2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok geçmiş olsun..
ıhlamur içine bal ekleyip içebilirsiniz..

geçmiş olsun canım. bence de ıhlamur, bal, limon.. doğal şeylerden başka çok seçenek yok (

maşallah kuzuna Allah nazardan korusun tüm bebişlerimizi:)

masallah canimm cok sevindim seninde icin rahatlamistir ne guzel...

maşallah canım biz bebeğinin iyi olduğunu biliyoruk tatlım. seninde içinin rahatlamasına sevindim. sağlıklı günler diliyorum tatlım.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum kuzum iyi görünüyor maşallah ama tabiki amniyosentez yapılmadan kesin birşey söylemiyor doktor haklıda zaten hiç bir doktor kesin birşey söyleyemez bebeğimin kalbindeki parklaklık içinde beni hiçbir yere yönlendirmedi çünkü önemli olmadığını söyledi zaten doktorum riskli gebelik uzmanı doktoruma güvendim ha ne olursa olsun amniyosentez yaptırmadığım için içimde hep bir kuşku olacak ta ki kuzum doğana onu kucağıma alana dek ama amniyosentezde yaptırmak istemiyorum hadi bebeğim down sendromlu çıkarsa ben o zor kararı veremem yapamam kuzuma kıyamam artık gerisi Allah'ın takdiri eğer O isterse down sendromlu olsada o bebek her şekilde dünyaya gelir
burada okumuştu eylül-ekim annelerinden biriydi sanırım tam hatırlayamadımda 2li,3lü testi detaylı ultrasonu normalmiş herhangi bir risk görülmemiş bebeği doğmuş ilk doktor kontrolünde doktor kendisine hiç kimsenin bebekle ilgili birşey söyleyip söylemediğini sormuş annemiz yok diyince doktor bebeğin boynunun kısa olduğunu kesin tanı için genetik test yapılması gerektiğini söylemiş ve malesef bebek down sendromlu çıkmış yani demem o ki Allah isterse o bebek herşekilde dünyaya gelir bende kuzumun iyi olduğunu düşünüyorum hayırlısı kesin durumu kızım doğduğunda öğreneceğim ama ne olursa olsun o benim bebeğim benim canımın parçası herşeyim o benim down sendromluda olsa farklı şekilde özürlüde olsa o benim canım ben onun annesiyim ve ona asla kıyamam...

Son düzenleme:
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! YCL2012,LİMONLUPARFE,ERSNİL annelerimize ve onların nazli kuzularına guc ver.onlara kolay doğum nasip eyle.Evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Çektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. bence de ıhlamur, bal, limon.. doğal şeylerden başka çok seçenek yok (

sanırsam cnm doğal yollardan başka seçenek yok..ama bazen antibiotik weriolarmış çok hafif ama .. dr.a sordurdm şimdi naapim gelimmi yoksa ne içim ilaç diye

bi de migrenim tutarsa o fena işte hiçbişe yiyemiorum yaa su bile içemedim

Kızlar selam ,

Bugün detaylı USG miz var.Nedense stres yaptım dua edin bizim için herkeşiyimiz tertemiz çıkar inşallah :)

Kızlar selam ,

Bugün detaylı USG miz var.Nedense stres yaptım dua edin bizim için herkeşiyimiz tertemiz çıkar inşallah :)

canım stres yapma bebeğinin durumu Allah'ın izniyle çok iyidir ben hiç stres yapmadım ama bebeğimi 1 aydır görmediğim ve o an göreceğim için çok heyecan yaptım kızımda kıpır kıpırdı hiç durmadı korkma endişelenme hayırlı haberlerle gel inşallah

çok geçmiş olsun bol C vitamini al ve öksürüğün çok fazla ise sana iki tane tarif verebilirim çok iyi işe yarıyor

1- bal ve toz zençefil sıcak su ile karıştırıp iç ( hem terletiyor hemde boğazı yumuşatıyor )

2- kara turupun içini kabak bigi oyup içine süzme bal koy ve turpun altında bir kaç tane delik aç turpun suyu ile balın süzülenbilmesi için bir - iki gece beklet ve günde 2-3 kaşık şurup niyetine iç süper iyi geliyor ben çok demedim hamile kuzenlerimede yaptık doktora danışarak doğal olduğu için hiç bir sakıncası yok

22 haftalık hamileyim ve çalışıyorum bunu içinde dısarı cıkıp alış veriş yapamaya çok zamanım yok genelde internette bazı siteleri takip ediyor ve oradan alış veriş yapıyorum bugunde prima bebek bezi kampanyası vardı ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım indirimli fiyat aralıklarını az cok biliyorum bugune özel daha fazla indirim yapılmıştı sitede ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım sizde daha erken mi yoksa almalımıyım ?

selam fıstıklar
bugün pek hızlı başladı girip slm veremedim kusura bakmayın
oğluşum hasta onu dr götürdük gelir gelmez dualarımızı bağışlayıp paylaştım (Allah kabul etsin inşallah )
şimdi çıkıyorum hem oğlumu hem eşimi doyurayım daha kahvaltı etmedik (

hepinizi öpüyorum

ballı süt ya da ballı limonlu sıcak su içiorum .. şuan toz zencefili fln bulamam ancak akşam

öksüürük içinde dut şurubu içiorum turp olayınıda 1-2 gece bekleyemem kii çok kötü öksürüyorum

yazan ellerine sağlık tatlım

cnm bez konusunda şunu söyleyebilirim bizde alacaktık kampanya fln oluyo toptan yerlerde kocamın arkadaşının dükkanı wardıda,kocam sormuş alsak koysak kenara diye,alanların çoğu gelip değişim yapmak zorunda kalıyo çnki bebek hemen büyüyo diye

kıyafetlerde öyle hemencecik büyüyo sıpacıklar

Allah sağlık sıhhat wersin cnm bnm geçmişlr olsun

dualarınızıda rabbim kabul etsin inş-ALLAH

hemencecik ye hemen hastalık kaynıo walla vücud dirençsiz düştüğünde hemen yapışıo hastalık ,

MİSAL BEEEEEEN :2:

ŞAFTIM KAYDI YAAAA

kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.

birşey çıkmaz inşallah canım kendi üzüp strese sokma bebeklerin daha çok üzülür yoksa iyi düşün iyi olsunnnn

kızlar hepinize geçmiş olsun allah şifa versin inşallahhhhhh

bir yerlerde okumuştum

paketlerdeki bez sayısı değişmekle beraber ve günde 7-8 bezden bebek bezi hesabı

yenidoğan bir iki paket
2 numara bir iki paket -bazıl bebeler direkt 3 e gecer-
3 numara stoklanabilir
4 numara stoklanabilir-bebeler en çok bunu kullanır

canım göbeğine maşallah minik top yutmuşsun gibi senin ki de
bizimkilerde basket topu yutmuşuz gibi duruyor sizinkinin yanında
tulumada bayıldım güle güle giysin kuzucuğunnnnn

Katinam canım benim çok geçmiş olsun.Bu illet enfeksiyon gelince kolay gitmiyor,insanı uğraştıyor...Geçen sana yazdığım karnıbahar kürünü deneme fırsatın oldumu?Belki şifa olur,faydasını görürsün hayatım.
Suudenaz canım bütün dualarım kuzuuklarınla...Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Laterne
oğluşuna acil şifalar,geçmiş olsun canım.
Ofelyam duayla canım,sendende hayırlı güzel haberler bekliyoruz inş.

Voltaj nerelerdesin canım,seni çok merak etmekteyiz :26:İnşallah iyisindir ve hersey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…