2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
KİM BAYILDI NERDEN BUĞU ÇIKTI MEZO EKSİK Mİ YAZDIN KIZ CHOSY BİDE SEN ANLAT BAKAYIM NE BUĞUSU KIZ NOLMUŞ KİM BAYILDII AAA YAZINSANIZA =)

içerde bi buğu çıkaran bişe wardı,oğlu mehmetle konuştu çıktı çocuk,ayağa kalktı buğuya baktı,balkon kapısı rüzgardan açıldı,balkona çıktı ve bayıldı:)

kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz

bir daha tahmin yaparsam ne olıym..
kıs maşallah maşallah,tü tü

karar verdim ben resim eklemicem,eklersemde ocak annelerine eklerim,ben sizin yanınızda hamile değil,bariz obezim

kız valla resim çekerken giydiğin kıyafet duruşun çok farkediyor (
ben iri çıkarım korkuma resim çekmiyordum valla;herkes koyunca kıskandım aman hamileyiz sonuçta dedim çektim :))

bizle paylaşmasanda güzel bir elbise giy ve sende çek göbüşünü

yaaaaaaaaa ben göremiyomm

Laterne,

Maşallah gzüzelim sana, ne güzel göbüş varmış sende Allah nazardan saklasın.

Kızlar bu aralar yoğunluktan giremiyorum, Umarım herşey herkes iyidir, Muhabbetleride kaçırıyorum.

Laterne hem ikinci cocuğu yapıyorsun hem hamilesin hem böyle bir fizik seni kınım kınım kiniyorummmmm
hasta oldum sana maşallah maşallah
Huy güzel fizik güzel kocan şükür etsin bence :)

gidiyorum 10 güne.. gidince denicem kesin aklımda zaten.. sıkıntı yok yaw takılıyorum egomegoya.. buluruz canım çok isterse dert değil yani..

kızlar şeker yüklemesine aç mı gidicez tok mu giden varmıydıı ????

ben hafif bir kahvaltı edip gitmiştim. aç olmaya gerek yokmuş.. sadece çok tatlı ağırlıklı şeyler yemeden gel demişti doktorum.

ben yemek yapmaya gidiyorum gelirim yine :)

yap yap.. sen yemiyosun yemekleri fotodan anladık
bi de iki çocuklu yaaa..

kızlar slm uzun zamandır birşey yazamadım ya umarım hepiniz iyyisinizdir

ya size birşey sorucam hazırlıklara başladınız mı bebek odası kıyafeti şekeri gibi falan

kızlar slm uzun zamandır birşey yazamadım ya umarım hepiniz iyyisinizdir

ya size birşey sorucam hazırlıklara başladınız mı bebek odası kıyafeti şekeri gibi falan

cnm selamlar olsun

yawaş yawaş bakınıoruz işte , herkes bütçesine mali planlarına göre yawaştan başlayanda war 7.we 8. ayda hepsini arka arkaya almayı düşünende war canım kesene planlarına göre işte

ama şeker fln onları da yawaştan araştırıyorum ben, şöyle değişik bi tasarım fln bulurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…