2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

olay o ortada bitiyor zaten, basit dolgularda ben iğne bile yaptırmıyordum.hamilelik pek çok şeyi değiştiriyor, vücut ayarlarımızla oynanmış dolaşıyoruz resmen.

Cosy tuncss haklı Dr cok önemli.
Mesela ben bir kanal tedavisine 9 seans gittim insafsız yapamadı.
Burda yazın yeğenime gittim 2 dişe kanal geçici dolgu ayrıca 2 de dolgu yaptı .hic hissetmedim.
Eski kanalıma baktı lezyon kalmış dedi 9 seans bile yetmemiş.
Sen haklısın acıyorsa aciyordur.
Şimdi kanallar hala geçici dolguda biri sızlıyor demişti haftaya gel bakalım kalmamistirda yine de dedi
Tabi ben viriklayip durdum disi
Her dogum sonrası dişlerimi hep yaptıracağım diye bir kez daha anlatmıştım ya bu kez kesin
Zaten inci gibi de değiller beyaz ama bozukHülya avşarın disiyle aynı iyi olur değişmek
Gulerken Mısır kocanı ısırır gibi duz,narin,agrisiz
Yeğenim uzak olmasa ona yaptirirdim bakalım bizim bura da kazık ama hayırlısı .

kuzum sen oyun oynamayı ne çok seviyorsun,ben de oynardım eskiden
doğumdan sonra ben de yeniden başlicam oyunlara malum bağımlılık yapıyor
ama şimdilik sadece ders çalışıyoruz

kuzum sen oyun oynamayı ne çok seviyorsun,ben de oynardım eskiden
doğumdan sonra ben de yeniden başlicam oyunlara malum bağımlılık yapıyor
ama şimdilik sadece ders çalışıyoruz

ayy çok sevdiğimden değil.. can sıkıntısı işte..
rahatsızlık veriyorum çevreme dimi.. ama o davetlerin çoğunu otomatik gönderiyorlar benden kaynaklı değil yani :))))
sen ne dersi çalışıyosun bu arada?

benim bi dişçim vardı aslında memnundum, ama bunlar gittiğim hastanenin doktorları,ondan gittiydim, bugünkü başkaydı, bir iğne yaptı, vizdansız,köküne kadar soktu iğneyi,gözlerimden yaş geldi mık demedim de inandıramadım kendimi, açeydim kollerimiiiiii, diyeydim nabiyonn öküüzzzz:))

ben ablamın dişlerini benzetiyom hülya ya, sen benziyonmu kıs ablama,sarışın,yeşil gözlü,iyi huylu,kocasından,kaynanasından,eltisinden,görümcesinden çeken biri???

Hanipeks yapraklar pek hoş olmuş hayatım ben görmeye gelemesemde benim ki hazan renkli olsun ,huznu anlatsın bana kahveli sarılı cok sonbahar gördüm kendimi.çınarda kızmasın bana ben daha tomurcukken icimi baydın diye

estağfurullah, olur mu hiç, ben sadece oyunla ilgili bildiriler geliyor diye, dikkatimi öyle çektiğinden
açıköğretim çalışıyorum iki hafta kaldı yeni başladım
genç değilim, istekli değilim,çeneme vuruyor çalışamadım çalışamadım diye geziniyorum ortalıkta

Yok değilim zara ya cok benzetirler beni.simdi kimsecikler cektiremez
Sadece cekemezler :))

Kiz sen onu deyince mezos duymasın aklima geldi bende spiral takilirken Dr elini tuttumcan havli iste sende alttan bir aparkat geçirseydin "acıdan bilemedim Bacim "

kızlar biriniz katı meyve sıkacağı sormuştu ama unuttum kim olduğunu:26::26::26:
bende bekonun var çok memnunum ama alacak arkadaşa tavsiyem şimdi köpük çıkarmayanları varmışondan alsın sanırım plipsde olması lazım:26:

güle güle giysin yavrucuklar botlarını
ayy ben bi kere nasıl bi patavatsızlık yaptım biliyo musun?
görümcemler gelmişti kanamamın olduğu zmanlar, geçmiş olsun diye, bi an dalgınlığıma geldi, ilaçlar çok uyku yapıyodu o zman,
şimdi siz olmasaydınız ben uyuyo olurdum diye saf saf anlatıyorum, ilaçların uyku yaptığından bahsediyorum falan
sonra bi an baktım kalkalım biz diyince görümcem (kendisini severim bilrisiniz)
yaaa dedim çok iyi oldu gelmeniz tüm gün canım sıkılıyo falan muhabbet ediyoruz iyi geldi falan dedim de toparlamaya çalıştım
ama tamamen saflığımdan yani, yakın samimi diye dertleşiyom güya

maşallah maşllah maşallah maşallah
Raabbim dağına göre kar verir derler, bende bebişlerim olunca hep daha hareketli istediğim gibi biri olacağımı düşünüyorum, kendim için kolum kalkmaz ama sevdiğim bişey isteyince bi an enerji doluyorum çünkü

ohhh mis mis mis görüntü harika tadı da iyi olduysa süper maşallah
bu kurabiyeleri az daha büyük yapıyolar mevlütte, en son gittiğim bebe mevlüdünde öyleydi, bende yapıcam kızıma inşallah

maşallah güle güle giydir hepsi çok güzel
sondan 2. fotodaki kanguru mu, acaba çocuk içinde rahat ediyo mu onun, benim çok hoşuma gidiyo görünce, almak istiyorum, daha önce kullanan var mı kızlar ararnızda?

