bende gidip gelip buna bakıyorum canım,almadım daha,bakarken bakarken indirimide kaçırıcazWollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
linkteki bebek arabasını kullanan arkadaşlar
bu setteki oto koltuğunu direkt olarak arabada kullanabiliyor muyuz
ayrıca başka bir aparat daha mı almamız gerekiyor
yanıtlar için şimdiden teşekkürler
Tuncss kuzum benim Ankara'da olaydım çağırırdim seni
Yanında pogacaylan patates salatası çay ohhhh
180 de 20 dk kizarmiyor kuruyor sadece haydi yap bakalım
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
linkteki bebek arabasını kullanan arkadaşlar
bu setteki oto koltuğunu direkt olarak arabada kullanabiliyor muyuz
ayrıca başka bir aparat daha mı almamız gerekiyor
yanıtlar için şimdiden teşekkürler
bende gidip gelip buna bakıyorum canım,almadım daha,bakarken bakarken indirimide kaçırıcaz
bildiğim kadarıyla başka almana gerek yok
bu pusetleri zaten ters koyuyosun galiba arabaya,arkasından emniyet kemerini geçiriyosun
bazıları düz de konuluyo,yanlarında kemer geçirmeye yerleri oluyor
bunun resmine baktım ama öle yerler yok sanki
Somewhere genelde koltuklar arabanın kemerine oturtmalı oluyor gerek olmuyor başka aparata
Bunu bugun mezos aldı gelince oda söyler muhakkak.
Bende kumaşını merak ettim terletmeyen birsey çıkar inşallah.
wosgi den haber geldi mı kızlar ben görmedim ama kacirmista olabilirim.
Nedir son durumu?
canım teşekkür ederim..
ben karadayıya daldım çıkamadım.. şimdi bitince bi bakayım dedim.. kurabiş de kaldı yarına :) ama muhakkak deneyeceğim..
off keşke burda olaydın, cidden bende yanına güzel sütlü tatlı yapardım.. ( tatlı tatlı..! gözümde sürekli tatlı bişeyler dönüyor)
afiyetle yerdik.. ama olsun ben yemiş kadar oldum..
ayyy bende buna taktım valla..
bugün aradım netten buldum bi yer.. ulusta bir yerde satış noktası varmış, konya sokakta.. gidip yerinde göreceğim. tüm detaylarını görerek karar vermem lazım.. ama çok aklıma yatmaya başladı bu araba.. yarın eşim inşallah beni de götürürse yanında uğrayacağız, götürmezse de artık ben çıkıp gideyim diyorum.. sende izinlisin
bende gidip gelip buna bakıyorum canım,almadım daha,bakarken bakarken indirimide kaçırıcaz
bildiğim kadarıyla başka almana gerek yok
bu pusetleri zaten ters koyuyosun galiba arabaya,arkasından emniyet kemerini geçiriyosun
bazıları düz de konuluyo,yanlarında kemer geçirmeye yerleri oluyor
bunun resmine baktım ama öle yerler yok sanki
Somewhere genelde koltuklar arabanın kemerine oturtmalı oluyor gerek olmuyor başka aparata
Bunu bugun mezos aldı gelince oda söyler muhakkak.
Bende kumaşını merak ettim terletmeyen birsey çıkar inşallah.
••••
wosgi den haber geldi mı kızlar ben görmedim ama kacirmista olabilirim.
Nedir son durumu?
muhtemelen emniyet kemeri ile sabitleniyordur diye düşündüm bende. yarın gidip bakınca tüm yorumlarımı ekleyeceğim..
ayrıca mezopotamya da bugün sipariş verdi, bir iki güne elinde olur onunda.. o da yorum yapar..
bir de ben bugün nette baya araştırdım, ortalama bir çok firmada 600 ila 700 civarı.. yani kampanya kaçacak diye endişe duymaktan vazgeçtim ben.. ama yarın gidip yerinde fiyat sorunca ak koyun kara koyun belli olacak.. bakalım mağazada ne kadar? eğer gözüme kestirirsem o dakkada hemen alıp gelicem eve..
ben geçen hafta önünden geçtim daha oranın. hb nin indirimi kaçırsam da nasılsa ulusta vardır idye düşünüyorum. bir de ben bu modele çok alışamadım aslında. bebek yatağı port bebe gibi ya. hem puset hem de bebe yatağı yeni doğan içinmiş gibi duruyor. bir de bagaja nasıl sığacak.
Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kraft Rio Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunları mı alsam diyorum.
nasılsa hemen dışarı çıkmicak diyerek çok da hızlı karar vermek istemiyorum.
çok ağır bişey olacaksa hiç bakmayacağım o modele
selamlar
ben de kızımın ihtiyaçlarını ufaktan ufaktan almaya başladım
sizlerlede paylaşmak istedim :)
arabayı nasip olursa bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum
ilk aylar bu kullanılıyor zaten
o zaman daha tecrübeli olurum ve daha doğru bir secim yaparım diye düşünüyorum
muhtemelen emniyet kemeri ile sabitleniyordur diye düşündüm bende. yarın gidip bakınca tüm yorumlarımı ekleyeceğim..
ayrıca mezopotamya da bugün sipariş verdi, bir iki güne elinde olur onunda.. o da yorum yapar..
bir de ben bugün nette baya araştırdım, ortalama bir çok firmada 600 ila 700 civarı.. yani kampanya kaçacak diye endişe duymaktan vazgeçtim ben.. ama yarın gidip yerinde fiyat sorunca ak koyun kara koyun belli olacak.. bakalım mağazada ne kadar? eğer gözüme kestirirsem o dakkada hemen alıp gelicem eve..
şiltesi bana da ince geldi
her halükarda içine ped alacağız yada battaniye sereceğiz galiba
bağaj büyüklüğü ve çift yönlü kullanılıp kullanılmadığı ayrıca sorar mısın canım
Gidip bakacaksan kesin başka alırsın :)
Gördükçe insan kararsizlasiyor ben 2 cocuğa 3 bebek arabası kullandım birini netten aldım
Nette hep karsilastirip durdum eledim ekledim bir dünya ugrastim:))
Gidip bakınca yarım saatte aldım geldim.
1. Arabam çift yönlü olan kraftti genelde naylonumsu kumaşı olur birde bana cok basit geliyor kraft birde pierre cardin neden bilmem.depomuza koymuş esim fare kemirmis bir daha görmedim esim yok etti 3 gün kustum
2.arabam baby hope omurluk tas gibi kumaşı sürüsü 4/4 luktu calindi kapının önündentam kızım yeni doğmuştu.
3. Netten aldım sunny baby nin travel sistem.bu da fena değil ama ben bir defa yürüyen merdivene sıkıştırdım tekrar fabrikaya gönderdim yapıldı geldi mallarının sorun kullanıcıda olsa bile bakıyorlar.ayağım da izi kaldı ama araba iyi :)
Sadece aliminyum olanlar hafif oluyor kolay gidiyor
Estetikten öte kullanimina bakın benim için en büyük estetik özellik baston sap olmaması hiç haz etmiyorum nedense.
Altına birsey sermek şimdilik basit tuncss :))
Kısın battaniye,yazın pike birde naylonsa arabanın kumaşı kayıp duruyor hatta ayağına dolanıyor
İci kendinden pedli Yada pamuk kumaslilara bakın.
Arabanın siyah modelinde cok parlak ve ince duruyor.
Bir kolunuzda bebek varken arabayı kapatıp açmayı duşunun
Hatta yarın bir kolunda çantanı tut tek elinle dene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?