2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hamile pilatesine başladım 5 ana prensip bitti egzersizleri yapıcam şimdide.
hem yapıyorum hemde tedirginim. kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
umarım bir sorun olmaz.

bana da akşam arkadaşım kuzenini anlattı,epidural normal yapmış,ben kesinlikle epidural normal düşünmüyorum artık,ki benim eltim de çok sorun yaşadı,bu kızında Allah korusun bebeği ii değilmiş(
canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.
umarım bir sorun olmaz.

evde kendini yapacaksın?? eğer öyleyse aman dikkat et...

canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.

ıkındığını zannediyomuş ıkınamıyomuş aslında,vakumla çekmişler bebeği,iz çıkmış kafasında geçer o demişler,10 gün bebek hep huzursuzmuş hep dr götürmüşler,bişe yok die geri göndermişler,en sonunda izmirde sanırım bi çocuk hastanesine götürmüşler,o vakumla çekilen yerde kan toplanmış,10 gün boyunca da iltihap yapmış beyin zarı,şimdi yoğun bakımdaymış,Allah sağlık sıhhat versin,arkadaşım yaşasa bile kalıcı hasar kalıcakmış dedi,tabi bu doğum olayı nası bu seviyelere geldi bilemiyorum ama arkadaşın dediğine göre sanırım bebek biraz da yukardaymış,yani dr bişe demedi mi,yoksa kendisi mi çok ısrar etti normal die bilmiyorum,çünkü hamileliğinden beri normal yapıcam die ısrar ediyomuş

eltimde aynısı oldu,4-5 saat sürdü doğumu bebeğin kolunda bi sorun war ama o doğumdan değil sanırım,sinirlerle ilgiliymiş,ama doğumu zor geçmiş,hemen arkasından ikinciye hamile kaldı,onu direk sezeryan yaptırdı

tabi bunun dışında bi sürü sorun çıkmayan örnek de war,inşallah canını sıkmamışımdır,aslında çok düşündüm yazmadan önce,ama o kadar bahsedince anlatmamakta olmazdı,hepimiz için hayırlısı olsun inşalah,bebeklerimize sağlıkla kavuşalım..

sorun değil benim de bildiğim bi çok hikaye var ama şu vakum olayını duydum bi çok kişiden Allah korusun çocuğun kafasında çıkıntı oluşanlar vardı ama sonradan geçmiş onlarınki senin bahsettiğin olaydaki baya kötü olmuş. doğum yaklaştıkça beni de korku ve kararsızlık basıyo açıkcası. hakkımızda hayırlısı artık...

epidural ,doğumu yavaşlatabiliyor gerçekten ben de aynı sorunu yaşadım,gücünü veremiyorsun doğum uzuyor bebek strese girebiliyor (
ama bu durum alınan ilacın dozuna mı kişiye mi bağlı öğrenmek lazım herkes de aynı sıkıntı olmuyor çünkü..
ben doktorumla konuşacağım onun yönlendirmesine göre davranacağım belki epidurelsiz normal yaparım;ilkinde doğumhaneye kadar çektim sancıları çok da korkulacak bşy yok;Allah verir sabrını bir avazda doğururuz inşallah..(amin)

merhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi

sevindim canım haberlere,bundan sora da bişe çıkmaz inşallah,kuzunuzda bak msj vermiş size,size bi bacak gösteririm alın işte demiş:))

canım benim bak ne güzel büyümüş bebişin,Rabbim onu korusun inşallah hiç kötü düşünme;bak kesin bşy olsa dr mutlaka söylerdi (

41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın inşallah yavrunu;sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

sevindim canım haberlere,bundan sora da bişe çıkmaz inşallah,kuzunuzda bak msj vermiş size,size bi bacak gösteririm alın işte demiş:))

sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah hepimizin melekleri sağ salim ve sağlıklı doğarlar kısmet Yaradan ne verirse başımız gözümüz üstüne

maşallah kuzuna Allah nazardan korusun tüm bebişlerimizi:)

masallah canimm cok sevindim seninde icin rahatlamistir ne guzel...

cevabını şimdi gördüm tatlım

modellere göre fiyatlar iyiymiş gerçekten.
ben Eskişehir'deyim ama kız kardeşim Ankara da oturuyor;sık sık gidiyoruz;burada beğenemezsem alırım adresi senden
hatta adresi yada mağazanın tam adını buradan yada özel msj ile verirsen kardeşime de söylerim bir baksın;o da hamile ihtiyaçları olacak

Eki Görüntüle 576166 kızlar dudak koruyucularınızı sürün uçuklamasın

maşallah kız ne dudak uçuklaması, çok tatlı göbüşün bence
çok üzüldüm bebek ve annesi için canım yaaa, inşallah hiçbir sorun kalmaz düzelir durumu, vakum olayı çok zorda kalınırsa yapılıyo, zararı var çünkü, ne stres ne endişeler yaşıyoruz şu 9 ay boyunca, sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah, kolayca doğururuz inşalllah

çok sevindim canım, geçmiş olsun güzel haberleri almışsınız maşallah,
bak şimdide ilerden ilerden gidiyo senin kuzu

kızlar ben bu akşam bişey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum
doktor ilk haftalarda bu şarküteri ürünlerini yasaklamıştı, çiğ et, tavuk balık hiçbirine dokunmayacsın demişti,
bayadır canım sucuk çekiyodu, yemiyodum, bebeğe geçiyomuş ya toksoplazma riski varmış yaa bu sucuklarda,
bu akşam dayanamadım, yedim biraz,
ilk 3 ayda yasak oluyo dedi geçen birileri,
bu yasak ilk 3 ay için mi geçerli yoksa hamilelik boyunca mı biliyo musunuz?
iyice pişirdim, kupkuru oldu zavallı sucuklar zaten, bi yandan yemenin hazzını yaşarken bi yandan da her lokmada pişman oldum, yemeden de dua ettim zararı olmasın diye, inşallah bişey olmaz dimi

bu arada voltaj dünden beri hiç gelmedi heralde, uyumaycam demişti, sonra hiç görmedim ben nerde acaba:44:

hayırlı geceler herkese, hayırlı cumalar

kiz yok korkma ben yiyorum salam sucuk falan, iyice pistikten sonra bisey olmaz Allahin izniyle...

umarım bir sorun olmaz.

Canım iyi yapmışsın başlamakla vücudun esnemesi çok önemli. Dikkat et yeteri kadar ısınmadan ve gevşemeden başlama.

Bişeycik olmaz canımcım. İçinden gelmiş ye, yemeyip biyerin mi şişsin İçine iki de yumurta kırsaydın kızz
Yalnız baharatlı olması rahatsız edebilir.
Bende sucuk ve sosis yiyorum çünkü pişiriyorum. Ama salamdan kaçınıyorum, hoş canım istese yasak falan dinlemez yerdim.

günaydın kızlar acura marka aldığım uzaktan ateş ölçer geldi iyi gibi eşimle sürekli birbirimizin ateşini ölçüoz şimdide bebek projeksiyonu gördüm onu almak istiyoum hem müzikli hemde duvara figürler yansıtıo ay dede ayıcık yıldız falan kullanan tecrübeli annelerimiz varmı

Bende uzaktan ateşölçer istiyorum. Bebeği rahatsız etmeden ölçüyorsun ne güzel. Kaç liraya almıştın canım, internette mi?
Projektör güzeldir tabiki hem bebeğin hemde senin zevkine kalmış bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…