aaa amma hızlılar.. kampanya biterse diye tedirgin de oldum şimdi.. netten ankarada nerelerde bulabilirim diye baktım.. bir yer var eve de yakın ama eşimin işleri çok gelemem dedi.. ölçüleri de güzel öyle kaba saba değil.. neyse artık kargon inşallah çabucak ulaşır da fikrilerini paylaşırsın.. bu arada cesaretine hayran kaldım valla netten görmeden hemen nasıl karar verip aldın.. ben çok kararsız kalıyorum ya mağazalarda bile elli kere gidip gelip bakıyorum..
güle güle iyi günlerde kullansın Yaren hanım :)))
bi de ne renk aldın?
bizim arabamızdaaann bende büyüklüğünden dolayı endişeliydim fakat tekerlklerine kadr cıkabilio çokta kulanışlı yer kaplamıoo tavsiye ederim bizde oluşuma siyah rengini aldık
BEN BU RENK ALDIM CANIMCIM
Wollex New York Bronx Travel Sistem Bebek Arabası / Bej - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
evettt senden görmüştüm bende.. port bebesi de olunca aldım :))
kızımıza isim aryorz yardımcı olbilirmisiniz :)
kızlar günaydın demicem zaten akşama ne kaldı
hayırlı günleeeeeeeeeeer deyip geçiyorum
ben de bu sabah yalvar yakar eşime kendimi sağlık ocağına götürttüm-yalnız kaldıramıyorum hasta psikolojisini- beyefendinin sabah yatak keyfi bitmiyor ki kalksın hazırlansın vakitlice çıkalım. zaten sıraya girmeye, beklemeye tahammülsüzüm. harcadığım zamanı, boş işlerle geçen ömrümü , insanların uyanıklıklarını ve uyanık insanlardan zarar görenlerin çaresizliklerini seyretmeye tahammülsüzüm. bir saatte aşımı yaptırıp çıktım ama bir saat hüngür hüngür ağladım. yaşlı dedeler, ateşlenmiş bebekler çocuklar,bozulan sıramatikler...ben bu ülkede yaşamaya bir türlü alışamadım. hastaneye gitsem sağlık işleri, adliyeye gitsem adalet işleri adam olmaz diyerek geliyorum eve.bir hafta söyleniyorum seçimi kaybetmiş siyasetçi gibi. neyse işte öyle
geçen hafta hiç hareket etmeyen oğlum dün bütün gün içerde temizlik yaptı galiba. sildii, silkeledi, süpürdü, çırptı, tekmeledi.bugün de keyfi yerinde maşallah. vesikalıklarını çıkardım bu sabah. onlara bakarak ders çalışıyorum. ama sesli okuyamıyorum kitabı. ev çok sessiz kendi sesimden ürküyorum. acaba okuduklarımı hissediyor, anlıyor mudur???????????? o kadar da değil artık
bu hafta evde olmayı planlıyorum ama ders çalışacağım için nete fazla takılmicam.
kendinize iyi bakın
biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.
kızlar size aldıklarımın birebir aynısını netten buldum..
aklıma gelenleri sizlerle paylaşıcam sizlerede fikir olur belki..
Eki Görüntüle 586301 Eki Görüntüle 586305 Eki Görüntüle 586304 Eki Görüntüle 586303 Eki Görüntüle 586302 Eki Görüntüle 586297 Eki Görüntüle 586298 Eki Görüntüle 586299 Eki Görüntüle 586300 Eki Görüntüle 586306
BEN BU RENK ALDIM CANIMCIM
Wollex New York Bronx Travel Sistem Bebek Arabası / Bej - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
evettt senden görmüştüm bende.. port bebesi de olunca aldım :))
güle güle kullanın katinacııımmmm
bende her çıktığımda ıslak mendil almaya başlasam diyorum sonra unutuyorum..
