Tesekkur ederim kizlar, aslinda 6 bucuk - 7 kilo aldim derli toplu gorunuyor olmama sevindim :)
Kızlar selam iyi akşamlar...
Ne zamandır göbüşlerinize özeniyordum, iş yerinden yükleyemediğim evdende pek girmediğim için yükleyememiştim.
Eki Görüntüle 574484 Eki Görüntüle 574485 Bu fotoğrafları geçen hafta çekildim.
Eki Görüntüle 574487 Eki Görüntüle 574486 Bunlar da bu haftaki halim...
inanamamTeşekkür ederim canlar, kız gulimier senin o dillerini yerim ben :) 7 kilo aldım, şuan 80.5 kilom, ama herkes göstermediğimi söylüyor, çünkü kemik ağırlığım fazla.
bende vaselinin kakao kremini sürüyorum,canım ben bu güne kadar vaselin marka vücut nemlendiriyi kullanıyordum sebamed f+s losyon istedim netten gelince ona başlicam onu kullanan iki arkadaşım şiddetle tavsiye ettiler.bende engin bilgilerine güveniyorum hayırlısı inş çatlamayız ya
ev için olan ana kucağını ve puseti ablam vericek bana, aynen buna benziyo pembe rengi,kızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061
müzik dinletmiyorum ben bebişime, klasik müziğin faydası diye söylenen şeylerin safsata olduğunu duydum, doğrudur daben 22 haftalık hamileyim bebeğime klasik müzik dinletıyorum suan işyerindeyim aynı zamanda ama kulaklık ile dinletiyorum dış sesleri artık duyabileceğini okumustum bir yerde ama siz dinletiyormusunuz birde ne zaman başladınız dinletmeye?
oy fıstık maşallah senin göbüşe de
pek şirin çıkmış senin göbüş tatlımkaç kilo aldın ki sen??
Anneler iyi aksamlar herkese,
MaasAllah gobusler buyumus,benimkide bu hafta sukur belirdi:))
Birde bi sorum olcakti , biberondo hangi markayi tercih ettiniz veya ediyorsunuz?
avent hakkinda iyi seyler yaziyor genelde ama benim aklimda difrax veya nubby var nedense.
İyi Geceler fit ficutlu hatunlar.
Ayaklarımın alti dahil tüm uyustum
Cook yorgunum hemen uzandım size bakayım dedim.
Misafirler 5te geldiler 10 dk oluyo gideli cocuklarda uyudu.
Ahh vahh,
Kızlar gobusleriniz pek tatlı:)
Esra senin bebis kac gr kizgobusu tartmış
Gecmise cok bakamadım inşallah herkes iyidir.
maşallah canım hiç belli değil, sen demesen kimse anlamaz hamile olduğunu bence
Kızlar selam iyi akşamlar...
Ne zamandır göbüşlerinize özeniyordum, iş yerinden yükleyemediğim evdende pek girmediğim için yükleyememiştim.
Eki Görüntüle 574484 Eki Görüntüle 574485 Bu fotoğrafları geçen hafta çekildim.
Eki Görüntüle 574487 Eki Görüntüle 574486 Bunlar da bu haftaki halim...
ohhh voltajım uğurlamışsın tazecikleriİyi Geceler fit ficutlu hatunlar.
Ayaklarımın alti dahil tüm uyustum
Cook yorgunum hemen uzandım size bakayım dedim.
Misafirler 5te geldiler 10 dk oluyo gideli cocuklarda uyudu.
Ahh vahh,
Kızlar gobusleriniz pek tatlı:)
Esra senin bebis kac gr kizgobusu tartmış
Gecmise cok bakamadım inşallah herkes iyidir.
O bir 600-650 çeker annesi :)) Ohio havası yarıyor paşaya.hadi atlatmissin gecmis olsun, guzelce dinlenirsin insallahh
400 grdi iste 2 hafta once, simdi ne kadar oldu bilmiyom ama hizla buyudugunu hissediyorumtekmeleri guclendi, bazen de surtunuyo sanki ya da donerken carpiyo :)) basi mi poposumu bilmiyorum:97:
Sagol hayatım ,bugun dönecekleri için yatamadlar.Cok yorulmuştum cok hazırlandım ama cokta eğlendim hasret giderdik eskilerden :)voltajım hadi geçmiş olsun uğurlamışsın yeni evlileri :))
Hehe doguma yaklaştıkça ne cikmasi inerBilmiyorumki Gulimiercim doktor bisey demedi, daha cikarlar heralde yukari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?