2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayırlı olsun.. Merak ettim ünlü bir markadan mı aldın? Ben LCW'de denedim bel lastiği çok bol geldi belki ilerleyen aylarda alırım diye düşündüm.

Görkem hamile giyim diye bir mağaza var. Markası Ebru. İnternette de satışı varmış. 9aya kadar kullanabileceğimi söyledi. Çok rahat ve kaliteli, insan giyince hissediyor.

Sıcak memlekette olduğum için yaz-kış giyilebilecek kalınlıkta. Böyle rahat olacağını bilseydim çok daha önce alırdım.

Sıcak memlekette olduğum için yaz-kış giyilebilecek kalınlıkta. Böyle rahat olacağını bilseydim çok daha önce alırdım.

bende Adanalıyım ama Kayseriye gelin geldim o yüzden bekliyorum ztn akşamları buzzz gibi olmaya başladı bile yorgansız yatmıyorum

Kayseride sonbahar yok, yaz dan hemen kışa geçiş war nası oluyoda hemen bukadar soğuyor işte Allahın takdiri :)

Güle güle kullan tatlım güzel günelrde giy benim de popomda siyah lc waıkıkıden aldığım hamile pantalonu başka birşey giyemez oldum yedek almam şart oldu mesela dün akşam yıkadık sabaha ütü ile kuruttum olmuyo artık bugün gidip mutlaka almam lazım başka da . Aman reyon çok küçük 2 tane alışveriş merkezinde bakmıştık bunu alırken bi bunu bulduk üstüme göre hiçbişey kalmamıştı bakalım inş gelmiştir. Bir kot istiyorum ben de haftasonu giyeceğim hiçbişey yok bi de işe yedek pant. Bakalım. üstleri idare ediyorum şimdilik te altlar sıkıntı.

sıcak memlekette olduğum için yaz-kış giyilebilecek kalınlıkta. Böyle rahat olacağını bilseydim çok daha önce alırdım.

Gönlünüzü frah tutun allah sevincimizi kursağımızda bırakmayacak bu defa inşallah

yarın sabah bir tartılayım bi dovul gibi oldum gibi en son baktığımda çok almamıştım ama karnım çok şiş 4-5 aylık gibi :)

yarın sabah bir tartılayım bi dovul gibi oldum gibi en son baktığımda çok almamıştım ama karnım çok şiş 4-5 aylık gibi :)

ya benimde karnın belli oluyor artık pantolonun düğmesi açık geziyorum daha erken değilmi ya 10 haftalık benim daha böle giderse 9 ayda patlarım heralde ben

valla ben de 10. haftadan 2 gün aldım :) öyleyim :) hele suydu yemekti meyveydi derken akşama doğru tam 9 aylık gibi oluyorum ha aha ah:) birar geçen haftalarda düğmem hatta fermuarımı açıyordum şirkette :) üstüne blüzü çekip banane belli olduysa da oldu bebeğimden daha önemli başka birşey yok :)

ya benimde karnın belli oluyor artık pantolonun düğmesi açık geziyorum daha erken değilmi ya 10 haftalık benim daha böle giderse 9 ayda patlarım heralde ben

Selam hanımlar ben geldim.

Sabah biraz işlerimi toparladım,sonra yemeğimizi yedik bebişimle ve burdayım.
Benimde göbişim var kızlar:) Benim hoşuma gidiyor olması.
Ama ben hiç kilo almadım.Yanlarım gitti,basenim küçüldü,pantalon düşüyor belimden.
Ki zaten düşük belli :) ama göbişim var:)

hoşgeldin cnm
bnmde hoşuma gidiyor,ama daha 3 aylık çıkmaması lazım diolar , öyle dediklerinde de aklıma sorular takılıyo işte .. ama demekki tek değilmişim

aç ya belliolursa da olsun , bende yapıorum naaapim rahat edemiyoruz

Ben de bir buçuk kilo vermeme rağmen göbüşlendim. Herkes ben söylemeden hamile misiniz diye soruyor. Ben evet diyorum ama göbeğimi gösterip bu bebek değil göbek, bebek daha çok küçük diyorum.

Bizim burda mutfakla ilgilenen ablamız diyor ki
İlk bebişler ve rahmimiz dar olduğu için karnımızın hemen ortaya çıkması normalmiş.
Bana açıklaması mantıklı gelmişdi.Yoksa bende takılmışdım bir ara:)

Bu arada bende sıkmasada açıp oturuyorum düğmeyi bebeğim rahat etsin diye :)

Kesinlikle önemli olan bebişlerimizin sağlığı.

Dua ediyorum ki normal doğumla dünyaya gelsin bebişim hayırlısıyla.

ohhhh afiyetler olsun yarasın arkadaşıma ve miniş bebeğine ben de göbişimi ve bebişimi çok seviyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…