2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.

evde kendini yapacaksın?? eğer öyleyse aman dikkat et...

Canım iyi yapmışsın başlamakla vücudun esnemesi çok önemli. Dikkat et yeteri kadar ısınmadan ve gevşemeden başlama.

temmuz canım kendim evde başladım. daha öncede 2 yıl pilates yapmıştım. bırakınca çok kötü oldum. sırt ağrım, boyun ağrım hamilelikle birlikte daha da arttı.
kendimi çok yormadım, ebru şallının yaptığı sayıda yapmadım. o 8 kez yapıyorsa ben 5 kez yaptım. sadece sırt, kol, kalça ve pelvik egzersizlerini yaptım. bugün kendimi daha zinde hissediyorum.sadece kalçalarımda biraz ağrı var. oğlumda nefes alıp vermeden sonra bir hareketlendi ki anlatamam. sabah ezanında bile tekmeyi yiyordum.

nemu canım çok fazla gerinmeden yapmaya çalıştım belki zamanla daha fazla esneme hareketi de yaparım.bi de kaburgayı kapatmayı bile yapamadım korkumdan. sen kaburga kapatmayı yapıyor musun? yani karnını içeri çekip kaburganı aşağıya doğru itiyor musun?

maşallah canım biz bebeğinin iyi olduğunu biliyoruk tatlım. seninde içinin rahatlamasına sevindim. sağlıklı günler diliyorum tatlım.

bende alından ölçenlerden almak istiyorum, diğerleri bebeği rahatsız ediyo, fiyatı çok iyiymiş, ben elektronik eşya satan yerlere bakmıştım, 89 dan başlıyodu, bebiş için inşallah kullanmana gerek kalmaz, hastalanmasın bebişlerimiz

ewt cnm netten aldım 59 tl

maşallah ofelyam
inşallah hiç bi sorun yaşamadan vaktinde gelir bebişin
maşallah canım, inşallah dedikleri gibi doğmadan daha geçer, sağlıklı şekilde doğurursun bebişini

ben başlarda daha kötü durumdaydım Voltajın telkinleriyle toparladım. benden fazla korkan kimse yoktur heralde ama ne kadar korkarsam korkayım kaderimizde ne varsa onu göreceğiz.. dua edip giricem.. hayırlısı..

göbüşüne büyümüş demeye dilim varmıyo çünkü hala ayva kıvamında :) dar albise tarzı bişeyler giyince çok çıkıyo, öğleye doğru ben bi hazırlanayımda ekleyeyim bi resim...
tatlım ben zaten uzun zamandır tutmuyorum sağolsun idare ve arkadaşlar bu konuda çok anlayışlılar.. ben ilk 3 ayı zor geçirmiştim, o zamandan sonra bir daha beni yazmadılar
idareyi ve arkadaşlarını tebrik ettim canım, nerde öyle anlayışşş. daha dün sınıf defterini almaya öğrenci gönderdim diye müd. yrd ile takıştık. 2kat yukarı sınıfıma çıktım nefes nefese bi baktım defteri unutmuşum, gönderdim bi öğrenci öğretmenin kendi gelsin demiş. indim aşağıya yüzüne bile bakmadan nerde yazıyo bu kural, bi kere unutmuşum ne olur öğrenci alsa dedim. yok hocam öğrenciye defter vermem dedi. aldım defteri çıktım. bi yerlerinden kural uydurmakla meşgul bizimkiler nerde anlayış

amin inş cnm eğer düşünürseniz iyi yani şimdilik hemen ölçüo zaten süper fiyatıda uygun geldi nırmalde mağazalarda pahalı buda nette indirime girmiş ondan yani

kız egomego maşallahın var
bizim gibi öncesinde göbüşülü olan hatunlar için senin bu göbek varya nimet yani

tuluma da bayıldım, kadifeler çok işe yarıyomuş, kulaklarını ısısrırım ben o sıpanın

gerçekten anlayışsız idareci çok kötü oluyor. ben ilk çalıştığım okulda o yüzden çok sıkıntı çekmiştim. şimdi çok şükür. Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah. az kaldı canım. şurda 1.5 ay gibi bir süre.. sonra özgürüzzzzzz

voltaj voltaj

elma dersem çık, armut dersem yine çık

yımırtalarınla hasta olmadınız inşallah

evet bende çok merak ediyorum Voltajı. hanipeksi rahatsız etmek istemiyom yoksa arayıp sorucam. iki gündür yok Voltajjjım

kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.

bebeğin iyi olmasına sevindim,diğer sorun için çok önemli bişe olsa bence dr daha farklı yaklaşırdı,inşallah önemli bişe değildir..

KOCAMAN KOCAMAN maşallah:))

tatlım ben zaten uzun zamandır tutmuyorum sağolsun idare ve arkadaşlar bu konuda çok anlayışlılar.. ben ilk 3 ayı zor geçirmiştim, o zamandan sonra bir daha beni yazmadılar
bende takdir ettim walla..
beni insan hakları haftasına yazmışlar,unutmuştum ben,geçen hafta hastalıktan diş ağrısından gelemedim okula zaten,bide kurulda 5-6 öğretmen war,ben yokken kutlanmamş,bugün biri bana diyo,kutlamamız lazım diye,yuh dedim,sanki ülke çapında tören düzenlenicek,ben olmadan olmuyo heralde,he bide bunu diyen sosyalci ben tek tasçıyım:))düşünün artık

nöbet tutarken görürler ayy canım sen burda fazla gezinme üşütürsün, ay canım sen bağırma çok bebeğine yazık,nası nöbet tutuluyosa..
bide herşeyin doğrusunu bilirler,onu yap şunu yapma bunu yap..
bigün heyyyyttt yeter leeennn diye zıvanadan çıkarıcaklar beni

bu arada hepinize günaydın kızlar

voltajı bende merak etmeye başladım,inşallah bi sorun yoktur..

bide alından ateşölçer sonucu farklı çıkartıyomuş,bende almayı düşünyordum,ama vazgeçtim galiba....

seni çokkkkkk iyi anlıyorum canım.. hayır sosyalci dururken niye seni beklemişler ki, öğretmen raporluyken işler bekletiliyor mu okulda her zaman !! yapsalarmış kendileri.kaç kişi var orda. kraldan çok kralcı tiplere bitiyorum ben

hepinize günaydınlar hayırlı cumalar inşallah iyisinizdir okuyamadım malaesef dünü de bugünü de fırsat bulunca bakıcam yazıcam çok öptüm.

eeeeee nerde göbüş göremedimmm

Bu tulumlar çok harika oluyor yiyesi geliyor insanın çocuğunu benim oğlanında aslanlı vardı kuyruğu faln vardı yiyordum totosunu hep şimdi bu bebişide yicemmm

Son düzenleme:

Bende ateş ölçeri klasik mi alsam dijital mi karar veremedim. Kulaktan zor olur sanırım bebek hareket halinde olur sonuçta o esnada, Alından da ter karışırsa diye düşünmüştüm, Klasik yöntemde zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…