2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canımm,karnındaki bebeğinin dünyalar güzeli kiymetli annesi,
Gecmis olsun bizler bile okurken çok korktuk seni düşünemiyorum ama Allah'ın izniyle iyi olacaksın düşük tehlikesi geçirdiğim ilk haftalar çok forumlarda gezdim bu olayı yaşayanlarla çok karşılaştım hepsi bebislerini sağlıklı kucaklarına almalarından bahsediyorlardı sonunda, senin de öyle olacak inşallah stres yapma üzülme, bizdik yeğenimizi içeride üzme olur mu annesi
.dua et bol bol bizim dualarımız da seninle ve bizdigimizla

sipsezancım benim mide bulantım çok yoğun oldu bu haftaya kadar.
Bu hafta çok daha iyiyim.Hatta mide bulantım yok bebeğime bir şey mi oldu diye bile düşünmüştüm.(allah korusun)
Kendi kendime nazar değdirdiğim tekrar mide bulantıları çekdiğimde oldu.Bugun sadece bir kere çıkardım.
Zamanla dahada azalıcak inşallah.

sen nasılsa çalışmıyorsun bir tane çocuğa neden bakamıcaksın ki bu kadar korkacak ne var en önemli zaman 40 gün onda da kayınvaliden bakarım diyor bence sen fazla abartıyorsun kendi çocuğuna kendin bak otur evinde alışırsın yapamıcak bişey yok hem bir sürü masraflar olacak doğuma kadar hastanesi, eşyaları, doğum parası emlakçıya komisyon parasıyla bebek eşyalarını yatağını falan alırsın. ben çalışıyorum ben bile bu kadar korkmuyorum çalışınca daha zor bazen uykusuz yorgun işe gidiyorsun sinirler yıpranıyor ama ben öyle 40 gün yanımda başımda kaynana olcak annem olcak dayanamam yanlızlığı sakinliği severim yine sen beni yanlış anlama fikir olarak yazdım sadece

Kız sen eli maşalı mısın azıcık ne :)))
Bence de haklisin bu konuda bende çalışmıyorum ve annemle kayınvalideme en fazla lohusa döneminde ihtiyac duyarım
Bebeğimle yalnız kalmak isterim onunla hep ilgileneyim, bebegim de huzurlu olsun kucaktan kucaga fazla ziplamasin öteki türlü çalışırım zaten

inşallah canım ya.... benim de bir kaç gündür iyiydi ama dünden beri çok kötüyüm de ne yapacağımı şaşırdım yine :2: bir an evvel geçse de şu günler rahatlasak...

azıcık eli maşalılık olabilir ama yok kırmak istemem hiç birinizi kendimden biliyorum biri a dese ağlıyorum sadece kendine güvensin istedim böyle güzel bir site var yapamadığı şeyi bilemediğini burdan yazar herkes yardımcı olur annesini arar kayınvalidesini arar kendi bilir yine benim ki sadece fikir ahh keşke bende evde olsaydım da çocuğumu kendi istediğim gibi büyütseydim ama imkanlar el vermez ev kira ee bebişe de güzel bir hayat sunmak için el mecbur çalışıcaz belki de ondan biraz çıkıştım ama ne olur beni yanlış anlama huysuz melek :)

kızlar hani hep derler ya bebek nasibiyle gelir diye böyle hayatında değişiklikler olan varmı

benim var canım. ben tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim. opudan 4 gün önce eşimi işten attı patronu ( onunla beraber 7 kişiyi daha gönderdi.)
iş başvurusu yapıyoruz ama ne arayan var ne soran.
adamın birde diş ameliyatı çıktı. ekstra 2 bin lira. daha diş yapımı parası yok bunun içinde
evim kira :)
medet ya Allah

trajı komik desek tam isabet olur sanırım..Hakkınızda hayırlısı olsun..iş olur muhakkak..
benim eski patronumda evlenen bir arkadası (erkek) düğün dönüşü işten çıkardı dangalak patron..
kimsenin kimseye acıdıgı yok valla..Allah bebişlerimizin rızkını bol bol vericektir..hayırlı ugulu bi iş çıkar merak etme..
sağlıcakla büyüt miniklerini..

slm kızlar cherryfe sanada gecmiş olsun canım inşallah bebişin sağlıkla sana sıkı sıkı tutunur.bugün bende ikili testim için gittim bebişim kocaman olmuş ellerini oynatıyordu.mesane mide falan her yerini tek tek gösterdi sağlıklı bi sıkıntısı yok dedi doktorumuz çok şükür.kanımızıda verdik 5 gün sonra cıkacakmış hayırlı sonuçlar cıkar inşallah.birde 1 ay sonra 4 boyutlu usg için randevu aldık detaylı bakılıyormuş ve cd veriyorlarmış.merakla 1 ay sonrayı bekliyorum.sizlerde ne haberler var kızlar???

