2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah razı olsun ve kabul etsin inşallah canım,yüreğine sağlık.

Günaydın canım hoşgeldin.

1. trimester dönemin sona ermiş,tebrik ederim,hayırlı,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim

çok teşekkür ederim, bende sıkıntılı gunler gecırdım hamılelıgımın 8.haftasında ufak bır kanama ve düşük riski nedeni ıle 20 gun evde ıstırahat ettım..ama sukurler olsun geçti...bu korku ne demek ıyı bılırım allah yardımcısı olsun hepimizin..ıkılı testımızı yaptırdık sonuç güzel çıktı...

gunaydınlar ;;

benıde aranıza alın...:):26::26::26:

HOŞGELDİN ARAMIZA, TEBRİKLER..

Sana da günaydın. Aman dikkat et dışarılarda..

sanada hayırlı cumarlar mergencim..herkesin cuması mübarek olsun..Rabbim dualarımızı kabul etsin..
cheryfe ve ruzgarozge arkadaşlarım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin en kısa zamanda

cheryfe sağlıkla mutlu bi şekilde taburcu olman dileğiyle canım benim..Yaradana emanet olsun.onlara sağlık sıhhat versin..
özgecim bi arkadasında dediği gibi ALlahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..Bebek içinde senin içinde..bende ilk doktorun gibi biraz beklemenden yanayım..Allah korusun miniğini

Geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım.İnsanı psikolojik olarak çok etkiliyor gercekten...

Maşallah test sonucunuz iyi çıkmış

Allah bebeklerimize iyilik,sağlık versin,korusun inşallah.

Allah razı olsun ve kabul etsin inşallah canım,yüreğine sağlık.

Ne demek canım benim.Her zaman dularıma dahil olacaksınız inşallah.
Okumayı bitirdiğimde duayı çok şükür dedim.Dün söz vermişdim üzerimde yüktü resmen.
Sonrada huzurla uykuya daldım.

selam arkadaşlar..bütün anneler ve bebeişleri iyidir inşallah..
oğlum okula başladı götür getir mide bulantısı derken hiç uğrayamıyorum

sema hastanesine giden var mı aranızda, ya da yakını gitmiş olan..
orda devam edelim diyor eşim.. bakalım inşallah memnun kalırız..

Arkadaşım Allah yardımcınız olsun üzülme Allah bir kapıyı kapatır altın kapılar açılır bize de öyle oldu. Bak göreceksin yakın zamanda çorap söküğü gibi herşey yoluna girecek. Bebk kısmetiyle gelir.

hayırlı olsun annesi...Allah zihin açıklıgı versin..sana da kolaylık versin zor
yarın bende ikili teste gidiyorum kızlar..p.tesi yazarım sonucu inşallah hayırlı güzel haberlerle buluşalım o gün

Ne demek canım benim.Her zaman dularıma dahil olacaksınız inşallah.
Okumayı bitirdiğimde duayı çok şükür dedim.Dün söz vermişdim üzerimde yüktü resmen.
Sonrada huzurla uykuya daldım.

Ne mutlu canım,Allah gönlüne göre versin.

Anne adaylarının Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca devamlı yapabileceği dualar

-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

-Bol bol Yasin okunur.

- Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Amin canım hepimizin inşallah.
Ben not aldım söyledikleri allah razı olsun paylaşımın için.

rüzgarözge arkadaşım çok üzüldüm yeni okudum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HAKKINDA HAIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH. Senin için dua ediyorum.

hoşgeldin canım aramıza, bende bursa hamilesiyim, ilk medicalpark hast.de Bahar Hanıma gitmiştim pek memnun kalmadım, değiştirdim şimdi Sena Hanıma gidiyorum muaynehanesinex sen nereye gidiyorsun

Ben halen doktor seçemedim.İlk Doruğa gittim sevil hanıma ikinci randevuyu evrim hanımdan aldım artı hamile kaldığım gibi bahardan nagihan hanımdan aldım anca ekim ayının başına randevu verdi.bakalım hangisine ısınacam.çok kararsızım.

Bence doktor seçimi çok öenmli.
Hamile kaldığımdan beri arkadaşım kendi doktorunu öneriyordu.
Çok korkuyordu doğumdan,motivasyona çok ihtiyaç duyuyordu.
Doktorundan da çok memnundu.Tabi ben onu dinlemedim.
Eve yakın olsun diye farklı bir tıp merkezine gittim.
Doktor bayan ve nasıl suratsız anlatamam.Kalp atışlarını görüyorum dedi ama dinletmedi mesela.
Sonra bir test söyledi 300 Tlmiş.Testin ne olduğunu bile söylemedi.
Danışmaya yönlendirdi.Anladım ki yanlış doktordayım.
Sonra arkadaşımın dediği doktora gittim.
Kadına bayıldım.Kalp atışlarını dinletti.Sen çok bilinçli bir annesin dedi :)
Sonra bebeğimi görünce hareketlenmiş maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütsün dedi.
Resmen motivasyonum tavan yaptı ve gülümseyerek çıkdım yanından.
Yunus emrede ekin hanıma gidiyorum ben.Çok şükür çok memnunum.

ben şu hamilelik takvimini uygulamak istiyorum hani yazılarımızın altında çıkan kısım varya nasıl yapabilirim.?

slm arkadaşlar yeni gördüm burayı ben ya nisan sonu annesi ya mayıs annesi olcam bilemiyorum ki:) herkese şu mübarek cuma gününde hayırlı hamilelikler diliyorum... rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hepimizin kucağına bebişlerimizi almayı nasip etsin:))) amin...

rüzgarözge , cherryfe çok üzüldüm canlarım allah hep yanınızda olsun bebişlerinizi korusun.
ofelya sana da geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…