Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Bana da ayran çok iyi geliyor
Benim bazen yorgunluk halsizlik hariç belirtim olmuyor bazen aşırı kötü oluyorum
Dün 10da uyuyakalmışım bildiğin🤭
Ya benim gündüz uykum geliyo ama uyumuyorum zaten evdeyim hadi aksam erken uyurum diyip takılıyorum dizi film vs diye, aksam da 10-11 gibi bi sızıyorum sabah kalk progestan iç sonra öğlene kadar tekrar uyu modundayım ama 8+0 ile sabah bulantısının gerçek yüzünü bu sabah gördüm 😅 prilam içmiyorum bulantım cok olmuyor diye ama bu sabah içtim dayanamadım

Ya benim gündüz uykum geliyo ama uyumuyorum zaten evdeyim hadi aksam erken uyurum diyip takılıyorum dizi film vs diye, aksam da 10-11 gibi bi sızıyorum sabah kalk progestan iç sonra öğlene kadar tekrar uyu modundayım ama 8+0 ile sabah bulantısının gerçek yüzünü bu sabah gördüm 😅 prilam içmiyorum bulantım cok olmuyor diye ama bu sabah içtim dayanamadım
Bana da prilam yazdı gece iki tane dedi ama 2 gündür midem bulanmıyor içmiyorum. Dün hep dışarıdaydım eve bi geldim 10da bayılmışım resmen bu sabah 8e kadar normalde böyle uyumam🤭🤭

Bana da prilam yazdı gece iki tane dedi ama 2 gündür midem bulanmıyor içmiyorum. Dün hep dışarıdaydım eve bi geldim 10da bayılmışım resmen bu sabah 8e kadar normalde böyle uyumam🤭🤭
Ay tam onu dicektim eğer dışarı cıkarsam ben de 9-10 gibi bayılıyorum 😅 yorulmazsak arada uyku geliyo hormonlardan ama biraz yürüyünce falan direkt beden kapatıyor kendini bebiş yüzünden galiba 😅😅

Kızlar sizin de rahim bölgenizde ağrınız gerilmeniz oluyor mu, yoksa bir ben mi yaşıyorum bunu🥹 bir de bir iki gündür bu beyaz süt gibi akıntılarım azaldı gibi oldu benim

Benimde azaldı ama haf içiyorum ona yordum
Ben hap kullanmıyorum canım. İdare edilir bulantılarım vardı. Bir şey farkettim. Buraya bulantım çok diyinca azalıyor. Bulantım yok diyince artıyor 🤣🤣🤣 son bir saattir bulantım var 🤣🤣🤣🤣

Ben hap kullanmıyorum canım. İdare edilir bulantılarım vardı. Bir şey farkettim. Buraya bulantım çok diyinca azalıyor. Bulantım yok diyince artıyor 🤣🤣🤣 son bir saattir bulantım var 🤣🤣🤣🤣
Hahaha ben de öyle😂
Ve canım aşırı tuzlu et falan çekiyor anlatamam 😢 bu aşerme mi😂 sucuk yasak biliyorum ama o kadar canım istedi ki sabah iyice pişirip yedim🤭

Aslında bulantı ve kusma iyi bir şey :) bebişin hayatta olduğunu gösteriyor. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğunda ilk belirtim mide bulantısının geçmiş olmasıydı
Benimde 8+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ama hiçbir belirtim kaybolmamıştı mide bulantısı yorgunluk hali kürtaj olana kadar devam etmişti.

🫠 Benim bulantılarım azaldı ya. İnşallah her şey yolundadır. 😬
Normaldir canım 12 haftada tamamen yok olacak inşallah 🤣 benimde durdu durdu 9 haftalık olunca başladı. Kokulara karşı aşırı hassasim ve tiksiniyorum. Sabah eşim işe giderken parfüm sıktı lavaboya zor attim kendimi 😀

Bende tek tüplüyüm biri tıkalı cok doktora gittim hiçbiri bana doğal yolla gebe kalamazsın demedi hatta ben tüp bebek yada ameliyat istediğimde bile doktorum izin vermedi bir buçuk sene deniyecez dedi şükür tedavimin 8. Ayinda kendiligimden hamile kaldım Bazı doktorla gerçekten çok acımasız ya şaşırıyorum doktor çok önemli bazen bebeğimi görecem den çok doktoromu görecem diye mutlu oluyorum güler yüzü anlayışı çok iyi hissetriyor
Bilmiyorum acaba 36 yaşındayım diye mi öyle dedi. Şehir hastanelerinde doçent varken bile asistan duruyor. Nefret ettim o asistandan. Direk tüp bebek dedi bende başka yolu yok mu dedim aşılama var ama oda çok düşük bir ihtimal dedi. Bende tamam aşılama deneriz dedim 2. adetinin 2. Günü gel dedi bende gitmedim. Thancss woman ve bir gebenin günlüğünden kaset ovulasyon testi aldım. 3 ay test takibi yaptım. Thancss womaninda 2. Kutusundan 3 4 tane içtim sonra bıraktım ya belki de 1 tane ile kalacağım dedim. Yumurtlama takibi de yapmadım ama elimde 3 4 tane test kalmıştı onları yaptım kafama göre değerlendirdim. Sonra eşimle aşılamaya gidelim dedik adetim izne denk geliyordu neyse izin dönüşü dedik ama adetim gelmedi 🤣 iyiki gelmedi de minik mucizem geldi. Birde ben Zilhicce ayında bi dua okudum sanırım onun yüzü suyu hürmetine kabul oldu duam da nasip oldu yoksa hiç inancım yoktu benim doğal yolla olacağına.

Canım ben özel eğitim öğretmeniyim başta bende anlamazdım neden düşünmüyorlar diye çünkü derslerde bile gördüm taramaları vs. Ama tarama sonuçları olan şeyi değiştirmeyecek gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan. Hamileliğimi stresle geçirmek istemiyorum sonuçları görüp. Şu an fikirlerim böyle doktorla konuşmadım henüz yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Çok doğru diyorsun canım aslında bende 2 li değil de diğerini yaptırsam dedim. Oğlumda 2 li yi yaptırmıştım sadece

Back
X