artistttt :) ısırmak için önce onun çıkması lazımiri kıyım nasıl çıkacak içerdennn
arabanın markası nedir?Eki Görüntüle 574927
bunu istiyorummm ama bitmişti alacaktık kırmızısısı vardı ama kırmızısısını istemiyorum çünkü bebekim erkekkk erkekksinir oldumm ama
Günaydın kızlar dün sabaha kadar ölüyorum sandım
migrenim tuttu acile gittik uyuz bi doktor vardı
''ben bişi yapmam hamilesin'' dedi ''daha önce iğne yapıyorlardı'' dedim ''ya kalbi falan delikse nasıl risk alayım'' dedi manyak mıdır nedir eve gittim sabaha kadar kustum
sabaha karşı biraz ağrılarım hafiflemişti uyumuşum alarm çaldı az sonra işe geldim
uykum var uymak istiyorummm....
temmuz27 kuzum anamm yerim minnak göbeğini ama şimdi yine bakıom bende ne iç karın varmış arkadaş senin bu küçük göbüştende küçük bir anda patlama yapcas biz bence demi böyle küçük küçük gidios 6,5 dan sonra booommm =)) çok şekersin kızz
nemu3455 abowww yerim allah senin göbüşüsünüde =)la o misafirleride diyeydin ben kovardım o saate kadar oturulur mu hamilesin sen geçen aksamda bizim misafir geldi uykusuz kaldığımm için dün migrenim tuttu sinir oldum misafirine ama sevdiğin dostlarınsa o zaman sinir olmayayım ama yinede oturulmaz ama kıyamam sana=)
esrasm kızz anamm sadece göbüş öne çıkmış tombik mi bu sıpoşş çok tatlı yaa köpeği sil çok güzelsin ama silmeyek göbüşlede çok güzelsinn
umutege kuzum kuzunu görmüşsün ne mutludursun ayın yirmisinde bizimde ayrıntılı usg miz var çok heyecanlıyım sıpamda çok hareketli patır kütür vuruo yerim hepsini benn
mergen bacım hastane çantanız hazır olsun da gerisini sonra yaparsınız amaaaa şuan aralıkta olduğumuzu hatırladım ocağa ne kaldı ki zaten sorryy bacişkomm =)
kızlarrrr yaa bebecii nerdeeeeeeeee
Canım benimin giremedim çok yogun gecti pek evde duramadık dün de elektrik yoktu pek yazamadim geldim, artık :)yerimmm o göbeği bennn seni sordumm ve sen çıktın karşıma iyi insanım benimmm =)=))))
ben su onu tek tekerlekli olandan düşünüyorum daha kullanışlı olduğunu söylemişti birisi yoksa yanlış mı biliyorumEki Görüntüle 574927
bunu istiyorummm ama bitmişti alacaktık kırmızısısı vardı ama kırmızısısını istemiyorum çünkü bebekim erkekkk erkekksinir oldumm ama
Annem demişti bana , bana çekersen çok karnın olmaz , olmadı gercekten göbekten kilo almış gibi dürüyorum buradakileri görünce şaşırıyorum gelisimi ileride gitmese korkabilirdim bu tamamen iç karın genişliğiyle alakalı bencekız bebeciseninki de egomego gibi.. nerde leynnn sizin bebişleriniz ??? benim kızım iri kıyım mı olacak acep :26:
iyi geceler canlar..
pek çok yazı yazmıştım.. site bakıma girdi yazısı çıktı yok olup gittiler..
sonra da gelemedim yeniden, ancak vakit oldu..
geçmişi itina ile okudum..
göbecikleriniz pek güzeller.. bende yarın ekleyim bari pek kıskandım
bugün doktora gittik.. kuzumuzu gördük.. maşallah oğluma 720 gr olmuş.. 30 cm de boyu.. hareketleri de iyice belirginleşmeye başladı..
bir sıkıntımız yok çok şükür, herşey normal dedi.. tek plesenta aşağıda sebebi ile ev işleri ütü vs yasak.. birde fanfini olaylarıuff hamile kaldım kalalı valla kocamla kanka modundan çıkamadık.. bebiş iyi olsun da gerisi mühim değil modundayız..
itina ile çekiliş talihlime hediyemi hazırlıyorum.. el emeği göz nuru denilen cinsten ufak birşey yapıyorum.. inşallah beğenirler
herkeslere mutlu günler diliyorum.. sabah görüşürüz..
bu yazıyı okuyanlar çoktaaan sabah oldu modundasınız size kocaman sıcacık günaydınlar
Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
Arkadaşlar günaydın.alışverişe başlamak istiyorum aldığınız neler var veya almayı düşündüğünüz.
Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
ben kıyafetleri, ana kucağını, telsizi, burun aspiratörünü, emziği, biberonu aldım.. beşik, puset bi de bezleri falan kaldı
AMİNNNN AMİNNNN AMİNNNN...
benim kızım da resmen şov yapıyo sanki içerde :) karnımın dışından bile gözle hissediliyo hareketleri.. organlarımın yerini değiştiriyo sanki.. canım yanıyo bazen öyle büyük hareketler yapıyor ki :)
dün babası ana kucağını monte etti bittiğinde sanki seviniyo zilli zıp zıp zıp
tercih ettiğin bi marka varmıydı.
Eki Görüntüle 574927
şu merdivendeki foto değilmiydi seninkiiiiiiiiiii ?? ben mi karıştırdım ki
valla çevremdeki bebeği olanlar ve araştırmalarım sonucu telsizde wewell digital telsize karar verdik. chicco cızırtı sorunu varmış, kraft memnun olmayanları da duyduk wewel den aldıgımız üç beş daha fazla ama evde denedik gayet iyi şu an.. cızırtı yaparsa garanti kapsamında.
ana kucağı da elektrikli kendi sallananlardan seçtik kraft dondy.. kullanan herkes memnun kalmış.
biberon grubu avent..
şimdilik böyle. yatak prego alacağız. chicco sallanmıyo diye. yoksa onu alacaktık. bebek arabası ve puset chicco da üç tekerlekli bi model beğendik onu alacagız. burda yollar biraz bozuk büyük teker ve üç tekerden çevremdekiler çok memnun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?