efa balık hapı kullan hamilelere bunu çok veriyorlar bende kullanıyorum hergün sabah kahvaltı yapınca içiyorum bu hapların büyük kutu olanı birde küçük olanı var küçük olanı alacaksın bana doktorum onu önerdi burda başka arkadaşlarda kullanıyor yan etki yok fayda çokkkKızlaar ben balık yiyemiyorum hiçonun yerine balık yagı haplarından içsem olurmuuu kullanan varmı aranızda bebege bi zararı olmaz diiimi ?
çok güzel olmuş ellerine sağlık harika fikirKızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Eki Görüntüle 586383 Eki Görüntüle 586384 Eki Görüntüle 586385 Eki Görüntüle 586379
bende öyle yapayım bari şeker falan alayım çantamda dursun arada yerimbendede 2-3 defa oldu hep dışarıdayken karnım açken oluyor, dr uma sordum normal dedi. bana birden sıcak basıyor başım dönüyor, bunu anladığın anda 1 kesme şeker at ağzına anında geçiyor.
sevindim sonuçlarına, bunuda atlattın, darısı sıradakilere:)günaydın kızlar cuma gubu şeker yüklemem vardı allaha şükür hiç bişey çıkmadı kızımıda gördüm miniğimi glikoz biraz midemi bulandırdı okadar yoksa açlık falan hissetmiosunuz bide 3 kere kan vermek yordu beni kollarım delik deşik oldu valla
Günaydın kızlar ben geldim...
cuma günü kar yağışı nedeniyle işde değildim.
Müdürüm perşembe akşamı arayıp gelme düşersin dedi.
Tamda bizim mahallede 8 aylık hamile kadın buzdan dolayı düşmüş başını betona çarpmış
Sanırım müdürde onu izledi.
wosgicim nasıl geçti doktor kontrolün?
Geçmişe bakıcam ama sayfalar baya ilerlemiş.
Aklım sendeydi.
geçmiş olsun canım, bende yko baş dönmesi, ya tansiyon, ya da kan şekeri olabilirmi acaba b:26:bence git dragünaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
ii geçmemiş sınırı, bende tırsıyom, çok tatlı yemeye başladımgünaydın hayırlı sabahlar güzel günler haftalarımız olsun inşallah:)cuma günü izinliydim 2.tetenoz aşımı vurdurdum.şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 139 çıktı, sınır 140 mış o yüzden tatlıyı kısmam lazım.aksilik o kadar çok seviyorum ki tatlıyı
günaydın arkadaşlar bişi sorucam bebek haraketlerinizde yavaşlama oldumu oğlum sanki çok yavaş hareket ediyor gibi hareketlerini hissediyorum ama çok derinden geliyor önce daha sertti sabahtan beri onu dinliyorum cuma gün dinledik kalp sesini ama içim rahat deyil varmı sizdede böyle bişi:26:
arkadaşımında yüksekti,100lükte normal çıktı, inşallah seninde öle olur canım..günaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
bende iyi haberler yok malasef şekerim yüksek çıktı
açlık 108 yükledikten sonra 165 çıktı
perşembeye kadar biraz dikkat edicem yediklerime bu sefer yüzlük yapılacak yine yüksek çıkarsa insilüne başlayacakmışım
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
bizim arabamızdaaann bende büyüklüğünden dolayı endişeliydim fakat tekerlklerine kadr cıkabilio çokta kulanışlı yer kaplamıoo tavsiye ederim bizde oluşuma siyah rengini aldık
hoşgeldin canım, inşallah bebişlerimizin güzel yüzünü, sağlıklı yaşlarını görürüz..biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.
çok güzelmiş bunlar bayıldı, benim geçen yıl arkadaşımın oğlu oldu,adı çınar,bende ona keçeden çınar yaprağı şeklinde kapı süsü yapmıştım,resmi varsa eklerim bi ara, bide o zaman çınar tohumu araştırmıştık,tanesi 10 liramı neydi,pahalı isim bulmuşsun die geyik yapmıştık:)Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Eki Görüntüle 586383 Eki Görüntüle 586384 Eki Görüntüle 586385 Eki Görüntüle 586379
Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
kuzucum eşin için çok geçmiş olsun..işiniz rast gitsin inşallah..
lökosit bende sürekli var her titte çıkıyo..
bide 2-3 epitel hücresi gözüküyo..mikroplu bi kızım ben
cnm allah yolunuzu açık etsin acil şifalar versin eşine inş
tatlım benim çok sağol,Allah Razı olsun
sana da geçmiş olsun çok berbat birsey ya. Allah şifamızı verir inşallah
ne dalga geçiyon be. aldım az önce bunu . şimdi bi tek park yatak kaldı. o da kimi sallanmıyo. kimi sallanıyo aşağıdan girişi yok. kiminde hepsi var begendıgım renk yok :))
sen laterne ile ilgli yazdıgımı okumadın mıııııı ???
