günaydın kızlar bi kaç gündür belimde ağrı var böyle yattığım zaman sizdede varmı acaba
günaydın canım benim belim orta hat değilde sanki yanlarım ağrıyor sanırım taş düşürüyorum diyorum ikidebirözellikle sol kısım uyandırıyor sızısından geceleri.seninde öyle mi yoksa bel agrıları için daha çook erken dönemdeyiz
Merhabalar.Bende nisan annesi olucam inş. ilk bebeğimiz forumu sık sık okuyordum ama anca üye olup aranıza katıldım.Bursa hamileleri hangi doktorları tercih etti çok merak ediyorum.
Merhabalar.Bende nisan annesi olucam inş. ilk bebeğimiz forumu sık sık okuyordum ama anca üye olup aranıza katıldım.Bursa hamileleri hangi doktorları tercih etti çok merak ediyorum.
kızlar bugun çok güzel bi haber aldım ablamda hamile anneme çifte torun geliyor hemde bugun ablamın doğum gunuydu doğum günü hediyesi geldi
kızlar bugun çok güzel bi haber aldım ablamda hamile anneme çifte torun geliyor hemde bugun ablamın doğum gunuydu doğum günü hediyesi geldi
aaa ne güzel :)) annen hangi torunu seveceğini şaşıracak, nasıl mutlu olmuştur kim bilir :)
hoşgeldin canım aramıza, bende bursa hamilesiyim, ilk medicalpark hast.de Bahar Hanıma gitmiştim pek memnun kalmadım, değiştirdim şimdi Sena Hanıma gidiyorum muaynehanesinex sen nereye gidiyorsunMerhabalar.Bende nisan annesi olucam inş. ilk bebeğimiz forumu sık sık okuyordum ama anca üye olup aranıza katıldım.Bursa hamileleri hangi doktorları tercih etti çok merak ediyorum.
slm kızlar.
şuan çok kötü bi durumdayım.
bugün dr gittik. ve dr kalp atışları duyulmuyor dedi.gelişim zayıf dedi.
3 eylülde gittiğimizde 6hafta 2günlük.5.7mm cıktı.
bugün gittiğimizde 6hafta 4gün 7.9mm dedi. ve gelişim geç kalp atışı duyulmuyor dedi.
bir hafta bekleyelim belki kalp atışı olur olmazsa kürtaj yapmak zorundayız dedi. dünyam başıma yıkıldı
eşimle kafamız karıştığı için birde profösöre gidelim dedik o ne söyleyecek diye.
prof. 7+3 12mm dedi.
birgün içinde 2 ayrı dr da bir embriyonun boyu bukadar oynar mı yaa????
prof kesin alınması gerek dedi.
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam kazan gibi oldu.
selam kızlar, dün yaşadığım kabusu anlatayım size, dün en yoğun saatlerde oldukça şiddetli bi şekilde düştüm popomun üstüne, o anki korkuyu şoku anlatamam size, kendi canımın ağrısı umrumda diil, bebeğime bişe oldu diye ödüm patladı, kimse de gelip kaldırmadı zaten, o kadar kişiyle ilgileniyorum iş yerimde, onların işini yapıyorum biri geçmiş olsun bile demedi, başımda bekliyolar hala işimi bitiriyim die, neyse, ben de kalktım devam ettim
sonra doktorumu aradım, kananam yok ama çok korkuyorum dedim, yüz üstü düşmeler daha tehlikelidir, hem de gebelik küçük sakin ol ama gel hemen bakalım kalp atışlarını duyalım dedi, yetişemem ki dedim imkansız, burda olmasam da çağır gelirim dedi, yok dedim o zmn madem basit bişe kim varsa nöbetçi baktırıırm ,
indim servbisten hemen bindim taksiye ama nası ağlıyorum, taksici bile eksik para aldı, adamcağız yazık korktu:)girdim hastaneye berbat haldeyim, dedim hakan bey burda mı, evet dediler aman ne sevindim, ama içerde hastası varmış, ben ağlıyorum sürekli kadıncağız yazık asistanını çağırömaya çalışıyo falan saolsun çoık uğraştı. İçerdeki kadın çıkar çıkmaz içeri girdim, doktor beni görür görmez; ne oldu dedi, ultrasona girdin mi yooookk dedim e bu halde olunca girdin de sonucu kötü sandım dedi, gel hemen bakalım dedi, ve işte o an,bi kere daha benim oldu dünyalar, bi kere daha kalp atışını duydum ama sanki ilk kez duydum,
