- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Unuttumm
Günaydın mis kokulu ,ayvadan hallice gobuslu anneler.
Gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Biz uyanali 2,5 saat oldu eski uykumuza donduk şükür...
He bu aradakahvaltiyi yaptık gönderdim herkesi hava biraz serin geri girdim yatağıma soğumamış bile
Hani sefam olsun
voltaj ım sanada günaydın valla kıskandım şimdi oohhhh misss gibi yatak uyku gözümden akıyo bugün...
günaydın herkese güzel annişler ve tatlımı tatlı bebişleri
ofelyam rüyamda seni gördüm yani numaranı telefonuma kaydetmişim ofelyam arıyor yazdı konuştuk ama ne kunuştuğumuzu hatırlamıyorum zaten saçma sapan şeyler görüp duruyorum bir bağlantı kuramadım.
Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
günaydın arkadaşlar.son bir haftadır bebeğim tekmeleri iyice güçlendi çok güzel tekmeliyor annesini:)) uzanınca daha çok hissdiyorum.dün akşam uzandığım yerden iki defa karnımda su dalgası gibi dalgalandığını gördüm maşallah yavruma.:) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu çok güzel duygular.
Eki Görüntüle 574920
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
kız bebeciSeninki de egomego gibi.. Nerde leynnn sizin bebişleriniz ??? Benim kızım iri kıyım mı olacak acep :26:
ama benimkine göre daha küçük canım; göbüşün gayet güzel görünüyor.ilerleyen aylarda yine ekle.
ben dayanacağım göbüşümü eklemicem; çünkü benimkinin ucu yukarı bakıyor. bir nevi "istikabal göklerdedir" pozu yani
hehehe ne elake kız hem bebekken iri kıyım olması iyi sonra kibarlaşsın iri olsunki rahat rahat ıssırılsın kolu bacağı poposu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?