Çok gecmis olsun canım bende düşmekten çok korkuyorum Allah korumuş o is dünyasındaki insanimsi arkadaslara da ne diyeceğimi bilemedim
Canımm,karnındaki bebeğinin dünyalar güzeli kiymetli annesi,
Gecmis olsun bizler bile okurken çok korktuk seni düşünemiyorum ama Allah'ın izniyle iyi olacaksın düşük tehlikesi geçirdiğim ilk haftalar çok forumlarda gezdim bu olayı yaşayanlarla çok karşılaştım hepsi bebislerini sağlıklı kucaklarına almalarından bahsediyorlardı sonunda, senin de öyle olacak inşallah stres yapma üzülme, bizdik yeğenimizi içeride üzme olur mu annesi
.dua et bol bol bizim dualarımız da seninle ve bizdigimizla
KORKMA cnm işte korktukça başına mı geliyo nedir bilemedim, ben okulda çalışıyorum zaten her an koşuşturan çocuklar falan zaten korkuyorumn, Allah koruyo demekki, o insanımsı arkadaşlar ve veliler de aynı zamanda
Kötü bir zamana denk gelmiş ya çok zor ama bebekler daha anne karnında Nisan'da gelecek nasipler bebislerle beraber inşallah :) tek yumurta mı çift yumurta mı ikizler,teyzemin ikizleri 31 Mart'ta doğdu biri kız biri erkek 15yasindalar hep kedi köpek gibiler ama küçükken ben erkek olana kızdım diye kız olan bana elindeki oyuncağı fırlatmıştı hiç unutmam ki onlara bende baktığım için çok severlerdi hatta ben ayağımda sallayim diye ellerinde yastıklar sirAya girerlerdi öyle güzel oluyor ki ikizler :)
Kötü bir zamana denk gelmiş ya çok zor ama bebekler daha anne karnında Nisan'da gelecek nasipler bebislerle beraber inşallah :) tek yumurta mı çift yumurta mı ikizler,teyzemin ikizleri 31 Mart'ta doğdu biri kız biri erkek 15yasindalar hep kedi köpek gibiler ama küçükken ben erkek olana kızdım diye kız olan bana elindeki oyuncağı fırlatmıştı hiç unutmam ki onlara bende baktığım için çok severlerdi hatta ben ayağımda sallayim diye ellerinde yastıklar sirAya girerlerdi öyle güzel oluyor ki ikizler :)
KORKMA cnm işte korktukça başına mı geliyo nedir bilemedim, ben okulda çalışıyorum zaten her an koşuşturan çocuklar falan zaten korkuyorumn, Allah koruyo demekki, o insanımsı arkadaşlar ve veliler de aynı zamanda
slm kızlar.
şuan çok kötü bi durumdayım.
bugün dr gittik. ve dr kalp atışları duyulmuyor dedi.gelişim zayıf dedi.
3 eylülde gittiğimizde 6hafta 2günlük.5.7mm cıktı.
bugün gittiğimizde 6hafta 4gün 7.9mm dedi. ve gelişim geç kalp atışı duyulmuyor dedi.
bir hafta bekleyelim belki kalp atışı olur olmazsa kürtaj yapmak zorundayız dedi. dünyam başıma yıkıldı
eşimle kafamız karıştığı için birde profösöre gidelim dedik o ne söyleyecek diye.
prof. 7+3 12mm dedi.
birgün içinde 2 ayrı dr da bir embriyonun boyu bukadar oynar mı yaa????
prof kesin alınması gerek dedi.
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam kazan gibi oldu.
Cherryfe ve ofelyam cok cok gecmis olsun kızlar. Simdi nasılsınız?
slm kızlar.
şuan çok kötü bi durumdayım.
bugün dr gittik. ve dr kalp atışları duyulmuyor dedi.gelişim zayıf dedi.
3 eylülde gittiğimizde 6hafta 2günlük.5.7mm cıktı.
bugün gittiğimizde 6hafta 4gün 7.9mm dedi. ve gelişim geç kalp atışı duyulmuyor dedi.
bir hafta bekleyelim belki kalp atışı olur olmazsa kürtaj yapmak zorundayız dedi. dünyam başıma yıkıldı
eşimle kafamız karıştığı için birde profösöre gidelim dedik o ne söyleyecek diye.
prof. 7+3 12mm dedi.
birgün içinde 2 ayrı dr da bir embriyonun boyu bukadar oynar mı yaa????
prof kesin alınması gerek dedi.
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam kazan gibi oldu.
Canim ben hastanedeyim bu gecede. kanamanin bitmesini bekliyoruz.
yarin cikiyorum insallah bi aksilik olmazsa...
Kanamasi olan arkadaslar hic korkmayin ancak dr. unuza muayene olun kesinlikle.
Ben cok ciddi kanamayla yattim. gecmis sayfalatda var. Rabbim yasauacak derse
bebegim yasayacak insallah. Bizim elimizden dua geliyor. Hastanede gozetim altindayiz en azindan
Herkese sifa saglik olsun.Hayirlisi olsun...
Gunaydinlar guzeller guzeli anneler. Hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?