sağol canlar, bilmiyorumki walla, aslında diş uyuşuyo, ama ortasında bi yer var, oraya dokunduğu an,iğne batmış gibi hissediyorum, cuma günü tam oraya vurdu (ki çok canım acıdı),yinede uyuşmadı, bide bugün okulda dedim eskiden dudağına kadar uyuşurdu,şimdi o kadar uyuşmuyo, birisi o uyuşturucudan da olabilir demişti, belki hamileyim diye, dozu mu azaltıyolar, başka bişemi yapıyolar anlamadım
kuzum sen oyun oynamayı ne çok seviyorsun,ben de oynardım eskiden
doğumdan sonra ben de yeniden başlicam oyunlara malum bağımlılık yapıyor
ama şimdilik sadece ders çalışıyoruz
Cosy tuncss haklı Dr cok önemli.
Mesela ben bir kanal tedavisine 9 seans gittim insafsız yapamadı.
Burda yazın yeğenime gittim 2 dişe kanal geçici dolgu ayrıca 2 de dolgu yaptı .hic hissetmedim.
Eski kanalıma baktı lezyon kalmış dedi9 seans bile yetmemiş.
Sen haklısın acıyorsa aciyordur.
Şimdi kanallar hala geçici dolguda biri sızlıyor demişti haftaya gel bakalım kalmamistirda yine de dedi
Tabi ben viriklayip durdum disi
Her dogum sonrası dişlerimi hep yaptıracağım diye bir kez daha anlatmıştım ya bu kez kesin
Zaten inci gibi de değiller beyaz ama bozukHülya avşarın disiyle aynı iyi olur değişmek
Gulerken Mısır kocanı ısırır gibi duz,narin,agrisiz
Yeğenim uzak olmasa ona yaptirirdim bakalım bizim bura da kazık ama hayırlısı .
ayy çok sevdiğimden değil.. can sıkıntısı işte..
rahatsızlık veriyorum çevreme dimi.. ama o davetlerin çoğunu otomatik gönderiyorlar benden kaynaklı değil yani :))))
sen ne dersi çalışıyosun bu arada?
benim bi dişçim vardı aslında memnundum, ama bunlar gittiğim hastanenin doktorları,ondan gittiydim, bugünkü başkaydı, bir iğne yaptı, vizdansız,köküne kadar soktu iğneyi,gözlerimden yaş geldi mık demedim de inandıramadım kendimi, açeydim kollerimiiiiii, diyeydim nabiyonn öküüzzzz:))
ben ablamın dişlerini benzetiyom hülya ya, sen benziyonmu kıs ablama,sarışın,yeşil gözlü,iyi huylu,kocasından,kaynanasından,eltisinden,görümcesinden çeken biri???
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Öyle olmuyor canım arz talep oluyor vücut.
Birde cocuk yapına alışıyor zaten klozete oturamiyorum Allahım affetsin.
Cocuklar birsey yese teslim olmuş gibi elleri bekliyor alıştılar bana yavrular .
Avm ye hadi sen gidersinde ben 3. Olunca mergenin avatar gibi olacagim.nasil gidersem
Kiz Ben birde boya yaptım hafta sonu kızım affetsin :)))
Esim cok kızdı ama ne yapayım ,birde isin kötüsü bulaşık makinam su kaçırıyor 4 gündür elimde yıkıyorum kendime Fuzuli zulüm .
Eki Görüntüle 585988 Eki Görüntüle 585989
canlarım nasıl olmuş :26:
ilk defa denedim hiçbişe bilmiodum akşamın bi wakti rastgele bi tarifle butik kurabiye yapımını denedim tadi güzel de görüntüsü nası?
üstünü süsleyecek malzemem yoktu markette kapalı malum o saatte ilerleticem kendimi bu alanda inş .
güle güle kullan tatlım, hepsi çok güzel, park yatak görünce bunlardan alasım geliyo ama ahşap beşiklerde çok tatlı yaaakızlar size aldıklarımın birebir aynısını netten buldum..
aklıma gelenleri sizlerle paylaşıcam sizlerede fikir olur belki..
Eki Görüntüle 586301 Eki Görüntüle 586305 Eki Görüntüle 586304 Eki Görüntüle 586303 Eki Görüntüle 586302 Eki Görüntüle 586297 Eki Görüntüle 586298 Eki Görüntüle 586299 Eki Görüntüle 586300 Eki Görüntüle 586306
biraz geç oldu ama bende geldim,aranıza katıldım,bugün 24+0 olduk,ALLAH nasip ederse oğlumuz olucak,bu benim 4.gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak İNŞALLAH.3 kez düşük yaşadıkyapılan araştırmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı,şimdi hergün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,muhtemelen aranızda benim gibi olanlar vardır.benim gibi olan veya olmayan herkes bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır.