Hadi maşallah cinsiyet belli olmadı mı ?
Ben bugün hastayim usuttum dün gece , ilaç da içemem aman kızlar dikkat edin siz artık tek kisi değiliz ve hamilelikte hastalık çok zordur eminim mümkünse kimseyle öpusmeyin usutmemeye çalışın öyle ilaç iciyim geçsin yok çünkü

Kötü bir zamana denk gelmiş ya çok zor ama bebekler daha anne karnında Nisan'da gelecek nasipler bebislerle beraber inşallah :) tek yumurta mı çift yumurta mı ikizler,teyzemin ikizleri 31 Mart'ta doğdu biri kız biri erkek 15yasindalar hep kedi köpek gibiler ama küçükken ben erkek olana kızdım diye kız olan bana elindeki oyuncağı fırlatmıştı hiç unutmam ki onlara bende baktığım için çok severlerdi hatta ben ayağımda sallayim diye ellerinde yastıklar sirAya girerlerdi öyle güzel oluyor ki ikizler :)

cinsiyet için 3. ay erken dedi zaten 4. aydan itibaren söylüyorlarmış tabi bebiş gösterirse

selam kızlar, dün yaşadığım kabusu anlatayım size, dün en yoğun saatlerde oldukça şiddetli bi şekilde düştüm popomun üstüne, o anki korkuyu şoku anlatamam size, kendi canımın ağrısı umrumda diil, bebeğime bişe oldu diye ödüm patladı, kimse de gelip kaldırmadı zaten, o kadar kişiyle ilgileniyorum iş yerimde, onların işini yapıyorum biri geçmiş olsun bile demedi, başımda bekliyolar hala işimi bitiriyim die, neyse, ben de kalktım devam ettim
sonra doktorumu aradım, kananam yok ama çok korkuyorum dedim, yüz üstü düşmeler daha tehlikelidir, hem de gebelik küçük sakin ol ama gel hemen bakalım kalp atışlarını duyalım dedi, yetişemem ki dedim imkansız, burda olmasam da çağır gelirim dedi, yok dedim o zmn madem basit bişe kim varsa nöbetçi baktırıırm ,
indim servbisten hemen bindim taksiye ama nası ağlıyorum, taksici bile eksik para aldı, adamcağız yazık korktu:)girdim hastaneye berbat haldeyim, dedim hakan bey burda mı, evet dediler aman ne sevindim, ama içerde hastası varmış, ben ağlıyorum sürekli kadıncağız yazık asistanını çağırömaya çalışıyo falan saolsun çoık uğraştı. İçerdeki kadın çıkar çıkmaz içeri girdim, doktor beni görür görmez; ne oldu dedi, ultrasona girdin mi yooookk dedim e bu halde olunca girdin de sonucu kötü sandım dedi, gel hemen bakalım dedi, ve işte o an,bi kere daha benim oldu dünyalar, bi kere daha kalp atışını duydum ama sanki ilk kez duydum,
Allahım çok büyük , çok Şükürler olsun bebeğim ordaydı:)hem de büyümüş 2.75 olmuş boyu, ultrasıonu ilk açtığımda oynuyodu bile dedi:)O anı anlatamam herhalde
kanaman olursa ara dedi, ama içerde de bişe görünmüyo dedi, bugün biraz kasık ağrın olabilir , minoset al, bol su iç, dinlen dedi, çok şükür iyiyim
paylaşmak istedim siiznle, Allah hepimizin miniklerini korusun, ama o çok büyük bunu bi kez daha anladım, dün bebeğimi kaybedebilirdim, allah korudu, hepimizi ve miniklerimizi korusun:)

geçmiş olsun canım allah korumuş verilmiş sadakan varmışallahım hepimizi korusun

Çok gecmis olsun canım bende düşmekten çok korkuyorum Allah korumuş o is dünyasındaki insanimsi arkadaslara da ne diyeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…