canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.bana da akşam arkadaşım kuzenini anlattı,epidural normal yapmış,ben kesinlikle epidural normal düşünmüyorum artık,ki benim eltim de çok sorun yaşadı,bu kızında Allah korusun bebeği ii değilmiş(
hamile pilatesine başladım 5 ana prensip bitti egzersizleri yapıcam şimdide.
hem yapıyorum hemde tedirginim. kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
umarım bir sorun olmaz.
canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.
ıkındığını zannediyomuş ıkınamıyomuş aslında,vakumla çekmişler bebeği,iz çıkmış kafasında geçer o demişler,10 gün bebek hep huzursuzmuş hep dr götürmüşler,bişe yok die geri göndermişler,en sonunda izmirde sanırım bi çocuk hastanesine götürmüşler,o vakumla çekilen yerde kan toplanmış,10 gün boyunca da iltihap yapmış beyin zarı,şimdi yoğun bakımdaymış,Allah sağlık sıhhat versin,arkadaşım yaşasa bile kalıcı hasar kalıcakmış dedi,tabi bu doğum olayı nası bu seviyelere geldi bilemiyorum ama arkadaşın dediğine göre sanırım bebek biraz da yukardaymış,yani dr bişe demedi mi,yoksa kendisi mi çok ısrar etti normal die bilmiyorum,çünkü hamileliğinden beri normal yapıcam die ısrar ediyomuş
eltimde aynısı oldu,4-5 saat sürdü doğumu bebeğin kolunda bi sorun war ama o doğumdan değil sanırım,sinirlerle ilgiliymiş,ama doğumu zor geçmiş,hemen arkasından ikinciye hamile kaldı,onu direk sezeryan yaptırdı
tabi bunun dışında bi sürü sorun çıkmayan örnek de war,inşallah canını sıkmamışımdır,aslında çok düşündüm yazmadan önce,ama o kadar bahsedince anlatmamakta olmazdı,hepimiz için hayırlısı olsun inşalah,bebeklerimize sağlıkla kavuşalım..
ıkındığını zannediyomuş ıkınamıyomuş aslında,vakumla çekmişler bebeği,iz çıkmış kafasında geçer o demişler,10 gün bebek hep huzursuzmuş hep dr götürmüşler,bişe yok die geri göndermişler,en sonunda izmirde sanırım bi çocuk hastanesine götürmüşler,o vakumla çekilen yerde kan toplanmış,10 gün boyunca da iltihap yapmış beyin zarı,şimdi yoğun bakımdaymış,Allah sağlık sıhhat versin,arkadaşım yaşasa bile kalıcı hasar kalıcakmış dedi,tabi bu doğum olayı nası bu seviyelere geldi bilemiyorum ama arkadaşın dediğine göre sanırım bebek biraz da yukardaymış,yani dr bişe demedi mi,yoksa kendisi mi çok ısrar etti normal die bilmiyorum,çünkü hamileliğinden beri normal yapıcam die ısrar ediyomuş
eltimde aynısı oldu,4-5 saat sürdü doğumu bebeğin kolunda bi sorun war ama o doğumdan değil sanırım,sinirlerle ilgiliymiş,ama doğumu zor geçmiş,hemen arkasından ikinciye hamile kaldı,onu direk sezeryan yaptırdı
tabi bunun dışında bi sürü sorun çıkmayan örnek de war,inşallah canını sıkmamışımdır,aslında çok düşündüm yazmadan önce,ama o kadar bahsedince anlatmamakta olmazdı,hepimiz için hayırlısı olsun inşalah,bebeklerimize sağlıkla kavuşalım..
sevindim canım haberlere,bundan sora da bişe çıkmaz inşallah,kuzunuzda bak msj vermiş size,size bi bacak gösteririm alın işte demiş:))merhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi
merhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi
sevindim canım haberlere,bundan sora da bişe çıkmaz inşallah,kuzunuzda bak msj vermiş size,size bi bacak gösteririm alın işte demiş:))
canım benim bak ne güzel büyümüş bebişin,Rabbim onu korusun inşallah hiç kötü düşünme;bak kesin bşy olsa dr mutlaka söylerdi(
41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın inşallah yavrunu;sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
maşallah tatlım sende fıstık gibi görünüyorsun,senin göbüş benimkinden bile küçük görünüyor
dudağınız uçuklayacak demiş bide töbe töbe
merhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi
hmm bak asansörlü değildi bunlar sanırım.. ama yere çok yakın yatak kısmı.. bu fotolar çizim olduğu için orjinal halinde daha belirgin gözleniyor herşey.. gittiğimde bu konuyu da sorarım teşekkür ederim öneri ve uyarı için :)
bu arada bak sizin oda kare.. bizimki dikdörtgen olduğu için olmuyo hiçbişey :)) kare olaydı keşke diye söylenip duruyoruz eşimle.. artık 2 yıl daha idare edeceğiz.. sonrasında evi de değiştiririz inşallah..
ohh maşallah göbişine de bebişine de..
