gunaydınlar ;;
benıde aranıza alın...:):26::26::26:
Ben dün akşam çok şükür 170 defa ayetel kürsi duasını okudum hanımlar.
cherryfe için niyet edip başladım.Sonunda hepimiz için dua ettim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Birbirimizi dularımızdan eksik etmeyelim.aynı şeyleri düşünüyor,ayrı korkuları aynı sevinçleri paylaşıyoruz.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Günaydın canım hoşgeldin.
1. trimester dönemin sona ermiş,tebrik ederim,hayırlı,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim
gunaydınlar ;;
benıde aranıza alın...:):26::26::26:
günaydın güzeller
bugün dışarıda olucam,çıkmadan günaydın diyeyim dedim hepinize..yine ben dönene kadar muhabbetin dibine vurursunuz siz,ne güzel
inşallah hep güzel şeylerden bahsedersiniz ve bebişlerimizden sağlık haberlerini paylaşırsınız ( amin )
hepinizi kocaman öpüyorum,muhabbetiniz bol olsun
sanada hayırlı cumarlar mergencim..herkesin cuması mübarek olsun..Rabbim dualarımızı kabul etsin..
cheryfe ve ruzgarozge arkadaşlarım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin en kısa zamanda
çok teşekkür ederim, bende sıkıntılı gunler gecırdım hamılelıgımın 8.haftasında ufak bır kanama ve düşük riski nedeni ıle 20 gun evde ıstırahat ettım..ama sukurler olsun geçti...bu korku ne demek ıyı bılırım allah yardımcısı olsun hepimizin..ıkılı testımızı yaptırdık sonuç güzel çıktı...
Allah razı olsun ve kabul etsin inşallah canım,yüreğine sağlık.
benim var canım. ben tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim. opudan 4 gün önce eşimi işten attı patronu ( onunla beraber 7 kişiyi daha gönderdi.)
iş başvurusu yapıyoruz ama ne arayan var ne soran.
adamın birde diş ameliyatı çıktı. ekstra 2 bin lira. daha diş yapımı parası yok bunun içinde
evim kira :)
medet ya Allah
selam arkadaşlar..bütün anneler ve bebeişleri iyidir inşallah..
oğlum okula başladı götür getir mide bulantısı derken hiç uğrayamıyorum
sema hastanesine giden var mı aranızda, ya da yakını gitmiş olan..
orda devam edelim diyor eşim.. bakalım inşallah memnun kalırız..
Ne demek canım benim.Her zaman dularıma dahil olacaksınız inşallah.
Okumayı bitirdiğimde duayı çok şükür dedim.Dün söz vermişdim üzerimde yüktü resmen.
Sonrada huzurla uykuya daldım.
Ne mutlu canım,Allah gönlüne göre versin.
Anne adaylarının Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca devamlı yapabileceği dualar
-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
-Bol bol Yasin okunur.
- Terfice, tüncina hatimleri okunur.
hoşgeldin canım aramıza, bende bursa hamilesiyim, ilk medicalpark hast.de Bahar Hanıma gitmiştim pek memnun kalmadım, değiştirdim şimdi Sena Hanıma gidiyorum muaynehanesinex sen nereye gidiyorsun
Ben halen doktor seçemedim.İlk Doruğa gittim sevil hanıma ikinci randevuyu evrim hanımdan aldım artı hamile kaldığım gibi bahardan nagihan hanımdan aldım anca ekim ayının başına randevu verdi.bakalım hangisine ısınacam.çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?