2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çok gecmis olsun canım bende düşmekten çok korkuyorum Allah korumuş o is dünyasındaki insanimsi arkadaslara da ne diyeceğimi bilemedim

KORKMA cnm işte korktukça başına mı geliyo nedir bilemedim, ben okulda çalışıyorum zaten her an koşuşturan çocuklar falan zaten korkuyorumn, Allah koruyo demekki, o insanımsı arkadaşlar ve veliler de aynı zamanda

çok çok geçmiş olsun canım stres yapmamaya rahat olmaya çalış inş geçecektir

Ne diyim her insan hassas değil bu konularda maalesef, kimisi inanmıyor bile ağrılarına sızılarına naz olarak adlandiriyor onlar bile beni uzuyorken senin bu yaşadığın sey seni ne kadar üzmüştür tahmin ediyorum yanii insan olsalar bırak hamileyi normal biri bile düşse koşar yardım edersin neyse Allah bildigi gib yapsın onları , bizim bebisimizi de korusun

inşallah evet nisan 23 olarak gözüküyor ama ikizler genelde 37. hafta ve altında doğarlarmış.
sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.
Rabbim yarattığı kulunun rızkını da verir. o konuda şüphem yok ama imtihandan geçiyoruz.
bize düşen hayırlı bir iş için dua etmek.
ikizlerim çift yumurta ikizleri. zaten 2 yumurtam döllendi. yaşımdan dolayı
ikisi de transfer edildi. elhamdülillah bugünümüze.
Allah hepimizin hamileliklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçirmeyi nasip etsin.
yavrularımıza eksiksiz (eli ayağı düzgün, akı ve ruh sağlığı yerinde ) olarak dünyaya gelmeyi nasip etsin.
hayırlı bereketli imanlı bir ömür nasip etsin inşallah.

ikizler birbirini dışarıya karşı savunurlarmış. seninki de o misal olmuş.
büyüyünce bütün çocuklar kedi köpek gibi oluyor.
ay inşallah bizimkiler sakin huzurlu ve mutlu olurlar inşallah

inşallah evet nisan 23 olarak gözüküyor ama ikizler genelde 37. hafta ve altında doğarlarmış.
sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.
Rabbim yarattığı kulunun rızkını da verir. o konuda şüphem yok ama imtihandan geçiyoruz.
bize düşen hayırlı bir iş için dua etmek.
ikizlerim çift yumurta ikizleri. zaten 2 yumurtam döllendi. yaşımdan dolayı
ikisi de transfer edildi. elhamdülillah bugünümüze.
Allah hepimizin hamileliklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçirmeyi nasip etsin.
yavrularımıza eksiksiz (eli ayağı düzgün, akıl ve ruh sağlığı yerinde ) olarak dünyaya gelmeyi nasip etsin.
hayırlı bereketli imanlı bir ömür nasip etsin inşallah.

ikizler birbirini dışarıya karşı savunurlarmış. seninki de o misal olmuş.
büyüyünce bütün çocuklar kedi köpek gibi oluyor.
ay inşallah bizimkiler sakin huzurlu ve mutlu olurlar inşallah

canım çok geçmiş olsun. Allah seni ve yavrunu korusun inşallah. öğretmensin sanırım.
maalesef ben de öğretmenim. o duyarsız öğretmen camiasını çok iyi bilirim.
ayıdan post veli milletinden dost olmaz.
bizim camia
sende olanı deve yapıp haset eden, başına olumsuz bir şey geldiğinde bırak yardım etmeyi geçmiş
olsun bile demeyi çok gören güruh.
ben şuan rapor aldım. okula gitmiyorum. kurban bayramına kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
sonrası Allah kerim bakalım.

geçen sene arlık ayında 1.5 aylık hamileydim. rahatsızlanmama rağmen aman çocuklar öğretmensiz kalmasın
aman idareciler zor duruma düşmesin diye ne kendimi ne de bebeğimi düşünmeden çalışmaya devam ettim.
sonra zorba bir müdür yardımcısı tarafından girmek zorunda olmadığım bir derse girmem konusunda tehdit yedim.
eşim kendisiyle konuşmak istedi aynı kabalık ona da yapıldı. yetmedi eşimin telefonuna o müdür yardımcısı kendi eşinin
telefonundan mesaj atmış. mesaj ama ne mesaj.
senin karını yatağından aldırmayana diye başlayan hakaret içeren, ölümle tehdit eden bir mesaj.
o zaman bu mesaj yüzünden öyle büyük stres yaşadımki
bu arada bebeğimi kaybettim. savcılığa suç duyurusnda bulunduk. ben görevlendirme istedim başka bir okulda çalıştım
ama olan bana ve bebeğime oldu. şimdi kendisi kalp krizi geçirdi. felçli ve bilinci kapalı bir şekilde hastanede yatıyor.

