2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet canım sakaryalıyım.. bende ankarada oturuyorum ama ailem orda.. hemşehrimi görünce pek mutlu oluyorum.

Hangi arkadaşımız yazmıştı hatırlayamadım. Sunny baby nin fabrikası burada, sahibi benim velim, çok severim ailece.

naber hanpeksciiiimmm

Hangi arkadaşımızdı yine hatırlamıyorum, kabızlık için sabah aç karnına bir çay bardağı sulandırdığım pekmezi içiyorum, bağırsakları yumuşatıyo ve her gün içersem her gün çıkabiliyorum tuvalete. Bir de dr umun verdiği organik probiyotik ilaç var, sgk ödemiyor biraz pahalı 65 TL, ama etkili bir ilaç, sabah ya da akşam bir kere aç karnına kullanılıyor, ya da hem sabah hem akşam kullanılabilir ihtiyaca göre.

iyi çok şükür teyzesi kıpır kıpırdı sabah hastaneye bi gittik tık yok sanki anlıomu ne sonra ultrasonda gördüm kıpırdıodu öle güzel bişeyki onu görmek sonrada babası ben kızım alışverişe gittik aldık herşeyimizi evimize geldik resimleri çektim ama bu seferde boyutu büyük geldi yine yükleyemedim anlıcan

Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.

kızlar cicileriniz çok güle gülekullasın bebelerinizzz
canım benim kağıtta sınır 140 yazıyordu dr da 100 lik yapıcaz dedi :26::26:
Senin ki benim kinden düşük ama yinede sınırın üstünde bilemedim ki doktoruna sor istersennn:26::26:
kızlaar ben balık yiyemiyorum hiç onun yerine balık yagı haplarından içsem olurmuuu kullanan varmı aranızda bebege bi zararı olmaz diiimi ?

canım ben haftada bir yada iki kere yiyorum balık ceviz ve fındıkda yiyorum ama doktorum bunlar bile yetersiz diye balık hapı verdi bana sende danış canım doktoruna balık çok önemli hamilelikte

ben bosh kullanıyorum çokta memnunum ama bütün katı meyve sıkıcaklarının tek sorunu her parçanın tek tek sudan geçirilmesi gerekiyor.ama ben çok memnunum

bendede 2-3 defa oldu hep dışarıdayken karnım açken oluyor, dr uma sordum normal dedi. bana birden sıcak basıyor başım dönüyor, bunu anladığın anda 1 kesme şeker at ağzına anında geçiyor.

​iyiyim fıstığım sen nasılsın?

saol canım iyiyim.. şimdi mutfaga gidicem.. uzun bir aradan sonra yemek yapmak istiyorum..
anahtarlıklara bayıldım.. süper süper..

Hayırlı haberlerle dön inşallah canım...

Eşin nasıl?Doktor ne dedi?Geçmişte göremedim...
Banada bu hafta yapılacak şeker yüklemesi...:18:

Canım benim teşekkürler,hoşbulduk Öperim kocaman

sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış

eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak (

Maşallah yeğenimize, kuzum benim canım anlar anlar onlar her şeyi, çok akıllılar şimdiden.

canım benim kağıtta sınır 140 yazıyordu dr da 100 lik yapıcaz dedi :26::26:
Senin ki benim kinden düşük ama yinede sınırın üstünde bilemedim ki doktoruna sor istersennn:26::26:
çok güzel görünüyor canımmm

Aman ne soraacam ya, kendi söylemeliydi, bu ara sinir oluyorum zaten :) Teşekkür ediyorum.

cnm allah yolunuzu açık etsin acil şifalar versin eşine inş

Dertsiz Katinam,
bu tarif çok pratik görünüyor:) bana bir de fırında kaç derecede ve ne kadar pişirdiğinizi yazar mısınız? Yakarım ben kesin:))

kuzucum eşin için çok geçmiş olsun..işiniz rast gitsin inşallah..
lökosit bende sürekli var her titte çıkıyo..
bide 2-3 epitel hücresi gözüküyo..mikroplu bi kızım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…