Bnede sorayım doktoruma :)
Bu arada yok yok normalde fena ben doğurmamaya karar verdim:S
bu uyku hali beni mahvediyor kızlar iş yerindeyim pc ye bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum bir anda gözler kapanıyor zor duruyorum uyumamak için uykuya dayanamam çok severim birde hamilelikte iyice arttı ahh kafamı masaya koysam yeter başka şey istemem
valla ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyim çok canım tatlı nanemolla birşeyim ben. Allah yardımcımız olsun.
cnm bende çok korkuyorum şimdiden uykularıma giriyor doktorunla hiç konuştunmu doğum şeklini ben sordum ama daha erken konuşmamız için dedi ama normal istemezsem illada zorlamaz heralde
Canım yok salı günü herşeyi sorarken onu da sorcam bakalım ne diyecek. Yok canım zorla olmaz herhalde :)
bu uyku hali beni mahvediyor kızlar iş yerindeyim pc ye bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum bir anda gözler kapanıyor zor duruyorum uyumamak için uykuya dayanamam çok severim birde hamilelikte iyice arttı ahh kafamı masaya koysam yeter başka şey istemem
bi sor bakalım benimki daha erken dedi aslında söyleseydi kafam rahat olurdu bi dahamı sorsam bu gittiğimde adam kovacak beni:d
Aman benim sormak için hazırladığım sorular arasında en anlamlı olanı bu ha aha ha aha:) kapının önüne koyacaklar beni resmen :) hastanenin giirşine eşimle benim resmimi asacaklar bunları almayın diye. :) eşim zorla sormamı isityor gülmek zarar verir mi ıkınmak bebeğe birşey yapar mı otobüste kasisten geçersek bebeğe birşey olur mu falan :) ha aha haa h ahadaha neler neler bebeğini de al git diyecek bana :) ha aha haa haa
cnm bende çok korkuyorum şimdiden uykularıma giriyor doktorunla hiç konuştunmu doğum şeklini ben sordum ama daha erken konuşmamız için dedi ama normal istemezsem illada zorlamaz heralde
walla ben sorularımı hatırladıkça bi kağıda yazıorum gidince hepsini tek tek soruyorum yoksa doktoru gördümü herşeyi unutuyorumbence hepimiz öyleyiz bizde aynen öyle saçma sapan şeyleri soruyoruz doktora alışmıştır oda artık bize
kızlar birşey danışayım sizlere ...
bu ewime taşınalı ekimde 7 ay olcak.. ew aradığımız sıralarda hiç bulamadık bulduğumuzu tuttuk öyle söyleyim :) k. valideme yakın baktık o da yok..tu şimdiye kadar
şimdi war hemde daha önce istediğim binada we k.walideme de çok yakın adım sayarsın yani öyle yakın.. ben gurbetteyim ailemden kimse yok , çok şükür k.walidemler ailemi aratmıyolar sağolsunlar yardımcım oluyolar...
e şimdi hamileyim doğum olcak bnm annem sürekli kalamaz yanımda,kızkardeşim war 18 yaşında sınawa girecek lgs ona da kıyamam yani ... e k.walidem de hergün buraya nası gelsin biraz uzak ona ters yönde bide ..
şimdi kocama desemmiiiiiiiiiiii demesem miiiiiiiiiiiii taşınalım diye ..acaba ne der ... sizce hangisi daha iyi olur ..:18:
hem maddi durum da war sıkışmak war işin ucunda ...
walla ben sorularımı hatırladıkça bi kağıda yazıorum gidince hepsini tek tek soruyorum yoksa doktoru gördümü herşeyi unutuyorumbence hepimiz öyleyiz bizde aynen öyle saçma sapan şeyleri soruyoruz doktora alışmıştır oda artık bize
sen onu diyosun bana eşim büttün yiyecek ve içecekleri yazdırdı kağıda arasında bebeğe dokunacak birşey görürse doktor okurken işaret koyacakmış bi de yararlı olanların yanına da ne akdar miktarda günün hangi vakti yemem gerektiğini yazacakmış. Biz muayane ücretini çift tarfie mi ne yapsak :) Ben bayan doktor belki senin yanında çekinir cinselliği falan yasak mı diye danışıcam sen girme içeri dedim tamam dedi ama böyle yüzü düştü çok üzüldü kıyamam ben onaaaaa canım benimmmmm. Girsin lan vazgeçtim :)
sen onu diyosun bana eşim büttün yiyecek ve içecekleri yazdırdı kağıda arasında bebeğe dokunacak birşey görürse doktor okurken işaret koyacakmış bi de yararlı olanların yanına da ne akdar miktarda günün hangi vakti yemem gerektiğini yazacakmış. Biz muayane ücretini çift tarfie mi ne yapsak :) Ben bayan doktor belki senin yanında çekinir cinselliği falan yasak mı diye danışıcam sen girme içeri dedim tamam dedi ama böyle yüzü düştü çok üzüldü kıyamam ben onaaaaa canım benimmmmm. Girsin lan vazgeçtim :)
Arkadaslar merhaba.
Dun son mesajimi yazdiktan sonra bilgisayar basinda siddetli kanama gecirdim.
Ben bebegimi kaybettigimi dusundum . Cunku normal kanama degildi. sirkette dr. ve arkadaslar sakinlestirmeye calistilar ama herkesin bakisi ve beni teselli edisinden onlarinda umutsuz oldugu belliydi.
Acil ambulansla hastaneye geldik. ve muayenede bebegim hareketliydi:)) Allahima sukur.
Ama hala riskimiz var... hastanede yatistayim. bugunde burdayim. Hala kanama gorunuyor..
Dua edin bize... Sizde kendinize iyi bakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?