2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
süper görünüyor canım ben de istiyorum ben de

canım ben bunu yapıyorum kkdan almıştım tarifini. kızlar tavsiye ederim katinamın tarifini.un kurabiyesi gibi oluyor.

Son düzenleme:
şeker hamuru yapımı diye google dan baya bi araştırdım hatta videolar fln da izledim ..

sonra arzumcum diye bir hanımın blog sayfasını seçtim linkini de ekleyeyim sizlere *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - arzumcum - Blogcu.com

bnde marshmallow aldım 2 paket ama ilk defa deneyeceğim için içinden ilk önce beyazlar ile pembeleri ayırdım ..

pembeler ztn pembe oluyo :)

beyazlarla ile de hamur yaparken gıda boyası ekleyip istediğimiz renkleri elde edebiliriz :)

bitane ısıya dayanıklı bi kap seçtim kendime,ufak bir borcamdı..

kaynar su dolu tencere olur çaydanlık altı olur farketmez nasılsa benmari usulü eriteceğiz

ben niyeyse çaydanlık altı seçtim :) üstüne borcamı koydum tabi acemiyim ya , marshmallowların hepsini değilde tabanına değecek kadarını kullandım 10tane belki war belki yoktu pembelerini seçtim

sonra karıştıra karıştıra erittim ama biraz zor oldu hem kaşık hem çatalla erittim ama tamamiyle değil sıwı olmayacak çok

gözkararı azıcık su ekledim we pudra şekeri

ama yukarıda linkteki tarife göre yapmaya çalıştım

tabi pudra şekeri daha sonra çoook lazım olcak o yüzden pudra şekeri bol alın marketten fln :) ben gittim aldım da 9da akşam :)))

çok yapışkan bi durum olacak hemen bi yoğurma kabına aldım p.şekerini ilave ede ede hamuru elde ettim sonunda

ama siz marshmallowdan değilde googleda başka hamur tarifleri de war onları da yapabilirsiniz ya da beyaz şeker hamuru alıp gıda boyasıyla her renk hamuru elde edebilirsiniz pasta malz.satanlarda war her renk :))

sağol bitanem :) bu ilk , hemde akşam 7 de başladım hatta misafir de geldi onların yanında da dewam ettim

aaaaaaaaaaaaaa!!! hemen tarifini yyyaaazzzzz bizedeeee.. super gorunuyo, hele ilk deneme ise sonrakileri dusunemiyorum..

katinaam buda çok süper oluyoo tarif defterime hemen yazıorum

şerbetin malzemelerini nereye yazdıysam bulamıom ama bulurum canım birazdan :) hemen de yazarım

çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık üzerindeki çilekli pudik sanmıştım ben:26:
hemen kaydediyorum bende

pembiş şeker hamuru bitanem :)) puding gibi durmuş sende haklısın ama yılbaşına yeşilli fln yapcam inş :)

tabi ya biz kendimiz yaparız süslerizde istediğimiz gibi :) paketlerinide kendimiz yaparız kurdaleli fln uzun süre de duruyo bu kurabiyeler

süper görünüyor canım ben de istiyorum ben de

canım ben bunu yapıyorum kkdan almıştım tarifini. kızlar tavsiye ederim katinamın tarifini.un kurabiyesi gibi oluyor.

hepimiz de yapabiliriz nasılsa dağıtılacak doğumda en azından ona masraf edileceğine başka bi eksik alırız inş .

eline sağlık canım; bu tarif anneminki ile aynı. oğlumun 1 yaş doğumgününde bunlardan 3 tepsi yaptıydı. kadıköy hasanpaşa da bir toptancıdan şeker hamuru, gıda boyası ve çeşit çeşit kalıplar almıştı. o kadar harika şeyler yarattıki; herkes hangi pastaneden aldığımızı sordu. böylesi çok daha ucuza geliyor gerçekten.

