- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın
canım benim çok teşekkür ederim Allah kabul etsin. ne zamana kadar okuyacağız bende okuyayımKimin Kaç Adet Tefriciyesi Eksik :
Esrasm......................................100
Hanipeks....................................204
Katinamm....................................100
Kızlar dualarınızı tamamladıysanız yada yetişmeme ihtimali varsa mutlaka dua topiğinden haber verin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...in-okuyor.html (2013 Nisan Anneleri Yasin Okuyor)
Canım benim aklımda,ilk fırsatta paylaşacağım inşallah.
Bende çatlaktan ziyade kahverengimsi bir kuruluk var,yer yer pul pul...O nedenle işe yarıyor,gerginliği,kuruluğu alıyor,rahatlatıyor...
Arabanın rahatlığına alışınca,arabasızlık zor olur canım ya...Özellikle hamilelik ve kış döneminde...
Kızlar günaydın :)!
Sernilcim çok gecmis olsun, acil şifalar diliyorum abine , abimi çok severim çok da özledim yaşadıklarını tahmin edebiliyorum Allah tekrarını yaşatmasın cnm
chosy gecmis olsun kuzum ağlama niye ağlıyorsun ki bende kullandım antibiyotik hemde 12 hafta anca bitmişti doktor önermezdi biz onlardan daha iyi mı biliyoruz canım icini ferah tut onu içeride kasan sensin su anda, antibiyotik kullanmasan iltihap ona gitse daha mı iyi Allah korusun doktor bana bin tane versin antibiyotik icerim hamile kalmadan once herseyi bitkisel çözmeye çalışırdim ama hamileyken dikkat ediyorum tip ilaçlarına güveniyorum bence ilaç kullanmamak daha zararlı merak etme cnm su an ilaçlar degil sen aglayarak zarar veririyorsun evladınaRahat ol bakalım
Egomego ilk resimde göğüs sandığın aslında göbek :) bende şaşırdım ilk görünce :) ama aşağıdan çekmiş ya o yüzden göbek görünüyor bende önce göğüs sandim ondan şaşırdım bu ne diye
Detaylilara girecek olan arkadaslarım bugün bende girecek saat 6 da inşallah güzel haberler alırız canlarım
Yuksek Voltaj nerede Dün de sordum ama cvp vermediniz en son yatağa girdi Sefa yapıyordu sonra ben çıktım geri geldi, yok arada kaçırdığım bir yazı mı oldu tansiyonu var onun korktum o yüzden :18:
Canım benim 41 kere maşallah,çok tatlısın,Allah nazarlardan korusun
Kuzum en küçük annişimiz EmlersnSen büyüdün artık
Canım bencede badem yağı kıl köklerini besler...Ben direkt en doğalından zeytinyağ kullanıyorum...
Canım güzelmiş gerçekten...İnşallah gönlünce olur kuzucuğunun odası
Çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.Bana ıhlamur+limon+bal çok iyi geliyor.Öksürüğün varsa bal+zencefil iyi geliyor.
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun...Doktoruna danışmışsın Allah'ın izniyle birsey olmaz kuzucuğa...Bende idrar yolları enfek. nedeniyle çok antibiyotik kullandım....İçini ferah tut,üzme kendinide,bebişinide...
hmm bak asansörlü değildi bunlar sanırım.. ama yere çok yakın yatak kısmı.. bu fotolar çizim olduğu için orjinal halinde daha belirgin gözleniyor herşey.. gittiğimde bu konuyu da sorarım teşekkür ederim öneri ve uyarı için :)
bu arada bak sizin oda kare.. bizimki dikdörtgen olduğu için olmuyo hiçbişey :)) kare olaydı keşke diye söylenip duruyoruz eşimle.. artık 2 yıl daha idare edeceğiz.. sonrasında evi de değiştiririz inşallah..
ohh maşallah göbişine de bebişine de..
inşallah bakalım.. bu hafta netleştirmem lazım ki ailemin yanına gidicem ay sonunda.. ocak sonuna dek orda olucam.. geldiğimde bi temizlik hoop eşyalar gelir mis gibi oda hazırlanmış olur şubatın ilk haftasında.. sonra da eşyalar yıkandı yerleşti eksikler tamamlandı derken mart gelir.. ki benim doktor 10 marttan sonra bebek gelebilir dedi.. off off nasıl heyecanlanıyorum belli değil
hmmm pek çok şey istiyon sen yaw
bu modeli hiç mağazada gidip inceledin mi? bana çok kaba duruyor gibi gelmişti..