cnm iki keremi kan alındı senden
bir de hazırlık yapmaya başlayanlar oldu mu, neler alıyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz ?
ilk bebegim benim ufak tefek bişeyler almaya başladım fakat bilinçsiz alışveriş yapmak istemiyorum..
bu arada istanbulda olanlar için bostancıda bir bebek magazası açıldı dün bebegin tüm ihtiyaçlarını karşılayan herşey mevcut bugün gittim ve sanırım tüm alışverişimi oradan yapacagım magaza magaza gezmeye gerek kalmayacak
günaydın kızlar cuma gubu şeker yüklemem vardı allaha şükür hiç bişey çıkmadı kızımıda gördüm miniğimi glikoz biraz midemi bulandırdı okadar yoksa açlık falan hissetmiosunuz bide 3 kere kan vermek yordu beni kollarım delik deşik oldu valla
laternam hem oğluna hem de sana maşallah.
tatlım sen neyle besleniyorsun bizede söyle yaaa... hem kilo almıyorsun hem de bebek maşallah gayet iyi. lütfen lütfen lütfen bizede söyle
canım o kadar vahim değilde ama misafir gelince söylediklerim doğru. herşeyi 2 kişilik yapmaya alışınca hiçbişeyi tutturamıyorum. pilav yapıcam mesela yağını falan ayarlayamam. 1 bardak yapıyormuş gibi tek tek yağı ölçer öyle yaparım. yemeğe gelmesinlerde çaya gelsinler baklava, börek bile açarım ama yemek
ohhh mis gibi olmuştur mutfağın canım. cifin çamaşır suyu katkılı olanıda çok güzel. çamaşır suyu kullanmadığım için bunu çok sevdim bende.
kızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
günaydın arkadaşlar bişi sorucam bebek haraketlerinizde yavaşlama oldumu oğlum sanki çok yavaş hareket ediyor gibi hareketlerini hissediyorum ama çok derinden geliyor önce daha sertti sabahtan beri onu dinliyorum cuma gün dinledik kalp sesini ama içim rahat deyil varmı sizdede böyle bişi:26:
günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))
evet tatlım;sabah açken ve yedikten 2 saat sonra alındı..
daha önce şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı ama tedbir amaçlı istedi doktorum
saol canım iyiyim.. şimdi mutfaga gidicem.. uzun bir aradan sonra yemek yapmak istiyorum..
anahtarlıklara bayıldım.. süper süper..
cnm çok güzel ve anlamlı bişey yaprakların saplarını biraz kısaltabilirsin gerçekten çok güzel
çok güzel olmuş ellerine sağlık harika fikir
çok güzelmiş bunlar bayıldı, benim geçen yıl arkadaşımın oğlu oldu,adı çınar,bende ona keçeden çınar yaprağı şeklinde kapı süsü yapmıştım,resmi varsa eklerim bi ara, bide o zaman çınar tohumu araştırmıştık,tanesi 10 liramı neydi,pahalı isim bulmuşsun die geyik yapmıştık:)
bende keçeden dört yapraklı yonca yapmayı düşünüyorum, hastane için mavi,beyaz oluklu mukavvadan küçük kutular yapıp,içine mavi beyaz şekerler koyup süslemeyi düşünüyorum,yapmaya başlayınca eklerim buraya da..
canım çok güzel bir hediye olmuş ellerine sağlık
hem oğluşunun adını kimse unutamaz hem de el emeği
sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
bide bu arada kaza haberleri çoğaldı,bizde ctesi hafif bi kaza yaptık, ama Allah korudu,çok kötü sonuçlanabilirdi, o yüzden dikkat edin kızlar, Allah hepimiz korusun inşallah
fıstıklar ben bir kaç gün Ankara da olacağım;artık cepten girebildiğim kadar bakarım ne yapıyorsunuz diye(
kendinize iyi bakın,dualarınızı ihmal etmeyin ne olur sağlıkla dönelim inşallah(
Teşekkür ederim kızlar, öğretmenlerim de yardımcı olacaklar, hatta bu işe soyundular, Bebeci için oda süslerini hazırlarken de yardımcı oldular, facebookta grup kurdular sipariş alıp yapacaklar, ben de fikir vereceğim. Hatta ben vesile oldum diye grubun adını da Masal El Emeği Göz Nuru koyduk sağolsunlar. İsteyenler göz atabilir. Çalışkan öğretmenlerim benim.
Sapını kısaltıp da deneyeceğim bir de madem
Canım benim sonuçlarına sevindim, lökosit azmış umarım düzelir. Eşine de tekrar tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığını kavuşacak inşş.
Canım çok geçmiş olsun çok, sefer ayı yüzünden oluyor işte
Markafoniden aldığımız cicilerimiz geldi öğlen, resimlerini çekip paylaşacağım, limonlu parfe teyzemizin gönderdiği cicimizi de paylaşacağım. Hepsi de çok şekerler...
hep bu renkmi yapacaksın kuzum ay kaynana gibi herşeye karıştım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?