hoşgeldin.. sağlıcakla kucaklarımza alalım inşallah kuzularımızı..
kullanıcı adında 54ü gördüm hemen sorayım sakaryalı mısın?
evet canım sakaryalıyım ama istanbulda oturuyorum
sen de mi sakaryalısın
Hangi arkadaşımız yazmıştı hatırlayamadım. Sunny baby nin fabrikası burada, sahibi benim velim, çok severim ailece.
evet canım sakaryalıyım.. bende ankarada oturuyorum ama ailem orda.. hemşehrimi görünce pek mutlu oluyorum.
eşimin ve benimde ailem orda,bizde sık sık gidip geliyoruz.bende çok sevindim tuncss cum
Ben de son zamanlarda çok zorlanıyorum caanım eleviti içerken, arada unutuyorum ve hatırlamak için çaba sarfetmiyorum. Kokusu çok kötü
Atlattın cnm bunu da ne güzel, miniğimiz nasıl?
Evet canım nihayet, sabırsızlıktan ölüyordum artık :) Çok güzel bir duyguymuş..
Benim de sık sık oluyor canım, tansiyonum düşük çıkıyor böyle zamanlarda. Bu dönemlerde tansiyon düşüklüğü normalmiş zaman zaman.
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın.
​Üzülme tatlım benimkisi de 154 çıkmıştı, ama benim dr tekrar yapcaz demedi niye acaba?
kızlar cicileriniz çok güle gülekullasın bebelerinizzzkızlar size aldıklarımın birebir aynısını netten buldum..
Aklıma gelenleri sizlerle paylaşıcam sizlerede fikir olur belki..
Eki Görüntüle 586301 Eki Görüntüle 586305 Eki Görüntüle 586304 Eki Görüntüle 586303 Eki Görüntüle 586302 Eki Görüntüle 586297 Eki Görüntüle 586298 Eki Görüntüle 586299 Eki Görüntüle 586300 Eki Görüntüle 586306
canım benim kağıtta sınır 140 yazıyordu dr da 100 lik yapıcaz dedi :26::26:
ben de son zamanlarda çok zorlanıyorum caanım eleviti içerken, arada unutuyorum ve hatırlamak için çaba sarfetmiyorum. Kokusu çok kötü
atlattın cnm bunu da ne güzel, miniğimiz nasıl?
evet canım nihayet, sabırsızlıktan ölüyordum artık :) çok güzel bir duyguymuş..
benim de sık sık oluyor canım, tansiyonum düşük çıkıyor böyle zamanlarda. Bu dönemlerde tansiyon düşüklüğü normalmiş zaman zaman.
hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın.
​üzülme tatlım benimkisi de 154 çıkmıştı, ama benim dr tekrar yapcaz demedi niye acaba?
kızlaar ben balık yiyemiyorum hiçonun yerine balık yagı haplarından içsem olurmuuu kullanan varmı aranızda bebege bi zararı olmaz diiimi ?
kızlar çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Eki Görüntüle 586383 Eki Görüntüle 586384 Eki Görüntüle 586385 Eki Görüntüle 586379
Günaydınnnnn , Huzurlu sağlıklı bir haftamız olsun ..
Biz Decavit içiyorduk , onu kenara bırk artık dedi dr.um. İlk zamanlar yeme sorunum olduğu için multivitmain desteği verdiğini artık böyle bir sorunum kalmadığını hatta dr.uma göre hızlı kilo aldığım için bırakabileceğimi belirtti. Ostocare , Gyneferon ve balık yağı Efa ile devam ediyorum . Balık yağınıda haftada iki kere.
Cuma karda çıkmadım evden işe gelmedim. Botlarıma güvenemedim.Haftasonu bot almak için mağaza mağaza gezdim. Ne numara kalmış ne renk ne model. Tam mevsimi olduğundan sanırım. Camel Active sonunda aldım.
Birde katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Bosh ta gördüm çok kullanışlı gibiydi. Almayı düşünüyorum . Farklı markalarda var mı kullanan?
herkese selamlar
ben şeker tahlili yaptırmadım ne zaman yapılıyor ve herkesin yaptırması gerekiyor mu
bugüne kadar bir problem çıkmamıştı
günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
​iyiyim fıstığım sen nasılsın?
Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Eki Görüntüle 586383 Eki Görüntüle 586384 Eki Görüntüle 586385 Eki Görüntüle 586379
Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım...
Eşin nasıl?Doktor ne dedi?Geçmişte göremedim...
Banada bu hafta yapılacak şeker yüklemesi...:18:
Canım benim teşekkürler,hoşbuldukÖperim kocaman
Voltajjjjjjjj hu huuuu :))
laterneyi ıslatmayacak mıyız yaaaa .. iki rakamlara düştü artık
iyi çok şükür teyzesi kıpır kıpırdı sabah hastaneye bi gittik tık yok sanki anlıomu ne sonra ultrasonda gördüm kıpırdıodu öle güzel bişeyki onu görmek sonrada babası ben kızım alışverişe gittik aldık herşeyimizi evimize geldik resimleri çektim ama bu seferde boyutu büyük geldi yine yükleyemedim anlıcan
canım benim kağıtta sınır 140 yazıyordu dr da 100 lik yapıcaz dedi :26::26:
Senin ki benim kinden düşük ama yinede sınırın üstünde bilemedim ki doktoruna sor istersennn:26::26:
çok güzel görünüyor canımmm
sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
Dertsiz Katinam,
bu tarif çok pratik görünüyor:) bana bir de fırında kaç derecede ve ne kadar pişirdiğinizi yazar mısınız? Yakarım ben kesin:))
sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?