2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende gidip gelip buna bakıyorum canım,almadım daha,bakarken bakarken indirimide kaçırıcaz
bildiğim kadarıyla başka almana gerek yok
bu pusetleri zaten ters koyuyosun galiba arabaya,arkasından emniyet kemerini geçiriyosun
bazıları düz de konuluyo,yanlarında kemer geçirmeye yerleri oluyor
bunun resmine baktım ama öle yerler yok sanki

Tuncss kuzum benim Ankara'da olaydım çağırırdim seni
Yanında pogacaylan patates salatası çay ohhhh

180 de 20 dk kizarmiyor kuruyor sadece haydi yap bakalım

canım teşekkür ederim..
ben karadayıya daldım çıkamadım.. şimdi bitince bi bakayım dedim.. kurabiş de kaldı yarına :) ama muhakkak deneyeceğim..
off keşke burda olaydın, cidden bende yanına güzel sütlü tatlı yapardım.. ( tatlı tatlı..! gözümde sürekli tatlı bişeyler dönüyor)
afiyetle yerdik.. ama olsun ben yemiş kadar oldum..

ayyy bende buna taktım valla..
bugün aradım netten buldum bi yer.. ulusta bir yerde satış noktası varmış, konya sokakta.. gidip yerinde göreceğim. tüm detaylarını görerek karar vermem lazım.. ama çok aklıma yatmaya başladı bu araba.. yarın eşim inşallah beni de götürürse yanında uğrayacağız, götürmezse de artık ben çıkıp gideyim diyorum.. sende izinlisin

Somewhere genelde koltuklar arabanın kemerine oturtmalı oluyor gerek olmuyor başka aparata
Bunu bugun mezos aldı gelince oda söyler muhakkak.
Bende kumaşını merak ettim terletmeyen birsey çıkar inşallah.
••••
wosgi den haber geldi mı kızlar ben görmedim ama kacirmista olabilirim.
Nedir son durumu?

muhtemelen emniyet kemeri ile sabitleniyordur diye düşündüm bende. yarın gidip bakınca tüm yorumlarımı ekleyeceğim..
ayrıca mezopotamya da bugün sipariş verdi, bir iki güne elinde olur onunda.. o da yorum yapar..

bir de ben bugün nette baya araştırdım, ortalama bir çok firmada 600 ila 700 civarı.. yani kampanya kaçacak diye endişe duymaktan vazgeçtim ben.. ama yarın gidip yerinde fiyat sorunca ak koyun kara koyun belli olacak.. bakalım mağazada ne kadar? eğer gözüme kestirirsem o dakkada hemen alıp gelicem eve..

şu " o ses türkiye"nin son reklamına sinir oluyom, mal gibi bekliyom burda, açelya dedi bitti

bende yatıyorum artık
hepinize ii geceler sevgili anneler,bebişleri uyuttunuz tabe,sohbet edin bakalım:))

işte en merak ettiklerimden biri bu kumaşın özelliği..
ama okuduğum kadar ile yıkanabiliyormuş.. tüm kumaş aparatlar sökülüyormuş. bir çok arabada böyle bir özellik yok.. bir de merak ettiğim şey acaba o oturma ünitesi takılı iken de kapanıyor mu? videoda söküp de kapatıyorlar.. bu kafamı karıştırdı.. o zaman iki parça çok daha fazla yer kaplamaz mı?

ben geçen hafta önünden geçtim daha oranın. hb nin indirimi kaçırsam da nasılsa ulusta vardır idye düşünüyorum. bir de ben bu modele çok alışamadım aslında. bebek yatağı port bebe gibi ya. hem puset hem de bebe yatağı yeni doğan içinmiş gibi duruyor. bir de bagaja nasıl sığacak.
Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kraft Rio Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunları mı alsam diyorum.
nasılsa hemen dışarı çıkmicak diyerek çok da hızlı karar vermek istemiyorum.
çok ağır bişey olacaksa hiç bakmayacağım o modele

oto koltuğu olarak kullanılabiliyor diyor da ne bileyim baza diye ayrı bir parça daha olmalıydı diye hatırlıyorum ben eski modellerden

en iyisi bir satış noktasına uğramak

şiltesi bana da ince geldi
her halükarda içine ped alacağız yada battaniye sereceğiz galiba

selamlar
ben de kızımın ihtiyaçlarını ufaktan ufaktan almaya başladım
sizlerlede paylaşmak istedim :)

arabayı nasip olursa bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum
ilk aylar bu kullanılıyor zaten
o zaman daha tecrübeli olurum ve daha doğru bir secim yaparım diye düşünüyorum

Eklentiler

• $Chicco-I-Move-Auto-Fix-Oto-Koltugu-1487.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 19

bağaj büyüklüğü ve çift yönlü kullanılıp kullanılmadığı ayrıca sorar mısın canım

hmmm beni de çok kocamanmış gibi bir his kapladı.. o nedenle gidip görmek istedim.. birde kumaşının terletme durumu nasıl ki? naylon gibi duruyor.. o portbebe halini sevmedim ama diğer hali ile maxi cossileri andırıyor.. ki ben bir maxi cossi manyağıyım.. hala aklımın bir köşesinde duruyor quınny buzz almak istiyorum ama 2 bin lirayı geçiyor ana kucağı ile birlikte.. o kadar para vermeyi göze alamıyorum..
bence alınacak eşyalar arasında en zor karar verilen şey bebek arabası..
yarın bi gideyim bakayım hele.. tüm modellere bakmayı planlıyorum.. gelince yazarım size de..

