :)
geçmiş olsun baş ağrısına nane yağı çok iyi geliyor serinletiyor alnına şakaklarına kulak arkasına süreceksin o seni rahatlatır
karabiber kolonya denemiştim alerji yaptı yüzüm kabardı bu naneyi yatağımın başında durur ağrıdımı hemen sürerim çok iyi geliyor
Eki Görüntüle 574254 Eki Görüntüle 574255
Bebişimize hafta sonu bu arabayı aldık mothercare'den aldık fiyatı bize uygun geldi. Araç hafif oto koltuğu dahil 10kg ağırlığı var, arabası tam yatabilen özellikte, katlanınca paston oluyor, yağmurluk var, ayak örtüsü var, tekerlekleri büyük deneme sürüşü yaptım evde çok rahat kullanılıyorfiyatı da 699 tl ama kampanya varmış 150 tl'lik alışveriş yapana 50 tl lik çek veriyorlar bizde 200 tl çek kazandık onunlada ordan giysi eşya falan bişeyler alır kullanırız dedik
YOK KUZUM NERDE MÜZİK DİNLETECEĞİM. BENİMKİ ANCAK ÇAĞRI merkezinden yönlendirilen sorunları dinliyor garibim
evet bende dinletiyorum ama bugün başladım maşallah kızım müzikten mi başka şeyden mi devamlı hareket halinde kulaklıkla değil pc hoparlöründen açtım
sevindim o zaman demek satıcı tavsiye etti bende çok kararsızımdır ama bunun katlanması falan çok kolay ve özellikleri istediğim gibi olunca aldık hediye çeki olması bana daha uygun geldi 500 tl ye almış gibi olduk size ne kadar fiyat verdiler bu araba için biz nette batık enuygun fiyat 699 en yüksek 900 civarıydı size ne kadar dediler fiyatı
YOK KUZUM NERDE MÜZİK DİNLETECEĞİM. BENİMKİ ANCAK ÇAĞRI merkezinden yönlendirilen sorunları dinliyor garibim
heh bak en merak ettiğim konuya parmak basmışsın..
şimdi aşağı mahalle eski haline geri dönüyormu ki cidden? yoksa değişiklik oluyormu?
bu çok aklıma takılıyor..ya eskisi gibi olmazsa.. ya sarkarsa, ya görüntüsü bozulursa? uff doktora gidince sorsam mı ki.. kadın güler mi acaba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?