2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

BEN BU RENK ALDIM CANIMCIM

Wollex New York Bronx Travel Sistem Bebek Arabası / Bej - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bizim arabamızdaaann bende büyüklüğünden dolayı endişeliydim fakat tekerlklerine kadr cıkabilio çokta kulanışlı yer kaplamıoo tavsiye ederim bizde oluşuma siyah rengini aldık

evettt senden görmüştüm bende.. port bebesi de olunca aldım :))

biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.

iyi çalışmalar canım.. arada bol bol dinlenmeye de bak..

hoşgeldin.. sağlıcakla kucaklarımza alalım inşallah kuzularımızı..
kullanıcı adında 54ü gördüm hemen sorayım sakaryalı mısın?

güle güle kullanın katinacııımmmm
bende her çıktığımda ıslak mendil almaya başlasam diyorum sonra unutuyorum..

hoşgeldin.. sağlıcakla kucaklarımza alalım inşallah kuzularımızı..
kullanıcı adında 54ü gördüm hemen sorayım sakaryalı mısın?

evet canım sakaryalıyım ama istanbulda oturuyorum
sen de mi sakaryalısın

ben ne zaman şeker hamurlu pasta yesem etrafımdakilere bakarım yiyormu diye tedına bakıyorlar sonra beğenmeyip yemiyorlar neyse marsmalow iyi olur gibime geliyor deneyeyip pazar günü yapayım pazartesi yılbaşı gecesi kuzende olacaz oraya götürürüm
vardır tatlım ya olmadı göbek altı kullanırsın üşütüp hasta olmanı önler gerçi sen zaten hastasın ısıtır seni kıyamam ya soğukta iş çok zor allah yardımcın olsun

sağol tatlım bende öyle düşünmek istiyorum hamilelik sonuçta bizi değiştiriyor
ben beğenmedim canım ya rahat bişeye benzemiyor çocukğu bezin içine tıkıp dolaşıyormuşum gibi hissederim ben ama sen bilirsin yine de belki sana kullanışlı gelir

kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?

Ben de son zamanlarda çok zorlanıyorum caanım eleviti içerken, arada unutuyorum ve hatırlamak için çaba sarfetmiyorum. Kokusu çok kötü

Atlattın cnm bunu da ne güzel, miniğimiz nasıl?

hanipeks canım sende pıt pıtları hissediyormuşsun gözünaydın tatlım. için rahatlamıştır biraz. benim dışarıdan da belli oluyor ama sadece eşim farkediyor şu an.

Evet canım nihayet, sabırsızlıktan ölüyordum artık :) Çok güzel bir duyguymuş..

Benim de sık sık oluyor canım, tansiyonum düşük çıkıyor böyle zamanlarda. Bu dönemlerde tansiyon düşüklüğü normalmiş zaman zaman.

günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))

mezocum sunny baby nin park yatagını aldım ben..
70*110 ölçülerinde..
birde viscolex yatak aldık..kendinden alezli..aklında olsun

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın.

​Üzülme tatlım benimkisi de 154 çıkmıştı, ama benim dr tekrar yapcaz demedi niye acaba?

hayırlı olsun katinam sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inş. çok eğlenceli alışverişler bunlar
sağol bitanem..aminn inşallah..çok eğlenceli sorma..çeyiz gibi aslında..birini halletsen bile rahatlıyosun :)
çok güzeller özellikle nevresim takımı harika ya bu kadar mı şirin olur yaaa bayıldımmmmm güle güle kullanın

sağol canım daha güzelleri senin olsun..
o nevresim takımını 37 liraya aldım..

Canım benim teşekkür ederim. Aman dikkat et işteyken de, ayaklarını sıcak tut, işyerin nasıl soğuk mu?

sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz (

özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol

İyi haberlerini bekliyoruz tatlım.

Ba - yıl - dım. Ellerine sağlık, mutlaka evde deneyeceğim.

tünaydınnnnn :) nasılsın görüşmeyeli Çınar'ın güzel annesiiii

Yoğundum canım sabah toplantım vardı , koşturuyorum haala, seni arıcaktım, bir de limonlu parfeciğimi, vakit bulamadım, bir yandan geçmişe göz atıyorum bir yandan okul ile ilgileniyorum.

Hoşgeldin canım aramıza..

ya kızlar geçen hafta bir dolap paylaşmıştım ikeanın dolabı tv de ikea indirimleri falan çıkıyor dünde aklıma geldi eşime ya indirim var bizim dolapta inmiş midir diye güldüm falan sonra aklıma geldi ya indirim olup da bittiyse diye hemen nete girdik baktık dolap yok kafayı yicem ara tara bulamadık gidip baksakmı dedik ee benim baş dönmem olunca gitmek istemedim bayılırım falan diye bugünde eşimin işi uzamış off işallah bitmemiştir yaaaa herkesin çocuk dolabı alası gelmemiştir heralde dolap şöyle idi

süper görünüyor canım ben de istiyorum ben de

canım ben bunu yapıyorum kkdan almıştım tarifini. kızlar tavsiye ederim katinamın tarifini.un kurabiyesi gibi oluyor.

Dertsiz Katinam,
bu tarif çok pratik görünüyor:) bana bir de fırında kaç derecede ve ne kadar pişirdiğinizi yazar mısınız? Yakarım ben kesin:))

Kızlaar ben balık yiyemiyorum hiç onun yerine balık yagı haplarından içsem olurmuuu kullanan varmı aranızda bebege bi zararı olmaz diiimi ?

Hangi arkadaşımız yazmıştı hatırlayamadım. Sunny baby nin fabrikası burada, sahibi benim velim, çok severim ailece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…