kurabiye tamam da şeker hamurundan gözüm korktu elin yatkın oldugu halde zorlandıysan ben kendimi düşünemiyorum (

yok bitanem korkmaaa :)

yapabilirrsin cidden .. hem ilkinde olmazsa ikincide mutlaka olur .. baktın olmuyo başka tarif de war :)) pasta malz.satanlarda bulabilirsin onlarıda du ekleyim

Şeker hamuru nasıl yapılır? - UZMANTV

LOKUMDAN ŞEKER HAMURU - serpilyemekte - Blogcu.com

EYA' s COOKİES: ŞEKER HAMURU ve KATLI PASTA YAPIMI

bunlarda değişik değişik hamur tarifleri ama marshmallowdan korkma en kolayı bu gibi :) az araştır buraları ama yaparsın emin ol bende kurabiye kek puaça fln yapardım bu ilk idi.. o yüzden bi dene başına geçince yaparsın bak gör

ben kendi yazdığımı bulamadım ama bu blogda bi hanım paylaşmış aynısı zaten paylaşayım hemen :))

Adanalı olarak lohusa şerbeti denildiğinde biz de de Kaynar war derim :) malum Kayseri ye gelin geldim we büyük bi kısmı bilmiyor Kaynarın ne olduğunu .. Aslında fark yok biri soğuk olur biri sıcak birinde ceviz olmaz birinde olur ufak tefek değişikliklerle sunuluyo farklı memleketlerde :)) amac aynı ama hem anneye süt olsun hemde misafirlerin ağzı tatlansın bereket olsuunn :))

ADANA'NIN SIRRI (kaynar) - dilara45 - Blogcu.com

aktarlarda Kaynar pakedi dendiğinde bilinir ama yukarda içinde neler war yazıyor bilmeselerde siz listeyi werirsiniz aktara

fincanlara sıcak sıcak konur üstüne,biz cevizi çok çekmeyiz robottan toz gibi olmasın dişe değsin diye tabi tercih meselesi ama süper bi şifa deposu we süt yapar :)))

tabi ki cnm bnm daha ucuza geliyor we kolay da pek bişe yok ben facebookda da bi hanımın sayfasını takip ediorum o ilham werdi ztn

şimdilik böle yawaştan başladım bakalım neler çıkaracağız hep birlikte

hamuru hazır alacaktım da bende ki huy olmaz olsun illaaa enn ayrıntısına kadar ben öğrenip kendim yapacam yoksa aldım da elime hamuru bıraktım :) annemden geçme bi huy bu yoksa en kolayı hamuru almak beyazını,gıda boyasıyla neler yapılır neler :))

eğer zamanım çok kalmazsa doğuma bende hazır hamur alabilrim belli olmas

oohh ne güzel hazırlıklar başlamış

hazırlıklar son sürat dewaaaaaamm

kızlar başka hangi mağazalar war :26:

çanta iyiymişde ben hiçbiyer gezmedim daha .. bnm için hangisi daha kullanışlı olur diye tereddütte kaldım yoksa alsammı fln diye düşündüm şimdi :)

int. de we normal mağazalar nereler war ben ufakdan listeler hazırlicam

sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz (

özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
haydi hayırlı haberlerle dön işallah

harika olmuş ellerine sağlık enfes gözüküyor yiyesim geldi

teşekkürler ben çok severim kurabiyeleri hele denenmiş tarifleri daha çok severim kesin yaparım

ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler ben bu yaptığın şeker hamurunun tadını merak ediyorum nasıl oldu güzel mi normalde bu pastaların üzerindeki şeker hamurları benim hoşuma gitmiyor da ikisi arasındaki tat farkı sence nasıl

Tünaydın arkadaşlar, hepinize sevgiler...

tünaydınnnnn :) nasılsın görüşmeyeli Çınar'ın güzel annesiiii

huysuzcummm çok teşekkürler canım zahmet verdik sana.. ben kurabiyeyi yapıcam hamuru da burda sevdiğim bi pastane var onlardan hazır alıcam beceremezsem

bunu yaparım işteeee :)) teşekkürler canım çok makbule geçti

sağol bitanem :)

walla bnm şeker hamuru öle çok keskin şeker tadı yoktu bide içinde zararlı hiçbişe yok o yüzden rahatlıkla yedim bnm kociş bayıldı bayıldı :))

daha hafif gibi geldi ama şimdi bak sen sorunca düşünim iyicee :26:

kızlar bende haftasonu bebek şekerlerine baktım. böyle bişey düşünüyorum bakalım. magnet istemiyorum. tabi daha farklı bişey bulabilirsem düşünebilirim.

