2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Anneler iyi aksamlar herkese,

MaasAllah gobusler buyumus,benimkide bu hafta sukur belirdi:))

Birde bi sorum olcakti , biberondo hangi markayi tercih ettiniz veya ediyorsunuz?
avent hakkinda iyi seyler yaziyor genelde ama benim aklimda difrax veya nubby var nedense.

Teşekkür ederim canlar, kız gulimier senin o dillerini yerim ben :) 7 kilo aldım, şuan 80.5 kilom, ama herkes göstermediğimi söylüyor, çünkü kemik ağırlığım fazla.
inanamam
80.5 mii öhö öhö öhö
bana derler kilonu göstermiyosun diye ama sen beni bile geçmişsin, fotoyu görünce dedim heralde 65 kilo falandır,inanamıyorum şu anda sana

bende vaselinin kakao kremini sürüyorum,
ablam kimyasaldır o kullanma, bebe yağı kullan dedi ama ben onu seviyorum çok hoş kokuyo

kızlar bu tarz setlerden alıcakmısınız siz:26:
Eki Görüntüle 574061
ev için olan ana kucağını ve puseti ablam vericek bana, aynen buna benziyo pembe rengi,
kangurudan almak istiyorum ama bebek doğduktan sonra deneyip alıcam onu
alt açma bu tip bişey alabilirim yada geçen hafta pazarda görmüştüm, marifetli bi kadaın dikmiş satıyodu hoşuma gitti, yumuşacıktı,15 yada 20 tl dedi fiyatına da
bebe çantası da yaa büyük zevkime göre çapraz çanta alıcam ya da sırt çantası, çok kullanışlı oluyomuş öyle duydum çevremdekilerden

müzik dinletmiyorum ben bebişime, klasik müziğin faydası diye söylenen şeylerin safsata olduğunu duydum, doğrudur da
benim kızım annesinin okuduğu Kuran-ı Kerimi dinlerken çok mutlu oluyo eminim

İyi Geceler fit ficutlu hatunlar.
Ayaklarımın alti dahil tüm uyustum
Cook yorgunum hemen uzandım size bakayım dedim.
Misafirler 5te geldiler 10 dk oluyo gideli cocuklarda uyudu.
Ahh vahh,

Kızlar gobusleriniz pek tatlı:)
Esra senin bebis kac gr kiz gobusu tartmış
Gecmise cok bakamadım inşallah herkes iyidir.

1-avent
2-Nuk

Gerisini düşünme derim.

hadi atlatmissin gecmis olsun, guzelce dinlenirsin insallahh

400 grdi iste 2 hafta once, simdi ne kadar oldu bilmiyom ama hizla buyudugunu hissediyorum tekmeleri guclendi, bazen de surtunuyo sanki ya da donerken carpiyo :)) basi mi poposumu bilmiyorum:97:

Son düzenleme:
maşallah canım hiç belli değil, sen demesen kimse anlamaz hamile olduğunu bence

elbise giyince hafif göbüş var gibi duruyo,
maşallah yaaa çok kıskandım fit fit fücütlarınızı kızlar

bende kiskandim
benimki cok buyuk sanki size gore

Eki Görüntüle 574679

esracım senin göbüş de maaşallah çok tatlı,
ne farkettim biliyomusun kızların resimlerinden sonra seninkini görünce, bizim göbüşler sanki yere doğru bakıyo, benimkide aynen böyle, daha yukarı çıkmadımı acaba bizim bebişler yoksa:44:
ohhh voltajım uğurlamışsın tazecikleri
bebişlerde uyumuş maşallah, sende uyu güzelce dinlen sabaha kadar

iyi geceler canlar..

pek çok yazı yazmıştım.. site bakıma girdi yazısı çıktı yok olup gittiler..

sonra da gelemedim yeniden, ancak vakit oldu..

geçmişi itina ile okudum..

göbecikleriniz pek güzeller.. bende yarın ekleyim bari pek kıskandım

bugün doktora gittik.. kuzumuzu gördük.. maşallah oğluma 720 gr olmuş.. 30 cm de boyu.. hareketleri de iyice belirginleşmeye başladı..

bir sıkıntımız yok çok şükür, herşey normal dedi.. tek plesenta aşağıda sebebi ile ev işleri ütü vs yasak.. birde fanfini olayları uff hamile kaldım kalalı valla kocamla kanka modundan çıkamadık.. bebiş iyi olsun da gerisi mühim değil modundayız..

itina ile çekiliş talihlime hediyemi hazırlıyorum.. el emeği göz nuru denilen cinsten ufak birşey yapıyorum.. inşallah beğenirler

herkeslere mutlu günler diliyorum.. sabah görüşürüz..

bu yazıyı okuyanlar çoktaaan sabah oldu modundasınız size kocaman sıcacık günaydınlar

Umutege canim yegenimizi gormussun masallah bebisine

Gorkemre tesekkur ederim canim.

nemu3455 canim ara ara izin istesen uzanmak icin yanlarinda musade etmezler mi?

Sedagg canim gecmis olsun benim de dudagimin sag tarafi birlesim yeri kucuk yarilmis cok aciyor esnerken ve yemek yerken. Esim ucuk cikacak dedi ama ins degildir bende bugune kadar hic cikmadi

Günaydın Canlar...

Göbüşüme iltifat eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Hanipeks canım arasıra odama çekiliyorum artık gözlerden uzak takılıyorum ama dinleniyorum. Bir de sana mesaj atmıştım canım sanırım almadın, okundu onayı gelmedi de.

O bir 600-650 çeker annesi :)) Ohio havası yarıyor paşaya.
Topuğu ve dirsegide olabilir.az daha büyüsün ayırt edebilirsin.
voltajım hadi geçmiş olsun uğurlamışsın yeni evlileri :))
Sagol hayatım ,bugun dönecekleri için yatamadlar.Cok yorulmuştum cok hazırlandım ama cokta eğlendim hasret giderdik eskilerden :)
Bilmiyorumki Gulimiercim doktor bisey demedi, daha cikarlar heralde yukari
Hehe doguma yaklaştıkça ne cikmasi iner
Çabuk çıkmak için gözü disarda:))

Temmuz pek hossun benimkide anca bu kadar hele sirtustu yatsam

Nemu elbisenle pek hossunuz kiz
Severim cok elbiseli hamile ,düz sac, yarım kol :))
Tam anne ...

Dertsiz, ben de tekmelenmek istiyorum artik

Katinam, gecmis olsun, bol sivi tuketmeye devam edecegiz

K_nihan, lcw, ebru maternity, koton buyuk beden, normal bir elbise alip yanlarina ve kollarina parca attirdim, iki normal pantolonumu da hamile pantolonuna donusturttum terziye

Zapzup, hayirli ugurlu olsun cnm guzel gunlerde kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…