2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

mezo bi bilse ne yapacağını.. ama bu parmaklama olayını herkes anlatıyo zaten.. birkaç kişi söyledi. sancıyı evde çek sona doğru git diye. ama ben ne bilicem başını sonunu. inşallah Voltajın duası gibi olur :)) giderim kafası çıkmıştır zaten
şekerim ben doktorla anlaştım bi aksilik olmazsa uyutacak beni alacak.. bi uyanıcam kızım gelmiş

:) ben sizin gibi fit değildim tombik anneyim ben

vitamin kız dövücem sizi ha. şişkoyum diyen bi foto koyuyo benm sinirlerim zıplıyo. ben neyimmmmm o zamannn hepinize gıcıkkkııımmmm şu an hıhhh

hımmm projeksiyon ilgi çekici olabilir.. bebişler hareketli renkli ne varsa bayılıyorlar zaten

Eki Görüntüle 576166 kızlar dudak koruyucularınızı sürün uçuklamasın
canım maşallah göbüşinede bebeşinede bencede çok fazla birşey görünmüyor gibihem bu kadar çok takılmayın ya içinizde en çok kiloyu ben ve mergen aldık ama ikimizde çok takılmıyoruz sağlıklı olsunlar yeterki doğumdan sonra veririz kilolarııııı

gözün aydın canımmm kikosu da boyuda gayet iyi çıkmış sağlıkla kuıcağına lamayı nasip etsin inşallah allahhh

Günaydın annişler ve bebişler

Hayırlı,dualı,sağlıklı,bereketli Cumalar ...

günaydın kızlar....
cumanız mübarek olsun. bugün kontrole gideceğiz bizde çok heyecanlıyım. bu kez başka bir doktor inşallah bu kez kafalarımız uyarda devam ederiz artık. şunun şurasında doğuma ne kaldı. benim daha doktorum yok yahu... eşim giderken liste hazırlada gidince sormayı unutmayalım dedi. o kadar rahat adamın canına bile tak etti.

günaydın kızlar,

dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem

yarını bile beklemeden bugün gidebiliyosan git canım. aklına takılıp duracak çünkü iyice bi sor öğren bakalım pek bilindik bişey değil galiba.

içini ferah tut canım.. bebek iyi demiş işte.. korkulacak bir sey olsaydı eğer ya da risk yüksek gözükseydi zaten uyarırdı hekim seni.. yine de huzursuz olacaksan bugünden ara sor istersen doktoruna.. fit gacı seniiii sıkma canını

günaydın kızlar
dün hastaneye gittik bebişimin doktor kontrolünü yaptırdık kalbine bakıldı kalpteki beyaz lekeyi pediyatri kardiyoloji uzmanı da gördü kalp atışına, ritmine, kan akışına baktı hepsi iyi durumda dedi... Yetişkinlerden farklı olarak bebeklerde böyle durumlar olabiliyormuş bebeğe zararı olmaz dedi bu durum 32. haftaya kadar geçebilir yada doğumdan sonra geçebilir geçmezse de bebeğe zararı olacak durum değildir dedi içim ehh biraz rahatladı ama bebiş doğunca da kontrol ettireceğim yawrumu kontrol ettirmezsen aklımda şüphe kalır....

sağlığının yerinde olmasına sevindim canım sonrası da güzel olacak.. kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun inşallah

günaydınn şekerlerimmm hayırlı cumalar herkese daha hiç bişi okumadım önce göbişimi ve en sevdiğim tulumumuzu göstereceğimmm =)))

sabah ki göbüşüm kocaman olmuş demi =))

bunlarda tulumumuzun resmisi ayaklarına bayılıyorum kulakları varr=)

kiz yok korkma ben yiyorum salam sucuk falan, iyice pistikten sonra bisey olmaz Allahin izniyle...

normalde çok da canımın çektiği bişey değildir, kocişim hastayken canı çekti almıştım, dolapta duruyodu ama bikaç haftadır her dolabı açtığımda görüyorum, direndim direndim netten de baktık niye yasak ediyolar diye, okuyunca korkmuştum vazgeçmiştim, inşallah olmaz afiyetle yedim valla

kırdım kırdım 2 yumurta, ohh mis gibi
sosisli yumurta da çok severim ama almiyorum onu, sucuğa dayanamadım,
vicdanımı susturmam lazım, ama çok canım çekti valllaaa bakkkkk

yarını bile beklemeden bugün gidebiliyosan git canım. aklına takılıp duracak çünkü iyice bi sor öğren bakalım pek bilindik bişey değil galiba.

canım 25.haftaya girmişsin, naptın okulda nöbetten düşmüşsündür heralde.

tatlım ben zaten uzun zamandır tutmuyorum sağolsun idare ve arkadaşlar bu konuda çok anlayışlılar.. ben ilk 3 ayı zor geçirmiştim, o zamandan sonra bir daha beni yazmadılar

tuluma bayıldımmm göbeğine gıcık oldummmm olmayan göbeğini koyma bi daha egocummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…