günaydınn şekerlerimmm hayırlı cumalar herkese daha hiç bişi okumadım önce göbişimi ve en sevdiğim tulumumuzu göstereceğimmm =)))
Eki Görüntüle 576459
sabah ki göbüşüm kocaman olmuş demi =))
Eki Görüntüle 576460
Eki Görüntüle 576461
bunlarda tulumumuzun resmisi ayaklarına bayılıyorum kulakları varr=)
canım bi anlatsana ne olmuş, bende epidural normal doğum düşünüyorum.
evde kendini yapacaksın?? eğer öyleyse aman dikkat et...
Canım iyi yapmışsın başlamakla vücudun esnemesi çok önemli. Dikkat et yeteri kadar ısınmadan ve gevşemeden başlama.
maşallah canımmerhaba kızlar beklenen gün bugündü... bugün dr randevumuz vardı gittik detaylı ultrason ile bakıldı bebeğimin herşeyine dr geçen muyenede en az 2 belirti görürsek amniyosentez yaparız demişti o muayenede bacak boyu 1 hafta gerideydi çok şükür bu defa 2 hafta ilerideydi kuzumun bacak boyu ama bebeğimin kalbinde bir parlaklık görüldü dr tek başına bu birşey ifade etmez dedi önemli bir urum değil dedi onun haricinde herşey iyiydi isterseniz ben amniyosentez yaparım ama şu an önermiyorum dedi yani kısacası bizim amniyosentez defteri kapandı kısmet artık bebeğim sağlıklı doğar inşallah bu arada kuzumun maşallahı vardı 491 gr 28 cm idi
mezo bi bilse ne yapacağını.. ama bu parmaklama olayını herkes anlatıyo zaten.. birkaç kişi söyledi. sancıyı evde çek sona doğru git diye. ama ben ne bilicem başını sonunu. inşallah Voltajın duası gibi olur :)) giderim kafası çıkmıştır zaten
şekerim ben doktorla anlaştım bi aksilik olmazsa uyutacak beni alacak.. bi uyanıcam kızım gelmiş
canım ben hiç doğum hikayesi dinlemiyordum, herkesin doğumu kendine sende öyle olmuş diye bendede öyle bişey olacak değil deyip kestirip atıyordum.nettede okumuyordum.
ama dün ilk defa dinledim veoldum. çatır çatır normal yapıcam diyordum ama şimdi yusuf yusufum canım.
günaydın kızlar acura marka aldığım uzaktan ateş ölçer geldi iyi gibi eşimle sürekli birbirimizin ateşini ölçüoz şimdide bebek projeksiyonu gördüm onu almak istiyoum hem müzikli hemde duvara figürler yansıtıo ay dede ayıcık yıldız falan kullanan tecrübeli annelerimiz varmı
ewt cnm netten aldım 59 tl
günaydın kızlar,
dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem
maşallah canım, inşallah dedikleri gibi doğmadan daha geçer, sağlıklı şekilde doğurursun bebişinigünaydın kızlar
dün hastaneye gittik bebişimin doktor kontrolünü yaptırdık kalbine bakıldı kalpteki beyaz lekeyi pediyatri kardiyoloji uzmanı da gördü kalp atışına, ritmine, kan akışına baktı hepsi iyi durumda dedi... Yetişkinlerden farklı olarak bebeklerde böyle durumlar olabiliyormuş bebeğe zararı olmaz dedi bu durum 32. haftaya kadar geçebilir yada doğumdan sonra geçebilir geçmezse de bebeğe zararı olacak durum değildir dedi içim ehh biraz rahatladı ama bebiş doğunca da kontrol ettireceğim yawrumu kontrol ettirmezsen aklımda şüphe kalır....
canım ben hiç doğum hikayesi dinlemiyordum, herkesin doğumu kendine sende öyle olmuş diye bendede öyle bişey olacak değil deyip kestirip atıyordum.nettede okumuyordum.ama dün ilk defa dinledim veoldum. çatır çatır normal yapıcam diyordum ama şimdi yusuf yusufum canım.
