2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aboooo; misafirlik uzun sürecek demek ki

kızlar bu şeker yüklemesi illaki 24 .haftanın içinde mi yapılması lazım ben haftaya cumartesi yaptırsam olur mu :44::44 gün tam 24.haftanın bittiği gün oluyorrr

Laterne hem ikinci cocuğu yapıyorsun hem hamilesin hem böyle bir fizik seni kınım kınım kiniyorummmmm
hasta oldum sana maşallah maşallah
Huy güzel fizik güzel kocan şükür etsin bence :)

canımsın yaaaateşekkür ederim fıstığım;bu kadar şımartılmayı hiç hak etmedim ama ne yalan söyliyeyim çok iyi geldi

sırayla her gün bir arkadaşımızı böyle şımartalım bence;hepimiz hamileyiz ihtiyacımız var sonuçta

yiyorum tatlım yemezmiyim;nasıl aldım 7 kiloyu sanıyorsun

kızlar Allah nasip ederse önümüzde ki hafta Zapzup,Yüksek Voltaj ve Wosgi arkadaşlarımız için 4444 Salt-ı Tefriciye bağışlayacağız..
paylaşımına bu günden başlayalım istedim;okumak isteyenler kaç tane okuyacağını mutlaka dua topiğinden haber versin

yine dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe 15:00..
yine Tefriciye okuyanlar isterler ise 1 Kenzül Arş okuyabilirler..

Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye okuyacak :

Laterne............................200
Bebeci.............................100
Perilous............................300
Ofelyam............................120
Secilce.............................100
Wosgi...............................300

Toplam Paylaşılan...............1.120 Salat-ı Tefriciye

Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
ilk fotoyu gördüm, ben o çıkıntıyı senin memişler sandım, hatunun dümdüz karnı var diyodum ki içimden,3. resimde anca jetonum düştü

bebişin çok tatlı 'gel bi sarılayım sımsıkı sana ' der gibi kolları açmış maşallah
son resim de, işte hamilemiz

en iyisi ben çekipte bi foto koyayım da dudağınızı bi uçuklatayım göbekte kiloda nasıl olur göstereyim nazar değer size böyle fit hamişler koymasın foto falan maşşallah

kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz

maşalllahın var şekerim,
7 kilo almış gibi de durmuyosun hiç, göbekte ufak bi top koymuşlar gibi
utanıyorum ben şu an kendimden,

bende aynı fikirdeyim chosy senle, koyarsak ocak anneleri sayfasına anca

off ya herkes süper görünüyor. ben fotoğraf falan eklemicem vazgeçtim. bugün bir arkadaş kaç kilo aldın dedi 6 kg 800 gr dedim. aaaaaaaaa çok almışsın çok hızlı gidiyorsun dedi. sen kaç aldın dedim. 6,7 kilo demez mi o anda koptum ya. onunki 23 haftalık ama top gibi bişey olmuş boyuda kısa. eleştiriyede gelemedim valla. o yüzden doğum yaptıktan 1 sene fotoğraf koyucam ben.

offff bugün içim daraldı benim
4 ay önce doğum yapan bir arkadaş vardı.
önce normal doğum demiş dr
sonra bebek dönmemiş sezeryan olmuş
ama sancısı başlar başlamaz hastaneye gitmiş
sakın hemen sancı başlayınca hastaneye gitmeyin diyor
neden dedim gelen parmaklayıp gitti demez mi
bir doktor geliyormuş, bir ebe parmaklayıp gidiyor diyor
nasıl yani dedim öyle işte diyor
offf mezoooo napçaz biz

Eki Görüntüle 576166 kızlar dudak koruyucularınızı sürün uçuklamasın

kısss amaan bende bişe sandıydım,tatlı bi göbüş işte,hiçte öle uçuklatıcak kadar değil,gerçi benim göbeğim de seninkine benzer ama benim üst taraf olduğu gibi genişledi,
hele memişler 3 beden büyüdü,göbüş onların yanında minik bile denebilir:))

bana da akşam arkadaşım kuzenini anlattı,epidural normal yapmış,ben kesinlikle epidural normal düşünmüyorum artık,ki benim eltim de çok sorun yaşadı,bu kızında Allah korusun bebeği ii değilmiş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…