1-Anne için;
-Küçük bir bavul.
-Emzirirken zorlanmayacağınız önden açılan en az 3-4 gecelik...
...güven içinde arabınızda da taşıyabilirsiniz.
-Bu ihtiyaçlarınız doğum yaptığınız hastane tarafından verilecektir ama tedbir amacıyla yanınızda bulundurmanız gerekenler ; sabun, el havlusu, şampuan, kadın pedi, bebek bezi 1 veya 2 numara. lansinoh krem.
TATLIM NETTEN BAKTIM DA BENİM YAZDIĞIM DEFTERİ YANIMDA GETİRMEMİŞİM HEMEN HEMEN BUNLAR
Laterne hem ikinci cocuğu yapıyorsun hem hamilesin hem böyle bir fizik seni kınım kınım kiniyorummmmm
hasta oldum sana maşallah maşallah
Huy güzel fizik güzel kocan şükür etsin bence :)
gidiyorum 10 güne.. gidince denicem kesin aklımda zaten.. sıkıntı yok yaw takılıyorum egomegoya.. buluruz canım çok isterse dert değil yani..
ben hafif bir kahvaltı edip gitmiştim. aç olmaya gerek yokmuş.. sadece çok tatlı ağırlıklı şeyler yemeden gel demişti doktorum.
yap yap.. sen yemiyosun yemekleri fotodan anladık
bi de iki çocuklu yaaa..
kızlar bu şeker yüklemesi illaki 24 .haftanın içinde mi yapılması lazım ben haftaya cumartesi yaptırsam olur mu :44::44gün tam 24.haftanın bittiği gün oluyorrr
24-28 haftalarda yapılıyormuşş
ilk fotoyu gördüm, ben o çıkıntıyı senin memişler sandım, hatunun dümdüz karnı var diyodum ki içimden,3. resimde anca jetonum düştüSlm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
kız valla resim çekerken giydiğin kıyafet duruşun çok farkediyor(
ben iri çıkarım korkuma resim çekmiyordum valla;herkes koyunca kıskandım aman hamileyiz sonuçta dedim çektim :))
bizle paylaşmasanda güzel bir elbise giy ve sende çek göbüşünü
en iyisi ben çekipte bi foto koyayım da dudağınızı bi uçuklatayım göbekte kiloda nasıl olur göstereyimnazar değer size böyle fit hamişler koymasın foto falan maşşallah
kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz
bende aynı fikirdeyim chosy senle, koyarsak ocak anneleri sayfasına ancaiçerde bi buğu çıkaran bişe wardı,oğlu mehmetle konuştu çıktı çocuk,ayağa kalktı buğuya baktı,balkon kapısı rüzgardan açıldı,balkona çıktı ve bayıldı:)
bir daha tahmin yaparsam ne olıym..
kıs maşallah maşallah,tü tü
karar verdim ben resim eklemicem,eklersemde ocak annelerine eklerim,ben sizin yanınızda hamile değil,bariz obezim
offff bugün içim daraldı benim
4 ay önce doğum yapan bir arkadaş vardı.
önce normal doğum demiş dr
sonra bebek dönmemiş sezeryan olmuş
ama sancısı başlar başlamaz hastaneye gitmiş
sakın hemen sancı başlayınca hastaneye gitmeyin diyor
neden dedim gelen parmaklayıp gitti demez mi
bir doktor geliyormuş, bir ebe parmaklayıp gidiyor diyor
nasıl yani dedim öyle işte diyor
offf mezoooo napçaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?