idareyi ve arkadaşlarını tebrik ettim canım, nerde öyle anlayışşş. daha dün sınıf defterini almaya öğrenci gönderdim diye müd. yrd ile takıştık. 2kat yukarı sınıfıma çıktım nefes nefese bi baktım defteri unutmuşum, gönderdim bi öğrenci öğretmenin kendi gelsin demiş. indim aşağıya yüzüne bile bakmadan nerde yazıyo bu kural, bi kere unutmuşum ne olur öğrenci alsa dedim. yok hocam öğrenciye defter vermem dedi. aldım defteri çıktım. bi yerlerinden kural uydurmakla meşgul bizimkiler nerde anlayıştatlım ben zaten uzun zamandır tutmuyorum sağolsun idare ve arkadaşlar bu konuda çok anlayışlılar.. ben ilk 3 ayı zor geçirmiştim, o zamandan sonra bir daha beni yazmadılar
bende alından ölçenlerden almak istiyorum, diğerleri bebeği rahatsız ediyo, fiyatı çok iyiymiş, ben elektronik eşya satan yerlere bakmıştım, 89 dan başlıyodu, bebiş için inşallah kullanmana gerek kalmaz, hastalanmasın bebişlerimiz
maşallah ofelyam
inşallah hiç bi sorun yaşamadan vaktinde gelir bebişin
maşallah canım, inşallah dedikleri gibi doğmadan daha geçer, sağlıklı şekilde doğurursun bebişini
günaydınn şekerlerimmm hayırlı cumalar herkese daha hiç bişi okumadım önce göbişimi ve en sevdiğim tulumumuzu göstereceğimmm =)))
Eki Görüntüle 576459
Eki Görüntüle 576460
Eki Görüntüle 576461
idareyi ve arkadaşlarını tebrik ettim canım, nerde öyle anlayışşş. daha dün sınıf defterini almaya öğrenci gönderdim diye müd. yrd ile takıştık. 2kat yukarı sınıfıma çıktım nefes nefese bi baktım defteri unutmuşum, gönderdim bi öğrenci öğretmenin kendi gelsin demiş. indim aşağıya yüzüne bile bakmadan nerde yazıyo bu kural, bi kere unutmuşum ne olur öğrenci alsa dedim. yok hocam öğrenciye defter vermem dedi. aldım defteri çıktım. bi yerlerinden kural uydurmakla meşgul bizimkiler nerde anlayış
voltaj voltaj
elma dersem çık, armut dersem yine çık
yımırtalarınla hasta olmadınız inşallah
bebeğin iyi olmasına sevindim,diğer sorun için çok önemli bişe olsa bence dr daha farklı yaklaşırdı,inşallah önemli bişe değildir..günaydın kızlar,
dün detaylı ultrasonum vardı, çok şükür bebek herşey iyi, yalnız sol uterde notch görüldü, tek taraflı ilerde preklamsi ve fetal gelişme geriliği sebebiyle gözlem altında tutulmalı diye not almış,
sordum yani ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülebilir , takip edilecek ama senin yapabileceğin hiç bişe yok dedi, az tuzlu yesem falan dedim, yok alakası yok dedi, olmayabilir de bakılıcak , kendi doktorun takip eder dedi, plesanta da biraz aşağıdaydı, o da yukarı çıkmış, theramysin kullanmıştım ya, bişe olmaz ondan dedi, ama işte böle bişe var, yine de çok şükür , şimdilik bebek iyi ama, ilerde öle bi sorun olursa bebek gelişmezse falan erken alabiliyolarmış, anneye zararı varmış falan, ona canım sıkıldı, belki yarın kendi doktoruma gidicem
Eki Görüntüle 576459
Eki Görüntüle 576460
Eki Görüntüle 576461
bende takdir ettim walla..tatlım ben zaten uzun zamandır tutmuyorum sağolsun idare ve arkadaşlar bu konuda çok anlayışlılar.. ben ilk 3 ayı zor geçirmiştim, o zamandan sonra bir daha beni yazmadılar
bende takdir ettim walla..
beni insan hakları haftasına yazmışlar,unutmuştum ben,geçen hafta hastalıktan diş ağrısından gelemedim okula zaten,bide kurulda 5-6 öğretmen war,ben yokken kutlanmamş,bugün biri bana diyo,kutlamamız lazım diye,yuh dedim,sanki ülke çapında tören düzenlenicek,ben olmadan olmuyo heralde,he bide bunu diyen sosyalci ben tek tasçıyım:))düşünün artık
nöbet tutarken görürler ayy canım sen burda fazla gezinme üşütürsün, ay canım sen bağırma çok bebeğine yazık,nası nöbet tutuluyosa..
bide herşeyin doğrusunu bilirler,onu yap şunu yapma bunu yap..
bigün heyyyyttt yeter leeennn diye zıvanadan çıkarıcaklar beni
Eki Görüntüle 576459
Eki Görüntüle 576460
Eki Görüntüle 576461
geçmiş olsun canım,kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.
kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.
bu arada hepinize günaydın kızlar
voltajı bende merak etmeye başladım,inşallah bi sorun yoktur..
bide alından ateşölçer sonucu farklı çıkartıyomuş,bende almayı düşünyordum,ama vazgeçtim galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?