2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızz taşrapçı değil anam talıcalı yahyaa yahyaa =)vayy rıspı firuze kız o aslında firuze değil firuze iran şahının kardeşinin kızı ama iran şahıyla bir olmuş firuze sandıkları hümeyra gerçek adı ezik amele casus parçası iran şahının casusu sülümanı öldürecek ama hürrem izin verir mi hiçç çok zeki bacım benim çok da önemli bişi olmamış iiyi yazann ellerine izleyen gözlerine sağlık bacımmm muckk sen izle kesin

d.halilden mi yoksaaaaaaaaa o c......yeler

dondurmacı halillllllll yesss =)

Bu diziyi Meryem hatunun itici konuşması yüzünden,özet-yorumlardan takip eden biri olarak anlatımın son derece faydalı oldu,ellerine sağlık kuşum

Canım Allah hayırlı teskereler nasip etsin inş.

bu site sana yardımcı olacaktır... Hastaneye Giderken Anne ve Bebeğin Valizinde Neler Olmalı? « Ayşe Öner Ayşe Öner

veeee bu liste:
Mutlaka
Gerekenler

Bunlar 2-3 takım gecelik veya pijama
(bebeğinizi emzireceğinizden önden düğmeli olanları tercih edilmelidir),
sabahlık, çorap, terlik, bol miktarda iç çamaşırı, kişisel temizlik ürünleri
(diş fırçası, diş macunu, sabun, havlu, tarak, deodorant, kolonya, vs.), küçük
el aynası, bol miktarda hijyenik ped, en az iki adet emzirme sütyeni, meme
uçlarını korumak için hazır satılan kompresler, meme ucunuza sürmek için krem,
meme ucunuzu temizlemek için kullanacağınız mendiller, kirli çamaşır
torbası.

İnce detaylar
Ses kayıt eden cihazınız varsa, yanınızda
götürerek bebeğinizin ilk ağlamalarını kaydedebilirsiniz. Varsa video kamera
veya fotoğraf makinenizi de yanınızda götürmeniz, ilk günün o güzelliği ve
mutluluğunu ileride tekrar yaşama imkanı sunacaktır… Eğer bebeğiniz için günlük
tutmayı planlıyorsanız, yanınızda bir defter ve kalem götürmeyi de ihmal
etmeyin. İlk günün heyecanı ve mutluluğunu anında aktarma imkanınız olmuş olur.

Bebeğiniz için götürmeniz gereken birçok eşya
var…

• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
  • Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan
    markalar tercih edilmelidir)
  • Zıbın (3 adet)
  • Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama
    (3 adet)
  • Başlık (2 adet)
  • Patik (2 çift)
  • Çorap (3 çift)
  • Eldiven (2 çift)
  • Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2
    adet)
  • Bebek battaniyesi (1-2 adet)
  • Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
  • Bebek mendili (Bol miktarda)
  • Mama önlüğü (3-4 adet)
  • Kirli çamaşır torbası (1 adet)
  • bebe şampuanı
  • süt sağma cihazı

Hastaneden çıkarken bebeğinizi
taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası da listeye dahil
edilmelidir. Hastaneden çıkarken bebeğinize giydirmek istediğiniz özel bir giysi
varsa onu da unutmayın…

kıs endişeden mi bayıldı,bana o buğu çıkan şeyde bişe warmış gibi gelmişti,bende denk gelirse açıp bakıyorum,sürekli izlemedim ama...

mehmet'e endişesinden bayıldı şekerim benceeee :26:

canım öncelikle geçmiş olsun. çanta için daha erken 7 den sonra hazırlamıştım oğlumda ne olur ne olmaz die ama şuan aklımda tam bir liste yok bulur paylaşırız.....bebek içinse listeler paylaşılmıştı aslında kaçırdın galiba belki yine paylaşırlar ben pek birşey almayacağım için kafamda birşey yok...

kıs endişeden mi bayıldı,bana o buğu çıkan şeyde bişe warmış gibi gelmişti,bende denk gelirse açıp bakıyorum,sürekli izlemedim ama...

KİM BAYILDI NERDEN BUĞU ÇIKTI MEZO EKSİK Mİ YAZDIN KIZ CHOSY BİDE SEN ANLAT BAKAYIM NE BUĞUSU KIZ NOLMUŞ KİM BAYILDII AAA YAZINSANIZA =)

Allahımmmm çok şükür sen onu yedin ya vicdanım rahatladı be

HEHEE ANLAYANA DEDİM ANLAYAN ANLAMIŞ =) YEDİM KUZUM YEDİM SIRF VİCDANIN İÇİN YEDİM SEN RAHAT ET DİE YOKSA C...YE NEYMİŞ =) HİÇ SEVMEM

VALLA 7 AYA AZ KALDIK SONUÇTA ERKEN DOĞUM RİSKİNE KARŞI(ALLAH KORUSUNDA)HASTANE ÇANTANIZ HAZIR DURSUN DİYORLAR DUR YAZAYIM SANA AZ BEKLE BENDE LİSTE VARDI ŞEKERİM

sağol bitanem kaçırmışım tatlım yaaa yoksa hemen yazardım bi kenara .. bnde 7den sonra hazırlayim diodumda hepsi birden biraz fazla gelir maddi olarak yawaşdan başlayim her çıktığıma bi eksiğini alsam yeter :2: ayy

sağol tatlımmm hemen yazayim biyere

oyy oyy oyyyy bnde pek sewerim orayı afiyetler olsun sana da bebişede

hah şimdi bi de kaşındım internette d. halil amcanın görsellerini gördüm, görmez olaydım..