ben ne zaman şeker hamurlu pasta yesem etrafımdakilere bakarım yiyormu diye tedına bakıyorlar sonra beğenmeyip yemiyorlar neyse marsmalow iyi olur gibime geliyor deneyeyip pazar günü yapayım pazartesi yılbaşı gecesi kuzende olacaz oraya götürürümsağol bitanem :)
walla bnm şeker hamuru öle çok keskin şeker tadı yoktu bide içinde zararlı hiçbişe yok o yüzden rahatlıkla yedim bnm kociş bayıldı bayıldı :))
daha hafif gibi geldi ama şimdi bak sen sorunca düşünim iyicee :26:
vardır tatlım ya olmadı göbek altı kullanırsın üşütüp hasta olmanı önler gerçi sen zaten hastasın ısıtır seni kıyamam ya soğukta iş çok zor allah yardımcın olsunsağol canım geçen sene böyle bir sorun yoktu. bu sene başladı benim şansıma. kaloriferleri sabahtan yakıyorlar öğleye kadar ancak ısınıyor. bu arada bi de haftasonu yanmadığını düşününce ısınması daha da zorlaşıyor. donduk valla sabah sabah. yaa tam pantolon altına giyince rahat edeceğim bi tayt bulmuştum geçen sene bu sene hamile olunca giyemez oldum. ince hamile taytı da bulamadım
o dediğin yün içliklerin benim koca göbeğime göre olanı var mıdır ki canım??
sağol tatlım bende öyle düşünmek istiyorum hamilelik sonuçta bizi değiştiriyorgeçmiş olsun canım.azıcık hareket etsem ev işi yapsam, yada sıcakta kalsam yıldızları saymaya başlıyorum ama son iki aydır bayılmadım canım. kan basıncımız değiştiğinden tansiyonumuz oynak. yani bence normal bir durum
ben beğenmedim canım ya rahat bişeye benzemiyor çocukğu bezin içine tıkıp dolaşıyormuşum gibi hissederim ben ama sen bilirsin yine de belki sana kullanışlı gelirBabaSling Çok Yönlü Pratik Bebek Taşıyıcısı / Scarlet Red - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
canlar bu bebek taşıyıcısından alacak olan war mı nasıl sizce ..
bide istanbulda mağazalarda ya da eminönünde fln satılıyo mu daha uyguna :26:
Eki Görüntüle 586301 Eki Görüntüle 586305 Eki Görüntüle 586304 Eki Görüntüle 586303 Eki Görüntüle 586302 Eki Görüntüle 586297 Eki Görüntüle 586298 Eki Görüntüle 586299 Eki Görüntüle 586300 Eki Görüntüle 586306 [/QUOTE ]
çok güzeller özellikle nevresim takımı harika ya bu kadar mı şirin olur yaaa bayıldımmmmm güle güle kullanın
kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?
günaydın kızlar cuma gubu şeker yüklemem vardı allaha şükür hiç bişey çıkmadı kızımıda gördüm miniğimi glikoz biraz midemi bulandırdı okadar yoksa açlık falan hissetmiosunuz bide 3 kere kan vermek yordu beni kollarım delik deşik oldu valla
hanipeks canım sende pıt pıtları hissediyormuşsun gözünaydın tatlım. için rahatlamıştır biraz. benim dışarıdan da belli oluyor ama sadece eşim farkediyor şu an.
günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))
Eki Görüntüle 586301 Eki Görüntüle 586305 Eki Görüntüle 586304 Eki Görüntüle 586303 Eki Görüntüle 586302 Eki Görüntüle 586297 Eki Görüntüle 586298 Eki Görüntüle 586299 Eki Görüntüle 586300 Eki Görüntüle 586306
mezocum sunny baby nin park yatagını aldım ben..