şimdi tüp bebekle ikizlere hamileyim. Allah bütün hamile annelere ve bana evlatlarımızı bağışlasın ( amin )

slm kızlar.
şuan çok kötü bi durumdayım.
bugün dr gittik. ve dr kalp atışları duyulmuyor dedi.gelişim zayıf dedi.
3 eylülde gittiğimizde 6hafta 2günlük.5.7mm cıktı.
bugün gittiğimizde 6hafta 4gün 7.9mm dedi. ve gelişim geç kalp atışı duyulmuyor dedi.
bir hafta bekleyelim belki kalp atışı olur olmazsa kürtaj yapmak zorundayız dedi. dünyam başıma yıkıldı
eşimle kafamız karıştığı için birde profösöre gidelim dedik o ne söyleyecek diye.
prof. 7+3 12mm dedi.
birgün içinde 2 ayrı dr da bir embriyonun boyu bukadar oynar mı yaa????
prof kesin alınması gerek dedi.
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam kazan gibi oldu.

Selam kızlar
10.haftamdayım süper bi hamilelik geçirirken hiç mide bulantısı halsizlik okken aksine daha dinçken dun ufakta olsa kanamam oldu üç dört damla şeklinde şimdi kahverengiye döndü azaldı .doktoruma danıştım biraz bekle istirahat et devam ederse gel dedi .bütün formu takip edemedim başına gelen var mı umarım yoktur kimsenin tabi

Cok gecmis olsun tatlım cok üzüldüm. Sıkma canını. Basımıza ne gelirse Allah'tan. Veren de o alan da. Sağlıklı olmayan bir bebeği vücut bile atıyor, dua edip bekleyeceğiz.

Ruzgarozgecim bak lütfen canını sıkma bana da aynı şeyler dendi bebeğim 7 haftalıkken 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu ben bebeğimin kalp atışını 10. haftada duydum 6-7 hafta daha ne ki..
bir-iki hafta bekle moralini bozma lütfen hayırlısını iste..

Cherryfe ve ofelyam cok cok gecmis olsun kızlar. Simdi nasılsınız?

Canim ben hastanedeyim bu gecede. kanamanin bitmesini bekliyoruz.

yarin cikiyorum insallah bi aksilik olmazsa...

Kanamasi olan arkadaslar hic korkmayin ancak dr. unuza muayene olun kesinlikle.

Ben cok ciddi kanamayla yattim. gecmis sayfalatda var. Rabbim yasauacak derse
bebegim yasayacak insallah. Bizim elimizden dua geliyor. Hastanede gozetim altindayiz en azindan

Herkese sifa saglik olsun.Hayirlisi olsun...

Merhaba öncelikle, benim de 7. haftamda olmuştu aynı sekilde ben salya sumuk aglayarak doktorumu aradım. Progestan verdi vajinal kullanacaksın haftasonu yatacaksin kalkmayacaksin dedi. 2 gün yattım ve birdaha leke bile olmadı. Bence stres yapma geçecektir ins.

Gununuz aydin, Cumaniz mubarek olsun guzel anneler..

Gecmisi okumak takatini kendimde bulamadim canlar.. İkili taramasini yaptiranlara iyi sonuclar diliyorum.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Kanamasi olan arkadaslarim yatip bol bol dinlenin.. Tehlikeli bir surec.. Bol bol dua edip Rabbime siginin.. Herseyin en hayirlisini diliyorum.. Sakin moral bozmayin.. Hersey cok guzel olacak,simsiki tutunsun minikler bizlere insallah..

arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ne olur isyan edip yaradanı gücendirme verende alanda o emin ol böle olmasında bile bi hayır vardır o bizden herşeyi daha iyi bilir sen bol bol dua et allahım hayırlısı ne ise onu ver bebeğim ve benim için diye

Tekrardan gecmis olsun tatlım. Dua ediyorum en kısa sürede herkes şifa bulsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…