2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım heralde eski fotolardan paylaştın :) Biz göbek göremiyoruz da :)
İlk resim gecen hafta kayınvalidemin Kuran'ı vardı o zaman çektim ikincisini dün yemeğe gitmeden çektim :26:
ben o ilk fotoyu Faceten paylaştım bana kilo almissin o kadar çıktı mı göbeğin kocaman olmuş diyenler oldu , bende anlamadım az mı çok mü ya
içinde bebek varken çekin şu resimleri
hani bu göbeğin bebeği

kızlar 5,5 ay oldu artık şöyle resimler koymayın, çatlatmayın beni
görmedim, duymadım, bilmiyorum, yorum yok
bebek var hemi de çok hareketli bir bebek bol bol tepikliyor beni ben Burdayim aloooo diye

maşallah canım

amin canım. o çocukların mutluluğunu görmeniz lazım. dışarıda yarım m kar var ve okula sandalatle geliyorlardı.rabbim bebeğimizi o çocukların yüzü suyu hürmetine verdi. korunduğumuz halde hamile kaldım. ben çok istiyordum ama eşim istemiyordu. rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu da tattırdı bana.

sanada maşallah canım.

bende kiskandim
benimki cok buyuk sanki size gore

Eki Görüntüle 574679
hepinizde sadece birazcık göbek var. ben niye totoma büyüyorum ya... maşallah canım

canım ben eve gelip huzura kavuşunca hissetmeye başladım. sen çok yoruluyorsun sanırım belkide ondan hissetmiyorsundur.

Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
bebeci fotoğraf çekinirken bebeği dışarı mı çıkardın yoksa. maşallah canım

tatlım benimde kolum çok ağrıyor. kolumu yukarı kaldıramıyorum. ateş falan olmadı bende.

bebişe maşallah annesi
yaaa yasak olayları çok fena, zaman hızlı geçsin bebeişlerimizi kucağımıza alalım acısını çıkarırız inşallah

Bilmiyorumki Gulimiercim doktor bisey demedi, daha cikarlar heralde yukari
benimki hala aşağı aşağı vuruyo , çıkmak için ışık arıyo heralde

Dertsizim bende de ateş olmadı çok şükür dün biraz bacaklarım sızlıyordu hasta olucam gibiydi ama sonra gecti çok şükür
Kolum düne göre daha iyi ama dün çok fenaydi soğuk birşeyler koy o çok iyi geliyor

arabanın markası nedir?

kraft=)

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın hamilelikte çok zor bir durum :26:
Bebeğini görmeyede az kalmışşşş

öyle canım hala ağrı var ama ağır değil uyumak istiyorum ama bugün namümkün hürremim var=)

hoşgeldinnn bacımm benimmm benimde hep bi rahatsızlığım çıktı bide bu aralar iş yerinde nette problem var donuo gidio ağ düşüo falan sinir oluyorum girsemde şöyle bir göz atıp yazabildiğime yazıp çıkıyorum=)telden de ıpadden de vazgeçtim laptop alacaaamm daha doğrusu aldıracağım duygu sömürüsü yaptım annemle kocişe hangisine yerse alacak kesinde bebek oldu artık beni hiç önemsemiyorsunuz kendimi hiç gibi hissediyorum eskiden isteklerime karşılık verirdiniz artık ben yokmuşum önemsizmişim gibi ne istesem onun yerine bebeğe şunu alırız diyorsunuz tamam oda önemli benim canım o bebek ama kırılıyorum moralim bozuluyor yokoluyormuşum gibi hissediyorum dedim =) annemin gözleri doldu öptü beni bakalım hangisi alacak =)
kuzum 3tekerlekleri diyorsun sanırım onları kimsenn tavsiye ettiğini duymadım benim iş yerinden bi arkadas almıstı tekrar diğerlerinden aldı sürekli devrilecek gibi oluyor ve hiç kullanışlı değil dedi ama sen yinede bi araştır kuzu travel sistemlere bak bence daha iyiler =) hatta kraft twist premium al bende ondan alacağım ve satıcı dedi ki 15 kg a kadar yazıyorda çocuğı 30 kiloya kadar taşıyor bu dedi özellikleri falanda çok süperrr

anamm ben anama çekersem kocaman göbeğim olar annem diyor ki kocaman olurdu zor yürürdüm göbekten diyor ama benimkisi senin ki gibi minnak =)

ben aç karnına sıkma portakal suyuyla içiyorum ilacımı doktorum demir cvitamini ile alınırsa emilimi artar ve daha etkili ve faydalı olur dedi ,yarım saat sonrada kahvaltımı ediyorum , eger mide bulantım olursa kahvaltıdan 2 saat sonra içmemi söyledi ama çok şükür hiç bulantısız bir hamilelik geçiriyorum

