canım çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. tam yatabilme özelliği de varmış. arkadaşım özellikle ona dikkat edin demişti.Eki Görüntüle 574254 Eki Görüntüle 574255
Bebişimize hafta sonu bu arabayı aldık mothercare'den aldık fiyatı bize uygun geldi. Araç hafif oto koltuğu dahil 10kg ağırlığı var, arabası tam yatabilen özellikte, katlanınca paston oluyor, yağmurluk var, ayak örtüsü var, tekerlekleri büyük deneme sürüşü yaptım evde çok rahat kullanılıyorfiyatı da 699 tl ama kampanya varmış 150 tl'lik alışveriş yapana 50 tl lik çek veriyorlar bizde 200 tl çek kazandık onunlada ordan giysi eşya falan bişeyler alır kullanırız dedik
canım hayırlı olsun..
bende forum istanbul mağazasından bakmıstım graco mu markası canım..
canım çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. tam yatabilme özelliği de varmış. arkadaşım özellikle ona dikkat edin demişti.
Kısmetse bizde alışverişi ocak ayı sonuna doğru düşünüyoruz.Geçmi olur bilemiyorum ama belirli bir yerden,topluca alırız diye niyetine girdik hayırlısıyla.
ben de daha hicbisey almadim esim daha erken diyo yilbasindan sonra bakicaz bizde
cok hevesleniyorum ama
sağol laternam daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
eve dönünce rahatladım canım. evim berbat bir durumda. koridordaki halılarımı izine giderken toplamıştım.hiçbişey yapasım yok valla.
bi de ben kıyafet topluyorum bulunduğumuz yerde yardıma muhtaç insan çok fazla.ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde aile ziyaretlerine gitmiştim.
o da olsun bu da olsun diyen ben onları görünce kendimden utanmıştım. 3 yıldır bursada akrabalar küçük gelen kıyafetleri annemlere getiriyorlar.
bende onları ayırıp burda ihtiyacı olanlara eşimle dağıtıyoruz.
arabanın bagajı ve arka koltuk ful dolu koridorda bakayım, kıyafetleri ayırayım, yıkanması gerekenleri yıkayayım (temizler ama mis gibi yumuşatıcı koksun isityorum)
sonra temizliğe kadın çağırıcam.
sonrada bu yıl ilçemize tayin olan personel eşlerini gezmeye başlıcaz. şu kıyafetleri bir dağıtabilsem çok rahatlıcam.
Eki Görüntüle 574254 Eki Görüntüle 574255
Bebişimize hafta sonu bu arabayı aldık mothercare'den aldık fiyatı bize uygun geldi. Araç hafif oto koltuğu dahil 10kg ağırlığı var, arabası tam yatabilen özellikte, katlanınca paston oluyor, yağmurluk var, ayak örtüsü var, tekerlekleri büyük deneme sürüşü yaptım evde çok rahat kullanılıyorfiyatı da 699 tl ama kampanya varmış 150 tl'lik alışveriş yapana 50 tl lik çek veriyorlar bizde 200 tl çek kazandık onunlada ordan giysi eşya falan bişeyler alır kullanırız dedik
dönüyor hatta eski halinden de süper oluyormuş dikiş atıldığı için daralıyor toparlanıyor hele estetik dikiş attırrırsan miss kız gibi oluyormuşsun ablamın dediği eşi doğumdan sonra ilk ilişkidede fark etmiş sormuşta nie böyle die oda dikiş atılınca toparlanıo demiş =)
ben de daha hicbisey almadim esim daha erken diyo yilbasindan sonra bakicaz bizde
cok hevesleniyorum ama
somewherecold bebiş dünyaya geldiği an buyrun nasıl yardımcı olabilirim diye sorucak doktora
evet şekerim aynen öyle oluyor
doktorum iyi çalışmış,ilk kez birlikte oluyor gibi olmuştu;ikinci kez eşimin oldum anlayacağın
hanipekss kız çıtır göbek çıkmış gerisi yok
Allahım beni bi yerimden üflüyo galiba biri,bildiğin balon gibi şişiyom((
bayıldım göbüşüne çok tatlı olmuş çok yakışmış hamilelik maşallah çok derli toplu göbüşün.
maşallah canım ya... sadece göbüş var hiç kilo almamış gibisin. ben totomo büyüyorum.hayatım boyunca 53 kiloyu geçmeyen ben 36 beden eteklerime bakıp duruyorum. 6kg 800 gr aldım arkadaşlar görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın diyor. ne kadar kızıyorum bir bilseler. tabi alıcam bebek büyütüyorum deyip geçiyorum.
hayatım bebeğini düşün maşallah tosuncuk önden gidiyor ne güzel gelişimi iyi sen iyisin şeker olayını da perhiz yaparak alışırsın Allah dermansız dert vermesin yiyip içtiklerine dikkat et bebişinede sana da bişey olmasın benim yaramaz kızım da 1 hafta geriden geliyor bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok kendime yiyip içtiklerime dikkat etmeye devam ediyorum kendini üzme bebişde üzülür o zman güzel anne
harikasın benim göbüşte böyle arkadan normal duruyorum önden göbüşlü maşallah sana da nazar değmesin güzel annemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?