2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bende çok heyecanlıyım :) Nisan Annesi olucam bende allah izin veririse :)

ama Ankarada doktor konusunda yardımcı olurmusunuz .

alırsın canım ya. bende geçenlerde bi seminere gelmiştim Urfa'ya. Mozaik te ikinci katta bir oyuncakçı vardı. orda çok güzel ana kucakları var elektronik. cok beğenmiştim.

inş.cnm önemli bişe yoktur:)

merhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar. tüm hamişlerimiz ve bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. bizleri onlarla imtihan etmesin rabbim.

dün dr kontrolum vardı. ayrıntılı usg yapıldı. kızımın herşeyi normaldi. ama oğlumun kalbinin çevresinde bi beyazlık olduğunu söyledi.
tıp bilimindeki adını bilmiyorum ama kalpte odak ta diyolar. kreçlenme gibi bişey dedi.
bizi çocuk kardiyoloğuna gönderdi. ayrıntılı bakılsın diye.
çocuk dr u bunun tek başına bişey ifade etmediğini ama yanında başka bulgularada
raslanırsa o zaman ciddi problemlerin olabileceğini söyledi.
ben o zamana kadar iyiydim. ama doktor böyle deyince usg esnasında baygınlık geçirdim.
doktorda korktu. ve devam etmedi. ben nolur devam edelim ben iyiyim dedim ama yoruldun zaten olmaz diyip pazartesiye randevu verdi.

şimdi korku ve endişeyle pazartesiyi bekliyorum. kızlar lütfen bize dua edin herşey normal çıksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım,
dua topiğine bak istersen, 4444 hepsi dağıtılmıştı,eksik var mı bilmiyorum ben

katinammm geçmiş olsun tatlım ya..şimdi nasılsın ? dualar bitti mi bilmiyorum..

sağolun kızlar..
iyi olmaya çalışıyorum..antibiyotik kullanıyorum doktora gittim iki gün yatıs verdi..
sistit denen illet peşimi bırakmadı acı çekiyorum resmen..
gitmişken şeker yüklememi yaptırdım..p.tesi yapılıcaktı normalde ondada bir sorun çıkmadı..
doktor iyi olsanda olmasanda seni bikaç gün sonra görmek istiyorum dedi..yarın tekrar gidicem..
Allahım sağlıktan ayırmasın çok zor ilaç almak..aman kızlar ne olur dkkat edinn kendinize..

geçmiş olsun tatlım Rabbim bebğini de seni de korusun doktoruna görün aklında kalmasın

günaydın kızlar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
sağlığının yerinde olmasına sevindim canım sonrası da güzel olacak.. kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun inşallah
işallah canım sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşalım ama çok yıpranıyor insan bugün çökmüş vaziyetteyim akşam 8 de yattım ama hala yorgun kötü hissediyorum kendimi bugünü atlatayım da yarın dinlenirim

işallah canım doğmadan geçer gider o leke içimiz daha rahat oluruz
canım emzik şeklindede ateş ölçme cihazları var joker diye oyuncak ve bebek mağazası var orada gördüm ama başka yerdede vardır o da çok güzel bişeydi

emzik şeklinde olanlar var ona bakabilirsin

​Günaydınlar, geçmiş olsun öncelikle, acil şifalar diliyorum. laterne ile görüştüm şimdi, ofelyam 123 tane fazla okumuştu, senin 100 duanı onunkilerden bağışlayalım, sen dinlen acele etme eğer istersen, 23 tanesi de haftaya devreder. laterne dışarda o bağışlayacak voltaj gelmezse, ona göre bilgi vereceğim laterneye..

Son düzenleme:

sorma walla ya,Allahtan gelmediğim günün nöbetini geldiğim güne kaydırmıyolar:))

küçük olduğunda zor değil bence,kol altına koycaksın,ama hareketlenince istemeyebilir,ama ateşli olunca bebeklerinde hali olmuyo kıss:))yazık

sanada hayırlı cumalar canım,dualarımız seninle, inşallah bi sorun çıkmaz,sende içini ferah tut canım..

​Günaydın arkadaşlar, hepinizi çok özledim ama ben, yoğunluktan giremiyorum ki Beni unutmayın...