inşallah bakalım.. bu hafta netleştirmem lazım ki ailemin yanına gidicem ay sonunda.. ocak sonuna dek orda olucam.. geldiğimde bi temizlik hoop eşyalar gelir mis gibi oda hazırlanmış olur şubatın ilk haftasında.. sonra da eşyalar yıkandı yerleşti eksikler tamamlandı derken mart gelir.. ki benim doktor 10 marttan sonra bebek gelebilir dedi.. off off nasıl heyecanlanıyorum belli değil
hmmm pek çok şey istiyon sen yaw
bu modeli hiç mağazada gidip inceledin mi? bana çok kaba duruyor gibi gelmişti..
ben quinny'e takmış durumdayım.. ama 2.000 tl ona bütçe ayırcak durumda değilim.. ama aklımda hep onda kalacak gibi.. bak bi ara gidip yerinde tüm modelleri inceleyim ben yaa..
birde bende sinir oluyorum o ne fiyatlar öyle yaa.. sanki dersin ki motorlu araç alıyoruz..
canım yatağın fiyatı 1.100 tl idi.. ama liste fiyatları bunlar.. pazarlık etme şansımız var.. ben iki kapaklı çok büyük olmayan bir dolap istiyorum, onu da ekleyip bana 2.000tlye verse ben razıyım.. çok gezdim.. çok uçmuş durumda fiyatlar.. aslında meltem mobilyada bir yatak beğendim ama 1.800 tl sadece yatak.. ve onlarda dolap seçeneği yok, 3 kapaklı büyük dolapları var. burda zevkime göre tasarım ürünler yapılabiliyor.. birde adam mimar, odanızın ölçülerini getirin ben çizer tasarlarım dedi.. bu hafta sonu gidicez işte bakalım..
sen nerde oturuyodun? Ankara yakın mı oluyo size :))
çok üzüldüm bebek ve annesi için canım yaaa, inşallah hiçbir sorun kalmaz düzelir durumu, vakum olayı çok zorda kalınırsa yapılıyo, zararı var çünkü, ne stres ne endişeler yaşıyoruz şu 9 ay boyunca, sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah, kolayca doğururuz inşalllahıkındığını zannediyomuş ıkınamıyomuş aslında,vakumla çekmişler bebeği,iz çıkmış kafasında geçer o demişler,10 gün bebek hep huzursuzmuş hep dr götürmüşler,bişe yok die geri göndermişler,en sonunda izmirde sanırım bi çocuk hastanesine götürmüşler,o vakumla çekilen yerde kan toplanmış,10 gün boyunca da iltihap yapmış beyin zarı,şimdi yoğun bakımdaymış,Allah sağlık sıhhat versin,arkadaşım yaşasa bile kalıcı hasar kalıcakmış dedi,tabi bu doğum olayı nası bu seviyelere geldi bilemiyorum ama arkadaşın dediğine göre sanırım bebek biraz da yukardaymış,yani dr bişe demedi mi,yoksa kendisi mi çok ısrar etti normal die bilmiyorum,çünkü hamileliğinden beri normal yapıcam die ısrar ediyomuş
kızlar ben bu akşam bişey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum
doktor ilk haftalarda bu şarküteri ürünlerini yasaklamıştı, çiğ et, tavuk balık hiçbirine dokunmayacsın demişti,
bayadır canım sucuk çekiyodu, yemiyodum, bebeğe geçiyomuş ya toksoplazma riski varmış yaa bu sucuklarda,
bu akşam dayanamadım, yedim biraz,
ilk 3 ayda yasak oluyo dedi geçen birileri,
bu yasak ilk 3 ay için mi geçerli yoksa hamilelik boyunca mı biliyo musunuz?
iyice pişirdim, kupkuru oldu zavallı sucuklar zaten, bi yandan yemenin hazzını yaşarken bi yandan da her lokmada pişman oldum, yemeden de dua ettim zararı olmasın diye, inşallah bişey olmaz dimi
bu arada voltaj dünden beri hiç gelmedi heralde, uyumaycam demişti, sonra hiç görmedim ben nerde acaba:44:
hayırlı geceler herkese, hayırlı cumalar
hamile pilatesine başladım 5 ana prensip bitti egzersizleri yapıcam şimdide.
hem yapıyorum hemde tedirginim. kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
umarım bir sorun olmaz.
kızlar ben bu akşam bişey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum
doktor ilk haftalarda bu şarküteri ürünlerini yasaklamıştı, çiğ et, tavuk balık hiçbirine dokunmayacsın demişti,
bayadır canım sucuk çekiyodu, yemiyodum, bebeğe geçiyomuş ya toksoplazma riski varmış yaa bu sucuklarda,
bu akşam dayanamadım, yedim biraz,
ilk 3 ayda yasak oluyo dedi geçen birileri,
bu yasak ilk 3 ay için mi geçerli yoksa hamilelik boyunca mı biliyo musunuz?
iyice pişirdim, kupkuru oldu zavallı sucuklar zaten, bi yandan yemenin hazzını yaşarken bi yandan da her lokmada pişman oldum, yemeden de dua ettim zararı olmasın diye, inşallah bişey olmaz dimi
günaydın kızlar acura marka aldığım uzaktan ateş ölçer geldi iyi gibi eşimle sürekli birbirimizin ateşini ölçüoz şimdide bebek projeksiyonu gördüm onu almak istiyoum hem müzikli hemde duvara figürler yansıtıo ay dede ayıcık yıldız falan kullanan tecrübeli annelerimiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?