Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz Mezo senin de bilmediğin yer yok![]()
sınıfın çoğu gösteriye gitmiş, 3 kişi kalmış sınıfta, bulunmaz fırsat muhabbet için
amaa yokk kızlar konuşmuyo, ben şimdi çıkcam zil çalıcak, konuşun emi
bari bi dua okuyun arkamdan, dişçiye giderken içim ferahlasın
akşam girer bakarım neler kaynatmışınız
öptüm hepinizi
şükür ya, bende diyorum ki bu kızlar konuşuyo ama benim nette bi sorun war galiba ben göremiyorum:)
hava fena değil,çok soğuk değil, yağmur yok,kar yok:)
keşke dişçiye gitmek zorunda olmasam da bende gitsem bi n city e, e-bebek war ya orda, oraya bakıcaktık hafta sonu,
hee bide avea lılara indirim war e-bebekte, online alışverişte ama, biz bu hafta sonu bakıcaz, beğenirsem bişeler netten siparişle alırım:)
oooo dişçiii((((
Kaçasım var, çok sıcak iş yeri, çizmeleri çıkardım, hırkayı çıkardım; ama yok
bunaldım
cumaları hiç sevmiyorum;
papatya olsa da fal baksak
![]()
Kaçasım var, çok sıcak iş yeri, çizmeleri çıkardım, hırkayı çıkardım; ama yok
bunaldım
cumaları hiç sevmiyorum;
papatya olsa da fal baksak
![]()
çok komik gülmeyin ama sen dedikten sonra aklıma geldi soyunmak boşuna bunalıyorum burda :)) hamilelik beni benden aldı. önceki günde pantolonu ters giymişim bu hamile pantolonlarında fermuar olmadıgı ıcın anlamadım. öğlen cebıme bırsey koyucam cep kayıp bı baktım arkada. allahtan uzun tunik vardı üzerimde :))) kocam çok güldü anlatınca... ben tam leylayım :))
bende bakıyorum bakıyorum resim paylaştım kimse cevap yazmamış diye sonra resimleri eklediğim sayfayı bulamadım heralde ekleyemedim dedim ki senin yazını gördüm pardon tatlım hemen bilgi veriyorum bozdağda çekildi bu resimler ÖDEMİŞ BOZDAĞ izmire yakın olduğu için biz günü birlik gittik kaydık mangal yaptık döndük ama o bungalowlarda kalınabiliyor ayrıca büyük otelde var kayak tesisinin olduğu yerde yada tesisin biraz aşağısında köy var orada da oteller pansiyon falan gidebilirsen git tavsiye edewrim çok güzel bir yer daha ne resimler oooo eklerim birazdan birazını beni kocamı görürsünüzkız ben sana sormuştum niden cevap vermiyorsun :) o fotosunu koydugun yer neresi dedim ? o bungalowlar bi otele mi ait ayrı bi işletme mi ?? ben bayıldım oraya yaaa( çok gidesim geldi
bi de yanılmıyorsam Outlet te Polo'da bazen yarıdan fazla indirim oluyodu bebek kıyafetlerinde.. ya çok istiyom dokuna dokuna alışveriş yapmayı bende bebeğin herseyını ama herseyını netten aldım. bi yatak kaldı bizim eksiğimiz düşün.. bezlerini bile aldım netten :)) bugünde anne çantası almıştım o geldi bayıldım bayıldım cok güzel. ıyıkı almısım. e bebekten aldım
sabah biri nevresim takımı önermişti bebek için hatırlayan var mı ???
bende bakıyorum bakıyorum resim paylaştım kimse cevap yazmamış diye sonra resimleri eklediğim sayfayı bulamadım heralde ekleyemedim dedim ki senin yazını gördüm pardon tatlım hemen bilgi veriyorum bozdağda çekildi bu resimler ÖDEMİŞ BOZDAĞ izmire yakın olduğu için biz günü birlik gittik kaydık mangal yaptık döndük ama o bungalowlarda kalınabiliyor ayrıca büyük otelde var kayak tesisinin olduğu yerde yada tesisin biraz aşağısında köy var orada da oteller pansiyon falan gidebilirsen git tavsiye edewrim çok güzel bir yer daha ne resimler oooo eklerim birazdan birazını beni kocamı görürsünüz
ayyy anne çantası ne olur paylaş bende bakınıyorum mağazalarda hiç güzel göremedim tamda konunun üzerine düşmedim ama kullanışlı bişey olsun istiyorum foto çek koy hem sayfada hem albümünde paylaş ki sayfadan kaçırırsam albümden bakarım :)
sabah biri nevresim takımı önermişti bebek için hatırlayan var mı ???
kızlar yogunum biraz napıyosunuz bakim..
size biliyomusunuz bilmiyorum
bostancıda avrupanın en büyük bebek mağazası açılıyo..
hello baby 22 aralıkta açılıyo..açılışa özel indirimlerde olucakmıs..bilginiz olsun..ben gidebilirim bulusuruz orda![]()
kızlar yogunum biraz napıyosunuz bakim..
size biliyomusunuz bilmiyorum
bostancıda avrupanın en büyük bebek mağazası açılıyo..
hello baby 22 aralıkta açılıyo..açılışa özel indirimlerde olucakmıs..bilginiz olsun..ben gidebilirim bulusuruz orda![]()