KİMSİN SEN??
canım emzik şeklindede ateş ölçme cihazları var joker diye oyuncak ve bebek mağazası var orada gördüm ama başka yerdede vardır o da çok güzel bişeydi

emzik şeklinde olanlar var ona bakabilirsin

benim yeğenimde wardı emzik şeklinde,emziği sevdiği halde o ateşölçeri atıyodu ağzından,ancak biraz laftan anlamaya başlayınca tutmaya başladı biraz,eşek sıpası:))

cnm çok geçmiş olsun , allah bebeklerine sağlık sıhhat versin, doktora güven, içini ferah tutmaya çalış, stres daha çok etkilyo onları tabi bu da insanı rahatlatmıyo ama işte biz artık ayakta kalmak zorunda olan insanlarız, kendimiz için olmasa da...

selam kızlar nasılsınız??
ben çok iyiyim çok şükür. dün kuzumu gördümmm ayrıntılı bi şekilde her şeyini inceledi doktorumuz şükür bi sorun yok.
2 hafta sonra beyin gelişimine tekrar bakalım dedi eski hasta olduğumdan her şeyini daha ayrıntılı inceliyor sağolsun.
bebeğim 580 gr olmuş maşallah gelişimi normalin üstünde çıktı. eğer böyle devam ederse ilk oğlun gibi iyi bir kiloda doğar dedi. çok mutlu oldum.
inşallah bebeğimi bol bol besleyebilirim Allahın izniyle. 4 boyutlu da gördük kuzumu çoook tatlıydı sıpam benim
profil resmi verdi bize bütün vücudunu inceledik ayakları elleri minicik :))

en kötü kısım 4 kg almışım 1 ayda. doktor bütün kiloyu bir ayda almışsın dikkat et dedi. çok kızmadı allahtan :)) işyerine meyve getiriyorum onu yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum falan dedim. mandalina vs. gibi kolay yenen şeyleri yeme portakal ye soymaya üşenir fazla yemezsin zaten dedi :)) bi de meyve yerine yoğurt götür onu ye dedi. aşırı acıkıyorum hiç doyma hiissim olmuyor son 2 haftadır falan dedim. şekere bakacağız 25 haftalık olunca dedi. inşallah şeker falan çıkmaz.

kasılmalardan da eser yok şükür. neyse ki güzel bi kontrol oldu. 2 hafta sonra da paşamı tekrar göreceğim ehh daha ne olsun :)

bu arada tetanoz aşımın 4. dozunu vuruldum ama çok fena oldu kolum ilk sefer dışında bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum valla. çok zor kaldırıyorum inşallah çabuk geçer.

voltajı bende merak etmeye başladım valla hanipeks müsait olsa da bi arayabilse keşke. inşallah iyidir.

canım çok ama çok geçmiş olsun. içini ferah tut inşallah bişeyciği yoktur kuzunun dualarımızdasınız

sevindim canım iyi geçmesine,bebişe de maşallah,Allah nazardan saklasın..

sağol canım..Allah razı olsun..tamam öyle yapalım Allah kabul etsin..inan insan ne oldugunu bilemiyo..çok üzüldüm duam eksik kaldı diye..o zaman ben şimdiden okumaya başlayayım..dualarım toplansın haftaya okunacaklar için..

kızlar nacizane bir önerim var bence emzik şeklinde almayın ateşölçeri. çünkü her bebek emzik sevmiyor. biz aldık oğlum zaten emziğe düşmandı. bi de uzun sürede ölçtüğü için ağzında zorla tutuyorduk. hani belli bir süre de ölçüyor ya bizde ağzında tutuyoruz damaklar gelişmeye başlayınca emziğin ucunu ısıra ısıra koparmış eşek sıpası.
koltuk altından ölçenlerden vardı o da zor oluyor çocuk çırpınıyor falan tutmak gerekiyor. bizde baktık olmayacak 5-6 aylıkken uzaktan ölçenlerden aldık rahat etttik. 1 sn de ölçüyor alından şakaklardan falan ölçebiliyoruz rahatlıkla.
Allah vermesin bebeklerimiz hasta olmasın tabi tek temennimiz ama sadece hastalık döneminde değil diş döneminde de sık sık kullanmak gerekiyor ateşölçer en önemlisi bence. rahat kullanabileceğiniz bişey almanızı tavsiye ederim.

perilous
suudenaz

canım benim bebeğimde de vardı beyaz leke dün çocuk hastanesine gittim oraya gittim ama benden doğum hastanesinden sevk getir dediler o yüzden sevk alıp tekrar hastaneye gittim. Çocuk hastanesinden pediyatri kardiyaloji bölümüne gidiyorsunuz ve FETAL EKO çekilmesini istiyorsunuz bebeğin kalbinde leke, parlaklık neyse artık görülen onu söyleyince fetal ekoya yönlendiriyorlar aç karna gitmeye gerek yok ben dün saatlerce aç kaldım ultrasonla kalp uzmanı doktor muayene ediyor benim bebeğimde Allaha şükür kötü durum çıkmadı işallah sizlerde de kötü çıkmaz Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

ya ben çok fenayım (((((((

gece ne uyku bildim ne de bişe yiyebildim şu saate kadar mahwoldum yaa

burnum akıyo elimi kaldırcak halim yok mu bi de öksürük başladı mı,hmde boğazım yırtılıyo resmen , migren geliorum diyo

naapsam bilemedim yaaaaa

sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…