Bende uzaktan ateşölçer istiyorum. Bebeği rahatsız etmeden ölçüyorsun ne güzel. Kaç liraya almıştın canım, internette mi?
Projektör güzeldir tabiki hem bebeğin hemde senin zevkine kalmış bişey.
offff bugün içim daraldı benim
4 ay önce doğum yapan bir arkadaş vardı.
önce normal doğum demiş dr
sonra bebek dönmemiş sezeryan olmuş
ama sancısı başlar başlamaz hastaneye gitmiş
sakın hemen sancı başlayınca hastaneye gitmeyin diyor
neden dedim gelen parmaklayıp gitti demez mi
bir doktor geliyormuş, bir ebe parmaklayıp gidiyor diyor
nasıl yani dedim öyle işte diyor
offf mezoooo napçaz biz
:) ben sizin gibi fit değildim tombik anneyim ben
günaydın kızlar acura marka aldığım uzaktan ateş ölçer geldi iyi gibi eşimle sürekli birbirimizin ateşini ölçüoz şimdide bebek projeksiyonu gördüm onu almak istiyoum hem müzikli hemde duvara figürler yansıtıo ay dede ayıcık yıldız falan kullanan tecrübeli annelerimiz varmı
canım maşallah göbüşinede bebeşinede bencede çok fazla birşey görünmüyor gibi
merhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi
günaydın kızlar,
dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem
günaydın kızlar,
dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem
günaydın kızlar
dün hastaneye gittik bebişimin doktor kontrolünü yaptırdık kalbine bakıldı kalpteki beyaz lekeyi pediyatri kardiyoloji uzmanı da gördü kalp atışına, ritmine, kan akışına baktı hepsi iyi durumda dedi... Yetişkinlerden farklı olarak bebeklerde böyle durumlar olabiliyormuş bebeğe zararı olmaz dedi bu durum 32. haftaya kadar geçebilir yada doğumdan sonra geçebilir geçmezse de bebeğe zararı olacak durum değildir dedi içim ehh biraz rahatladı ama bebiş doğunca da kontrol ettireceğim yawrumu kontrol ettirmezsen aklımda şüphe kalır....
kiz yok korkma ben yiyorum salam sucuk falan, iyice pistikten sonra bisey olmaz Allahin izniyle...
Canım iyi yapmışsın başlamakla vücudun esnemeasi çok önemli. Dikkat et yeteri kadar ısınmadan ve gevşemeden başlama.
Bişeycik olmaz canımcım. İçinden gelmiş ye, yemeyip biyerin mi şişsinİçine iki de yumurta kırsaydın kızz
Yalnız baharatlı olması rahatsız edebilir.
Bende sucuk ve sosis yiyorum çünkü pişiriyorum. Ama salamdan kaçınıyorum, hoş canım istese yasak falan dinlemez yerdim.
yarını bile beklemeden bugün gidebiliyosan git canım. aklına takılıp duracak çünkü iyice bi sor öğren bakalım pek bilindik bişey değil galiba.
içini ferah tut canım.. bebek iyi demiş işte.. korkulacak bir sey olsaydı eğer ya da risk yüksek gözükseydi zaten uyarırdı hekim seni.. yine de huzursuz olacaksan bugünden ara sor istersen doktoruna.. fit gacı seniiiisıkma canını[/QUOTE
valla bilmyorum ki kızlar kendi doktorum aslında raporu maille de gönderebilirsin demişti ama ben yarın bi uğramayı düşünüyorum, gerçi yapıcak bişe yok dedi adam zaten bi de ben bi kere yüksek çıkınca hep ölçüyodum hep normal aslında tansiyonum, ama şimdi pimpirik olunca nolur bilemiyorum, 2 taraflı da olabilirdi senin tek taraflı dedi, adam da nerden gördü, belki başka bi yere gitsem görmiycekti valla, bayağı ünlü bi adam, benim doktor hiç böle bişe sölememişti, yüksek voltaja da bi sorcam bakalım gelsin de
saolun kızlar
canım 25.haftaya girmişsin, naptın okulda nöbetten düşmüşsündür heralde.
günaydınn şekerlerimmm hayırlı cumalar herkese daha hiç bişi okumadım önce göbişimi ve en sevdiğim tulumumuzu göstereceğimmm =)))
Eki Görüntüle 576459
sabah ki göbüşüm kocaman olmuş demi =))
Eki Görüntüle 576460
bunlarda tulumumuzun resmisi ayaklarına bayılıyorum kulakları varr=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?