inşallah bişey çıkmaz canım.sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz(
özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
çaya gelen misafiri çok seviyorum canım. masayı hazırlamak, değişik sunumlar yapmak, çay tabağında el örgüsü danteller kenarlarında küçük yapma çiçek konmuş çayları servis etmek hoşuma gidiyor. hamile olunca gelenim gidenim azaldı çok gelen olmuyor.Bir Voltaj,iki sen...Yahu bu ne misafir böyle...Artık ağırlaşıyoruz git gide,daha çok istirahate ihtiyacımız var,yormayın kendinizi...
Benimde bir dönem olmuştu,doktorum test yaptırmıştı...B12 eksikliğindende olabiliyormuş canım...İhmal etme doktoruna danış mutlaka
günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
inşallah bişey çıkmaz canım.
çaya gelen misafiri çok seviyorum canım. masayı hazırlamak, değişik sunumlar yapmak, çay tabağında el örgüsü danteller kenarlarında küçük yapma çiçek konmuş çayları servis etmek hoşuma gidiyor. hamile olunca gelenim gidenim azaldı çok gelen olmuyor.
sağol canım bende doktoruma sorayım bakalım.
Narin kelebek ,sökerim dantelleri.
Dertsiz Sultan birde topuklu ayakkabilarla ağırlıyor kizlarbeni görse babetlerlen hanimliktan çıktım .
Cocuk olunca o çay servisi işkence sehpa çeksen elin ayağın bir köşesine basacak yoksa cirt ertesi gün halı sil.
geçmiş olsun canım aynı sıkıntı bende de mevcut. ağrı başladı mı kıvranmaya da başlıorum nerde kalmış dik yürümek. sol bacağım tamamen iptal oluyor çok acı veriyor maalesef. bende aynısını geçen hafta söyledim. gece uyandırmıyor çok şükür dedim kiii aynı gece o iğrenç ağrıyla uyandım çok felaket bişey yaa Allah kimseye vermesin bize de acil şifalar versin inşallah.
ben şimdi bi de kasık fıtığını çekiyorum maalesef ikisi de birbirinden beter.
sen daha almamismiydin çabuk giz çabuk
ahhh canım ahhh hiçde dertsiz değilimde ne yapıcaksın işte.Narin kelebek ,sökerim dantelleri.
Dertsiz Sultan birde topuklu ayakkabilarla ağırlıyor kizlarbeni görse babetlerlen hanimliktan çıktım .
Cocuk olunca o çay servisi işkence sehpa çeksen elin ayağın bir köşesine basacak yoksa cirt ertesi gün halı sil.
eşinin iyi olmasına şükret canım sıkma canını.. arkadan çok büyük birsey yoktur büyük ihtimalle. kaskoya bile gerek kalmaz trafik sigortası ile halledilir. sıkıldığına değmez. Allah beterinden korusun canım
canım annene çok geçmiş olsun.
kaza için de geçmiş olsun şükür eşin de bişey yokmuş. bu aralar bizim topiğe kurşun falan mı döktürsek anlamadım. kaza üstüne kaza. Allah beterinden saklasın inşallah hepimizi
Tamam canım ayrıca gecmis olsun
Cok kotu ya bizim sersem tutanak bile tutamadı esim kafayı yiyecekti.
ya kızlar ben daha hiçbişe almadım yaaaaaaaaaaaaaaa
sadece 1tane hastane çıkış seti war başka bişe yok :26:
mezoooo yaaa bu arabaya bende çok bakıyorum.. çok aklımda kalmaya başladı.. çift taraflı oluyo mu ki? araştırdın mı sen iyice? ben şimdi bi videolara filan bakayım hele, güzel gibi duruyor.. ama fotoların hepsinde bebek sana bakıyor gibi.. ilerde dışarıları izlemek istediğinde bu sıkıntı olmasın.. diğer tarafa çevriliyomu ki? ucuzda bu sitede..
ayy kasko falan değildi sıkıntım :) benim gıcık koca kendi kendine nazar değdirdi ona canım sıkıldı :))
iki gün önce arabaya bindik, aldık alalı hiç sıkıntı yaşamadık şu arabadan yenisini alınca bunu sana bırakcam dedi.. 2 gün geçmeden biri geldi patlattı :)) maşallah dediği kırk gün yaşamaz derler ya hani işte benim eşim o :)))
tabii ki mala gelsin cana gelmesin..
mezoooo yaaa bu arabaya bende çok bakıyorum.. çok aklımda kalmaya başladı.. çift taraflı oluyo mu ki? araştırdın mı sen iyice? ben şimdi bi videolara filan bakayım hele, güzel gibi duruyor.. ama fotoların hepsinde bebek sana bakıyor gibi.. ilerde dışarıları izlemek istediğinde bu sıkıntı olmasın.. diğer tarafa çevriliyomu ki? ucuzda bu sitede..
amiiinnn.. çok teşekkür ederim canım.. hepimizde bir nazar havası mevcut sanırım..
benim koca bay pimpirik.. tutanaksız imzasız iş yapmaz.. ama bu kıvama gelene dek pek çok kazık yedi o ayrışimdi akıllandı sayılır..
ya kızlar ben daha hiçbişe almadım yaaaaaaaaaaaaaaa
sadece 1tane hastane çıkış seti war başka bişe yok :26:
ben de o da yok bi çarşaf götürcem hastaneye ona sarıp getircez inşallah iki kayıp olunca insanın canı da istemiyor almak doğsun bakalım en kolayı almak...
çok sabırlısın canım :))) benim bi yatağım kaldı :)
canım az önce mail geldi kargoya vermişler. ben epeyce araştırdım. büyük tekerlekli olması, çift yönlü olması , sadece port bebe ile de kullanılması gibi özellikleri sebebiyle aldım. gelir kargo birkaç güne bekle kurulum yapayım bir iki ufaklıkla test edeyim sana bildiririm durumu :)))
geçmiş olsun canım ya, allah beterinden sakınsın.
alışverişler iyice hızlandı... herkes aldığını gördüğünü paylaşsın bak. aklım kalır benim
güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım. benim de aklıma yatıyor gibi; buna benzeyen muadili bebek arabalarından çok daha uygun fiyatı, hem türk malı hem de çok şık gözüküyor. tek düşüncem büyük olması; benim arabam minik bir bayan arabası onun bagajına sığarmı bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?