Canım çok geçmiş olsun çok, sefer ayı yüzünden oluyor işte
geldim geldim, 1buçuk saattir geçmişi okuyom:)Gosii nerdesin sen
Ben şimdi girip duyurulara wanted yapacaktı m
Ben su ana kadar 12 veeya 9 kilo aldım
Daha dogrusu benim baskul 56 ile başladı 65 suan
Dr un ki 61 ile başlayıp 73 dedi son bende bilemedim saglık ocağının ki tirt.gerçi Dr um 14. Haftada tartmaya başlamıştı doğru olabilir.
11 kilo hakkım kaldı
bol su iç lökosit düşsün suyu az içiyorsun heralde günde kaç lt içiyorsunsağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
kızlar ii akşamlar
çok uzun bi alıntı yaptığım için özür dilerim, ama sabahtan beri yazılanları okuyunca böle uzadı,15-20 sayfa okudum walla,akşam oldu:)
bide bu arada kaza haberleri çoğaldı,bizde ctesi hafif bi kaza yaptık, ama Allah korudu,çok kötü sonuçlanabilirdi, o yüzden dikkat edin kızlar, Allah hepimiz korusun inşallah
bol su iç lökosit düşsün suyu az içiyorsun heralde günde kaç lt içiyorsun
geçmiş olsun tatlım aman kızlar dikkat ne oluyor böyle kaza kaza aman diyeyim emniyet kemerlerinizi de hep takın Rabbim hepimizi korusun işallah
Laternem güle güle git gel.
Rabbim yardımcınız olsun.
Ankara'da var mı bildik tanıdık.orda dag dayım,tavşan emmim bak
Kendini cok uzme,hep iyi olacağını duşun
Bu Aksam nasip olursa biraz okuyacağım gönlünü ferah tut tatlım .
Opuyorum
Doğurmadan gel hee
bol su iç lökosit düşsün suyu az içiyorsun heralde günde kaç lt içiyorsun
içiyorum tatlım ya,2 buçuk litre içiyorum(
geçmiş olsun tatlım aman kızlar dikkat ne oluyor böyle kaza kaza aman diyeyim emniyet kemerlerinizi de hep takın Rabbim hepimizi korusun işallah
laterna canım geçmiş olsun işallah işleriniz rast gider eşin düzelir iyi olur gelirsiniz dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun kalın giyin hasta olma kendini koru iyi yolculuklar sana iyi haberlerini bekliyoruz arada bilgilendir ama durumunuzu bilelim yani
yolunuz açık olsun laternem..şifa bulup dönün inşallah..
şimdi gördüm laterna
hayırlı yolculuk,hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah..
biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.
hep bu renkmi yapacaksın kuzum ay kaynana gibi herşeye karıştım bende
çok hoşsun sedoşum
hepsi yeşil olsun bence canım ellerine sağlık çok güzel olmus..
sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
kızlar ii akşamlar
çok uzun bi alıntı yaptığım için özür dilerim, ama sabahtan beri yazılanları okuyunca böle uzadı,15-20 sayfa okudum walla,akşam oldu:)
bide bu arada kaza haberleri çoğaldı,bizde ctesi hafif bi kaza yaptık, ama Allah korudu,çok kötü sonuçlanabilirdi, o yüzden dikkat edin kızlar, Allah hepimiz korusun inşallah
sağol canım..
geldim geldim, 1buçuk saattir geçmişi okuyom:)
benimde seninki gibi, 3 baskülde de farklı çıkıyo, bide sağlık ocağı değiştirmiş baskülü, en son onda az çıktıydı nası sevindim, meğer 3 kilo eksik tartıyomuş, hemen doğrucu davutlar, kendileride çıkıp bozdular beni
sabah yine dişçideydim, sinirlerim bozuldu, ağladım hep
eve gelince eşim dişin nası dedi
-"dişim ii ama gururum kırıldı" çok dedim,
dişçiler inanmıyo bana, iğne yapıyolar 2 doz,hissediyorum yinede, ben onlardan çok istiyorum bundan kurtulmayı, delimiyim ben, sabahlara kadar ağrı çekmekten zevk alıcam,
dioki dişçi "aslında normal bi acı olabilirmiş benim hissettiğim,ben korktuğum için vıdı vıdı", yani dioki "abartıyosun", ya ben hissetmesem zıplarmıyım koltukta ya, ayrıca hissedicem madem ne diye 2 doz iğne oluyorum ben,
Allahtan okulda bi öğretmen var ona da aynı şey oluyomuş, söledi de rahatladım biraz, kendimden şüphe etmeye başladım
he bu arada eşim de diyoki "ben sana inanıyorum" yalannn, tırsıyo kızcam die:)
sağol canım..