Katina kız şimdi senin tarifi yaptım fırında bakalım nasıl olacakchosy chosy sana söyledimmi, bilmiyorum ama ben dişimi çektirdim c.tesi günü kurtuldum o pis ağrıdan..
canım hiç acımadı ama benim..seninde 20 lik değilmiydi :26:
Ahanda duydummmmm Allahimmmmmm doguramayacagim ben. Gül gibi kızım içerde kalacakYok değilim zara ya cok benzetirler beni.simdi kimsecikler cektiremez
Sadece cekemezler :))
Kiz sen onu deyince mezos duymasın aklima geldi bende spiral takilirken Dr elini tuttumcan havli iste sende alttan bir aparkat geçirseydin "acıdan bilemedim Bacim "
Yok değilim zara ya cok benzetirler beni.simdi kimsecikler cektiremez
Kiz sen onu deyince mezos duymasın aklima geldi bende spiral takilirken Dr elini tuttumcan havli iste sende alttan bir aparkat geçirseydin "acıdan bilemedim Bacim "
huysuz melek,kurabiyelerin çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık
ay ne marifetliymişsin sen maşallah sana
Kızlar Çınar'ı görmeye gelenlere hediye olarak anahtarlık yapacağız, modeli daha kullanışlı hale getireceğim. Sizce nasıl? Kurabiyeleri de çınar yaprağı şeklinde olacak.
Eki Görüntüle 586383 Eki Görüntüle 586384 Eki Görüntüle 586385 Eki Görüntüle 586379
güle güle giysin yavrucuklar botlarını
ayy ben bi kere nasıl bi patavatsızlık yaptım biliyo musun?
görümcemler gelmişti kanamamın olduğu zmanlar, geçmiş olsun diye, bi an dalgınlığıma geldi, ilaçlar çok uyku yapıyodu o zman,
şimdi siz olmasaydınız ben uyuyo olurdum diye saf saf anlatıyorum, ilaçların uyku yaptığından bahsediyorum falan
sonra bi an baktım kalkalım biz diyince görümcem (kendisini severim bilrisiniz)
yaaa dedim çok iyi oldu gelmeniz tüm gün canım sıkılıyo falan muhabbet ediyoruz iyi geldi falan dedim de toparlamaya çalıştım
ama tamamen saflığımdan yani, yakın samimi diye dertleşiyom güya
maşallah maşllah maşallah maşallah
Raabbim dağına göre kar verir derler, bende bebişlerim olunca hep daha hareketli istediğim gibi biri olacağımı düşünüyorum, kendim için kolum kalkmaz ama sevdiğim bişey isteyince bi an enerji doluyorum çünkü
ohhh mis mis mis görüntü harika tadı da iyi olduysa süper maşallah
bu kurabiyeleri az daha büyük yapıyolar mevlütte, en son gittiğim bebe mevlüdünde öyleydi, bende yapıcam kızıma inşallah
Katina kız şimdi senin tarifi yaptım fırında bakalım nasıl olacak
Ahanda duydummmmm Allahimmmmmm doguramayacagim ben. Gül gibi kızım içerde kalacak
çok geçmiş olsun canım, inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz, eşin de tüm sıkıntılarından kurtulmuş olarak dönersiniz,sağol tatlım :)) şimdi çıkmış sonuçlarım ;
açlık şekerim 71
tokluk şekerim 78;birazdan dr'a göstereceğim sonuçlarımı.. biraz lökosit varmış
eşimin taşlarından biri kanalı tıkamış; iltihap ve sarılık yaptı EPRC ile alınması gerekiyor,o işlem için yarın Ankaraya gideceğiz bakalım hangi gün yapacaklar
kanal açıldıktan sonra da safra kesesi alınacak(
Yok değilim zara ya cok benzetirler beni.simdi kimsecikler cektiremez
Katina kız şimdi senin tarifi yaptım fırında bakalım nasıl olacak
Ahanda duydummmmm Allahimmmmmm doguramayacagim ben. Gül gibi kızım içerde kalacak
Gulimier sen cok daha super anne olacaksın ben yaşayarak öğrendim sen öğrendiklerini yaşayacaksın .heveslisin cocuk ısı bana göre değil de bakma sen
Kiz o taktik iyiymis valla :))))
Kızımın bir çizmesi var görsen hemen kızıma alayım dersin ama göstermem
Winks hastası ama
Kayu efendili aldık ışıklı ,pembis ,fisidik ve kazık . İsikla pembesine aldandı aksama kadar ayagindaydi uyurken çıkarıyor başucuna koyuyor bana çocukluğumu hatırlattı demekki hala ben gibiler var basta kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?