kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.
gerçekten anlayışsız idareci çok kötü oluyor. ben ilk çalıştığım okulda o yüzden çok sıkıntı çekmiştim. şimdi çok şükür. Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah. az kaldı canım. şurda 1.5 ay gibi bir süre.. sonra özgürüzzzzzz
iple çekiyorum o zamanın gelmesini.... akşama kadar takılırız burda hazırlıklarımızı yaparız ohh mis :) bugün kontrolüm var herşey yolundaysa yani moralim iyi olursa başlıcam artık bi ucundan zaten, daha bi çöp almadım oğluşuma ya
bende takdir ettim walla..
beni insan hakları haftasına yazmışlar,unutmuştum ben,geçen hafta hastalıktan diş ağrısından gelemedim okula zaten,bide kurulda 5-6 öğretmen war,ben yokken kutlanmamş,bugün biri bana diyo,kutlamamız lazım diye,yuh dedim,sanki ülke çapında tören düzenlenicek,ben olmadan olmuyo heralde,he bide bunu diyen sosyalci ben tek tasçıyım:))düşünün artık
nöbet tutarken görürler ayy canım sen burda fazla gezinme üşütürsün, ay canım sen bağırma çok bebeğine yazık,nası nöbet tutuluyosa..
bide herşeyin doğrusunu bilirler,onu yap şunu yapma bunu yap..
bigün heyyyyttt yeter leeennn diye zıvanadan çıkarıcaklar beni
al işte!!! bizimkilerde aynı... sabır canım sabır
iple çekiyorum o zamanın gelmesini.... akşama kadar takılırız burda hazırlıklarımızı yaparız ohh mis :) bugün kontrolüm var herşey yolundaysa yani moralim iyi olursa başlıcam artık bi ucundan zaten, daha bi çöp almadım oğluşuma ya
bebeğin iyi olmasına sevindim,diğer sorun için çok önemli bişe olsa bence dr daha farklı yaklaşırdı,inşallah önemli bişe değildir..
KOCAMAN KOCAMAN maşallah:))
bende takdir ettim walla..
beni insan hakları haftasına yazmışlar,unutmuştum ben,geçen hafta hastalıktan diş ağrısından gelemedim okula zaten,bide kurulda 5-6 öğretmen war,ben yokken kutlanmamş,bugün biri bana diyo,kutlamamız lazım diye,yuh dedim,sanki ülke çapında tören düzenlenicek,ben olmadan olmuyo heralde,he bide bunu diyen sosyalci ben tek tasçıyım:))düşünün artık
nöbet tutarken görürler ayy canım sen burda fazla gezinme üşütürsün, ay canım sen bağırma çok bebeğine yazık,nası nöbet tutuluyosa..
bide herşeyin doğrusunu bilirler,onu yap şunu yapma bunu yap..
bigün heyyyyttt yeter leeennn diye zıvanadan çıkarıcaklar beni
geçmiş olsun canım,
dua topiğine bak istersen, 4444 hepsi dağıtılmıştı,eksik var mı bilmiyorum ben
katinammm geçmiş olsun tatlım ya..şimdi nasılsın ? dualar bitti mi bilmiyorum..
Günaydın Katinamm, Geçmiş olsun ,Şimdi iyisindir umarım. Senin alanın boş duruyor 100 tane.
geçmiş olsun tatlım Rabbim bebğini de seni de korusun doktoruna görün aklında kalmasıngünaydın kızlar,
dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem
hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
işallah canım sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşalım ama çok yıpranıyor insan bugün çökmüş vaziyetteyim akşam 8 de yattım ama hala yorgun kötü hissediyorum kendimi bugünü atlatayım da yarın dinlenirimsağlığının yerinde olmasına sevindim canımsonrası da güzel olacak.. kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun inşallah
işallah canım doğmadan geçer gider o leke içimiz daha rahat oluruzbende alından ölçenlerden almak istiyorum, diğerleri bebeği rahatsız ediyo, fiyatı çok iyiymiş, ben elektronik eşya satan yerlere bakmıştım, 89 dan başlıyodu, bebiş için inşallah kullanmana gerek kalmaz, hastalanmasın bebişlerimiz
maşallah canım, inşallah dedikleri gibi doğmadan daha geçer, sağlıklı şekilde doğurursun bebişini
bu arada hepinize günaydın kızlar
voltajı bende merak etmeye başladım,inşallah bi sorun yoktur..
bide alından ateşölçer sonucu farklı çıkartıyomuş,bende almayı düşünyordum,ama vazgeçtim galiba....
seni çokkkkkk iyi anlıyorum canım.. hayır sosyalci dururken niye seni beklemişler ki, öğretmen raporluyken işler bekletiliyor mu okulda her zaman !! yapsalarmış kendileri.kaç kişi var orda. kraldan çok kralcı tiplere bitiyorum ben
Bende ateş ölçeri klasik mi alsam dijital mi karar veremedim. Kulaktan zor olur sanırım bebek hareket halinde olur sonuçta o esnada, Alından da ter karışırsa diye düşünmüştüm, Klasik yöntemde zor ...
merhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar. tüm hamişlerimiz ve bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. bizleri onlarla imtihan etmesin rabbim.
dün dr kontrolum vardı. ayrıntılı usg yapıldı. kızımın herşeyi normaldi. ama oğlumun kalbinin çevresinde bi beyazlık olduğunu söyledi.
tıp bilimindeki adını bilmiyorum ama kalpte odak ta diyolar. kreçlenme gibi bişey dedi.
bizi çocuk kardiyoloğuna gönderdi. ayrıntılı bakılsın diye.
