2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bende ilk zamanlar böyle olmuştu. Şimdi biraz geçti.

valla ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyim çok canım tatlı nanemolla birşeyim ben. Allah yardımcımız olsun.

cnm bende çok korkuyorum şimdiden uykularıma giriyor doktorunla hiç konuştunmu doğum şeklini ben sordum ama daha erken konuşmamız için dedi ama normal istemezsem illada zorlamaz heralde

Oy oy hanımlar gözlerim dolu dolu oldu.
Doğum sonrası mucize resmen,bebişin ağlaması bile müzik gibi geliyor insana.
Allahım hayırlısıyla bizede o günü görmeyi nasip etsin.
Amin

Canım yok salı günü herşeyi sorarken onu da sorcam bakalım ne diyecek. Yok canım zorla olmaz herhalde :)

cnm bende çok korkuyorum şimdiden uykularıma giriyor doktorunla hiç konuştunmu doğum şeklini ben sordum ama daha erken konuşmamız için dedi ama normal istemezsem illada zorlamaz heralde

Al benden de okadar ha uyudum ha uyuyucam :)

Aman benim sormak için hazırladığım sorular arasında en anlamlı olanı bu ha aha ha aha:) kapının önüne koyacaklar beni resmen :) hastanenin giirşine eşimle benim resmimi asacaklar bunları almayın diye. :) eşim zorla sormamı isityor gülmek zarar verir mi ıkınmak bebeğe birşey yapar mı otobüste kasisten geçersek bebeğe birşey olur mu falan :) ha aha haa h ahadaha neler neler bebeğini de al git diyecek bana :) ha aha haa haa

bi sor bakalım benimki daha erken dedi aslında söyleseydi kafam rahat olurdu bi dahamı sorsam bu gittiğimde adam kovacak beni:d

kızlar birşey danışayım sizlere ...

bu ewime taşınalı ekimde 7 ay olcak.. ew aradığımız sıralarda hiç bulamadık bulduğumuzu tuttuk öyle söyleyim :) k. valideme yakın baktık o da yok..tu şimdiye kadar

şimdi war hemde daha önce istediğim binada we k.walideme de çok yakın adım sayarsın yani öyle yakın.. ben gurbetteyim ailemden kimse yok , çok şükür k.walidemler ailemi aratmıyolar sağolsunlar yardımcım oluyolar...

e şimdi hamileyim doğum olcak bnm annem sürekli kalamaz yanımda,kızkardeşim war 18 yaşında sınawa girecek lgs ona da kıyamam yani ... e k.walidem de hergün buraya nası gelsin biraz uzak ona ters yönde bide ..

şimdi kocama desemmiiiiiiiiiiii demesem miiiiiiiiiiiii taşınalım diye ..acaba ne der ... sizce hangisi daha iyi olur ..:18:

hem maddi durum da war sıkışmak war işin ucunda ...

sedagg normalide izleyince bende öyle düşündüm açıkcası:S
İkiside birbirinden zor yahu
Neyse allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda.
Şimdiden korkmuyalım.

zapzup bende aynı uyku hali içindeyim canım kafamı koysam uyucam.
Artık eve kendimi zor atıyorum.

walla ben sorularımı hatırladıkça bi kağıda yazıorum gidince hepsini tek tek soruyorum yoksa doktoru gördümü herşeyi unutuyorum bence hepimiz öyleyiz bizde aynen öyle saçma sapan şeyleri soruyoruz doktora alışmıştır oda artık bize

benim rüyalarım da bir garip sorma yaaaa yani bebek dışında herşeyi görüyorum malesef böyle farklı ortamlardayım falan kızlı erkekli gezmedeyim tövbe yarabbim. Düşündükçe kafayı yiyorum korkuyorum falan ya beynin savunma mekanizması herhalde gece devreye giriyor düşünmemek korkmamak için :)

işin kötü tarafı benim eşim de aynen benim gibi ben mesela eşimi hastaneye götürürsem içeriye giriyorum ya böyle hop oturup hop kalkıyorum başlıyorum daha eşim anlatmadan ben anlatmaya falan öksürüyo doktor bey vallahi yok şöyle oluyo yok böyle oluyo birkaç defa rezil oldum ha aha ah:) siz bi susarsanız falan ayyyy çok utanıyorum ama ne yapim sevdiğim insanlara karşı çok zaafım var ödüm kopuyor birşey olacak diye elim ayağım boşalıyor annemle ilgili falan da öyleyim Allah göstermesin.