doğru mantık aslında
ana kucağını hem evde hem sokakta altı ay kullanacağız
hatta ben evde salonda beşik olarak da kullanacağım
hatta kafamdaki görüntü ben masada ders çalışırken masanın altında oğlum ana kucağında. ben ayağımla anakucağını sallıyorum

Gidip bakacaksan kesin başka alırsın :)
Gördükçe insan kararsizlasiyor ben 2 cocuğa 3 bebek arabası kullandım birini netten aldım
Nette hep karsilastirip durdum eledim ekledim bir dünya ugrastim:))
Gidip bakınca yarım saatte aldım geldim.
1. Arabam çift yönlü olan kraftti genelde naylonumsu kumaşı olur birde bana cok basit geliyor kraft birde pierre cardin neden bilmem.depomuza koymuş esim fare kemirmis bir daha görmedim esim yok etti 3 gün kustum
2.arabam baby hope omurluk tas gibi kumaşı sürüsü 4/4 luktu calindi kapının önündentam kızım yeni doğmuştu.
3. Netten aldım sunny baby nin travel sistem.bu da fena değil ama ben bir defa yürüyen merdivene sıkıştırdım tekrar fabrikaya gönderdim yapıldı geldi mallarının sorun kullanıcıda olsa bile bakıyorlar.ayağım da izi kaldı ama araba iyi :)

Sadece aliminyum olanlar hafif oluyor kolay gidiyor
Estetikten öte kullanimina bakın benim için en büyük estetik özellik baston sap olmaması hiç haz etmiyorum nedense.

şiltesi bana da ince geldi
her halükarda içine ped alacağız yada battaniye sereceğiz galiba

bağaj büyüklüğü ve çift yönlü kullanılıp kullanılmadığı ayrıca sorar mısın canım

kesinlikle altına bişey sermek gerekecek hissini bende de uyandırdı.. hadi o basit..
ben çift yön olayını özellikle inceledim. kullanılıyor.. videosunu izlersen o portbebe gibi kısım çift taraflı takılabiliyor.. ama o tutma direkleri yön değiştirmiyor, yeni nesil arabalarda olduğu gibi oturma yerini kaldırıp yön değiştiriyorsun..
boyutlarla ilgili de arabana bağlı.. eğer büyük bir bagajınız varsa sıkıntı olmuyor ama küçük arabanız varsa o zaman iş çok daha zorlaşıyor.. kuzenimin ford fiestası var baston arabası bile tekerleri sökmeden sığmıyor düşün.. çok şükür o yönden bizde sıkıntı yok, arabamızın bagajı çok müsait :)
birde bak boyutlarla ilgili bir bilgi bulmuştum paylaşayım..

Katlanmış Ölçüleri: 87 x 57 x 30cm

Ürünün Ağırlığı
 İskelet : 5 kg
 OtoKoltugu ile :8 kg
 Port bebe ile :11 kg

Her bir koltuğun taşıma kapasitesi: 25 kg
Sepet bagaj taşıma kapasitesi: 15 kg
Maksimum Açık Genişliği (Mono): 60 cm
Maksimum Açık Genişlik (Duo - Twin): 74 cm

hmm bana da öyle gibi geliyor
birde bak bu baby hope dediğine baktım da bu wollex'e benzeyen modelleri varmış.. yarın gideceğim mağazanın adı baby hope :)) wollex satış noktasıymış.. acaba arçelik beko gibi aynı ürün ama etiketler mi farklı ki :))))
artık bi karar vermek istiyorum araba da çıksın aradan diye..
bir çok çocuklu arkadaşım tek elle açılıp kapanabilcek, kumaşı yıkanabilir, çift yönlü kullanılabilir olmasına dikkat et demişti..
şimdiye kadar hiç gidip bebek arabası bakmadık.. yarın bunu deneyimlemiş olucaz bakalım..
inşallah dişime göre bişey bulabilirim..
benim için de maalesef ki estetik önemli, görsel olarak beni tatmin etmeli öncelikle.. sonrasında kullanım kolaylıklarına bakıcam.. birde öyle sokaklarda kullanma imkanı çok olmayacak.. arabanın bagajında avmlerde ve adapazarına annemlere gittiğimde çok lazım olacak.. burda heryer yokuş, arabasız bi yere gitmek zor ama adapazarı öyle değil ki.. çıkıp çıkıp gezicez inşallah oğluşumla.. hele bi doğsun da.. anneciği yürüyüş yapıp daha şimdiden aldığı 8 kilonun üstüne eklenecekleri de vermek için çabalayacak

Altına birsey sermek şimdilik basit tuncss :))
Kısın battaniye,yazın pike birde naylonsa arabanın kumaşı kayıp duruyor hatta ayağına dolanıyor
İci kendinden pedli Yada pamuk kumaslilara bakın.
Arabanın siyah modelinde cok parlak ve ince duruyor.
Bir kolunuzda bebek varken arabayı kapatıp açmayı duşunun
Hatta yarın bir kolunda çantanı tut tek elinle dene...

tecrübeli anne seviyorum seni..
yarın bu söylediklerin muhakkak aklımda olacak.. ben şimdi yatar.. sabah erkenden kocişimle yollara düşeceğim.. bir sürü işi varmış, beni de götürecek sonra da arabalara bakacağız.. gelir gelmez yazarım size de..

öpüyorum hepinizi, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…