2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hepinize merhabalar açtım açtım yazamadım okudum anca kusura bakmayın daha önce dediğim gibi işler çok karışık ve yoğun burda yılsonu malum atlaya atlaya okudum

hanipeks anahtarlıklar süper olmuş ellerinize sağlık çok anlamlı süper fikir. beni merak etmişin sağol yazamadım hiç.

laterna canım geçmiş olsun tekrar acil şifalar dilerim eşine

dertsiz canım neyse atlattın herhalde misafiri beni merak etmişin sağol canım.

haticemutlu canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun

dişçiye giden arkadaşlarım geçmiş olsun

şekeri yükselen arkadaşlarım ben de korkuyorum vallahi hiç perhiz falan yapamıyorum bakalım ne olacak. zaten fazlaydı şeker en son bakıldığında sağlık ocağında.

benim detaylı iyi çıktı ama doktor detaylının çok ta garantili birşey olmadığını söyledi canımız sıkıldı. bize bırakmıştı amniyosentez kararını şart koşmamıştı yani şimdi de busefer de çok iyi çıktı sıkıntı yok ama bu hastalık riskini sıfıra indirmez dedi neyse artık bu saatten donra düşünmek bile istemiyorum.Allah korusun.

dün eşimin mahallesinden eski arkadaşlarıyla 11 kişi eşli yemek düzenlemişler ona gittik yıllardır biryere gittiğimiz yok böyle insanlarla görüşmüyoruz falan değişiklik oldu güzel geçti.

benden haberler böyle işler bitse yazıcam ama bakalım

katinanın tarif ne kadar pişcek peki fırında?
kurabiyeler renk değiştiriyo mu? kaç derecede pişirmek lazııımm?

voltaj mezoş bilgi verin bende deneyim.. canım sıkılıyor bugün tüm gün sıkıntıdan yedim durdum

voltajcım selam cnm,

sen yokken, ben detaylıya girdim:)orda doktor rahmi besleyen damarların birinde direnç yani notch gördü ve bu ilerde yüksek tansiyona ve bebekte gelişme geriliğine yol açabilir dedi , ama olmayabilir de bakıcaz dedi, benim de arada bir 14/9 un üstüne pek çıkmasada arada bir normalde olduğundan yüksek seyrediyo (özellikle kahvaltıdan sonra, ben de nar suyu içiyorum çok iyi geliyo)
neyse senin yüksek tansiyon problemin de böle bişeyden mi kaynaklanıyomuş?
sebebi varmıymış?

Bende simcik çıkardım fırından güzel kiz ben tatlıyı sevmem bu baymıyor şekeri cok değil ben 2 bardak un koydum 3 almazdi.
Benimk disinda Pudra şekeri serpecegum

Sen beklet tatlım Dursun doğurma

Ben üzerine çikolata bıraktım yoksa pudra şekeri de iyi olurdu aklıma gelmedi. Dur BI bakayım.

Gulimier demekki enercimi sana iyi yansitmisim görmüşün beni
Zaraya gözlerim ve yuz hattim cok benzediğinden diyorlar tabi benim burnum daha dik ve küçük agZim da bunları dememe gerek yok sen de biliyorsun ki gupguzelim

Ben daha varya bir çorap almadım ve hiçbirşeyimiz yok
Seninkilere bakayım da hevese geleyim

bende 0,4 lük clexan kullanıyorum,inşallah sonuna kadar böyle güzel geçer de bebişlerimizi görebiliriz.

Canım gecmis olsun.
14 yuksek ama aaa diecek kadar değil ama 14 ten aşağı olması yararına canım
Bana öyle demedi sadece gebeliğe bağlı dedi oğlumda çıkmıştı.
Gelişme geriliği,erken dogum ve sezaryen e sebep oluyor.
Ama suda var kahvaltıdan sonraysa birden ve hızlı yeme mesela çay çarpınti yapar basınç yükselince tansiyonda paralel.
Zeytin tuzsuz hatta Marmara birliğin yuvarlak kutusunda mavi zeytini var sırf bizler için.
Tuzsuz dil peyniri ve por peynir yemelisin.
Birde kahvaltıda çay vazgecilmezinse limonlu iç.
Ben günlük birde kabuguyla bir limon yiyorum.
Benim ki 17-10 dan düştü duşun.

