2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz (

özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
inşallah bişey çıkmaz canım.

çaya gelen misafiri çok seviyorum canım. masayı hazırlamak, değişik sunumlar yapmak, çay tabağında el örgüsü danteller kenarlarında küçük yapma çiçek konmuş çayları servis etmek hoşuma gidiyor. hamile olunca gelenim gidenim azaldı çok gelen olmuyor.

sağol canım bende doktoruma sorayım bakalım.

geçmiş olsun canım.azıcık hareket etsem ev işi yapsam, yada sıcakta kalsam yıldızları saymaya başlıyorum ama son iki aydır bayılmadım canım. kan basıncımız değiştiğinden tansiyonumuz oynak. yani bence normal bir durum

Narin kelebek ,sökerim dantelleri.
Dertsiz Sultan birde topuklu ayakkabilarla ağırlıyor kizlar beni görse babetlerlenhanimliktan çıktım .
Cocuk olunca o çay servisi işkence sehpa çeksen elin ayağın bir köşesine basacak yoksa cirt ertesi gün halı sil.

ayyy evet yaa sehpa koyamazsın misafirin eline çay verirsin olmadı misafirleri yanyana oturtur araya tepsi falan koyarsın kiii bebiş sehpaları çekiştirmesin çarpmasın allah korusun üstüne çay falan dökmesin vs... :))

sana da geçmiş olsun çok berbat birsey ya. Allah şifamızı verir inşallah

sen daha almamismiydin çabuk giz çabuk

ne dalga geçiyon be. aldım az önce bunu . şimdi bi tek park yatak kaldı. o da kimi sallanmıyo. kimi sallanıyo aşağıdan girişi yok. kiminde hepsi var begendıgım renk yok :))

sen laterne ile ilgli yazdıgımı okumadın mıııııı ???

ahhh canım ahhh hiçde dertsiz değilimde ne yapıcaksın işte.
nickimi dertsiz yapayım 40 kere söylersem derdim biter dedim ama nerdeeeee....
zaten kaynanam falan çocuk olsun görcem ben seni diyor.
halılar falan gözüne batıyor kadının. ben sana krem alma demiştim dicek kesin.
elbise giydim babetle hoş durmadı ince topukla daha güzel durdu.
birazcık eziyet çektim ama geçti bile.

ayy kasko falan değildi sıkıntım :) benim gıcık koca kendi kendine nazar değdirdi ona canım sıkıldı :))
iki gün önce arabaya bindik, aldık alalı hiç sıkıntı yaşamadık şu arabadan yenisini alınca bunu sana bırakcam dedi.. 2 gün geçmeden biri geldi patlattı :)) maşallah dediği kırk gün yaşamaz derler ya hani işte benim eşim o :)))
tabii ki mala gelsin cana gelmesin..

mezoooo yaaa bu arabaya bende çok bakıyorum.. çok aklımda kalmaya başladı.. çift taraflı oluyo mu ki? araştırdın mı sen iyice? ben şimdi bi videolara filan bakayım hele, güzel gibi duruyor.. ama fotoların hepsinde bebek sana bakıyor gibi.. ilerde dışarıları izlemek istediğinde bu sıkıntı olmasın.. diğer tarafa çevriliyomu ki? ucuzda bu sitede..

amiiinnn.. çok teşekkür ederim canım.. hepimizde bir nazar havası mevcut sanırım..

Tamam canım ayrıca gecmis olsun
Cok kotu ya bizim sersem tutanak bile tutamadı esim kafayı yiyecekti.

benim koca bay pimpirik.. tutanaksız imzasız iş yapmaz.. ama bu kıvama gelene dek pek çok kazık yedi o ayrı şimdi akıllandı sayılır..

mezocum video buldum izledim.. çift taraflı oluyormyş.. kumaş kalitesi nasıl ki? terletme filan yapar mı acaba? off amma çok detayı var bu işin yaa.. satılan bi yer var mı acaba gidip baksam da öyle alsam.. burda fiyat cidden çok ucuz şuanda..

misafirim geliyor ben çıkıyorum görüşürüz kızlar.

egomego bugün yine gelmedi iyileşmedi mi acaba?
nazda uğramadı hiç? bir sorun yoktur inşallah.

ya kızlar ben daha hiçbişe almadım yaaaaaaaaaaaaaaa

sadece 1tane hastane çıkış seti war başka bişe yok :26:

