2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. tam yatabilme özelliği de varmış. arkadaşım özellikle ona dikkat edin demişti.

kızlar markafoni de chicco nun kampanyası başalamış haberiniz ola....
artık bi ucundan başlamak lazım diye baktım baktım yine bişey alamadım.

canım çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. tam yatabilme özelliği de varmış. arkadaşım özellikle ona dikkat edin demişti.

sağol tatlım evet bende tam yatabilme özelliğine dikkat ettim zaten, dikkat ettiğim özellikleri size yazdım birde en önemlisi ağırlık bazı arabalar 11 -12 kg bunları taşıması kullanması çok zor dediler 6-7-8 kg lar ideal rahat kullanışlı oluyor dediler umarım öyledir kullanıp göreceğiz

Kısmetse bizde alışverişi ocak ayı sonuna doğru düşünüyoruz.Geçmi olur bilemiyorum ama belirli bir yerden,topluca alırız diye niyetine girdik hayırlısıyla.

ben de daha hicbisey almadim esim daha erken diyo yilbasindan sonra bakicaz bizde

cok hevesleniyorum ama

canım benim ne hayırlı işlerle uğraşıyorsun ne mutlu sana.. Allah yaptığın hayırları bu dünyada karşına çıkarsın,seni hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın,hiç darda bırakmasın inşallah..

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah tatlım güzelmiş arabanız..
çeklerinle de güzel güzel ciciler alırsın yakında

evet şekerim aynen öyle oluyor
doktorum iyi çalışmış,ilk kez birlikte oluyor gibi olmuştu;ikinci kez eşimin oldum anlayacağın

evet şekerim aynen öyle oluyor
doktorum iyi çalışmış,ilk kez birlikte oluyor gibi olmuştu;ikinci kez eşimin oldum anlayacağın

eşime bu müjdeli haberi vereyim bari.bizimki aşkım istersen normal doğumdan vazgeç sezeryan yaptırırız diyo niyeki dedim olsun deforme olmasın diyo

Kızlar selam iyi akşamlar...
Ne zamandır göbüşlerinize özeniyordum, iş yerinden yükleyemediğim evdende pek girmediğim için yükleyememiştim.
Bu fotoğrafları geçen hafta çekildim.

Bunlar da bu haftaki halim...

hanipekss kız çıtır göbek çıkmış gerisi yok
Allahım beni bi yerimden üflüyo galiba biri,bildiğin balon gibi şişiyom((

bayıldım göbüşüne çok tatlı olmuş çok yakışmış hamilelik maşallah çok derli toplu göbüşün.

Tesekkur ederim kizlar, aslinda 6 bucuk - 7 kilo aldim derli toplu gorunuyor olmama sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…