ben quinny'e takmış durumdayım.. ama 2.000 tl ona bütçe ayırcak durumda değilim.. ama aklımda hep onda kalacak gibi.. bak bi ara gidip yerinde tüm modelleri inceleyim ben yaa..
birde bende sinir oluyorum o ne fiyatlar öyle yaa.. sanki dersin ki motorlu araç alıyoruz..
canım yatağın fiyatı 1.100 tl idi.. ama liste fiyatları bunlar.. pazarlık etme şansımız var.. ben iki kapaklı çok büyük olmayan bir dolap istiyorum, onu da ekleyip bana 2.000tlye verse ben razıyım.. çok gezdim.. çok uçmuş durumda fiyatlar.. aslında meltem mobilyada bir yatak beğendim ama 1.800 tl sadece yatak.. ve onlarda dolap seçeneği yok, 3 kapaklı büyük dolapları var. burda zevkime göre tasarım ürünler yapılabiliyor.. birde adam mimar, odanızın ölçülerini getirin ben çizer tasarlarım dedi.. bu hafta sonu gidicez işte bakalım..
sen nerde oturuyodun? Ankara yakın mı oluyo size :))
merhabalar arkadaşlar, çok yoğunum, sabahtan beri açtım ama bir günaydın yazamadım sayfaya sizlere.. Herkes iyidir umarım. Dün ben izinliydim, sabah tetanoz aşımı yaptırdım, hemen eve geçtim, evde tadilat vardı, kombim ve kalorifer peteklerim döşendi, ohh ev sahibimize rica etmiştik zorluk çıkarmadı taktırdı, ama evin her yeri toz oldubugün temizlikçi geldi ama yatak odasının balkonundan giriliyor kilerime kombi oraya kurulduğu için en çok yatak odam kirlenmişti, tozun içinde yatamayacağımız için dip köşe temizledik annemle. Banyoyu da dip köşe temizledim kullandığımız için, temizlikçi de geri kalan yerleri ve ütüyü anca bitirir zzaten, 10 da geliyor sabah hatun keyfini bozmuyor erken uyanıp da, akşama doğru da kolum ağrımaya başladı gece yatamadım üstüne
salı akşamı da annem gelmişti mersinden, kardeşim dediğim kuzenimi askere uğurladık, laternem ve sedaggım kardeşim sizlere emanet oralarda, acemi birliği ankara mamak, usta birliği eskişehir. şükürler olsun bu hamilelik döneminde bir de ona dertlenmeyeceğim. Yeğenini de doğduktan 20 gün sonra görebilecek.
Canım ben günde 3 litreden fazla su içiyorum, hatta bazen abartıyormuyum diye korkuyorum, krem de sürmeye çalışıyorum ama dediğim gibi eğer genetikse bu işler ben baştan şanssızım.
Zamanında anneciğimin göbeğini çok çatlatmışız çünkü.
bu arada MERSİN'den C.....YELERİM geldi yedim
anlayan anladııı mesajın kime olduğunu =))=)=)=)=)
Merhabalar arkadaşlar, çok yoğunum, sabahtan beri açtım ama bir günaydın yazamadım sayfaya sizlere.. Herkes iyidir umarım. Dün ben izinliydim, sabah tetanoz aşımı yaptırdım, hemen eve geçtim, evde tadilat vardı, kombim ve kalorifer peteklerim döşendi, ohh ev sahibimize rica etmiştik zorluk çıkarmadı taktırdı, ama evin her yeri toz oldubugün temizlikçi geldi ama yatak odasının balkonundan giriliyor kilerime kombi oraya kurulduğu için en çok yatak odam kirlenmişti, tozun içinde yatamayacağımız için dip köşe temizledik annemle. Banyoyu da dip köşe temizledim kullandığımız için, temizlikçi de geri kalan yerleri ve ütüyü anca bitirir zzaten, 10 da geliyor sabah hatun keyfini bozmuyor erken uyanıp da, akşama doğru da kolum ağrımaya başladı gece yatamadım üstüne
Salı akşamı da annem gelmişti mersinden, kardeşim dediğim kuzenimi askere uğurladık, laternem ve sedaggım kardeşim sizlere emanet oralarda, acemi birliği ankara mamak, usta birliği eskişehir. şükürler olsun bu hamilelik döneminde bir de ona dertlenmeyeceğim. yeğenini de doğduktan 20 gün sonra görebilecek.