Tuncss kuzum benim Ankara'da olaydım çağırırdim seni
Yanında pogacaylan patates salatası çay ohhhh

180 de 20 dk kizarmiyor kuruyor sadece haydi yap bakalım

evet canım benim kendi doktorum da önemli diil o kadar olabilir saedece her gün ölçelim, bebeğe de baakrız ona göre kontrol altında tutarız ama şimdilik bişe yok dedi,
ben çok korkuyorum ya, acayip korkuyorum, ineternetten okuduklarımdan sonra iyice korktum preklamsi falan erken doğum senin öncekiler vaktinde mi gelmişti?
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyrum ben de, ben de çayı limonlu içiyim bak iyi fikir,light peynir aldım zeytin fazla yemiyorum, doktor bi de şey dedi gerçi bana, senin yediklerinde alakası yok, o damar baskı yaparsa olur, belli olmaz dedi, ama ben yine de elimden geleni yapmaya çalışyorum işte, ama sen ilham kaynağımsın :)

Ofelyam ,oğlumda başladı bu hadise 42 haftada 4400 gr 54 cm doğdu
Kızımda hiç çıkmadı kızım erken doğdu ama su bitmiş taşındım bilmeden yordum
Bundada çıktı ama hep 1 hafta ılerde
Sen gönlünü ferah tut tatlım Allah'ın izniyle
Birde erken su gelmesi tansiyon dengesizliği için coraspin verdi kullanıyorum bakalım.

ay çok rahatladım gerçekten bunları duyunca canım ya, bana ilaç vermedi bakalım ne diycek bi dahaki gidişimde, bebiş nası olucak, canım benim çok saol ya Allaha bıraktım tabi ben de artık ilk duyunca canım çok sıkılmıştı ama sıkılınca daha kötü oluyo zaten gerek yok o yüzden:)

gup gup gup guzelsin maşallah
görmesem bilemezdim ama gördüm yanimavielbiselerinle küt siyah saçlarınla çok güzeldin

orda gördüklerinin içinde elmalı badileri bi de penye tulumu ben aldım, annem bikaç parça aldı şimdilik,
diğerleri hep yiğenlerimin, teyzeler sağolsun, daha da gelicek inşallah, ben eksikleri tamamlıycam,
görümcem demişti, kullanılmış kıyafetlerigiyen çocuklar daha kanaatkar oluyolarmış, gerçi yetişkinler içinde öle sanırım, nefsi kırıyo çünkü, o yüzden özellikle istedim ben, kullanır, aklar paklar yine teyzelerine veririz ne de olsa çok giymeden büyüycek kızım inşallah

yaaa kızlaaaaaaaaaaaaaarrr az önce bebeğim dışardan farkedilecek kadar sağlam tekmeler attı,
hemen babasına da gösterdim, çok tatlıydı yavrum benim kıyamam ben ona yaaaaaa
çok merak ediyodum ben de dışardan anlayabilecek miyim diye malum göbek kat kat yağlı
kızııııııımmm prensesim benim anneye ne güzel duygular yaşatıyosun sen öyleeeee

teskkr ederm. evt canım kanguru bende görünce bayılıorum olumlu yönde konusanda var olumsuz konuşanda bende indirimdeyken alayım bulunsun dedim inş bebişim rahat eder içinde

Gulimier daha kızın göbeğine içerden ne numaralar yapacak ayağını dirseğini göbek olsun olmasın hissedeceksin.
Birde bende ikisine kanguru aldım oğlum pek sığmamıştı ama kızımda ölümüne kullandım evi toplarken bile taktım çamaşır sererken bile :))
Kızının cicileride cok güzel en cok o bodyler varya cook seker ya :) ondan pofuduk bacaklar çıkar ki isirmalik tam:))
Valla hepsi sıfır duruyor. Benim kiziminkilerde sıfır gibiydi nasip.
Ben birde cok eriniyorum almaya seker tahliline falan amaan
Bebek arabanda vardır senin benim bir arabam bir beşiğim kaldı arabamın koltuğunu bile vermiştim bebek düşünmüyordum
Ha birde tulum kabanı kaldı hatıra diye onu saklıyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…