Kızlar yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz karyola mı yoksa şu park yatak olanlardan mı alsak acaba bilemedim.Şimdiden alan var mı aranızda.

Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)

yaaa bunlar göbek değil, maaşallah:84::84:

bebişi nere sakladınız kızlar yaaaa, :84::84:

geçmiş olsun canım,
ahhh nedir bu migrenlerden çektiğimiz bizim yaaa
doktorda uyku sersemi falan mıydı acaba? delimidir nedir ayyy öyle denir mi manyak herif
kusman iyi olmuş, keşke dinlenecek de vaktim olsaymış canım, çok geçmiş olsun
benimde dün tuttu öğlenden sonra, gerçi üzüntüden oldu ama şimdi iyiyim ben, ne kadar ağır olursa olsun hastaneye gitmemek için direniyorum her seferinde, hastane fobim var galiba

benide ekle lütfen sat 13 temmuz, ilk bebeğim kız ve ismi ela olucak nasipse, tahmini doğum tarihi 19 nisan (babasıda 20 nisan denk getirebilirsem güzel olucak hihii) marmariste yaşıyorum 52 kilo ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum

Kız çok tatlı sipsivri göbek.. Benim de bu t-shirtten var ama böyle doldurmıyorum içini.. Sana çok yakışmış canım..

Kızlar yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz karyola mı yoksa şu park yatak olanlardan mı alsak acaba bilemedim.Şimdiden alan var mı aranızda.

Ben karyola almayı düşünüyorum, uzun ömürlü olur diye büyüyen karyola alacağım..

eğer bebeğe ayrı bir oda oluşturacaksan park yatak heryere taşınabildiği için alınabilir.ama yatak odasında bebek sizinle beraber olacaksa karyola derim.

Hoşbulduk bacım bir dişin bir migrenin harap oldun sen zaten Allah beterlerinden korusun
İpad geç bak foto yüklemek için cepten girdim biraz önce , duşun bir ise yaramıyor benim laptopum var internetim yok yepyeni kaldı öyle şimdi esimi ikna ettim internet baglatcaz o zaman kurtulucam bu meretten laptopuma kavuşcam düğün resimlerimi bile gecen hafta paylaştım o da arkadaşımın netini kullanarak iPad yalan is yani evde kullanmak için ideal degil annen alır kıyamaz küçük kuzusuna :)
bende seninkinden bakiyim o zaman bizim yeğene birşey almışlardı markasını öğrenince yazarım markalı ama dandik çıktı tekerleği çıktık duruyordu ondan korkuyorum. U araba seciminde

Arkadaşlar günaydın.alışverişe başlamak istiyorum aldığınız neler var veya almayı düşündüğünüz.
ablam bana geçen hafta bi valiz dolusu kıyafet getirdi, heralde bi hastane çıkışı alsam yeter kendi zevkime göre, 2 yedek hastane çıkışı var zaten, çekip hepsini koyayım istiyorum ama çok fazla şey var,

yok canım hiç öyle der mi, annelrin hakkı ödenmez, sadece şu 9 ay karnımızda taşımamamız bile büyük olay bence, bu kadar zahmet endişe, korku, hiç bişi yapmasakta yeter bile, analar baş tacı
ben kıyafetleri, ana kucağını, telsizi, burun aspiratörünü, emziği, biberonu aldım.. beşik, puset bi de bezleri falan kaldı
herşey bitmiş maşallah,
senin bebiş herşeyim hazır nasıl olsa diyip vaktinden önce gelmesin kız

BENCE FISTIK GİBİSİN CANIMMM
DEMEKKİ BİZİ GÖRSELER NE DİYECEKLER ALLAH BİLİRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…