çocuk dr u bunun tek başına bişey ifade etmediğini ama yanında başka bulgularada
raslanırsa o zaman ciddi problemlerin olabileceğini söyledi.
ben o zamana kadar iyiydim. ama doktor böyle deyince usg esnasında baygınlık geçirdim.
doktorda korktu. ve devam etmedi. ben nolur devam edelim ben iyiyim dedim ama yoruldun zaten olmaz diyip pazartesiye randevu verdi.
şimdi korku ve endişeyle pazartesiyi bekliyorum. kızlar lütfen bize dua edin herşey normal çıksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
​Günaydın arkadaşlar, hepinizi çok özledim ama ben, yoğunluktan giremiyorum kiBeni unutmayın...
canım emzik şeklindede ateş ölçme cihazları var joker diye oyuncak ve bebek mağazası var orada gördüm ama başka yerdede vardır o da çok güzel bişeydi
emzik şeklinde olanlar var ona bakabilirsin
merhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar. tüm hamişlerimiz ve bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. bizleri onlarla imtihan etmesin rabbim.
dün dr kontrolum vardı. ayrıntılı usg yapıldı. kızımın herşeyi normaldi. ama oğlumun kalbinin çevresinde bi beyazlık olduğunu söyledi.
tıp bilimindeki adını bilmiyorum ama kalpte odak ta diyolar. kreçlenme gibi bişey dedi.
çocuk dr u bunun tek başına bişey ifade etmediğini ama yanında başka bulgularada
ben o zamana kadar iyiydim. ama doktor böyle deyince usg esnasında baygınlık geçirdim.
doktorda korktu. ve devam etmedi. ben nolur devam edelim ben iyiyim dedim ama yoruldun zaten olmaz diyip pazartesiye randevu verdi.
şimdi korku ve endişeyle pazartesiyi bekliyorum. kızlar lütfen bize dua edin herşey normal çıksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
selam kızlar nasılsınız??
ben çok iyiyim çok şükür. dün kuzumu gördümmm ayrıntılı bi şekilde her şeyini inceledi doktorumuz şükür bi sorun yok.
2 hafta sonra beyin gelişimine tekrar bakalım dedi eski hasta olduğumdan her şeyini daha ayrıntılı inceliyor sağolsun.
bebeğim 580 gr olmuş maşallah gelişimi normalin üstünde çıktı. eğer böyle devam ederse ilk oğlun gibi iyi bir kiloda doğar dedi. çok mutlu oldum.
inşallah bebeğimi bol bol besleyebilirim Allahın izniyle. 4 boyutlu da gördük kuzumu çoook tatlıydı sıpam benim
profil resmi verdi bize bütün vücudunu inceledik ayakları elleri minicik :))
en kötü kısım 4 kg almışım 1 ayda. doktor bütün kiloyu bir ayda almışsın dikkat et dedi. çok kızmadı allahtan :)) işyerine meyve getiriyorum onu yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum falan dedim. mandalina vs. gibi kolay yenen şeyleri yeme portakal ye soymaya üşenir fazla yemezsin zaten dedi :)) bi de meyve yerine yoğurt götür onu ye dedi. aşırı acıkıyorum hiç doyma hiissim olmuyor son 2 haftadır falan dedim. şekere bakacağız 25 haftalık olunca dedi. inşallah şeker falan çıkmaz.
kasılmalardan da eser yok şükür. neyse ki güzel bi kontrol oldu. 2 hafta sonra da paşamı tekrar göreceğim ehh daha ne olsun :)
bu arada tetanoz aşımın 4. dozunu vuruldum ama çok fena oldu kolum ilk sefer dışında bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum valla. çok zor kaldırıyorum inşallah çabuk geçer.
voltajı bende merak etmeye başladım valla hanipeks müsait olsa da bi arayabilse keşke. inşallah iyidir.
​Günaydınlar, geçmiş olsun öncelikle, acil şifalar diliyorum. laterne ile görüştüm şimdi, ofelyam 123 tane fazla okumuştu, senin 100 duanı onunkilerden bağışlayalım, sen dinlen acele etme eğer istersen, 23 tanesi de haftaya devreder. laterne dışarda o bağışlayacak voltaj gelmezse, ona göre bilgi vereceğim laterneye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?