Ahh canım ya kalp kalbe nasılda karşı :)
Şimdi bizde eşimle gmailden aynı konuyu konuşuyorduk:)
Bana sorarsan eşin taşınalım annene yakın olalım demenden mutlu olur.
Çünkü bebiş hayırlısıyla doğduğunda kesinlikle etrafında bir büyüğün olmasına ihtiyacın olacak.
Çalışıyor muydun bilmiyorum ama çalışıyorsan hiç düşünme derim.
He ama evdeysen o zaman kayınvaliden fedakarlık yapıp bir süre sizde kalabilir.
Birde dediğin gibi maddi boyutunuda düşünmek lazım.

Benimde buna benzer bir sorunum var.
Kayınvalidem yanlız.Memlekette yaşıyor.Eşini kaybettiği için belkide evine aşık kadın.
Bugun telefonda konuştuk ne zaman geliceksiniz dedim belli değil kızım dedi.
Ben biran önce gelmesini istiyorum tabi.Kayınvalidem geçen yıl ayrı ev tuttu kirada kaldı.
Bizde kiradayız.Bende eşime dedim ki dubleks ev mi tutsak.
Sonuçda kayınvalidemin tuttuğu evde kirası uygun ama sobalı.
Bebeği alıp götüreyim dese bende işde olucak içim rahat etmez.
Eşimde diyorki anneme güvenebilir miyim biz bir arada yapabilir miyiz bilmiyorum hayatım düşünelim.
Bizim durumda karmaşık.He bu arada annem banada uzak sürekli gelip uzun süreli kalamaz.

sen onu diyosun bana eşim büttün yiyecek ve içecekleri yazdırdı kağıda arasında bebeğe dokunacak birşey görürse doktor okurken işaret koyacakmış bi de yararlı olanların yanına da ne akdar miktarda günün hangi vakti yemem gerektiğini yazacakmış. Biz muayane ücretini çift tarfie mi ne yapsak :) Ben bayan doktor belki senin yanında çekinir cinselliği falan yasak mı diye danışıcam sen girme içeri dedim tamam dedi ama böyle yüzü düştü çok üzüldü kıyamam ben onaaaaa canım benimmmmm. Girsin lan vazgeçtim :)

valahi kızlar kimin yanında yakınında olma imkanınız var ise hiç düşünmeyin gidin taşının derim bebek olunca evde 10 kişi olsa 10'una da iş düşüyor benden söylemesi. Biz doğum iznindeyken yani evdeyken de yanımızda mutlaka bir büyük olması şart.

Bizim vereceğimiz kararın geri dönüşü yok.
O yüzden biraz sıkıntılı bizim için.Eşim annesine güvenemiyor.
Eğer tamam ben sıkıldım istden gidiyorum derse kalırız ayazda.
Dubleks bize fazla gelir.Hem maddi hem manevi.
Bakalım artık hayırlısı.

yazık yapma sende adama inan onlar bizden çok kaygı taşıyorlar kolay değil bi yanda eşi bi yanda bebek iki kişiyi düşünüyolar

Hahahaha ahh ahh sizi uzakdan izlemek vardı:)

Benim eşimin doktorumuza ilk sorduğu soru daha ultrosana geçmeden,doktor hanım sitres normal mi:)
Benden çok çekiyor ki eşim aklına gelen ilk soru o oluyor :):)
Kıyamıyorum eşime.Sabah ben hazırlanırken bana kahvaltı hazırlamış kendi elleriyle yediriyor.
Benim hatunum iki canlı benim iki bebeğim var iyi bakayım ikisinede diyor:)
Eşim arada istediğimi yapmadığında (örn.uyuyalım dedim,tv ye bakalım dedi) hemen karnıma bakıp hadi bebeğim gidiyoruz diyorum
Nasıl gülüyor o zaman :) hemen sarılıp öpüp geliyor yamacıma.
Hamişliğin en güzel yanları:)

canım çok büyük geçmiş olsun,çok üzüldüm yaşadıklarını okurken;yüzün, çaresizliğin gözlerimin önüne geldi Allah böyle korku bir daha yaşatmasın inşallah ( amin ). şimdi iyi olmanıza çok sevindim demek ki bebişimiz inatçı ve güçlü olacak ( inşallah ) Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım;hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah ( amin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…