70*110 ölçülerinde..
birde viscolex yatak aldık..kendinden alezli..aklında olsun
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
bende iyi haberler yok malasef şekerim yüksek çıktı
açlık 108 yükledikten sonra 165 çıktı
perşembeye kadar biraz dikkat edicem yediklerime bu sefer yüzlük yapılacak yine yüksek çıkarsa insilüne başlayacakmışım
sağol bitanem..aminn inşallah..çok eğlenceli sorma..çeyiz gibi aslında..birini halletsen bile rahatlıyosun :)hayırlı olsun katinam sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inş. çok eğlenceli alışverişler bunlar
çok güzeller özellikle nevresim takımı harika ya bu kadar mı şirin olur yaaa bayıldımmmmm güle güle kullanın
günaydın kızlar;
nasılsınız??
ben yoktum epeydir. geçmişi atlaya atlaya okudum. inşallah kaçırdığım bişey yoktur.
ben raporluydum geçen salıdan beri evdeydim bugün iş başı yaptım ama çook mutsuzum yaa. kaloriferler yanmıyor doğru dürüst. ayaklarım dondu resmen. nefret ediyorum üşümekten yaa. zaten raporlu olma sebebim idrar yollarında enfeksiyondu. azıcık düzeldim derken bugün tekrar kötüleşeceğim galiba(
önceki hafta cuma kaza yaptığımda sanırım üşütmüştüm cumartesi hemen akıntı kaşıntı başlamıştı alt tarafta. geçen pazartesi işe geldim ama akşama kadar mahvoldum oturmak dert ayakta durmak dert bende salı günü hastaneye gittim. rapor aldım. doktor fitil falan verdi. azıcık hafifledi derken bugün ayaklarım yine çok üşüdü. tekrarlamaz inşallah.
bi de belimi incitmiştim bel fıtığım tutmuştu. dinleneyim dedim ama ne mümkün salı hastaneye gittim geldim çarşambaya da temizlik için birini çağırdım dedim hazır evdeyken halledeyim. kadın akşam aradı ben yarın gelemeyeceğim diye. deli oldum. evim kaç aydır temizlenmedi camlarım berbattı resmen içime dert olup duruyordu. ben de kızdım kendim giriştim temizliğe. eşim de baktı kararlıyım yardım etti. evimizi bi güzel temizledik. mis gibi oldu. perşembe doktorla, cuma da çarşı pazar işiyle geçti. yani gene dinlenemedim. cumartesi de misafir gelince iyice haşatım çıktı. bel fıtığm tavan yaptı ama pazar günü yemek dışında hiç bir şeyle uğraşmadan akşama kadar yattım çok şükür iyi geldi.
bacak ve kalça ağrılarım için de doktor calsium verdi. çok şükür çok rahatlattı. ama kabızlıktan ölüyorum. doktorlar ısrarla ilaç kullanma diyor ama dayanamıyorum artık hemoroidim iyice kötüleşti bu yüzden sizden ilaç kullanan var mı kabızlık için??
yüksek_voltaj, wosgi, derineser, nemu, laterne ve aklıma gelmeyen arkadaşlar size ve hasta yakınlarınıza acil şifalar.
hanipeks canım çok geçmiş olsun kaza için. çok korkmuşsundur canım tahmin ediyorum. inşallah bi daha olmaz canım.
hediyeler gitmeye başlamış. çok özendim yaa keşke katılsaydım diye de üzüldüm. güle güle kullanın hediyelerinizi.
sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz(
özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
Eki Görüntüle 585988 Eki Görüntüle 585989
canlarım nasıl olmuş :26:
ilk defa denedim hiçbişe bilmiodum akşamın bi wakti rastgele bi tarifle butik kurabiye yapımını denedim tadi güzel de görüntüsü nası?
üstünü süsleyecek malzemem yoktu markette kapalı malum o saatte ilerleticem kendimi bu alanda inş .
tünaydınnnnn :) nasılsın görüşmeyeli Çınar'ın güzel annesiiii
biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.
süper görünüyor canım ben de istiyorum ben de
canım ben bunu yapıyorum kkdan almıştım tarifini. kızlar tavsiye ederim katinamın tarifini.un kurabiyesi gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?