2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım çok geçmiş olsun çok, sefer ayı yüzünden oluyor işte

sağol canım..

geldim geldim, 1buçuk saattir geçmişi okuyom:)
benimde seninki gibi, 3 baskülde de farklı çıkıyo, bide sağlık ocağı değiştirmiş baskülü, en son onda az çıktıydı nası sevindim, meğer 3 kilo eksik tartıyomuş, hemen doğrucu davutlar, kendileride çıkıp bozdular beni

sabah yine dişçideydim, sinirlerim bozuldu, ağladım hep
eve gelince eşim dişin nası dedi
-"dişim ii ama gururum kırıldı" çok dedim,
dişçiler inanmıyo bana, iğne yapıyolar 2 doz,hissediyorum yinede, ben onlardan çok istiyorum bundan kurtulmayı, delimiyim ben, sabahlara kadar ağrı çekmekten zevk alıcam,
dioki dişçi "aslında normal bi acı olabilirmiş benim hissettiğim,ben korktuğum için vıdı vıdı", yani dioki "abartıyosun", ya ben hissetmesem zıplarmıyım koltukta ya, ayrıca hissedicem madem ne diye 2 doz iğne oluyorum ben,
Allahtan okulda bi öğretmen var ona da aynı şey oluyomuş, söledi de rahatladım biraz, kendimden şüphe etmeye başladım

he bu arada eşim de diyoki "ben sana inanıyorum" yalannn, tırsıyo kızcam die:)

Son düzenleme:
bol su iç lökosit düşsün suyu az içiyorsun heralde günde kaç lt içiyorsun

geçmiş olsun tatlım aman kızlar dikkat ne oluyor böyle kaza kaza aman diyeyim emniyet kemerlerinizi de hep takın Rabbim hepimizi korusun işallah

sağol canım, sorma walla, sokağa çıkmaya korkar oldum böle haberler aldıkça..

laterna canım geçmiş olsun işallah işleriniz rast gider eşin düzelir iyi olur gelirsiniz dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun kalın giyin hasta olma kendini koru iyi yolculuklar sana iyi haberlerini bekliyoruz arada bilgilendir ama durumunuzu bilelim yani

sağol canım benim Allah bin kere razı olsun inşallah,sorman yeter..
kız kardeşim orada;kendi doktorumdan da yüksek ihtisas hastanesinden tanıdık dr adı aldık öyle gidiyoruz;hayırlısı inşallah..

çok uzun kalmayız diye tahmin ediyorum ama hastane işi bu belli de olmaz tabi;Allah herkesin yardımcısı olsun zor iş bunlar..

dur yavrum yaaaa tekli hanelere yeni düştük hemen doğurmam inşallah (bu arada dr şuan için erken doğum riskimin olmadığını söyledi )

cepten girerim zaten,öpüyorum en kocamanından

yolunuz açık olsun laternem..şifa bulup dönün inşallah..

şimdi gördüm laterna
hayırlı yolculuk,hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah..

Allah hepinizden razı olsun inşallah;sizle dertleşmek terapi gibi resmen..
kalın giyinirim söz
eşya hazırlamak yerine muhabbete oturdum

1 saat sonra çıkıyoruz kısmetse..

allah tamamına erdirsin canım, cümlemizi

hep bu renkmi yapacaksın kuzum ay kaynana gibi herşeye karıştım bende

Sütlü kahveler açık maviler de ekleyebilirim, neden olmasın :) Aman karış karış, benim kaynanam çok karışmaz bu yönden eksikliğini hissetmiyim

çok hoşsun sedoşum
hepsi yeşil olsun bence canım ellerine sağlık çok güzel olmus..

​Bakalım diğer renkleri de denerim, nasıl duracağına bakarız hep beraber. Teşekkür ediyorum çok.

hayırlı haberlerle geri dön evine inşallah. eşin tez zamanda sağlığına kavuşsun..
Ankara'da kardeşin varmış ama yinede bir isteğin olursa ben de burdayım unutma..

sizede geçmiş olsun.. amiiinnnnn

yaa bu dişçileri anlamıyorum.. bence doğru yere vurmadığı için iğneyi uyuşmuyo tam anlamı ile.. bunu defalarca kez dişçi bir arkadaşla tartıştım ve sonunda bu konuda hemfikir olduk.. her doktor her dişi uyuşturamıyor!! sende sıkıntı yok yani canım..
çok geçmiş olsun, bi an önce geçsin diş sıkıntıların da kurtul artık..

uyuşmama bende de bir kez olmuştu ama ben ağrıdan dolayı uzun süre ağrı kesici kullanmıştım-majezik bir haftada bir kutu- ağrıkessici vücutta birikme yaparmış temizlenmesi 48 saat alırmış,anestezi etki etmezmiş. iki doz ağrıkesici sonrası hissediyorum deyince "bazıları anesteziye hiç tepki vermez" demişti. ne korkunç şeydir o diye düşünmüştüm. allah sabır versin canım, tez zamanda kurtul inşallah

sağol canlar, bilmiyorumki walla, aslında diş uyuşuyo, ama ortasında bi yer var, oraya dokunduğu an,iğne batmış gibi hissediyorum, cuma günü tam oraya vurdu (ki çok canım acıdı),yinede uyuşmadı, bide bugün okulda dedim eskiden dudağına kadar uyuşurdu,şimdi o kadar uyuşmuyo, birisi o uyuşturucudan da olabilir demişti, belki hamileyim diye, dozu mu azaltıyolar, başka bişemi yapıyolar anlamadım

hmm iltihaptan sebep de o acıyı yaşıyor olabilirsin.. dişte iltihap varsa ve tam kurumadan işlem gerçekleştiriyorlarsa da olabiliyor bu durum.. birde dediğin gibi gebelikten sebep ya farklı bir ilaç ya da dozaj az kullanılıyor da olabilir.. amaan iyi ol da tez zamanda acı macı geçiyor.

chosy chosy sana söyledimmi, bilmiyorum ama ben dişimi çektirdim c.tesi günü kurtuldum o pis ağrıdan..
canım hiç acımadı ama benim..seninde 20 lik değilmiydi :26:

bu diş için 3 defa antibiyotik kullandım ama bilmiyorumki, bişe demediler, film de çekemiyolar, tek duam doğurana kadar ağrımasın..

chosy chosy sana söyledimmi, bilmiyorum ama ben dişimi çektirdim c.tesi günü kurtuldum o pis ağrıdan..
canım hiç acımadı ama benim..seninde 20 lik değilmiydi :26:

yaa ne güzel canım, geçmiş olsun,çok sevindim, ben 20lik zannediyodum ama değilmiş

bugün dedim dr,çeksenizde hissedermiyim diye,hissedersin dedi
Allahım doğurana kadar ağrımasın,doğurur doğurmaz gidicem,3-5 iğne yaptırıp çektircem

fıstıklar ben bir kaç gün Ankara da olacağım;artık cepten girebildiğim kadar bakarım ne yapıyorsunuz diye (
kendinize iyi bakın,dualarınızı ihmal etmeyin ne olur sağlıkla dönelim inşallah (

hadi canım, güzel haberlerle gidin-gelin. ankaradayım herhangi bişeye ihtiyacın olursa haberimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…