2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yok bitanem çalışmıyorum, ama kayınbabam çalışıyor herakşam yemeği eksiksiz önüne konmalı,bekar görümcem war o da çalışıyor 11den önce ewe gelemiyo, e kadın kalamıyo bende

ewde işi, aşı , ütüsü , bi de bura kar-kış nası gelecek ..sabah kahwaltı yaptırıp öyle gönderir işe herkesi ..

kocam yakınlık uzaklık konusunda fikir yürütmez hani bana bırakır , ama maddi olarak sıkıntı olabilir... tekrar taşınma faslı bi de ew emlakçıda komisyon fln extra para..

ama annemle konuştum ben kalırım ama Adana ya gidip gelirim diyo , her gitmesi kafadan 3-4 gün.. ozamanlar ben napıcam :S

olmadı k.walidem annenide bizde misafir ederiz,seninde loğusa yatağını burda yaparım yanımda kalırsın ben 2nize de bakarım diyo ama 40 gün, ondan sonrası...

ya aslında ben tekim ya ondan korkuyorum .. annemde kızım biz nası büyüttüysek sen de öyle büyütceksin diyo gözün üstünde olcak yerinden ewinden kıprama ewin çok mükemmel diyo ....

çıldırcam bak çok korkuyom yaaaa.. akşam bağa gitces kocamın dayısının perşembesi,akşam sorayım ewli görümcem de orda fikir alayım bari

aaaa ozaman durumlar farklı. Allahtan hangisi hayırlı ise öyle olsun inşallah dubleksi biraz zor ısıtırsınız canım çok pahalı olur sanki ablamın öyleydi çok sıkıntı çekiyordu. bebekle de bi yukarı bi aşaşağı çok zor olur. biraz yürümeye başlayında da inşallah aklınız kalır hep merdivenlerde ALLAH KORUSUN

Canım annen doğru söylemiş.
Tek kalmakdan bu kadar korkma canım.
Bak çokda şanslısın bebeğinin yanında olucaksın.
Birde çalışan anneleri düşün.Sabah kalkıp bebeğimizi geride bırakıp işe gelicez.
Aklımız tüm gün bebeğimizde olucak.Sen en azından hep yanında olucaksın.
Bence kırkın çıkana kadar kayınvalidende kalman çok mantıklı.
Hem böylece annende gidip gelir,geri dönüşünde aklı sende kalmaz.

herkese merhaba

kızlar dün çok yoğun bir gün yaşadım hiç internete giremedim;akşam yorgunluktan koltukta uyuyakalmışımmaşallah bir saate yakındır kaçırdıklarımı okuyorum ancak merhaba'ya sıra geldi :)
çok mutlu oldum

Birde bebeğe kayınvalidem bakmaya çok gönüllü değil.
Telde konuştuğumuz kadarıyla.Eşimin teyzesi eşime çok yakın.
Eşim benim için istye geldiğinde 8 ay teyzesinde kaldı teyzesi çok destekledi bizi.
Her konuda hem yanımızdaydı.Evlerimizde yakın sayılır.
Teyzesi siz hiç düşünmeyin ben bakarım bebeğimize bizimle birlikde büyür dedi.
Ki teyzesinin küçük çocuğu yok 6torunu var.Bende çok severim kendisini güvenirimde.
O yüzden kayınvalideme bağlanmak istemiyor eşimde.
Bakalım artık hayırlısı.

Bizim için birçok kişi dedi böyle yakın zamanda eşim iş değiştirdi daha iyi bir işe girdi herkes dedi ki şimdi bebeği öğrenen babasının daha sağlam yere girmesini bekliyormuş kereta :)

kızlar hani hep derler ya bebek nasibiyle gelir diye böyle hayatında değişiklikler olan varmı

Hayırlısı canım kulağa daha hoş geliyor vallahi teyzecan:)

kızlar hani hep derler ya bebek nasibiyle gelir diye böyle hayatında değişiklikler olan varmı

hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce piyasaya çıkmasını beklediğim telefonu tamamen bir tesadüfle mağazada buldum ve hiç ummadığım bir indirimle aldım ama bu sayılmaz sanırım :)
şaka bir yana bebişler doğunca bunu daha iyi anlarız sanırım

Ha aha haa ha:) çok güldüm yaaaa eşinin ilk sorusuna :) vallahi ben çok acıyorum onlara masum masum bişeyler sorarken aklıma geldi de şimdi üzüldüm. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.

Ha aha aha ha :) çok komiksin vallahi güldürdün beni :) güle güle kullan. Yooo sayılır sürekli bebekten haber almak için arayacaksın ya yine bebeğin kızmetidir belki telefon :)

cherryfe canım benim ben sabah yoktum o yüzden yazdıklarını şimdi gördüm.
Allahım yardımcın olsun.Bebeğimiz annesine sıkı sıkı tutunmuş çok şükür.
Moralini hiç bozma,bende gebeliğimin ilk anında yaşadım böyle bir korkuyu.
Azıda çoğuda bir.İnsanın canından can gidiyor sanki.Dinlen kendini hiç yorma.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Ben ayetel kursinin açıklamasında okumuştum.
170 defa okumak çok sevap ve insanın kalbinden ne geçerse o olur diye.
Ne zaman dara düşsem okudum ve gerçekden ferahladığımı hissettim.
Bugünde allah nasip kısmet ederse senin için okucam canım.
Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin.
Bize yokluklarını göstermesin.Amin

Son düzenleme:
Ayetel Kürsiyi 170 defa okuyana ALLAH her işinde yardımcı olur. Zorluk çekmez. Üzüntü ve kederden uzak olur. Rızkı genişler. Arzularına ve isteklerine kavuşur.

süpersin walla ben ogun işten eve bi girdim evim bu arada müstakil merdivenlerle bodrumun birleştiği yerde kertenkele gördüm dondum kaldım o bana baktı be ona sonra kaçtı sinirim bozuldu sonra ağla ağla o gun çok dua ettim allahım bize bi ev nasip et diye inş bebeğimin yüzü suyu hürmetine bi ev alabiliriz ama bu şimdilik imkansız gözüküo tabi

Bizim evimizde müstakil.Yani evlenmeden önceki evim.
Ben bayılıyorum müstakil evlere.Rahatlığı hiç bir yerde yok bence.
Bahçeye çık keyfine bak sana ait bomboş alan.Nasılda özledim.
Ben 10 aydır 4. katta oturuyorum.Hiç bana göre değil.
Sofra bezi silkeleyemiyorsun,çamaşırları çamaşırlığa asıyorsun günlerce kurumuyor,ne bilim müzik sesini bile açamıyorsun.
Eve girdiğini çıktığını bütün binadalar görüyor.En güzeli müstakil ev ya ahh ahh

Allahım kalbine göre versin canım.

amin cnm allah herkesin gönlüne göre versin ev rahat güzel ama söz konusu bebek olunca insanın gözü hiç birşey görmüyor zaten bu eve istemeyerek taşınmıştım

amin cnm allah herkesin gönlüne göre versin ev rahat güzel ama söz konusu bebek olunca insanın gözü hiç birşey görmüyor zaten bu eve istemeyerek taşınmıştım

Canım benim sen içini ferah tut.
Bak bizde kardeşimle müstakil evde büyüdük hiçde bir şey olmadı çok şükür.
Sitres,üzüntü,korku,ne bilim bunun gibi bir çok şey bizim düşmanımız.

komik diyorsun demek;bakalım buna ne diyeceksiniz??
geçen hafta, gıcır gıcır telefonu cebimde unuttuğum için klozete düşürdüm;şimdi serviste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…