2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hayırlı cumalar hepimize.bugün başhekimimle konuşucam bakalım yerimi değiştirecek mi yada nereye verecek:18: rüzgarözge dua et canım inşallah hayırlısıile bebeğinin kalbiatar.sakın isyan etme herşey allahtan.dualarımız bebeğinle.

günaydın kızlar bi kaç gündür belimde ağrı var böyle yattığım zaman sizdede varmı acaba

günaydın canım benim belim orta hat değilde sanki yanlarım ağrıyor sanırım taş düşürüyorum diyorum ikidebir özellikle sol kısım uyandırıyor sızısından geceleri.seninde öyle mi yoksa bel agrıları için daha çook erken dönemdeyiz

yok benim nildiğin belim ağrıyor yatınca bencede çok erken şimdiden başlarsa 9 ay da ooooooo

Merhabalar.Bende nisan annesi olucam inş. ilk bebeğimiz forumu sık sık okuyordum ama anca üye olup aranıza katıldım.Bursa hamileleri hangi doktorları tercih etti çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar.Bende nisan annesi olucam inş. ilk bebeğimiz forumu sık sık okuyordum ama anca üye olup aranıza katıldım.Bursa hamileleri hangi doktorları tercih etti çok merak ediyorum.

kızlar bugun çok güzel bi haber aldım ablamda hamile anneme çifte torun geliyor hemde bugun ablamın doğum gunuydu doğum günü hediyesi geldi

Hoşgeldin aramıza. Tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun inşş.

kızlar bugun çok güzel bi haber aldım ablamda hamile anneme çifte torun geliyor hemde bugun ablamın doğum gunuydu doğum günü hediyesi geldi

ayyyyyyyyyyy ne güzel bir haber bu :) çifte torun ne şans, kuzenler de yaşıt olacak beraber çok güzel şeyler paylaşabilecekler.

hoşgeldin canım aramıza, bende bursa hamilesiyim, ilk medicalpark hast.de Bahar Hanıma gitmiştim pek memnun kalmadım, değiştirdim şimdi Sena Hanıma gidiyorum muaynehanesinex sen nereye gidiyorsun

Canım benim hiç bozma moralini.
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Bende ilk üç muayenede kalp atışlarını duyamamış endişenlenmişdim.
Sonraki muayenede duydum.Bol bol dua et içini ferah tut.
Ben inanıyorum ki duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
İki doktorunda farklı sonuçlar vermesi beni şaşırttı.
Kendinede bebişinede zaman ver.Dinlen,düzenli beslen.
Dualarımız seninle.

Canım benim kıyamam.O korkuyu bilirim.
Çok ama çok geçmiş olsun.Allahım bebişlerimizi korusun.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Çok sevindim senin adına canım benim.Maşallah bebişine.
Darısı bizim başımıza inşallah.

inşallah canım ya.... benim de bir kaç gündür iyiydi ama dünden beri çok kötüyüm de ne yapacağımı şaşırdım yine :2: bir an evvel geçse de şu günler rahatlasak...

Aramızda bir gün var canım.
Banada arada yoğun oluyor ama geçecek inşallah.
İlk zamanlardaki gibi değilim şükür.
Allahım yardımcımız olsun.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun.

İnşallah herşey yoluna girer bir hafta sonra iyilik haberlerini almak nasip olur...

Canım geçmiş olsun.Sadece yemek yemek ve wc için ayağa kalk,yat,bol bol su iç,kan sulandırıcı kullanıyorsan direkt kes.

Merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim canım Ne güzel bebişine yaşıt arkadaş geliyor.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah

günaydın güzeller
bugün dışarıda olucam,çıkmadan günaydın diyeyim dedim hepinize..yine ben dönene kadar muhabbetin dibine vurursunuz siz,ne güzel
inşallah hep güzel şeylerden bahsedersiniz ve bebişlerimizden sağlık haberlerini paylaşırsınız ( amin )
hepinizi kocaman öpüyorum,muhabbetiniz bol olsun

Canım benim,iyi olmana çok ama çok sevindim.
Bol bol dinlen kendini hiç yorma.
Nisan annesi olmak böyle işde bebişlerimiz inatçı olucak :)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Canım bendede olmuştu.
Yanılmıyorsam 6. haftamdaydım.
Doktorum eski adet kanaması demişti.
Progestan verdi onu kullandım.
Çok şükür bebekle ilgili değildi.
Sende dinlen kendini yorma.
Umarım bir sorun yaşamazsın.Allahım yardımcın olsun.

Ben dün akşam çok şükür 170 defa ayetel kürsi duasını okudum hanımlar.
cherryfe için niyet edip başladım.Sonunda hepimiz için dua ettim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Birbirimizi dularımızdan eksik etmeyelim.aynı şeyleri düşünüyor,ayrı korkuları aynı sevinçleri paylaşıyoruz.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…