2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın herkese kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes göbeklerini eklemiş bende en kısa zamanda ekliycem artık:))
Bu arada Laternacım tefriciyeden 100 tanede ben okuyorum bilgin olsun.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın hamilelikte çok zor bir durum :26:
bebeğini görmeyede az kalmışşşş

yerimmm o göbeği bennn seni sordumm ve sen çıktın karşıma iyi insanım benimmm =)=))))
Canım benimin giremedim çok yogun gecti pek evde duramadık dün de elektrik yoktu pek yazamadim geldim, artık :)
Eki Görüntüle 574927

bunu istiyorummm ama bitmişti alacaktık kırmızısısı vardı ama kırmızısısını istemiyorum çünkü bebekim erkekkk erkekk sinir oldumm ama
ben su onu tek tekerlekli olandan düşünüyorum daha kullanışlı olduğunu söylemişti birisi yoksa yanlış mı biliyorum

kız bebeci seninki de egomego gibi.. nerde leynnn sizin bebişleriniz ??? benim kızım iri kıyım mı olacak acep :26:
Annem demişti bana , bana çekersen çok karnın olmaz , olmadı gercekten göbekten kilo almış gibi dürüyorum buradakileri görünce şaşırıyorum gelisimi ileride gitmese korkabilirdim bu tamamen iç karın genişliğiyle alakalı bence

uffff kocaman olmuş bebik. aramızda bir hafta var, neredeyse senin oğlan benimkinin yarısından fazla fark atmış. besleyemiyor muyum ben bunu. neyse küçük olsun minyatür olsun da çıkarması kolay olsun doğunca beslerim artık.

el emeği hepsinden daha değerli bence ama bir de benim gibi emeği bir işe benzemeyenler var. örgü bir bebe battaniyesi vardı evde. içine pamuk pazen dikeyim dedim. kumaşı aldım yıkadım. çekecek ya. çekmedi battaniyeye hala büyük. fazlasını içe bükerim dedim. sonra dur şu battaniyeyi de bir yıkayayımm dedim. sonuç kumaş küçük geliyor. kafayı yicem ya. yarım saatlik iş için 3 haftadır her akşam 15 dakika mesai yapıyorum. oğluşuma el emeği bişey yapayım dedim, beceriksizliğimi kanıtladım sadece. hediye işi de aceleye geldi zaten pazar günkü akıntıdan sonra.

kısslar ya bebikler bizi yine de sevecek dimi, aman benim anam kek de yapamıyor, zaten bir battaniye bile dikmedi bana demez di mi

mide yanması varsa mideye çalışıyordur kuzucuk.

özellikle yemeğe ve dinlenmeye tepki veriyo ya, kıpır kıpır oluyorlar, bayılıyorum o haline, sanırsın yağmurda dans ediyor

tercih ettiğin bi marka varmıydı.

valla çevremdeki bebeği olanlar ve araştırmalarım sonucu telsizde wewell digital telsize karar verdik. chicco cızırtı sorunu varmış, kraft memnun olmayanları da duyduk wewel den aldıgımız üç beş daha fazla ama evde denedik gayet iyi şu an.. cızırtı yaparsa garanti kapsamında.
ana kucağı da elektrikli kendi sallananlardan seçtik kraft dondy.. kullanan herkes memnun kalmış.
biberon grubu avent..
şimdilik böyle. yatak prego alacağız. chicco sallanmıyo diye. yoksa onu alacaktık. bebek arabası ve puset chicco da üç tekerlekli bi model beğendik onu alacagız. burda yollar biraz bozuk büyük teker ve üç tekerden çevremdekiler çok memnun .

GÜnaydın güzel annelerrr,

Geçmişe biraz gözattım,
Göbeklerinize bayıldım. Allah nazarlardan saklasın bebeklerinizi..

Mothercare bir araba gördüm,Rengi ve modeli çok hoş, Bende bakmaya başladım ama Ocaktan sonra odayı boşaltıp boyatalım diyoruz. Şubat gibide hazırlıklara başlarız.

Bebeğine müzik dinletmeye başlayan bir arkadaş vardı, Bende başlayalı 2-3 hafta oldu . Joy fm dinliyoruz , Sakin ve güzel parçalar çalıyor. Benim kızım alıştı artık galiba müzik dayayınca göbeğime harekete başlıyor :)) Kulaklığın tekini göbeğime koyuyorum tekini kendi kulağıma

Güzel bir gün geçiririz inşallah

Eki Görüntüle 574927

bunu istiyorummm ama bitmişti alacaktık kırmızısısı vardı ama kırmızısısını istemiyorum çünkü bebekim erkekkk erkekk sinir oldumm ama

bu modelin çift yönlü kullanımı rahat olur zannımca. bir de puset de araba olabilir galiba. yani ilk 6 ay puseti sonraki dönemde daha yatağımsı olan aparatı takabiliyoruz di mi tekerlekli kısma. anlatamadım ama siz beni anladınız.

model güzelmiş

hayırlı sabahlar olsun annişler ve bebişleri
biz kızımla bugün çoookkk erkenciyiz maşallah
camı açıp baktım baya soğuktu yürüyüş için kendi kendimi vazgeçirdim geri yatağa girmiştim ki, uyku tutmayınca bi güzellik yapayım dedim, sabah sabah kızımla yürüdük sitenin etrafında ohhh missss:124::124::124:
şidide sıcak bişiler içiyoruz içimiz ısındı
geçmişe bakalım neler olmuş biz gelene kadar

bebek arabası ve pusette chicco baktım bende living diye bir modeli vardı ama arabanın demirleri biraz ince geldi.senin baktığın modelde bebek arabasına puset monte edilebiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…