2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Unuttumm
Günaydın mis kokulu ,ayvadan hallice gobuslu anneler.
Gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Biz uyanali 2,5 saat oldu eski uykumuza donduk şükür...

He bu aradakahvaltiyi yaptık gönderdim herkesi hava biraz serin geri girdim yatağıma soğumamış bile
Hani sefam olsun

Gıcıksın biliyorsun değil mi
Biz başımızı gövdemizin üstünde dik tutmaya çalışalım sen sıcacık yatağında yuvarlan

voltaj ım sanada günaydın valla kıskandım şimdi oohhhh misss gibi yatak uyku gözümden akıyo bugün...

günaydın herkese güzel annişler ve tatlımı tatlı bebişleri

ofelyam rüyamda seni gördüm yani numaranı telefonuma kaydetmişim ofelyam arıyor yazdı konuştuk ama ne kunuştuğumuzu hatırlamıyorum zaten saçma sapan şeyler görüp duruyorum bir bağlantı kuramadım.

kızlarrrrrrrrrrr :)

hepinize günaydın. dün akşama kadar süren saçma sapan bir toplantı içinden çıkıp gelemedim bi türlü arada telden baktım çok şükür herkes iyi..

göbeklere maşallahh... nemu elbisen çok tatlı :) temmuz ve esra'nın göbeği egomego'yu döverrrrr :) onunki göbek deil çünkü
moralimi bozmuştu koymuştu fit göbişini bi kendi göbişime bakıyom bi ona :26: iyi oldu benimki gibi göbişler görmek

voltaj kıskandırmaaaaaa bizi 1.5 ay sonra bak neler edicem sana unlu laptoplar olayına geri dönücem :)) izne bi çıkayım saat 15 te günaydın kızlar diycemmmm durrr sen durrrr

günaydın arkadaşlar.son bir haftadır bebeğim tekmeleri iyice güçlendi çok güzel tekmeliyor annesini:)) uzanınca daha çok hissdiyorum.dün akşam uzandığım yerden iki defa karnımda su dalgası gibi dalgalandığını gördüm maşallah yavruma.:) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu çok güzel duygular.

gündüz niyetine

ay çok eğlenceliiiiii, demekki seni arıycam ama hayırlı bişe içindir kesin kesin, yalnız bu rüyalar çok komik rüyamda görmediğim kimse kalmadı herhalde artık, ama hatırlamıyorum da , bölük pörçük şeyler ya, Allah hayırlara çıkarsın şekerim:)

Günaydın kızlar dün sabaha kadar ölüyorum sandım
migrenim tuttu acile gittik uyuz bi doktor vardı
''ben bişi yapmam hamilesin'' dedi ''daha önce iğne yapıyorlardı'' dedim ''ya kalbi falan delikse nasıl risk alayım'' dedi manyak mıdır nedir eve gittim sabaha kadar kustum
sabaha karşı biraz ağrılarım hafiflemişti uyumuşum alarm çaldı az sonra işe geldim
uykum var uymak istiyorummm....
temmuz27 kuzum anamm yerim minnak göbeğini ama şimdi yine bakıom bende ne iç karın varmış arkadaş senin bu küçük göbüştende küçük bir anda patlama yapcas biz bence demi böyle küçük küçük gidios 6,5 dan sonra booommm =)) çok şekersin kızz

nemu3455 abowww yerim allah senin göbüşüsünüde =)la o misafirleride diyeydin ben kovardım o saate kadar oturulur mu hamilesin sen geçen aksamda bizim misafir geldi uykusuz kaldığımm için dün migrenim tuttu sinir oldum misafirine ama sevdiğin dostlarınsa o zaman sinir olmayayım ama yinede oturulmaz ama kıyamam sana=)

esrasm kızz anamm sadece göbüş öne çıkmış tombik mi bu sıpoşş çok tatlı yaa köpeği sil çok güzelsin ama silmeyek göbüşlede çok güzelsinn

umutege kuzum kuzunu görmüşsün ne mutludursun ayın yirmisinde bizimde ayrıntılı usg miz var çok heyecanlıyım sıpamda çok hareketli patır kütür vuruo yerim hepsini benn

mergen bacım hastane çantanız hazır olsun da gerisini sonra yaparsınız amaaaa şuan aralıkta olduğumuzu hatırladım ocağa ne kaldı ki zaten sorryy bacişkomm =)

kızlarrrr yaa bebecii nerdeeeeeeeee

AMİNNNN AMİNNNN AMİNNNN...

benim kızım da resmen şov yapıyo sanki içerde :) karnımın dışından bile gözle hissediliyo hareketleri.. organlarımın yerini değiştiriyo sanki.. canım yanıyo bazen öyle büyük hareketler yapıyor ki :)
dün babası ana kucağını monte etti bittiğinde sanki seviniyo zilli zıp zıp zıp

bunu istiyorummm ama bitmişti alacaktık kırmızısısı vardı ama kırmızısısını istemiyorum çünkü bebekim erkekkk erkekk sinir oldumm ama

ZapzUp nasılsın canım , kızcemiz uslu dürüyor degil mı , minik prensesim benim kıyamam ona uslu Dursun , annesi ona daha ne ciciler alacak demi ama
hanipeks seker için ne yapılabilir ona baksan daha iyi olur sanki hamburger kola bunları bebek yokken bile yemek zararlı , şimdi yemenin sana hiç faydası yok , bir kerelik parti yaptın hadi ::) bundan sonra dikkat et canım olgusumuz da bal bal maşallah
dertsizim sen mı ası olmuştun benimle aynı anda , ne bicim meretmis bu ya İlk gece uyutmadı bu gece daha İyiyim ne saga dönebildim ne sola , üstüne yatırmıyor saga donsem geriliyor aman aman , 1 ay sonra da ikinci doz dedi kara kara düşünüyorum ya kobay olduk beee
laternem haftaya için 100 tane aldım he tefriciye , yarısını okudum dün , okurken uykum geldi uyudum yarilayip
Atladigim birşey var miiiiiii

şu merdivendeki foto değilmiydi seninkiiiiiiiiiii ?? ben mi karıştırdım ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…