1-Anne için;
-Küçük bir bavul.
-Emzirirken zorlanmayacağınız önden açılan en az 3-4 gecelik...
-Bir sabahlık.
-Yedek pamuklu kısa çorap
-Terlik
-Pamuklu ve geniş kenarlı 3-4 adet külot. Sezeryan ile doğum yapacaksanız düşük belli olmasına dikkat edin. Dikişlerinize temas etmemeli.
-Emzirme sütyeni en az 2 adet ...
-Emzirme sonrası göğüslerinizden sızan sütten kıyafetinizi korumak için göğüs pedi.
-Göğüs uçlarınızı koruması için göğüs kalkanı. Ben bu kalkanların çok faydasını gördüm özellikle tavsiye ederim.
-Fotoğraf makinesi ve video kamerası :)
-Diş fırçası ve macunu
-Kırmızı taç veya kurdele
2-Bebek için;
-1 adet hastane çıkış takımı... İçerisinde genelde zıbın, ayaklı tulum , pijama, şapka, önlük, pamuklu hırka ve battaniye olur.
Hastanede kaldığınız sürece hastanenin steril edilmiş kıyafetlerini giydirecekler. Çıkış yapacağınız gün getirdiğiniz hastane çıkış takımını giydirebilirsiniz..
-Pamuklu bir battaniye, mevsim kış ise sıcak tutacak bir başka battaniye daha.
-Eğer kış mevsimi ise çıkışta giydirmek için astronot tulum .
-Hastaneden çıkarken mutlaka bebeğinizin emniyeti için bir ana kucağınız olmalıdır. Zaten hastaneler de ana kucağı olmadan bebeğin çıkışına izin vermiyorlar.Bu ana kucağı ayrıca arabanıza uyumlu bir ana kucağı olursa bebeğinizi güven içinde arabınızda da taşıyabilirsiniz.
-Bu ihtiyaçlarınız doğum yaptığınız hastane tarafından verilecektir ama tedbir amacıyla yanınızda bulundurmanız gerekenler ; sabun, el havlusu, şampuan, kadın pedi, bebek bezi 1 veya 2 numara. lansinoh krem.

TATLIM NETTEN BAKTIM DA BENİM YAZDIĞIM DEFTERİ YANIMDA GETİRMEMİŞİM HEMEN HEMEN BUNLAR

oyy sağolasın bitaneeemm ellerine sağlık

not aldım hemencecik

ama ama ama ama olmaz kii..!!!!

Bende istiyooooruuummm yaaaaa

Uff bak isteklerim ikiye çıktı.. Kocama söliiim de bulsun

ben mezonun vicdanını dindireyim derken kendimin ki ni çoşdurdum kıyamam ama ama ama bulur bulur iste sen mersinde olaydım sana gönderirdim ama bene amcama gönderttirdim

kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz

arkadaş ekledim seni :)) yoksa gözükmüyoduuu :))

ben mezonun vicdanını dindireyim derken kendimin ki ni çoşdurdum kıyamam ama ama ama bulur bulur iste sen mersinde olaydım sana gönderirdim ama bene amcama gönderttirdim

afiyet bal şeker olsun canımcım..
benim eşimin bir iş arkadaşı vardı.. asansörcü.. adam her memlekete gittiğinde kocaman kutular gelirdi eve.. deli divane olurdum.. eşim iş değiştirdi.. adamla da görüşemez oldular.. bi arayıp hal hatır sorsun dur söyliiim de
kız bulurum bende birilerini sıkıntı yok.. sadece aklıma karpuz kabuğu düşüverdi işte
zaten iki gündür aklımda bi kabuk daha vardı, oldu 2 kabuk

ben de tam acaba doğum için neler gerekli bir bakayım diye düşünürken bu yazı çıktı karşıma
teşekkürler..

canım tütsü gibi birseyden çıkan duman vardı ama kapı açıldı o balkona çıkıp bayıldı. bilmem artık neden..

ama ama ama ama olmaz kii..!!!!

bende istiyooooruuummm yaaaaa

uff bak isteklerim ikiye çıktı.. kocama söliiim de bulsun

adapazarından iste şekerim ayva c... si.. aynı tat hemen hemen..

egomegoooooooooooooo egooo papucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm

cnm bugun bende düşündüm yavaştan başlasak olur aslında bugun bende baktım biraz bolca ped göğüs kremi silmek için mendil çamaşır makyaj malzemelerin şampuan duş jeli pijama çorap havlu patik terlik uzuo benim liste böle

ewt tatlm, yawaştan başlamamız lazım bizim , hem kredi hem ew masrafı fln derken zor ay sonu oluyo,hepsi bi anda olursa zorlanırız yaa

yaaa kızlar siz taş gibisiniz.. egomego öyle.. sen öyle.. dün ofelyam da yok çorap toplamış da bilmem ne.. sende elbise kesimi demişsin.. yok arkadaşım yok.. taş gibisiniz.. giydiğinizden çıkardığınızdan değil bu.. gerçekler acıdır bizi teselli etmeye çalışmayınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…