Allahım çok büyük , çok Şükürler olsun bebeğim ordaydı:)hem de büyümüş 2.75 olmuş boyu, ultrasıonu ilk açtığımda oynuyodu bile dedi:)O anı anlatamam herhalde
kanaman olursa ara dedi, ama içerde de bişe görünmüyo dedi, bugün biraz kasık ağrın olabilir , minoset al, bol su iç, dinlen dedi, çok şükür iyiyim
paylaşmak istedim siiznle, Allah hepimizin miniklerini korusun, ama o çok büyük bunu bi kez daha anladım, dün bebeğimi kaybedebilirdim, allah korudu, hepimizi ve miniklerimizi korusun:)
slm kızlar cherryfe sanada gecmiş olsun canım inşallah bebişin sağlıkla sana sıkı sıkı tutunur.bugün bende ikili testim için gittim bebişim kocaman olmuş ellerini oynatıyordu.mesane mide falan her yerini tek tek gösterdi sağlıklı bi sıkıntısı yok dedi doktorumuz çok şükür.kanımızıda verdik 5 gün sonra cıkacakmış hayırlı sonuçlar cıkar inşallah.birde 1 ay sonra 4 boyutlu usg için randevu aldık detaylı bakılıyormuş ve cd veriyorlarmış.merakla 1 ay sonrayı bekliyorum.sizlerde ne haberler var kızlar???
inşallah canım ya.... benim de bir kaç gündür iyiydi ama dünden beri çok kötüyüm de ne yapacağımı şaşırdım yine :2: bir an evvel geçse de şu günler rahatlasak...
slm kızlar.
şuan çok kötü bi durumdayım.
bugün dr gittik. ve dr kalp atışları duyulmuyor dedi.gelişim zayıf dedi.
3 eylülde gittiğimizde 6hafta 2günlük.5.7mm cıktı.
bugün gittiğimizde 6hafta 4gün 7.9mm dedi. ve gelişim geç kalp atışı duyulmuyor dedi.
bir hafta bekleyelim belki kalp atışı olur olmazsa kürtaj yapmak zorundayız dedi. dünyam başıma yıkıldı
eşimle kafamız karıştığı için birde profösöre gidelim dedik o ne söyleyecek diye.
prof. 7+3 12mm dedi.
birgün içinde 2 ayrı dr da bir embriyonun boyu bukadar oynar mı yaa????
prof kesin alınması gerek dedi.
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam kazan gibi oldu.
Selam kızlar
10.haftamdayım süper bi hamilelik geçirirken hiç mide bulantısı halsizlik okken aksine daha dinçken dun ufakta olsa kanamam oldu üç dört damla şeklinde şimdi kahverengiye döndü azaldı .doktoruma danıştım biraz bekle istirahat et devam ederse gel dedi .bütün formu takip edemedim başına gelen var mı umarım yoktur kimsenin tabi
Canim ben hastanedeyim bu gecede. kanamanin bitmesini bekliyoruz.
yarin cikiyorum insallah bi aksilik olmazsa...
Kanamasi olan arkadaslar hic korkmayin ancak dr. unuza muayene olun kesinlikle.
Ben cok ciddi kanamayla yattim. gecmis sayfalatda var. Rabbim yasauacak derse
bebegim yasayacak insallah. Bizim elimizden dua geliyor. Hastanede gozetim altindayiz en azindan
Herkese sifa saglik olsun.Hayirlisi olsun...
Selam kızlar
10.haftamdayım süper bi hamilelik geçirirken hiç mide bulantısı halsizlik okken aksine daha dinçken dun ufakta olsa kanamam oldu üç dört damla şeklinde şimdi kahverengiye döndü azaldı .doktoruma danıştım biraz bekle istirahat et devam ederse gel dedi .bütün formu takip edemedim başına gelen var mı umarım yoktur kimsenin tabi
gunaydınlar ;;
benıde aranıza alın...:):26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?