2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlaar ben balık yiyemiyorum hiç onun yerine balık yagı haplarından içsem olurmuuu kullanan varmı aranızda bebege bi zararı olmaz diiimi ?
efa balık hapı kullan hamilelere bunu çok veriyorlar bende kullanıyorum hergün sabah kahvaltı yapınca içiyorum bu hapların büyük kutu olanı birde küçük olanı var küçük olanı alacaksın bana doktorum onu önerdi burda başka arkadaşlarda kullanıyor yan etki yok fayda çokkk

çok güzel olmuş ellerine sağlık harika fikir
bendede 2-3 defa oldu hep dışarıdayken karnım açken oluyor, dr uma sordum normal dedi. bana birden sıcak basıyor başım dönüyor, bunu anladığın anda 1 kesme şeker at ağzına anında geçiyor.
bende öyle yapayım bari şeker falan alayım çantamda dursun arada yerim

sevindim sonuçlarına, bunuda atlattın, darısı sıradakilere:)

maşallah müdürüne, başka müdürlerde insanız diye geçiniyo walla

geçmiş olsun canım, bende yko baş dönmesi, ya tansiyon, ya da kan şekeri olabilirmi acaba b:26:bence git dra

ii geçmemiş sınırı, bende tırsıyom, çok tatlı yemeye başladım

ben ben.. bugün o kadar az hareket ediyoki, arada bi ufacık bi pıt, hemen endişeleniyorum

arkadaşımında yüksekti,100lükte normal çıktı, inşallah seninde öle olur canım..

o " bu ay kilo almamışım" cümlesini geçiştirme voltajım, büyük harflerle yaz, maşallah maşallah (gerçi sen sıkıntıdan almamışsındır ama)

bizim arabamızdaaann bende büyüklüğünden dolayı endişeliydim fakat tekerlklerine kadr cıkabilio çokta kulanışlı yer kaplamıoo tavsiye ederim bizde oluşuma siyah rengini aldık

ya bunu eşimde gösteriyo bana, kumaşı nası onu çok merak ettim,bilgi verirmisin biraz??

hoşgeldin canım, inşallah bebişlerimizin güzel yüzünü, sağlıklı yaşlarını görürüz..
çok güzelmiş bunlar bayıldı, benim geçen yıl arkadaşımın oğlu oldu,adı çınar,bende ona keçeden çınar yaprağı şeklinde kapı süsü yapmıştım,resmi varsa eklerim bi ara, bide o zaman çınar tohumu araştırmıştık,tanesi 10 liramı neydi,pahalı isim bulmuşsun die geyik yapmıştık:)
bende keçeden dört yapraklı yonca yapmayı düşünüyorum, hastane için mavi,beyaz oluklu mukavvadan küçük kutular yapıp,içine mavi beyaz şekerler koyup süslemeyi düşünüyorum,yapmaya başlayınca eklerim buraya da..

kızlar ii akşamlar

çok uzun bi alıntı yaptığım için özür dilerim, ama sabahtan beri yazılanları okuyunca böle uzadı,15-20 sayfa okudum walla,akşam oldu:)

bide bu arada kaza haberleri çoğaldı,bizde ctesi hafif bi kaza yaptık, ama Allah korudu,çok kötü sonuçlanabilirdi, o yüzden dikkat edin kızlar, Allah hepimiz korusun inşallah

Yok gurban ne dedin ben cogu sayfayı bile kaçırıyorum

yaaa bana çok uzak bostancı ama merak ettim, araba ayarlarsa eşim gidebilirim, tam olarak nerde peki?

yaaa benim damarları zaten bulamıyor 3 defa kan alsalar ne olurum ben yaaa:18::18::18::18::18:

heh şöyle desene bende hiç yapmayı bilmiyosun sandım,
bende hep yemekleri sanki evde ordu doyuruyomuşum gibi yaptığımdan az yemek yapmayı beceremiyorum
bu kadarcık kusur kadı kızında da olur dimi ama

benim ilk aylarda oluyodu parmak uçlarımda uyuşma, şimdi de sağ elim bazı geceler şişiyo, tuzu kesince iyi geldi ama genelde sağ yanıma yatıyorum ondan da olabilir:44::44::44:

ev işi yapsam yada gezmeye çıksam benim bebişimin de hareketleri azalıyo, ama bütün gün evde olayım iş yapmayayım, içerde tekmeler alıp başını gidiyo maşallah
günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))

güle güle kullan canım, bebişide hazırlıklar tamamlanmış maşallah

fıstıklar ben bir kaç gün Ankara da olacağım;artık cepten girebildiğim kadar bakarım ne yapıyorsunuz diye (
kendinize iyi bakın,dualarınızı ihmal etmeyin ne olur sağlıkla dönelim inşallah (

evet tatlım;sabah açken ve yedikten 2 saat sonra alındı..
daha önce şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı ama tedbir amaçlı istedi doktorum

benden 3 kere kan alındı 1 tanesi ilaçı içmeden önce ilacı içtikden 1 saat sonra ve 2 saat sonra olmak üzere 3 kere verdim

saol canım iyiyim.. şimdi mutfaga gidicem.. uzun bir aradan sonra yemek yapmak istiyorum..
anahtarlıklara bayıldım.. süper süper..

cnm çok güzel ve anlamlı bişey yaprakların saplarını biraz kısaltabilirsin gerçekten çok güzel

çok güzel olmuş ellerine sağlık harika fikir

canım çok güzel bir hediye olmuş ellerine sağlık
hem oğluşunun adını kimse unutamaz hem de el emeği

Teşekkür ederim kızlar, öğretmenlerim de yardımcı olacaklar, hatta bu işe soyundular, Bebeci için oda süslerini hazırlarken de yardımcı oldular, facebookta grup kurdular sipariş alıp yapacaklar, ben de fikir vereceğim. Hatta ben vesile oldum diye grubun adını da Masal El Emeği Göz Nuru koyduk sağolsunlar. İsteyenler göz atabilir. Çalışkan öğretmenlerim benim.

Sapını kısaltıp da deneyeceğim bir de madem

Canım benim sonuçlarına sevindim, lökosit azmış umarım düzelir. Eşine de tekrar tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığını kavuşacak inşş.

bide bu arada kaza haberleri çoğaldı,bizde ctesi hafif bi kaza yaptık, ama Allah korudu,çok kötü sonuçlanabilirdi, o yüzden dikkat edin kızlar, Allah hepimiz korusun inşallah

Canım çok geçmiş olsun çok, sefer ayı yüzünden oluyor işte

Gosii nerdesin sen
Ben şimdi girip duyurulara wanted yapacaktı m
Ben su ana kadar 12 veeya 9 kilo aldım
Daha dogrusu benim baskul 56 ile başladı 65 suan
Dr un ki 61 ile başlayıp 73 dedi son bende bilemedim saglık ocağının ki tirt.gerçi Dr um 14. Haftada tartmaya başlamıştı doğru olabilir.
11 kilo hakkım kaldı

hep bu renkmi yapacaksın kuzum ay kaynana gibi herşeye karıştım bende

Markafoniden aldığımız cicilerimiz geldi öğlen, resimlerini çekip paylaşacağım, limonlu parfe teyzemizin gönderdiği cicimizi de paylaşacağım. Hepsi de çok şekerler...

Laternem güle güle git gel.
Rabbim yardımcınız olsun.
Ankara'da var mı bildik tanıdık.orda dag dayım,tavşan emmim bak
Kendini cok uzme,hep iyi olacağını duşun
Bu Aksam nasip olursa biraz okuyacağım gönlünü ferah tut tatlım .
Opuyorum
Doğurmadan gel hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…