2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ohhhh afiyetler olsun yarasın arkadaşıma ve miniş bebeğine ben de göbişimi ve bebişimi çok seviyom :)

Pekde güzel afiyetler olmuşdu ama az önce hepsi uçtu gitti,alıştım artık :)

Dün çok komikdik.Eşim beni seviyor,miss kokulu fıstığımıda özlemişim diye sarılıyor öpüyor.
O arada ilk tepkim hayatım sen kokuyorsun,ikinci tepki öğürmek oldu:)
Eyvahlar olsun diyor eşim :):) Çok üzülüyorum bazen ya canım kocişim benim:)

4 gün sonra bebeğimizi görcez :) takvim sürekli karşımda çentik atıp duruyorum geçen günlere çok hoşuma gidiyor :) Kurban olurum ben onaaaa bugün hareketlenmeye başlamış yaramaz seni. seni gidi yaramazzz yerinde hiç duramazzzz falan diye şarkılar söylüyoruz ona :) ha aha aha ah:) deli anası babası var ne yapsın çocuk :)

4 gün sonra bebeğimizi görcez :) takvim sürekli karşımda çentik atıp duruyorum geçen günlere çok hoşuma gidiyor :) Kurban olurum ben onaaaa bugün hareketlenmeye başlamış yaramaz seni. seni gidi yaramazzz yerinde hiç duramazzzz falan diye şarkılar söylüyoruz ona :) ha aha aha ah:) deli anası babası var ne yapsın çocuk :)

Ben sezaryan doğumu izledim kabus gibi
Vucudumun o hala gelmesini istemiyorum ben ya
İzlediğim için bana ne yapcaklarınıda biliyorum o korkuyla hayatta ameliyat olamam ben.
En güzeli normal doğum.Tamam sancı çekicem ama en azından o anlık.
Sezaryan olunca onu yıllarca çekiyorsun.Sütün hemen gelmiyor,bebeği almak istesen ağrıdan alamıyorsun.
Bunlarıda arkadaşım anlattı oda sezeryan yaptı.Korkutmak gibi olmasın ama çok iyi düşünülmesi gereken bir konu.

bn korkuyorum ama yapacak bişey yok normal olmalı en sağlıklısı .... ama ne hikayeler duydum normal olacak diye direnip hastanede sezeryana alınan ... bebeğin durumuna göre değişiyo bu ...

ama tek avazda doğum nasip etsin ALLAH

Ben hiç bilmiyorum tarihleri.
Tek bildiğim en son 1 temmuzda regl olduğum :)
Hangi ara tuttu hiç emin değiliz eşimde bende:)
Doktor mu söylüyor onu

Son düzenleme:
bu uyku hali beni mahvediyor kızlar iş yerindeyim pc ye bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum bir anda gözler kapanıyor zor duruyorum uyumamak için uykuya dayanamam çok severim birde hamilelikte iyice arttı ahh kafamı masaya koysam yeter başka şey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…