hımm yok yaa netten bugün yeni gördüm =)çok hoşuma gitti =)=)aynen kociş diyor ki bunlara bu kadar vereceğime gider araba alırım sana çocuğu al gez dio dedim o zaman da oto koltuğu alman lazım amannnn ben ne yapayımm daha diyor dedim istediklerimi al yeter =)
bu arada MERSİN'den C.....YELERİM geldi yedim
anlayan anladııı mesajın kime olduğunu =))=)=)=)=)
chosy gecmis olsun kuzum ağlama niye ağlıyorsun ki bende kullandım antibiyotik hemde 12 hafta anca bitmişti doktor önermezdi biz onlardan daha iyi mı biliyoruz canım icini ferah tut onu içeride kasan sensin su anda, antibiyotik kullanmasan iltihap ona gitse daha mı iyi Allah korusun doktor bana bin tane versin antibiyotik icerim hamile kalmadan once herseyi bitkisel çözmeye çalışırdim ama hamileyken dikkat ediyorum tip ilaçlarına güveniyorum bence ilaç kullanmamak daha zararlı merak etme cnm su an ilaçlar degil sen aglayarak zarar veririyorsun evladınaRahat ol bakalım
Detaylilara girecek olan arkadaslarım bugün bende girecek saat 6 da inşallah güzel haberler alırız canlarım
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun...Doktoruna danışmışsın Allah'ın izniyle birsey olmaz kuzucuğa...Bende idrar yolları enfek. nedeniyle çok antibiyotik kullandım....İçini ferah tut,üzme kendinide,bebişinide...
selam fıstıklar
wosgi göbüşüne maşallah fıstığım
umutege ayakta ki resmini de gördüm;dediğim gibi bizi kandırmaya çalışmışsın büyük diyemaşallah sana da fıstık
tuncss gerçekten çok hoş bir model bulmuşsun,fiyatını öğrenince yaz;gönlümüze göre bşy bulamazsak bizde oğluma Ankara'dan alalım diye düşünüyoruz
huysuz melek geçmiş olsun tatlım bol bol sıvı gıdalar tüket,meyve ye,ıhlamur iççabuk iyileş
sernil canım çok büyük geçmiş olsun,Allah bir daha öyle korku yaşatmasın inşallah(
hürrem meraklılarına duyurulurrrrr
dün ilk kez hürrem izledim şansınıza. daha doğrusu yemeğe gelen misafirim onun müptelasıymış bende babaannem gibi sorular sorarak izledim onunla.. anladığım kadarıyla özetini geçiyorum size..
cansu dere acem köşküne teslim edilmeyecek, süleman onu başka bir saray yaptırıp oraya koyacakmışhürrem ne fena bir kadın ya sürekli entrika. bi mektup yakalamış. ibrahim paşa ile mustafa bursa da buluşmuş ama süleman a yalan söylemıs edirne diye. süleman bunu öğrenince çok kızdı ancak ibrahim paşa bu durumu mustafanın menfaatleri için yaptığını onu korumak istediğini söyledi. sülo kızdı ancak affetti onu, mustafayı kızdan vazgeçirdi diye. bu mustafa bi sıradan kıza nikah yapacakmış bunu hanedan istemiyo diye onu vazgeçirip kızı evine postaladılar. mustafanın anası bu duruma pek sevindi.
sonraaaa.... hürrem kızının biriyle mektuplaştığını anladı. o mektubu taşıyan adamdan aldı ve ertesi gün buluşma yerine kendide gitti. el ele yakaladı kızıyla o buluştuğu kişiyi (onun adını hatırlamıyorum taşrapçı mı ne) . çok kızdı. ama o adamı affetti. bunun sebebi de o kişi mustafa ile çok yakınmış arkadaşım dedi onu kullanacak o yüzden canını bağışladı. ama kızıyla görüşmesini yasakladı.
ibrahim paşanın eski bi cariyeden kızı varmış. kadın kızı kaçırdı ancak ülkeyi terk edemeden yakalanacak. buldular izini..
süleman rüya gördü. mustafa ve ibrahim paşanın hürremden olan oğlu (mehmet di sanırım ) onu öldürdüklerini gördü. bu sebepten dolayı endişeli kendileri. baygınlık geçirdi.. böyle bitti işte..
umarım faydalı olabilmişimdir
dua topiğine baktım salatı tefriciyeden eksik kalmamış sanırım.hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimizi bir avazda hayırlı sağlıklı kurtarsın bizleri ve beişlerimizi.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?