çok sabırlısın canım :))) benim bi yatağım kaldı :)

canım az önce mail geldi kargoya vermişler. ben epeyce araştırdım. büyük tekerlekli olması, çift yönlü olması , sadece port bebe ile de kullanılması gibi özellikleri sebebiyle aldım. gelir kargo birkaç güne bekle kurulum yapayım bir iki ufaklıkla test edeyim sana bildiririm durumu :)))

geçmiş olsun canım ya, allah beterinden sakınsın.

alışverişler iyice hızlandı... herkes aldığını gördüğünü paylaşsın bak. aklım kalır benim

ya kızlar ben daha hiçbişe almadım yaaaaaaaaaaaaaaa

sadece 1tane hastane çıkış seti war başka bişe yok :26:

ben de o da yok bi çarşaf götürcem hastaneye ona sarıp getircez inşallah iki kayıp olunca insanın canı da istemiyor almak doğsun bakalım en kolayı almak...

ben de o da yok bi çarşaf götürcem hastaneye ona sarıp getircez inşallah iki kayıp olunca insanın canı da istemiyor almak doğsun bakalım en kolayı almak...

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. herbirimizede

kısmetiyle gelir bebişler nasılsa alınır aslında çok da takılmıyorum

aaa amma hızlılar.. kampanya biterse diye tedirgin de oldum şimdi.. netten ankarada nerelerde bulabilirim diye baktım.. bir yer var eve de yakın ama eşimin işleri çok gelemem dedi.. ölçüleri de güzel öyle kaba saba değil.. neyse artık kargon inşallah çabucak ulaşır da fikrilerini paylaşırsın.. bu arada cesaretine hayran kaldım valla netten görmeden hemen nasıl karar verip aldın.. ben çok kararsız kalıyorum ya mağazalarda bile elli kere gidip gelip bakıyorum..
güle güle iyi günlerde kullansın Yaren hanım :)))
bi de ne renk aldın?

geçmiş olsun canım ya, allah beterinden sakınsın.

alışverişler iyice hızlandı... herkes aldığını gördüğünü paylaşsın bak. aklım kalır benim

saol canım..
valla hızlandık..
ben hele dün akşamdan sonra iyice hızlanmak istedim.. bir arkadaşım da hamile 29 haftalık ve cumartesi sancıları başlamış.. çok korkmuşlar.. rahimde filan açılma yokmuş Allah'tan dinlenecekmiş bol bol.. evde birde 2 yaşında oğlu var.. nasıl dinlecekse artık.. onu duyunca pek gözüm korktu.. hastane çantasını filan hazırlamış düşün yani..

kızlar günaydın demicem zaten akşama ne kaldı

hayırlı günleeeeeeeeeeer deyip geçiyorum

ben de bu sabah yalvar yakar eşime kendimi sağlık ocağına götürttüm-yalnız kaldıramıyorum hasta psikolojisini- beyefendinin sabah yatak keyfi bitmiyor ki kalksın hazırlansın vakitlice çıkalım. zaten sıraya girmeye, beklemeye tahammülsüzüm. harcadığım zamanı, boş işlerle geçen ömrümü , insanların uyanıklıklarını ve uyanık insanlardan zarar görenlerin çaresizliklerini seyretmeye tahammülsüzüm. bir saatte aşımı yaptırıp çıktım ama bir saat hüngür hüngür ağladım. yaşlı dedeler, ateşlenmiş bebekler çocuklar,bozulan sıramatikler...ben bu ülkede yaşamaya bir türlü alışamadım. hastaneye gitsem sağlık işleri, adliyeye gitsem adalet işleri adam olmaz diyerek geliyorum eve.bir hafta söyleniyorum seçimi kaybetmiş siyasetçi gibi. neyse işte öyle

geçen hafta hiç hareket etmeyen oğlum dün bütün gün içerde temizlik yaptı galiba. sildii, silkeledi, süpürdü, çırptı, tekmeledi.bugün de keyfi yerinde maşallah. vesikalıklarını çıkardım bu sabah. onlara bakarak ders çalışıyorum. ama sesli okuyamıyorum kitabı. ev çok sessiz kendi sesimden ürküyorum. acaba okuduklarımı hissediyor, anlıyor mudur???????????? o kadar da değil artık

bu hafta evde olmayı planlıyorum ama ders çalışacağım için nete fazla takılmicam.

kendinize iyi bakın

bizim arabamızdaaann bende büyüklüğünden dolayı endişeliydim fakat tekerlklerine kadr cıkabilio çokta kulanışlı yer kaplamıoo tavsiye ederim bizde oluşuma siyah rengini aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…