geldim geldim, 1buçuk saattir geçmişi okuyom:)
benimde seninki gibi, 3 baskülde de farklı çıkıyo, bide sağlık ocağı değiştirmiş baskülü, en son onda az çıktıydı nası sevindim, meğer 3 kilo eksik tartıyomuş, hemen doğrucu davutlar, kendileride çıkıp bozdular beni
sabah yine dişçideydim, sinirlerim bozuldu, ağladım hep
eve gelince eşim dişin nası dedi
-"dişim ii ama gururum kırıldı" çok dedim,
dişçiler inanmıyo bana, iğne yapıyolar 2 doz,hissediyorum yinede, ben onlardan çok istiyorum bundan kurtulmayı, delimiyim ben, sabahlara kadar ağrı çekmekten zevk alıcam,
dioki dişçi "aslında normal bi acı olabilirmiş benim hissettiğim,ben korktuğum için vıdı vıdı", yani dioki "abartıyosun", ya ben hissetmesem zıplarmıyım koltukta ya, ayrıca hissedicem madem ne diye 2 doz iğne oluyorum ben,
Allahtan okulda bi öğretmen var ona da aynı şey oluyomuş, söledi de rahatladım biraz, kendimden şüphe etmeye başladım
he bu arada eşim de diyoki "ben sana inanıyorum" yalannn, tırsıyo kızcam die:)
sizede geçmiş olsun.. amiiinnnnn
yaa bu dişçileri anlamıyorum.. bence doğru yere vurmadığı için iğneyi uyuşmuyo tam anlamı ile.. bunu defalarca kez dişçi bir arkadaşla tartıştım ve sonunda bu konuda hemfikir olduk.. her doktor her dişi uyuşturamıyor!! sende sıkıntı yok yani canım..
çok geçmiş olsun, bi an önce geçsin diş sıkıntıların da kurtul artık..
uyuşmama bende de bir kez olmuştu ama ben ağrıdan dolayı uzun süre ağrı kesici kullanmıştım-majezik bir haftada bir kutu- ağrıkessici vücutta birikme yaparmış temizlenmesi 48 saat alırmış,anestezi etki etmezmiş. iki doz ağrıkesici sonrası hissediyorum deyince "bazıları anesteziye hiç tepki vermez" demişti. ne korkunç şeydir o diye düşünmüştüm. allah sabır versin canım, tez zamanda kurtul inşallah
sağol canlar, bilmiyorumki walla, aslında diş uyuşuyo, ama ortasında bi yer var, oraya dokunduğu an,iğne batmış gibi hissediyorum, cuma günü tam oraya vurdu (ki çok canım acıdı),yinede uyuşmadı, bide bugün okulda dedim eskiden dudağına kadar uyuşurdu,şimdi o kadar uyuşmuyo, birisi o uyuşturucudan da olabilir demişti, belki hamileyim diye, dozu mu azaltıyolar, başka bişemi yapıyolar anlamadım
hmm iltihaptan sebep de o acıyı yaşıyor olabilirsin.. dişte iltihap varsa ve tam kurumadan işlem gerçekleştiriyorlarsa da olabiliyor bu durum.. birde dediğin gibi gebelikten sebep ya farklı bir ilaç ya da dozaj az kullanılıyor da olabilir.. amaan iyi ol da tez zamanda acı macı geçiyor.
chosy chosy sana söyledimmi, bilmiyorum ama ben dişimi çektirdim c.tesi günü kurtuldum o pis ağrıdan..
canım hiç acımadı ama benim..seninde 20 lik değilmiydi :26:
fıstıklar ben bir kaç gün Ankara da olacağım;artık cepten girebildiğim kadar bakarım ne yapıyorsunuz diye(
kendinize iyi bakın,dualarınızı ihmal etmeyin ne olur sağlıkla dönelim inşallah(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?