güle güle kullan tatlım, hepsi çok güzel, park yatak görünce bunlardan alasım geliyo ama ahşap beşiklerde çok tatlı yaaa

hoşgeldin maşallah bebişinede sanada inşallah sağsalim kucağına alırsın, bende seninle aynı durumdayım. iğne kullanıyorumhergün 0,4 lük clexan.2 düşük yaşadım öncesinde .çok şükür kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldıda bu hamileliğim çok sağlıklı geçiyor, hayırlısı

chosy chosy sana söyledimmi, bilmiyorum ama ben dişimi çektirdim c.tesi günü kurtuldum o pis ağrıdan..
canım hiç acımadı ama benim..seninde 20 lik değilmiydi :26:
Katina kız şimdi senin tarifi yaptım fırında bakalım nasıl olacak
Ahanda duydummmmm Allahimmmmmm doguramayacagim ben. Gül gibi kızım içerde kalacak

ama sen bilmişin bi bebiş geleceğini bence ondan tutmuşun elini

kocacım yemek hazırlamış,yiyyim bari:))

huysuz melek,kurabiyelerin çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık
ay ne marifetliymişsin sen maşallah sana

çok sağol cnm bu arada Allah yardımcınız olsun sağ salim gidip-gelin inş. güzel haberler ile.. sende dikkat et sıkı giyin soğuk iyice güzel memleketimin her bir köşesi walla öpüyorm

ayy ne hoş ellerine sağlık canım ne güzel düşünmüşsün yaaa

canım teşekkürler yiyenler bayıldı heralde tadı da güzel

çook araştırmalar sonunda we gezdiğim pastacılardanda gördüğüm kadarıyla bebek doğdusunda bunlardan dağıtıolar ebatı değişir tabi :) bnde değişik şekilli bişiler arıorum İstanbuldan getirticem kızım için neler war neler insan hepsinden olsun istiyoo

Son düzenleme:
Gulimier sen cok daha super anne olacaksın ben yaşayarak öğrendim sen öğrendiklerini yaşayacaksın .heveslisin cocuk ısı bana göre değil de bakma sen
Kiz o taktik iyiymis valla :))))

Kızımın bir çizmesi var görsen hemen kızıma alayım dersin ama göstermem
Winks hastası ama
Kayu efendili aldık ışıklı ,pembis ,fisidik ve kazık . İsikla pembesine aldandı aksama kadar ayagindaydi uyurken çıkarıyor başucuna koyuyor bana çocukluğumu hatırlattı demekki hala ben gibiler var basta kızım

çok geçmiş olsun canım, inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz, eşin de tüm sıkıntılarından kurtulmuş olarak dönersiniz,
Allaha emanet olun, iki kişi ayrılırken birbirine Allaha emanet ol derse, muhakkak tekrar görürlermiş birbirlerini, eğer kısmette görmek yoksa Rabbim unuttururmuş demeyii

ben görmüştüm işte seni aynı zaranın ilk çıktığı zamanlarındaki zayıf hali gibiydin rüyamda

Katina kız şimdi senin tarifi yaptım fırında bakalım nasıl olacak

Ahanda duydummmmm Allahimmmmmm doguramayacagim ben. Gül gibi kızım içerde kalacak

Bende simcik çıkardım fırından güzel kiz ben tatlıyı sevmem bu baymıyor şekeri cok değil ben 2 bardak un koydum 3 almazdi.
Benimk disinda Pudra şekeri serpecegum

Sen beklet tatlım Dursun doğurma

sağol canım inşallah olabilirm.
o taktik tabi karşındaki anlayışlıysa işler, anlayışsıza denk gelirsen, gelin de çok oturmayalım diye, kibarca kalkın gidin uykumdan ediyonuz beni dedi diye etrafa anlatır.

ayyy litfen litfen göster noluuurrrrrrrrrrrrr

bizde çocukluğumuzda öyleydik, kuzenlerimle birlikte evde toplam 7 çocuk, elbise alır gelirdi babamlar,bizde seçmeye gidemezdik,
2 renk, bayram gecesi onlarla uyurduk başucumuzda, bayram sabahı dizilirdik sıra sıra bi yeşil bi bordo el öpme sırasına girerdik
ama nasıl hoşumuza giderdi, şimidki çocuklar başkasında gördü mü giymem diye zırlıyo, ne tasarruflu bebelermişiz maşallah bize

kızıma gelen cicileri albüme koydum voltaj teyzesi bak bakalım beğenecek misin kızımın cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…