Bende simcik çıkardım fırından güzel kiz ben tatlıyı sevmem bu baymıyor şekeri cok değil ben 2 bardak un koydum 3 almazdi.
Benimk disinda Pudra şekeri serpecegum
Sen beklet tatlım Dursun doğurma
hoşgeldin canım, inşallah bebişlerimizin güzel yüzünü, sağlıklı yaşlarını görürüz..
hoşbuldukamin inşallah tek duamız bu...
bu arada benimde 2-3 gündür başım dönüyo ara ara...
hoşgeldin maşallah bebişinede sanada inşallah sağsalim kucağına alırsın, bende seninle aynı durumdayım. iğne kullanıyorumhergün 0,4 lük clexan.2 düşük yaşadım öncesinde .çok şükür kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldıda bu hamileliğim çok sağlıklı geçiyor, hayırlısı
voltajcım selam cnm,
sen yokken, ben detaylıya girdim:)orda doktor rahmi besleyen damarların birinde direnç yani notch gördü ve bu ilerde yüksek tansiyona ve bebekte gelişme geriliğine yol açabilir dedi , ama olmayabilir de bakıcaz dedi, benim de arada bir 14/9 un üstüne pek çıkmasada arada bir normalde olduğundan yüksek seyrediyo (özellikle kahvaltıdan sonra, ben de nar suyu içiyorum çok iyi geliyo)
neyse senin yüksek tansiyon problemin de böle bişeyden mi kaynaklanıyomuş?
sebebi varmıymış?
Canım gecmis olsun.
14 yuksek ama aaa diecek kadar değil ama 14 ten aşağı olması yararına canım
Bana öyle demedi sadece gebeliğe bağlı dedi oğlumda çıkmıştı.
Gelişme geriliği,erken dogum ve sezaryen e sebep oluyor.
Ama suda var kahvaltıdan sonraysa birden ve hızlı yeme mesela çay çarpınti yapar basınç yükselince tansiyonda paralel.
Zeytin tuzsuz hatta Marmara birliğin yuvarlak kutusunda mavi zeytini var sırf bizler için.
Tuzsuz dil peyniri ve por peynir yemelisin.
Birde kahvaltıda çay vazgecilmezinse limonlu iç.
Ben günlük birde kabuguyla bir limon yiyorum.
Benim ki 17-10 dan düştü duşun.
Ofelyam ,oğlumda başladı bu hadise 42 haftada 4400 gr 54 cm doğdu
Kızımda hiç çıkmadı kızım erken doğdu ama su bitmiş taşındım bilmeden yordum
Bundada çıktı ama hep 1 hafta ılerde
Sen gönlünü ferah tut tatlım Allah'ın izniyle
Birde erken su gelmesi tansiyon dengesizliği için coraspin verdi kullanıyorum bakalım.
Gulimier demekki enercimi sana iyi yansitmisim görmüşün beni
Zaraya gözlerim ve yuz hattim cok benzediğinden diyorlar tabi benim burnum daha dik ve küçük agZim da bunları dememe gerek yok sen de biliyorsun ki gupguzelim
Ben daha varya bir çorap almadım ve hiçbirşeyimiz yok
Seninkilere bakayım da hevese geleyim
yerim ben o ayakları
deniz hayvanları olan battaniyeye bayıldımmmmmmmm
güle güle giysin yavrucuklar botlarını
ayy ben bi kere nasıl bi patavatsızlık yaptım biliyo musun?
görümcemler gelmişti kanamamın olduğu zmanlar, geçmiş olsun diye, bi an dalgınlığıma geldi, ilaçlar çok uyku yapıyodu o zman,
şimdi siz olmasaydınız ben uyuyo olurdum diye saf saf anlatıyorum, ilaçların uyku yaptığından bahsediyorum falan
sonra bi an baktım kalkalım biz diyince görümcem (kendisini severim bilrisiniz)
yaaa dedim çok iyi oldu gelmeniz tüm gün canım sıkılıyo falan muhabbet ediyoruz iyi geldi falan dedim de toparlamaya çalıştım
ama tamamen saflığımdan yani, yakın samimi diye dertleşiyom güya
maşallah maşllah maşallah maşallah
Raabbim dağına göre kar verir derler, bende bebişlerim olunca hep daha hareketli istediğim gibi biri olacağımı düşünüyorum, kendim için kolum kalkmaz ama sevdiğim bişey isteyince bi an enerji doluyorum çünkü
ohhh mis mis mis görüntü harika tadı da iyi olduysa süper maşallah
bu kurabiyeleri az daha büyük yapıyolar mevlütte, en son gittiğim bebe mevlüdünde öyleydi, bende yapıcam kızıma inşallah
maşallah güle güle giydir hepsi çok güzel
sondan 2. fotodaki kanguru mu, acaba çocuk içinde rahat ediyo mu onun, benim çok hoşuma gidiyo görünce, almak istiyorum, daha önce kullanan var mı kızlar ararnızda?
teskkr ederm. evt canım kanguru bende görünce bayılıorum olumlu yönde konusanda var olumsuz konuşanda bende indirimdeyken alayım bulunsun dedim inş bebişim rahat eder içinde
güle güle kullan tatlım, hepsi çok güzel, park yatak görünce bunlardan alasım geliyo ama ahşap beşiklerde çok tatlı yaaa
evet canım benim kendi doktorum da önemli diil o kadar olabilir saedece her gün ölçelim, bebeğe de baakrız ona göre kontrol altında tutarız ama şimdilik bişe yok dedi,
ben çok korkuyorum ya, acayip korkuyorum, ineternetten okuduklarımdan sonra iyice korktum preklamsi falan erken doğum senin öncekiler vaktinde mi gelmişti?
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyrum ben de, ben de çayı limonlu içiyim bak iyi fikir,light peynir aldım zeytin fazla yemiyorum, doktor bi de şey dedi gerçi bana, senin yediklerinde alakası yok, o damar baskı yaparsa olur, belli olmaz dedi, ama ben yine de elimden geleni yapmaya çalışyorum işte, ama sen ilham kaynağımsın :)[/QUOTE
Benimde aynı canım geçmiş olsun 13/8 benimde Dr 14/9 U geçmesin dedi takip ediceğim yeni geldim Dr dan.göz kapaklarım şişiyor bir kaç gündür oyüzden dahada dikkat et dedi
bende 0,4 lük clexan kullanıyorum,inşallah sonuna kadar böyle güzel geçer de bebişlerimizi görebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?