Dmt sen kaza mı yaptın?ben yoktum galiba
Gecmis olsun canım ya cok üzüldüm .
Bel fıtığından ve siyatikten cok çektim biliyorum.
Önce Allah sonra Ankara'da ki Dr sayesinde kurtuldum.siyatik devam ama

sağol voltajcığım evet maalesef kötü bi kaza yaptım ama çok şükür bizde bişey yok. ben kafamı çarptım hafifçe bi de savrulunca belimi incittim zaten fıtık olduğundan kaç gündür acısını çekiyorum işte. bi de malum karın büyüdükçe ağrılar artıyor.
size de çok geçmiş olsun tekrardan canım. cana geleceğine mala gelsin tabi de yaşadığınız şey çok üzücü bence maaalesef insanların gerçek yüzü bu zamanlarda belli oluyor.

sağol canım geçen sene böyle bir sorun yoktu. bu sene başladı benim şansıma. kaloriferleri sabahtan yakıyorlar öğleye kadar ancak ısınıyor. bu arada bi de haftasonu yanmadığını düşününce ısınması daha da zorlaşıyor. donduk valla sabah sabah. yaa tam pantolon altına giyince rahat edeceğim bi tayt bulmuştum geçen sene bu sene hamile olunca giyemez oldum. ince hamile taytı da bulamadım
o dediğin yün içliklerin benim koca göbeğime göre olanı var mıdır ki canım??

benim bel fıtığımda evlendiğimde çıkmıştı ama doktor fıtık değil dedi. ta kii hamile kalana kadar da bişeyim yoktu ama hamile kalıp göbek büyüdükçe yatıp kalkamaz oldum. doğumdan sonra biraz geçti derken oğlum ağırlaştıkça artmaya başladı. iki tarafta da var ama sol taraf çok fena. bütün bacağıma vuruyor. üstüne basamaz oluyorum. ayakta durmak, oturmak çok fena ediyor. bunda da yavaş yavaş başlamıştı bi de kazadan sonra iyice arttı. gece uykudan uyandırmaya da başladı. bende kırıkkalede iyi bir doktor bulamadım. ankaradan iyi bir doktor arıyordum. bana da özelden yazarsan çok sevinirim canım adını vs..

geçmiş olsun canım aynı sıkıntı bende de mevcut. ağrı başladı mı kıvranmaya da başlıorum nerde kalmış dik yürümek. sol bacağım tamamen iptal oluyor çok acı veriyor maalesef. bende aynısını geçen hafta söyledim. gece uyandırmıyor çok şükür dedim kiii aynı gece o iğrenç ağrıyla uyandım çok felaket bişey yaa Allah kimseye vermesin bize de acil şifalar versin inşallah.
ben şimdi bi de kasık fıtığını çekiyorum maalesef ikisi de birbirinden beter.

canım annene çok geçmiş olsun.
kaza için de geçmiş olsun şükür eşin de bişey yokmuş. bu aralar bizim topiğe kurşun falan mı döktürsek anlamadım. kaza üstüne kaza. Allah beterinden saklasın inşallah hepimizi

Kaynar süper ötesi bişeee yaaa bayılırım ben

hamura gelince marshmallowlu olanı dene ilk önce we yapacaksın emin ol

Gecmis olsun canım cok kotu birsey Allah yardımcın olsun.cok ayakta kalma bari

Tamam canım ayrıca gecmis olsun
Cok kotu ya bizim sersem tutanak bile tutamadı esim kafayı yiyecekti.
Bunu cok duydum denemedim bugun yapayım bakalım yimirtalarima,cok kolay gibi eline saglık.

Allahimm sen daha almamismiydin çabuk giz çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…